Mads Nørgaard Copenhagen Reviews 100

TrustScore 2.5 uit 5

2,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kære Mads Nørgaard, Jeg skriver til dig med både et smil på læben og en let krampetrækning i øjet. Lad mig starte med det positive: Jeres tøj fejler absolut i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aline hos Mads Nørgaard Copenhagen er bare indbegrebet af god kundeservice! Fejlen lå hos min svigerinde under bestilling af en julegave og alt for længe efter tidsfristen for retur kontaktede j... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Attention: Untrustworthy! I don’t know what’s wrong with that shop, but they don’t accept returns even if they are in time. Return forms are only available on the website, connected to the order numbe... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virksomheden reklamerer med 1-2 dages leveringstid. Det har dog ikke hold i virkeligheden. Jeg bestilte nogle varer i lørdags, som jeg fortsat ikke har fået leveret eller har hørt om er på vej. I... Toon meer

2,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det sorte bælte i service💪🏼

I går stod på shoppetur på Strøget, og aldrig har jeg oplevet bedre service, nærvær og opmærksomhed som hos Mads Nørgaard. Samtlige ansatte havde overskud, smil, og virkede oprigtigt interesserede i os, på trods af vi ikke brugte en formue. Et unikt sted med unikke ansatte, på hver deres måde.
Og ja, jeg sagde det også til dem personligt😊

16 december 2024

Fantastik kundeservice

Fantastik kundeservice.

Reklamerede over et par sko jeg havde købt, hvorefter de straks tilbød omlevering eller fuld refusion. Det er virkelig god kundeservice.

16 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

One size=small

One size=small

Købte en langærmet, vildt flot tie dye t-shirt, jeg er str. 38/ M, så tænkte one size ville passe fint. Men den virker mere som en small efter min mening. Helt åndsvagt at det ikke er muligt at vælge større størrelser. Men til gengæld kan man vælge mellem to længder😮 Jeg er ellers helt vild med alle de flotte, stribede t-shirts, men de kan så kun købes af størelse 36/S.

17 september 2024

Bad customer service

I ordered a skirt that was said to be delivered to a parcel shop, but it was not there when I went to get it. I wrote to customer service because they have to require information about its whereabouts, but I did not get any feedback.

25 augustus 2024

Var i den fysiske butik

Var i den fysiske butik. Der var kort sagt fremragende service. Imødekommenhed, positiv energi, varme. Bare en rigtig god shoppingoplevelse. Sammen med Barons den klart bedste kundeservice, vi har oplevet på en uge i København.

16 juli 2024

Bel one cappa taske.

Dejlig taske ift. størrelse, rumdeling og design.
Desværre smuldrede hele min indvendige side af et af rummene helt op. Ikke just den kvalitet man forventede. Har kontaktet kundeservice, der ikke ønskede at gøre noget ved det.

1 mei 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nethandel fungerer ringe;

Nethandel fungerer ringe;
Har for anden gang købt varer hvor billedet ikke svarer til den faktiske vare. Varen har et neonfarvet broderi, som ikke findes på billedet på hjemmesiden.
Der er ikke vedlagt returlabel i forsendelsen. Den skal jeg bestille, opsøge en printer og printe, samt betale 30 kr. for - uagtet at den leverede vare ikke svarer til den vare, der er vist på hjemmesiden.

3 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev snydt inde i forretningen

Jeg blev snydt inde i forretningen.
Var derinde for at returnere/bytte 3 t-shirts og en hue som min datter havde fået i gave. Jeg fik at vide, at alle gaverne var købt til 1/2 pris.
Det undrede mig, fordi gaverne var købt midt i december, hvor der ikke var udsalg.
Efterfølgende spørger jeg gavegiverne. De havde alle sammen betalt fuldpris.

20 januari 2024

Jeg har returneret

Jeg har returneret, men intet hørt. Nu rykker jeg for mine penge. Utroligt det skal tage så lang tid. Jeg handler andre steder, som krediterer i løbet af kort tid.

14 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bad delivery and customer service

Don't order from this shop (if you don't live in Denmark!)
First time ordering my package was just returned while on the way to the drop off point for no reason. Second time ordering the delivered it to a completely from pick off point that I could not even reach.
Customer service barely speaks any english and in no way tried to understand/fix the issue. Very strange contact.

18 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige talt med "kundeservice"…

Jeg har lige talt med "kundeservice" for at høre nærmere om nogle varer jeg ville bestille. Det var en meget aggressiv kvinde der med det samme forlangte et ordre nummer, inden jeg kunne fortælle om årsagen til mit opkald. Imens jeg ledte, fortalte jeg at det drejede sig om en dame cardigan. Da hun fik ordre nummeret oplyst, gentog hun det flere gange og spurgte nu om hvad det var for noget, om det stod under strik...? Alt i en skarp og uvenlig tone. Jeg bad om at tale med en anden og fik at vide at der ikke var andre. Ubehagelig oplevelse. Jeg fik aldrig svar på mine spørgsmål og lagde derfor ingen ordre. Er der egentlig nogen fra Mads Nørgaard der læser anmeldelserne?

2 oktober 2023

Oplevelse af service på Amager Torv, København

Oplevelse af service på Amager torv den 5. september 2023 klokken ligeover frokost

Jehg kom for at returnere 2 strikketrøjer. Jeg er klar over inden jeg gik ind i butikken, at der ikke returnes i butikken.

Årsgen til jeg henvender mig i butikken er at firmaets hjemmeside ikke virker defineret som den ikke vil acceptere mit ordrenummer. Ordrenummeret er verificeret til at være rigtigt.

Jeg bliver mødt af en midalderne gråhåret arrogant procedure dame, som ikke lytter til konteksten jeg lige har beskrevet ovenfor og på igen måde ønsker at sætte sig ind i det jeg siger til hende. Simpelthen en levtlønnet uintelligent dame.

Jeg er selv i et meget ressource stærkt, intelligent netværk og ved sådan en service regulere udbud og efterspørgelse helt naturligt over tid ved almindelig small talk om oplevelsen.

Kurt Bech
Kongens Lyngby

5 september 2023

Virkelig god behandling.

Hej. Jeg var i Nørgaard på Amager Torv i dag. Da jeg kom hjem, så jeg, at jeg havde betalt for en bluse for meget. Prøvede flere gange at ringe, men fik ikke kontakt. Sendte så en mail. De ringede straks tilbage og 30 min senere var pengene på min konto. Fantastisk god service.

11 augustus 2023

Stor forringelse af service

Hvor der tidligere var meget fin service ang. returnering, skal man nu selv sørge for at printe returlabel ud og betale omkostninger herved.
De giver ikke besked ved forlænget levering, som de skriver de gør, og har oplevet de ikke giver besked hvis varen er udsolgt, men blot sender en anden størrelse i stedet, og så har man besværet med at sende retur.
Trist med den forringelse af service, som ellers tidligere var helt i top.

10 mei 2023

Kan ikke bytte

Min datter fik to bluser i konfirmationsgave og ville gerne bytte den ene pga forkert farve, men det kan ikke ske i deres butik, det koster 30 kr at returnere og så indsættes returbeløbet endda på gavegivers kort. Svar fra kundeservice var at vi så måtte bede giver om at overføre beløbet med mobilepay!!!! Nej tak, kan ikke anbefale at købe noget i deres webshop

22 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.