Lampen voor 250 euro besteld maar natuurlijk nooit geleverd gekregen. Ik heb mijn geld op deze rekening gestort NL80 RABO 0330 7234 13. Heeft iedereen op deze rekening nummer betaald? Dit blijkt een... Toon meer
Lif24
Vloerlamp besteld, retour nooit verwerkt, geen communicatie meer en nu geld kwijt (300 EUR, bestelling W290.32396). Hele internet staat vol met verhalen over dubieuze praktijken van Sanne en het L... Toon meer
Halbank besteld op 18/11/2022, levertijd werd 4x voorruit geschoven. Laatste update ontvangen 23/06/2022 dat het bestelde product onderweg was naar het magazijn. Sindsdien niks meer gehoord. We zijn... Toon meer
Wij ook een meubel besteld in december 2022, niet geleverd ondanks meerdere toezeggingen, laatste van ene Erik. Hoe de BV is uitgeschreven uit KvK, met zoveel schulden is een raadsel. Neem aa... Toon meer
Mensen keken ook naar
Levertijden op de website is een grote dikke leugen!!
Besteld een sidetable op 2 November met levertijd 2-5 werkdagen! Het is 3 Januari en tafel is er nog niet.... Het is mij aangeboden om bestelling te annuleren, maar ik wil nog steeds dat tafel hebben dus dit is geen optie. Ik zou een korting willen ontvangen als compensatie, het is mij toch voorgelogen op de website toen ik de bestelling plaatsen.
Dit is mijn tweede en laatste bestelling met lif24. Mijn eerste bestelling was 2 maanden vertraagd.
Contact lijkt onmogelijk - bezorgdatum blijft maar opschuiven
Salontafel eind november besteld. Levertijd 2 weken. In de eerste helft van december nog mailcontact gehad, nadat de leverdatum maar bleef verschuiven. Werd zelfs een definitieve bezorgdatum opgegeven. Na die bezorgdatum is het echter doodstil. Geen levering, geen contact. Ik heb nu per mail de bestelling geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Hoor ik binnen 24 uur niets, dan draag ik het over. Slechte zaak dit. Kan gebeuren dat iets niet geleverd wordt, maar niet communiceren is geen optie.

Zeer slechte webwinkel
Ja, helaas heb ik de reviews niet van te voren gelezen, lamp besteld 17 december, nog steeds niet geleverd, gemaild, gebeld, geen enkele reactie. De lamp zal wel nooit komen, maar de rekening van de advocaat krijgen ze wel. Hier dus nooit bestellen!
Eetstoelen nog niet ontvangen, webshop niet bereikbaar voor vragen.
Ik heb in november eetstoelen besteld, op de website stond dat de levertijd tussen de 15 a 23 dagen zal duren. Tot op heden nog geen eetstoelen ontvangen. Ik heb meerdere malen gemaild en gebeld, tevergeefs. Ik word direct doorgeschakeld naar voicemail, deze ook al meerdere keren ingesproken, krijg nul op het rekest. Daar zit ik dan met een eettafel zonder eetstoelen. Het is ronduit belachelijk dat er geen contact wordt opgenomen met de klant om hun op de hoogte te houden van hun bestelling. Ze geven aan dat ze drie dagen in de week open zijn voor vragen maar vervolgens neemt er niemand op. Totaal niet klantvriendelijk dit. Ik raad deze bedrijf dan ook niemand aan!!
In maart 2022 4 stoelen besteld
In maart 2022 4 stoelen besteld. Ze zouden tussen de 5 en 14 dagen worden geleverd. Tot op heden geen stoelen. De stoel wordt nog steeds te koop aangeboden terwijl ze dus niet kunnen leveren. Wij hebben wel snel ons geld retour gehad.
Wat het bedrijf beter had kunnen doen is transparant zijn in levertijd. Zelf via mail laten weten als de levertijd niet gehaald kan worden. Nu komt het bedrijf erg onbetrouwbaar over terwijl ze leuke spullen op de site hebben staan.
Waardeloze service
Ik wacht inmiddels meer dan drie weken op een dure lamp die binnen 3 tot 5 dagen bezorgd zou worden. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en mails tijdig beantwoorden is kennelijk ook te veel gevraagd. Had ik alle slechte reviews maar eerder gelezen, dan was ik niet met dit bedrijf in zee gegaan. Zeer teleurstellend!
Hierbij een overzicht betreft koop…
Hierbij een overzicht betreft koop tapijt
Aankoop tapijt op 5 november
Mail verstuurd over late levering 25 november
Antwoord op 25 november : verwachting levering tot 7 december
Mail verstuurd 8 december : geen antwoord
Mail verstuurd 16 december: automatisch antwoord mail contact binnen 48 uur : geen contact
Mail verstuurd 20 december : geen antwoord.
Telefonisch niet bereikbaar.
Webshop komt zijn afspraak niet na
In verband met een te lange levertijd hebben we de bestelling geannuleerd. Binnen 1 dag is er toen netjes gereageerd op mijn mail met de mededeling dat het bedrag binnen 14 dagen geretourneerd zou worden.
Na 14 dagen staat het bedrag nog steeds niet op mijn rekening en reageren ze niet meer per mail en telefonisch zijn ze zeer lastig te bereiken.
Ik had een kast besteld en schrok mij…
Ik had een kast besteld en schrok mij rot toen ik daarna de slechte reviews las. Ik zou na 4 weken de kast geleverd krijgen, toen ging er even iets mis, maar werd goed opgelost via mail contact. Een week later werd het netjes bezorgd. Ben heel tevreden.
Slechte webshop
Ik heb een salontafel besteld maanden geleden. En vorige week een bericht dat deze waarschijnlijk pas ergens in april 2023 binnen gaat komen.
Bestelling wil ik nu annuleren en mijn geld terug gestort krijgen, maar geen reactie…

Traag en slecht bereikbaar
Twee tafels besteld. Slechte communicatie/bereikbaarheid, waardoor ik ging twijfelen of ik de tafels ooit wel zou krijgen. Inmiddels wel mijn geld terug gekregen.

Antwoord van Lif24
Ik heb 4weken geleden een schoenen…
Ik heb 4weken geleden een schoenen kastje besteld en is nogsteeds niet geleverd.
Ze zijn niet te bereiken niet tel. Niet per mail krijg een standaard berichtje terug elke keer
Als je nu wil bestellen staat hij gewoon op voorraad dit riekt naar bedrog . Vindt het waardeloos zoals dit gaat en ben heel benieuwd of hij nog geleverd gaat worden!?
Terugbetaling annulering duurt erg lang
Op 28 juli een stoel en hocker voor een klant besteld. Deze heb ik de dag erna helaas geannuleerd. Bevestiging van de annulering ontving ik meteen. Echter bij het doen van de kwartaalaangifte bleek het nooit terugbetaald. Ik heb een mail op 24okt gestuurd en binnen 2 dan ontving ik een antwoord dat het bedrag DIEZELFDE week zou worden terugbetaald via Multisafe platform. Op 10 november ontving ik een bevestiging dat het bedrag was teruggestort op de betaalrekening. We zijn beiden klanten bij dezelfde bank, maar echter op 14nov nog steeds geen geld.
Volgens Multisafe duurt de verwerking van een betaling 2 tot 3 werkdagen. Het duurt allemaal wel erg lang.
Klantenservice totaal niet bereikbaar
Klantenservice totaal niet bereikbaar, ze reageren helemaal nergens op, niet op mail, niet op ingesproken voicemail, je krijgt alleen maar een bandje tijdens openingstijden van de klantenservice. Ik heb gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn betaalde geld terug wil, tot op heden nog steeds geen reactie. Ik ga de rechtsbijstand maar inschakelen.
Mijn bestelde lamp zou er binnen een paar dagen zijn maar wordt maar niet geleverd
Mijn bestelde lamp zou er binnen een paar dagen zijn maar nu weken later nog niets ontvangen. Kreeg twee x via de mail te horen dat er iets niet goed was gegaan. Klantenservice is telefonisch niet te bereiken en op mail wordt niet of laat gereageerd. Ik heb nu via de mail en voicemail aangegeven dat ik mijn bestelling annuleer en ik heb aangegeven dat ik mijn geld graag zo spoedig mogelijk terug wil ontvangen. Tevens gevraagd om bevestiging en reactie. Dit is nu ook al weer een week geleden en nog steeds geen enkele reactie. Heel vervelend.
Een half jaar gewacht op een tafel met…
Een half jaar gewacht op een tafel met bank. Zeer slechte klantenservice, moeilijk bereikbaar. Steeds weer werd de levering uitgesteld. Uiteindelijk was ik er klaar mee en heb de bestelling geannuleerd. Gelukkig wel m'n geld terug gekregen want daar vreesde ik voor. Zou niet aanraden daar iets te bestellen.
Informatie levertijd website Lif24 klopt niet, artikel komt uit Azie
Ik heb een artikel eind vorige maand (26 sept 2022) online besteld bij Lif24 in Assen. Artikelnaam: Sidetable Myriam. Dacht wordt in NL gemaakt. Op de website staat binnen 5-7 dagen bezorgd. Inmiddels wacht ik al bijna 1 maand. Hun rede : covid stond ergens in de mail. Na 3 keren contact met klantenservice nog steeds geen track and trace code ontvangen. Nergens op de website staat dat het artikel in Azie eerst gemaakt moet worden. Hoorde ik pas later bij navraag. Ik zei dat ik niet 2mnd wilde wachten, anders wilde ik mijn geld terug.
Ik zal weer een review posten als/wanneer ik het heb ontvangen of bij nieuwe ontwikkelingen.
Geen communicatie.
Ik heb bij deze Lif24, 28 stuks krukken besteld voor een restaurant. Helaas waren er binnen 1 jaar (in corona tijd, dus ook nog eens bijna geen gebruik) 9 krukken al kapot. Ik heb hier over gemaild...
Slechts 1 keer een antwoord gekregen dat ze het met de fabrikant zouden gaan uitzoeken. Vervolgens nooit meer een antwoord gekregen op de daarop volgende 5 mailtjes van mij. Ik ben nu genoodzaakt te kijken hoe of wat wij in moeten schakelen, aangezien wij als project inrichters verantwoordelijk zijn. Erg vervelend.
Wij hadden een lamp besteld en betaald…
Wij hadden een lamp besteld en betaald met creditcard. Lamp nooit gekregen. We proberen nu via de creditcard maatschappij ons geld terug te krijgen.
Edit:
De lamp was besteld op 1 augustus. Annuleringsbevestiging op 9 Augustus ontvangen met een mail dat het geld teruggestort wordt. Na het uitblijven van terugbetaling, meerdere pogingen tot contact hier de review geplaatst. En nu ineens binnen een dag reactie met opnieuw de mail dat het geld teruggestort wordt. Hier zijn dus 9 weken overheen gegaan!

Antwoord van Lif24
Geen lamp en geen contact mogelijk!
Vorige week een lamp besteld, binnen een paar minuten een (geautomatiseerde) mail ontvangen dat deze de volgende dag verstuurd zou worden en nog steeds niets ontvangen. Al verschillende mails gestuurd en gebeld op momenten dat ze bereikbaar zouden zijn, dan wordt de telefoon niet opgenomen. Geen enkele reactie!
Overal wordt het voorbehoud voor vertraging door corona nog gemaakt, bij geen enkel bedrijf merk ik vertraging bij artikelen die op voorraad zijn. Bijzonder dat zij daar nog wel hinder van ondervinden.