For en måned siden lovede de bod og bedring for min seneste ordre der mildest talt var en katastrofe. De havde glemt en vare og taget 2 x porto for 1 pakke, samt fremsendt nogle køjer af umådel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vær opmærksom på at man bliver medlem og betaler for abonnement hvert måned på 69 kr.
what is the diameter ?
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De bedste tilbehør og udstyr til kæledyr. Særligt fokus på gnavere, så som rotter, hamster, ørkenrotter, mus og chinchilla. Desuden lækkert udstyr til ilder, fritte og andre smådyr
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super hurtig levering og gode produkter!
Jeg har købt varer til mine rotter mange gange herfra og jeg har været super tilfreds hver gang.
Leveringen er virkelig hurtig. Jeg har oplevet at bestille en til flere varer og næste dag er varen kommet med posten! Det er da service.
Jeg har også lige købt nogle hængekøjer til mine rotter, og der gik ikke 5 minutter så lå de allerede i den og hyggede sig.
5 store stjerner herfra :)
Nem, overskuelig webshop
Med stort udvalg af gode varer til diverse gnavere, og til en overkommelig pris - især hvad angår foder, som mine rotter er meget glade for. Dog kunne foderposerne godt være i lidt tykkere plastmateriale som de har været tidligere, da jeg desværre har oplevet et par poser med huller i, de sidste par gange, formentlig pga vægten.
Virkelig dårlig service
alt alt for lang leveringstid på varen. Jeg har nu ventet i over en uge og får at vide at man endda ikke engang kan sige hvornår min ordre vil være fremme. Havde bestilt 1 stk hængekøje og noget foder. Er slet ikke tilfreds og har måttet afbestille hele min ordre . Det kunne så heldigvis da lade sig gøre.. Men kundeservice .. Naaahh :( Desuden så skriver de under betingelser :
Vi forbeholder os retten til at fraskrive alt asvar for fejl, skader, dødsfald eller andre problemer der er kan opstår ved korrekt eller forkert brug af de produkter vi sælger.
Dette er iøvrigt ikke lovligt så vær opmærksom på det ;) Skader , dødsfald eller andre problemer der kan opstå ved korrekt brug kan ALDRIG fraskrives.. !
Ikke som nogen anden dyreshop!
Jeg faldt over lux-shoppen.dk helt tilfældigt en dag på internettet i min søgen efter en god online dyrehandel. Lige med det samme blev jeg helt vild med jeres hjemmeside og fik endda et gavekort på 500 til jul af familien. På lux-shoppen.dk føler man sig virkelig velkommen og personalet er super hjælpsomme og flinke til at svare på emails. Jeg synes det er super fedt med alle jeres egne håndlavet produkter. Hjemmesiden har personlighed og der bliver taget hånd om en som kunde i den grad :-)
Alt i alt er der ingen dyrehandel på ligefod med lux-shoppen.dk og jeres service. Mine deguer og chinchillaer kunne ikke få det bedre!
Kanon godt 5 stjerne til jer!
Tilfredse
Jeg bestilte hos lux-shoppen i går den 20 august 2014 for første gang, og regnet ikke med at jeg vil får mine varer så hurtigt. Da de havde skrevet på deres hjemmeside, at de vil gå på ferie fra den 21 august 2014. Men jeg fik mail om at min bestilling var ordnet og pakket, og i dag den 21 august 2014 kunne jeg hente min pakke på mit posthus og min pakke var der da jeg kom der ned:-)
Så frem over handler jeg de fleste ting hos dem
Super god butik :D
Altid hurtig levering, og super god service :D
Bestiller de fleste ting til mine rotter igennem LUX :D Det er super kvalitet til billige penge..
Nemt og hurtigt
Jeg har lige modtaget min første bestilling fra Lux-shoppen på noget marsvinfoder. Prisen var god og varen kom få dage efter, at jeg havde bestilt! Dem bestiller jeg nok hos igen en anden gang :-)
Intet at klage over, perfekt service!
Jeg har endnu ikke oplevet at blive skuffet af Lux-shoppen, og jeg har bestilt mindst 10gange der inde fra. Leveringerne komme hurtig, man får det man ønsker/bestiller, og betaler ikke overpris!
Super service, gode produkter & vejledning
Jeg har handlet hos LUX shoppen flere gange og har altid modtaget upåklagelig service og produkter. Det er virkelig dejligt, at de går op i at give en god vejledning på hjemmesiden til hvad der passer dit specifikke dyr - og ikke bare vil sælge så meget som muligt. Det er tydeligt, at der er tænkt over produkterne og om de er forsvarlige og ernæringsrige.
Perfekt service og levering- HVER gang!
Hurtig tilgængelighed og tålmodighed på online chatten- Super opdatering og oplysning på leverings process - Dét fungere bare!
Jeg vil gerne give lux shoppen 6 STORE stjerner.
Hurtig levering, rimelige priser og lækker kvalitet.. Kunne næsten ikke få marsvinene ud af hyggeposerne igen og det nye foder var væk på ingen tid.. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der!
Super shop
Det er ikke alt jeg køber hos Lux, men har handlet der flere gange, og vil gøre det igen.
Altid super god service og rigtig rare mennesker der står bag. Altid hurtig svar og rigtig gode og uddybende svar man får.
Jeg har aldrig oplevet en eneste vare der var skadet når pakken nåede frem til mig og altid hurtig levering.
For noget tid siden bestilte jeg et låg til mit akvarium hvor min guldhamster går, og låget var på bestilling, altså det skulle laves først så der ville gå omkring 7 dage fik jeg at vide. Men senere på dagen fik jeg at vide det var sendt for det var så heldig at den størrelse jeg skulle ha' var lavet.
Låget kom og det er rigtig flot lavet og i en super kvalitet.
Kan kun anbefale Lux :-)
Fantastisk
Lux shoppen er en fantastisk shop. De er der straks til at hjælpe, og de har så meget viden om de forskellige dyrearter, at de altid kan rådgive en om hvad der er bedst. simpelt hen kvalitet i top klasse
Hurtigt, godt og billigt
Jeg har købt varer til mine marsvin flere gange og har været tilfreds hver gang!
Hjemmesiden er overskuelig, varerne godt beskrevet og til meget rimelige priser, kundeservice i top, levering hurtig og pakket så "småt" som muligt. Ingen store papkasser, som jeg har oplevet andre steder.
Jeg vil fortsat handle ved Lux-shoppen og anbefaler dem gerne.
Fin butik
Jeg bestilte et hamsterbur, det er efterhånden et stykke tid siden, men da det nåede frem var det desværre smadderet, da jeg modtog det var jeg heldig at livechatten var åben, de bedte om billeder af skaden, jeg sendte nogle og fik så afvide at jeg skulle tage ned til posthuset med pakken, de vurderede at det var under transporten der havde fået et slag så der kom et nyt til mig meget hurtigt uden beregning, jeg er fuldt ud tilfreds med den meget hurtige betjening! Det hele forløb problemfrit:-)
Hurtig levering og billige hængekøjer
Bestilte fredag og modtog tirsdag, jeg er super tilfreds. Køjerne er store - større end forventede og det er dejligt! Jeg synes de er lavet flot og virker yderst holdbare - jeg er 110% tilfreds ;-)
Perfekt!
Jeg bestilte mine varer om morgenen og de var allerede hos mig om eftermiddagen. Det er hurtig levering! Alle tingene er i topkvalitet og mine hamser og jeg er rigtig glade :)
VIRKELIG GOD SERVICE.
Jeg bestilte 6x hyggeposer om Mandagen & tænkte at de nok ville være her sidst på ugen eller ugen efter -MEN allerede Onsdag formiddag, kom posten frem med min pakke fra Lux-shoppen.
For det første, så er kvaliteten SÅ meget i top, & for det andet så er det varer til en pris - INGEN andre kan hamle op med. Dette var mit første køb - men bestemt ikke mit sidste :-)
Fantastisk webshop
Helt igennem fantastisk og personlig service. Hurtigt og nemt!
Tingene fra Lux-shoppen bliver altid modtaget med kyshånd af de små kræ og jeg nyder at kunne give dem noget af god kvalitet, som nødvendigvis ikke koster kassen.
Alt i alt er Lux-shoppen er skøn, billig og personlig oplevelse at handle hos jer!
Super!
Jeg har for første, men ikke sidste gang, handlet hos LUX-shoppen! Navnet er jo ikke for sjov.
Jeg synes virkelig godt om varebeskrivelserne, specielt i forbindelse med fodervarerne. Og så var der virkelig hurtig levering, bestilte i går og kunne hente pakken på posthuset i dag.. Så jeg kan KUN anbefale LUX-shoppen - og jeg glæder mig til at handle der igen :-)