For en måned siden lovede de bod og bedring for min seneste ordre der mildest talt var en katastrofe. De havde glemt en vare og taget 2 x porto for 1 pakke, samt fremsendt nogle køjer af umådel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
alt alt for lang leveringstid på varen. Jeg har nu ventet i over en uge og får at vide at man endda ikke engang kan sige hvornår min ordre vil være fremme. Havde bestilt 1 stk hængekøje og noget fod... Toon meer
Vær opmærksom på at man bliver medlem og betaler for abonnement hvert måned på 69 kr.
what is the diameter ?
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De bedste tilbehør og udstyr til kæledyr. Særligt fokus på gnavere, så som rotter, hamster, ørkenrotter, mus og chinchilla. Desuden lækkert udstyr til ilder, fritte og andre smådyr
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super service
God og venlig betjeneing altid. super sortiment.
Super !
Hej alle sammen :)
Jeg købte bl.a. 3 stk hyggeposer og en luksus hygge seng. Jeg blandede selv farverne som ønsket og var super tilfreds med resultatet og den hurtige levering. Mine to marsvin: Ronja og hendes lille datter Lærke, ELSKER hyggeposerne, men især LUX hygge sengen. Som de ligger i når de er i sofaen :) Det er et herligt syn :)
Så tusinde tak Lux Shoppen, for en super service :)
MVH Carina
Super sted!
Jeg har handlet hos LUXshoppen mange gange efterhånden, og har aldrig haft det der lignede problemer med dem.
Jeg har bestilt mange forskellige ting og afhenter dem hos shoppen selv kort efter bestilling.
Sidste gang jeg skulle bestille altromin og de havde udsolgt af den jeg skulle bruge, fik jeg den lidt dyrere udgave til den billiges pris, for at jeg ikke skulle vente de dage det tog før de fik det andet hjem - de gør virkelig noget for deres kunder.
Udover det er der altid smil når man afhenter og man føler sig generelt godt behandlet.
Altormin og Melormer
Jeg velger å gi lux-shopen en 5'er da jeg alltid får varen i kort tid etter jeg har bestilt den, selv jeg som bor i Norge, og rottene mine elsker det jeg kjøper der. Har kjøpt Altormin, Altormin Fortified og Tørkede Melormer, rottene blir helt gale og sluker alt i seg på ingen tid. Merker også at de får den næringen og de vitaminene de trenger når de går på Altormin. Jeg vil nok fortsette å burke Lux-Shoppen så lenge jeg har dyr.
lux shoppen
Jeg har så lige handlet der for første gang, og er super godt tilfreds, lynhurtig levering, perfekt vare, alt helt efter bogen. Handler helt sikkert der igen :)
Men som andre siger, meget meget dyre fragtpriser, men sådan er det jo. Måske det var billigere at sende med GLS... bare en tanke.
Kanongod webshop.
Handler hos LUX Shoppen næsten hver måned og er meget glad for denne webshop. De har lutter gode ting til dyrene og priserne er i et store og hele meget rimelige. Dog er prisen på fragt et stort minus ved større køb, men dette kan shoppen ikke klandres for, det skyldes Postdanmarks priser.
Hurtig men dyr levering
Dejlig overskuelig shop og finder man ikke den vare man leder efter kan det godt betale sig at sende en mail, så finder de måske varen alligevel. Leveringen er hurtig men dyr specielt når man køber de store ting.
Fremragende Kundeservice!
5 stjerner virker som alt for få! Men LUX-shoppen opnår klart og helt uden besvær disse 5 stjerner mens jeg i mit stille sind og tanker giver 10+.
Meget god service, en service af den helt sjælden slags. Jeg kan slet ikke huske hvor og hvornår jeg sidst har fået en bedre service. Man mærker tydeligt det er mennesker som holder af dyr og ikke bare tænker kroner. Jeg vender helt sikkert tilbage til LUX når jeg i fremtiden skal bruge noget.
Det rette udvalg til en god pris
Den har alt, hvad jeg skal bruge til mine rotter og hamstere - selv et par småting til kattene.
Priserne er mere eller mindre som alle andre steder - oftest er de noget billigere på nogle ting og så lidt dyrere på nogle andre ting...
Kvaliteten er altid i top, kundeservicen er god og der er altid hurtig respons.
Super god service
Det er første gang jeg bestiller fra denne butik, men har aldrig hørt andet end godt om den. Må da også indrømme at servicen er helt i top - med levering lige til døren, endda samme dag, når man bor i Aalborg.
Og jeg oplevede at få en defekt vare, som de med det samme uden brok kompenserede for. Det er en sjældenhed når det kommer til netbutikker.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler til mit marsvin her - deres udvalg er småt, men perfekt :)
Lux-shoppen kan klart anbefales
Jeg har handlet ved lux-shoppen i et års tid nu, og jeg har aldrig oplevet nogen form for problemer. Varerne når altid hurtigt fram, og man kan altid få hjælp af lux-shoppen, hvis det skulle være nødvendigt. Jeg vil helt klart anbefale lux-shoppen, som ikke alene har en rigtig god service, men også har et stort udvalg af gnaverartikler, og som ved, hvad det handler om - nemlig at møde dyrenes behov!
Kundeservice i top og gode produkter til gnaver.
Lux shoppen har lige de produkter jeg har brug for til mine marsvin.
Jeg har handlet der en del og har længe givet dem topkarakter.
De har en rigtig god kundeservice, så her er tingene i topklasse.
Men den senere tid har de haft kraftig prisstigning, samt problemer med levering og leveringstider.
Så jeg ser frem til de bliver bedre i forhold til leveringstiderne, hvilket jeg ved de arbejder på.
Samt krydser finger for de sætter priserne ned, således de igen vil være et af foreturkende steder, at handle.
Lux(us) shoppen
Lux-Shoppen er nok den bedste net butik jeg har handlet med.. Servicen er fantastisk, de hjælper så meget man har brug for.. Deres vare er super kvalitet, mine dyr elsker ting fra Lux-Shoppen.. Leveringen er hurtig og varene er pakket sikkert, så der ikke sker noget i posten..
Alt i alt, Lux-Shoppen er fantastisk og kan kun anbefales! :D
Helt i top - som altid
Jeg har efterhånden handlet hos LUX-shoppen mange gane og jeg er helt tilfreds.
Deres udvalg er godt og de er utroligt hjælpsomme og meget søde.
Jeg har oplevet en enkelt fejl, men den blev rettet øjeblikkeligt.
Jeg kan kun anbefale dem!
Fantastisk Web-shop!
Lux-shoppen er bestemt en af de bedre web-shops. Stort udvalg, lækre produkter og fornuftige priser. Derudover, ydes der en god service og rådgivning.
Er selv ejer af to rotter og både mine rotter og jeg er vilde med de produkter der er at finde i shoppen, særligt hængekøjerne, som findes i flere kvaliteter og prislejer. Fantastisk.
Uovertruffen service
Har handlet i shoppen af et par omgange... og der er altid hurtig ekspedition og høj service. Det er super at man løbende kan følge sin ordre... Thumps up herfra... der skal helt sikkert handles hos LUX igen når dyrene skal forkæles.
Super service og utvalg
Jeg er svært fornøyd med Lux shoppen. Har handlet både bur og annet utstyr der.
Skulle ønske prisene var litt lavere, men alt i alt langt fra ille for min del.
Servicen er enestående - også når ting ikke går som de skal!
De strekker seg langt for å gi deg den hjelpen du trenger.
Godt vareutvalg og bra kvalitet.
Handler en stor andel av alt jeg kjøper til mine dyr der, selv om jeg er fra Norge.
Hurtig levering, kundevenlige, Inspirerende min favorit butik.
Jamen jeg har købt RIGTIG mange ting efterhånden. Kan ikke lige huske dem alle.
Men kan sige at det er rigtig lækkert kvalitet det hele. Intet jeg har købt har været i stykker eller dårligt.
MEGET hurtig levering. For det mindste inden for 2 dage. Jeg er meget glad for Lux Shoppen og vil blive ved med at handle her.
Der kunne godt være noget mere til kaniner og lidt bredere udvalg af lege ting til små dyrene.
Men vil blive ved med at handle her til jeg en gang stopper med at have gnavere.
Altid hurtige til at besvare mails og hjælpe og guide.
Jeg har købt tunneller til mine hamstere og mad og Bade sand og skåle og huse osv. :-)
Troværdig, kundevenlig og hurtig internetbutik
Hvis man spørger får man svar :) Jeg har ikke haft nogle problemer, hverken med overførsel af penge eller med fremsendelse af vare..
Alle varene har været i tip top stand da jeg fik dem :)
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.