Louis Motorrad Deutschland Reviews 2.054

2,4

Erg teleurstellend. De producten zijn prima zolang het goed verloopt. Maar als je iets retourstuurd begint de elende. Ik wacht al ruim twee maand op mijn geld en word telkens van het kastje naar de mu... Toon meer

Vreselijk. Begrijp mij niet verkeerd, prima producten zolang alles goed gaat. Wacht inmiddels al dik 1,5e maand op mijn terugbetaling en word van het kastje naar de muur gestuurd! Slechte communicatie... Toon meer

Ik zocht een goedkope set handkappen met ingebouwde knipperlichten, welke snel en goed verpakt geleverd werden. Helaas bleek een onderdeeltje om ze aan het stuur te bevestigen te ontbreken, maar een m... Toon meer

Fijne webshop met goede prijzen. Verzenden duurt wel wat langer omdat het uit Duitsland komt. Nog fijner is de winkel in Tilburg. Een uitgebreid assortiment met een grote technische aparte shop e... Toon meer

1. Motorsportwinkel

Wir leben #motorradimherzen – du auch? Großartig! Entdecke bei uns über 55.000 Produkte von 500 Marken in mehr als 85 Filialen! Als Europas Nr. 1 bieten wir dir eine riesige Auswahl an Motorradbekleidung, Helmen und Technik-Zubehör. Ob Textil- oder Lederbekleidung, Integral- oder Klapphelm – wir haben alles, was du brauchst. Für Schrauber haben wir Verschleißteile, Pflege- und Wartungsprodukte sowie Anbauteile. Reisende finden bei uns das passende Motorradgepäck, Navis und Smartphonehalterungen.

2,4

Slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestel hier nooit meer. Artikel A en B besteld. Bij levering kreeg ik 2x artikel A. Via de telefoon gaf hij toe dat er wel vaker iets mis ging maar het zou opgelost worden en ik zou een retourformulier krijgen. Na 2 weken geen communicatie ineens een pakket voor de deur met wederom artikel A. Erg boos geworden aan de telefoon en wou alles annuleren, aangezien het om veel geld ging. Maar deze keer zouden ze het juiste artikel leveren en kreeg gelijk een retourformulier. Een week zonder communicatie weer ineens een pakket voor de deur met deze keer wel artikel B. Veel loze beloftes, slechte communicatie, een klantenservice die niet tactisch is in klanten omgang en misplaatste grappen maakt. Niet meedenken met de klant en 0 compensatie voor 2 maanden moeite doen om de juiste artikelen te ontvangen

7 september 2022

Van schorpioen naar haai.

Na aanschaf van een Scorpion combat exo jethelm kreeg ik wat problemen met het vizier, er kwamen krasjes op met het open en dicht doen.
Men heeft toen kosteloos een nieuw vizier erop gezet maar het probleem bleef. Gisteren weer het probleem voorgelegd en ik mocht gewoon de helm inleveren, kreeg het bedrag terug van wat ik er dik 3 maanden voor had betaald en heb daarna een mooie Shark helm gekocht. Klasse toch, waar is men tegenwoordig zo coulant?
Fijn personeel, super service, ik ben blij met Louis Tilburg en een leuk ritje om naar toe te rijden. Topzaak!!

4 september 2022

DL-1634134

Ordernummer: DL-1634134
Bedrag: €434,95

Artikelen nooit ontvangen, van de ene muur naar de andere muur gestuurd en dankzij de service die ik nodig had voor mijn pakket werdt er telkens opgehangen omdat ik geen Duits sprak, wel vriendelijk geholpen door Levy uiteindelijk die het toch heeft kunnen uitzoeken in Nederland alleen in Duitsland doen ze gaat het zo slecht en rommelijk.

LET OP: Bestellingen online worden allemaal vanuit een magazijn in Duitsland via DHL Express verstuurd naar Nederland. Zodra het hier in Nederland is verandert het van Express naar Standaard DHL. Hierdoor ben ik mijn pakket kwijt geraakt omdat het nooit is geregisteerd en moest ik 2,5 weken wachten van de uitslag van het onderzoek naar mijn pakket

Bij Oké van Louis wouden ze een nieuwe sturen maar het zou nog anderhalve maand duren i.v.m. voorraad, toch maar m'n geld teruggevraagd, dit heeft ongeveer 3 maanden geduurd dus mocht je geduld hebben en de incassocenter inschakelen moet je het vooral doen.

15 juli 2022

Waardeloos bedrijf!!!

Waardeloos bedrijf!!!
Een bedrijf om met een grote boog om heen te lopen!
Telefonische toezeggingen worden niet nagekomen en word gewoon uitgelachen en uitgekotst door het personeel.
Trap er niet in het begint vriendelijk maar zodra er wat mis is met het product heb je geen poot om op te staan.

6 april 2022

Reageren snel, maar leveren slechte service

Ik bestelde remklauwverf bij dit bedrijf, ik ontving vervolgens een reeds geopende verpakking met een half potje verf, blijkbaar gebruikt geretourneerd en opnieuw verzonden of zo. Hierover contact opgenomen en snel een reactie ontvangen met excuses. Ok, kan gebeuren. Vervolgens moet ik eerst het gebruikte pakket retourneren en daar een bewijs van sturen voordat het nieuwe pakket verstuurd kan gaan worden. Pakket dus diezelfde dag geretourneerd op 27 januari en ook direct per mail bewijs van geleverd. Op 4 februari is mijn nieuwe pakket nog niet verstuurd, pas nadat ik hier opnieuw contact over opneem wordt het pakket in de avond verzonden. 2 sterren voor het snelle reageren, maar 1 ster voor de service.

3 februari 2022

Goeie service!

Had het recent gekochte product (dat snel binnen was) elders goedkoper gezien en heb het verschil teruggekregen zodat ik mijn aankoop niet retour hoefde te sturen. Top service! Hier bestel ik vaker.

29 november 2021

Voor mij de laatste keer

Zo lang jullie met DHL blijven werken bestel ik niets meer... 2 Dagen - > Ondertussen de 5de dag en zou gisteren op het einde van de dag hier moeten geweest zijn... Ik heb het pakket nog steeds niet...

25 november 2021

Fijne winkel met goede prijzen

Nog fijner is de winkel in Tilburg.
Een uitgebreid assortiment met een grote technische aparte shop er bij.
Ik zocht een motorjas van Segura maar die hadden ze helaas niet op voorraad zoals de meeste winkels trouwens. Er hing echter een mooi alternatief in de rekken dus toch geslaagd.
Een Duitse dame, aan het accent te horen, heeft me prima geholpen.
Aan de kassa ook erg vriendelijk personeel en direct ook een klantenkaart geregeld.

26 september 2021

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Gevolgd via track en tracé. Pakket kwam maar niet aan. Vraag neergelegd bij DHL, van daaruit doorverwezen naar andere afdeling DHL. Louis had dus verkeerde pad gestuurd van DHL. Daar bleek dat het pakket retour afzender is gegaan omdat ik zgn geen huisnummer opgegeven had, dit natuurlijk wel gedaan. Mail gestuurd maan Louis met de vraag wanneer ik pakket zou kunnen verwachten, dit is inmiddels bijna 2 weken geleden. Zij kunnen mij hierop geen antwoord geven omdat pakket eerst bij hun aan moet komen. Vorige week nogmaals zelfde mail gestuurd , wederom hetzelfde antwoord. Vandaag gebeld, kreeg ik te horen van die dame dat ze het te druk hadden en mij niet verder konden helpen, wat een beregoede service zeg, hahahahaha. Wederom een mail gestuurd met dezelfde vraag waar mijn pakket blijft en dat ik een fatsoenlijk antwoord verwacht en geen standaard mailtje waarin eigenlijk niets staat. En ja hoor zelfde antwoord weer alleen niet de moeite genomen om het in het Nederlands te schrijven maar in het Engels. Ik wacht nog 2 dagen af en dan eis ik mijn geld terug en kunnen ze het pakket zelf uitpakken. Werkelijk een schandaal, wel snel met bestellen en zgn leveren maar als er problemen zijn geven ze niet thuis. Eerste en laatste keer bij LOUIS iets besteld. Marc Theelem

31 mei 2021

Onjuiste product beschikbaarheid op de website.

Goededag,

Ik moet zeggen dat ik de manier van werken en de verstrekte informatie op de website, over de producten, erg amateuristisch vindt van jullie.
Mijn bestelde product is dus niet meer leverbaar, ook niet in de toekomst, maar hij staat wel nog beschikbaar op jullie webshop om hem te bestellen. En de klanten, zoals ik, die dit product uiteindelijk bestellen, krijgen dan achteraf een mail, net zoals ik, om te lezen dat hij niet meer leverbaar is en het geld wordt terug gestort.

Dit betuigd van een bijzonderlijk amateuristische werkwijze, met het oog op niet weten wat je voorraad is en hier ook niet de webshop op aanpassen qua beschikbaarheid. Als jullie voortaan wel de voorraad controleren en aanpassen op de webshop, hoeven klanten niet onnodig geld kwijt te zijn en te hopen dat ze hun gewilde product thuis geleverd krijgen. In plaats van klanten dus voor de gek te houden en later te mailen dat het niet verzonden kan worden en je kan wachten tot je geld teruggestort wordt.
Dit is tevens niet de enige review met dezelfde klacht. Dus ook dit betuigd weer van nalatenschap en luisteren naar de klanten. Ongeregeld zooitje.

14 april 2021

Zeer slechte service

Wilde de helm eerst kopen via de site, alleen er stond aangegeven dat deze niet meer op voorraad was, wel in de winkel. Dus voor de zekerheid even gebeld, en ze hadden er nog 1 liggen. En gevraagd wat deze kost met extra donker vizier. 665€. Alleen deze stuurde ze niet op, prima, ik gelijk een afspraak maken om de helm de volgende dag op te halen. 2 uur rijden. Aangekomen, werd ik niet goed geholpen met de helm, moest zelf maar kijken hoe of wat, geen uitleg niks. Toch besloten om de helm te nemen, kom ik aan bij de kassa, 100€ duurder dan afgesproken. Vervolgens vroeg ik om korting, ook niet gekregen. Kreeg ik de helm uitendelijk in een helmzakje, met boekjes los erbij. Vroeg om de doos waar die in hoort, hadden ze niet meer, en liep de cassiere weg. Ik denk die gaat nog even kijken of die er nog ligt, of voor een andere doos? Bleef ze op afstand staren, geen tot ziens niks. Ik heb uiteindelijk van afstand bedankt en tot ziens gezegd. Maar wat ben ik met een slecht gevoel weggegaan, ben maar weggelopen maar was in staat om de helm terug te brengen, nadat ik in de auto zat. Ongeacht de prijs van de dure helm of de lange reis van 4 uur heen en terug. Zeer slechte service en slechte ervaring aan over gehouden, bestel hier niks meer.

13 april 2021

Cardo Packtalk besteld, beschadiging, zeer goede service!

Ik had een Cardo Packtalk Black editie besteld. Werd snel geleverd voor een mooie prijs. De Cardo Packtalk bestaat uit meerdere onderdelen. Van één van deze onderdelen waren wat draadjes beschadigd. Ik heb dit aan Louis gemeld en ze hebben kosteloos binnen 4 werkdagen een nieuwe geleverd. Maandag gemeld, vrijdag binnen. Top service.

Ik had ook een bestelling geplaatst met een nieuw e-mailadres. Hier was wat mee. Ik heb gebeld en ze stonden mij keurig te woord en hebben mijn beide accounts samengevoegd. Goede bereikbaarheid per telefoon en vriendelijk!

Al met al een betrouwbare partij om bij te bestellen. Ik heb hier eerder dingen besteld (motortent, slaapzak, accessoires voor mijn motor). Ook daar goede ervaringen mee.

Twijfel je door negatieve recensies? Niet doen. Gewoon bestellen want zowel bestellen als service is hier dik in orde.

20 februari 2021

3 sterren? No f@k-ng way!

Er staan nog geen 3 sterren hier op trustpilot, dat is absoluut niet hoe ik het heb ervaren.
Normaal doe ik niet aan een review schrijven maar ik was bijna misleid door de negatieve recensies hier en dat vindt ik de webshop Louis geen eer aan doen.

Na de moeite te hebben alle reacties te lezen leken de positieve te vertrouwen.
Gelukkig gaf ik de website het voordeel van de twijfel.
Negatieve reacties heb je namelijk altijd, mensen die dit zo hebben ervaren zullen helaas sneller een reactie plaatsen.
Vandaar dat ik de moeite deze keer wel neem....

Mijn contactpersoon was Dennis J. , hij heeft me geweldig geholpen.
Na het melden van iets dat onduidelijk was belde hij mij binnen 30 min na het sturen van het bericht op en hielp me op weg voor een retour.
Zowel zijn uitleg als de uitvoering die er bij louis op volgde klopte 100%
Ik had een Helm maat M besteld maar toch een L nodig, daarvoor heb ik het retourformulier ingevuld welke aan de achterzijde zat van de factuur en een retourzending via de website aangemaakt.
Na ontvangst bij Louis, in Duitsland want daar was de helm voorradig, kreeg ik netjes een melding dat het was ontvangen en dat de andere werd verzonden met weer een track & trace

Voor het retour gezonden product en de nieuwe die ik vervolgens heb weer heb ontvangen heb ik geen kosten gemaakt.

Er staat in de voorwaarden van de webshop dat retourkosten voor de kopende partij zijn.
Als je even stil staat bij hoe sommige mensen alles maar bestellen en verwachten kosteloos te kunnen retouren, denk aan kleding etc, dan snap ik wel dat het in de voorwaarden staat.
Als bedrijf moet je je indekken voor dit soort misbruik.

Ik had ook winterhandschoenen besteld welke vanaf week 52/53 leverbaar bleken te zijn.
Deze kwamen automatisch als nalevering te staan.
Het spreekt voor zich dat ik hier niet op wou wachten, dus nadat ik dit heb aangegeven bij Dennis is afgesproken dat ik de handschoenen, welke samen met de helm geleverd zou worden, zou annuleren, ik de andere die ik dan wou zou bestellen incl. verzendkosten en na ontvangst, en de keuze om ze te houden, zouden de verzend kosten weer terug worden gestort.

zo gezegd zo gedaan!

3 sterren?
No f@k-ng way.
5 !!!!!

Dennis nogmaals bedankt voor je goede service, groetjes van Johan uit Purmerend

8 december 2020