For en måned siden lovede de bod og bedring for min seneste ordre der mildest talt var en katastrofe. De havde glemt en vare og taget 2 x porto for 1 pakke, samt fremsendt nogle køjer af umådel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
alt alt for lang leveringstid på varen. Jeg har nu ventet i over en uge og får at vide at man endda ikke engang kan sige hvornår min ordre vil være fremme. Havde bestilt 1 stk hængekøje og noget fod... Toon meer
Vær opmærksom på at man bliver medlem og betaler for abonnement hvert måned på 69 kr.
what is the diameter ?
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De bedste tilbehør og udstyr til kæledyr. Særligt fokus på gnavere, så som rotter, hamster, ørkenrotter, mus og chinchilla. Desuden lækkert udstyr til ilder, fritte og andre smådyr
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Kan klart anbefales
Stort udvalg af forskellige ting til gnaver. Ejerne har tydeligvis stor viden om det. Hurtig levering, fin prise. Anbefaler altid denne shop til nye gnaver-ejere.
Himmerige for gnavere -og ejere
De har styr på at de ting de sælger ikke gør skade på dyret/dyrene, de afprøver nemlig selv tingene på deres egne dyr. De har styr på det hele!
Tingene kommer hurtigt fremt, og godt nok er det lidt dyrt men det er det hele værd!
Jeg har rigtig mange ting fra dem, og jeg køber ofte ting derfra, for jeg kan stole på de kommer helt frem, og mine marsvin elsker tingene!
Handler der fast!
God kundeservice, gode priser, hurtig levering og god kvalitet på produkterne.
Jeg køber fast mit foder der, til mine marsvin!
hurtig levering, god service
Altid god service og hurtig levering, selv ved vare der skal produceres først (feks deres hængekøjer) - altid hurtige svar, på ens spørgsmål.
Kan kun anbefale LUX-Shoppen til alle med gnavere
God service, gode produkter og priser.
Jeg har handlet flere gange hos Lux-shoppen og har altid været fuldt tilfreds. Jeg afhenter selv mine varer og det forløber altid fint. Herudover er der altid hurtig svar hvis man spørger om noget. Rigtig god service. Kan helt klart anbefales.
Super godt!
Sent søndag aften bestilte jeg to hjørnehængekøjer til mine marsvin, og selvom de bliver lavet på bestilling, var de klar til afsendelse allerede mandag eftermiddag!
Posten har netop været her for en halv time siden, og mine mutter har allerede indtaget den hængekøje jeg har fået sat op.
Kvaliteten er absolut upåklagelig, prisen var fornuftig og leveringen var super hurtig! Jeg vil helt klart anbefale siden og jeg vil klart bestille derfra igen!
Ekstrem hurtig levering!
Bestilte 6 produkter fra hjemmesiden i går formiddags, og har allerede bare 24 timer efter modtaget produkterne. Ekstrem hurtig levering og produkter der 100 % lever op til billederne og ordene på hjemmesiden. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger denne shop!!
Her er der en shop der fortjener 5 stjerner.
Hjemmesiden: Overskuelig og nem at finde rundt i. Fantastisk at man kan se alle farver, når man nu selv har mulighed for at få sammensat varerne i de farver man ønsker. Online chat....
Service: Fantastisk god service! LYNhurtigt svar på henvendelser og gode, ærlige besvarelser på de spørgsmål man stiller.
Levering: Bestilte mine varer kl. 14. De var varer der skulle specielsyes. Fik løbende hen over dagen/aftenen mails om hvor langt varen var nået og sørme om jeg ikke fik en mail om, at varen var afsendt samme dag.
Kvalitet: Bestilte en hængekøje og 3 poser, kvaliteten er super og pigerne og "svinene" er meget glade for de nye ting.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!
Super Service!
Det er bare som det skal være.
Jeg har nu handlet der flere gange. Og hver gang bliver der sendt vare dagen efter. Telefonen bliver taget hurtigt når jeg har spørgsmål, og det er muligvis den bedste onlinebutik jeg har handlet i.
Super!
Fantastisk sted at handle. Dejlige mennesker bag.
De har en super support, og varene kommer hurtigt. Og er der noget galt kan man altid skrive til dem.
Vil klart anbefale dem.
For oplevelse
Vi har handlet på Lux-shoppen.dk 2 gange.
Begge gange har vi fået vores bestilte vare indenfor kort tid og varerne levede fuldt ud op til vores forventninger.
Det er ikke sidste gang vi køber ting til vores dværghamster der :-)
Elsker at handle her...
Alt er altid i tip top orden... både varen og servicen..
Køber her ca 1 gang hver mdr...
MaGi - Mus
Rigtig god service hos lux-shoppen.
Dog kunne udvalget til marsvin og kaniner godt være større. Priserne vairerer. Nogen ting er dyrere end andre sælgere af produktet og nogle ting er billigere end andre sælgere af produktet.
God service og søde mennesker
Jeg har nu handlet hos Lux shoppen 2 gange og har kun gode ting at sige både om deres produkter og om deres service, og så det fantastisk at de sælger ting til den slags gnavere de selv har og interessere sig for, frem for at tage ud i en dyrehandler hvor de slet ikke aner noget om de ting de sælger, det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der :)
Super service og bredt udvalg
Kan kun anbefale at handle hos lux-shoppen. De giver fremragende service, har hurtig levering og et godt og bredt kvalitets udvalg til gnavere. De ting de selv fremstiller er ligeledes i top-kvalitet!
Fantastisk service
Har handlet ved lux nogle gange nu og har absolut intet dårligt at sige. Du får en service uden lige og de er begge utrolig flinke og hjælpsomme. De har et stort udvalg i ting og mad til gnaverer, hvilket er utroligt rart. kan kun klart anbefale dem.
Super brugbar hjemme side og god service
Jeg har været utrolig glad for at bruge LUX shoppen. Jeg ved jeg modtager varen hurtigst muligt, og at tingene er i orden. Der er gode vejledinger til hver ting man kan købe, så man ved hvilket slags dyr det er beregnet ti, også er der et kæmpe udvalg at varer. Jeg har købt stort set allle ting til mine dværghamstre i LUX shoppen, og det har været meget tildfredstillende både bure, tilbehør, foder m.m. Jeg giver et stort stort 5 tal til LUX shoppen, forsætte det gode arbejde :)
Verdens bedste webshop!
Det er ganske enkelt bare verdens bedste webshop!
Det er let at mærke at shoppen ikke bare bliver drevet for at tjene penge, men derimod af interessen, og servicen er fuldstændig i top. Der er et kæmpe udvalg af kvalitets produkter, som kan blive leveret lynhurtigt.
God rådgivning og vejledning
Og fleksibel når jeg ombestemmer mig! Min datter har to rotter og vi handler altid gennem LUX Shoppen. De er super gode til at rådgive om hvilke produkter, der er gode. De tester jo selv det hele og har derfor en erfaring. Jeg har én gang købt en ny vandflaske, der var defekt, men der var ingen problemer overhovedet. Den blev bare ombyttet på stedet. Glad kunde og vi fortsætter naturligvis med at handle ved LUX Shoppen