Order never arrived Upon calling the shipping company I learnt the parcel had been returned to sender. They could not say why. I’ve received no notice from Mads Nørgaard, nor is it possible... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
De fortæller ikke at varerne kommer fra Kina, så at du kan tage højde for at størrelserne er små 0g lang leveringstid varerne kommer fra KinaMan skal selv betale for returneringen som er til Kina. Bil... Toon meer
Attention: Untrustworthy! I don’t know what’s wrong with that shop, but they don’t accept returns even if they are in time. Return forms are only available on the website, connected to the order numbe... Toon meer
Jeg har desværre ikke modtaget min vare. Har skrevet af to omgange på mail men jeg får ingen svar. Jeg har betalt for to trøjer men kun fået en. Håber snart at høre noget, i det mindste bare et svar... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ødelægger tøjet
Jeg har en flot taske med pailletter. Desværre er der pailletter på alle sidder af tasken hvilket har resulteret i at noget af mit tøj er gået i stykker ved at pallietterne slider på stoffet. Der skulle kun en lille gåtur til så var et par bukser ødelagt. Det er r** surt.
Altid god kvalitet og service
Altid god kvalitet og lækre varer. Hurtig levering med god service med hensyn til returnering osv. Altid fantastisk at købe hjem fra jeres hjemmeside :)
Det er en fornøjelse at være i jeres…
Det er en fornøjelse at være i jeres butik. Servicen er helt i top og kommer ud fra butikken med en smil hver gang!
Jeg købte en taske på webshoppen til…
Jeg købte en taske på webshoppen til min datter i slutningen af august. I oktober skred syningen og stroppen gik løs. Det fremgår tydeligt, at reklamation skal ske via mail, så jeg har nu sendt fire mails, men stadig intet hørt.
Det er absolut ikke en webshop, jeg vil anbefale til nogen.
Jeg er utrolig skuffet over kvaliteten…
Jeg er utrolig skuffet over kvaliteten på min Mads Nørgaard Bel Air taske. Først købte jeg den gamle model, men da lynlåsen ikke virkede, gik jeg ind i butikken med den, hvor de sagde, der snart ville komme en ny model, grundet problemer med lynlåsen i den gamle. Jeg ventede derfor til den nye model kom frem, og købte den i stedet. Allerede efter jeg havde brugt den 2-3 gange begyndte lakken på knapperne at skalle af. Nu er jeg taget på ferie, og har taget den med som skuldertaske. På andendagen, mens jeg går med den, går syningen op, så skulderremmen ikke længere sidder fast, og lynlåsen ikke kan lukkes.
Meget skuffet over denne taske kunne holde til så lidt. Troede Mads Nørgaard var bedre kvalitet.
Jeg har købt en kjole på nettet for 4…
Jeg har købt en kjole på nettet for 4 måneder siden, brugt den få gange og den er allerede gået op sømmene. Jeg prøvede at reklamere i butikken i København og de nægtede at hjælpe, og jeg skulle kontakte netbutikken i stedet. Der skal jeg så betale portoen for at få lov til at returnere en dårligt lavet vare. Det hænger da slet ikke sammen. Dårlig service.
Fantastisk service
Fantastisk service på reklamationssag.
Fik en ny taske 3 dage efter jeg havde skrevet til dem.
Great styles and good service
Great styles and good service, appreciate the fast sale delivery and sms when got refund after the return.
Dårlig kvalitet
kvaliteten er blevet super dårlig. købte en taske i december, der er ved at falde fra hinanden efter kun let brug. Pris og kvalitet hænger virkelig ikke sammen. Virkelig ærgerligt, da kvaliteten plejer at være langt højere for Mads Nørgaard.
Virkelig god service
Virkelig god service, og imødekommende personale!
Under 24 timer og så var jakken her :)
Under 24 timer og så var jakken her :)
Jeg er meget tilfreds.
Super lækkert kvalitetstøj
Super lækkert kvalitetstøj, der bare vil noget - har kun gode erfaringer med at handle på hjemmesiden, tøjet kommer dagen efter og er i god kvalitet.
Lækkert tøj af høj kvalitet
Lækkert tøj af høj kvalitet.
Cool designs med farver der sætter kolorit på tilværlsen.
Nørgaard på strøget
Nørgaard på strøget - kan absolut anbefales - medarbejderne udviser købmandsskab - de ansatte har tid til kunderne - der sælges KUN det, der klæder kunden.
Købte to fede ting fra deres hjemmeside, virkelig skuffet
Købte to fede ting fra deres hjemmeside, en t-shirt og en trøje.
Begge ting er forvasket og har huller i dem.
Kvaliteten hos Mads Nørgaard er virkelig ringe.
Det er ret alvorligt..
Det er ret alvorligt... Har faktisk aldrig prøvet noget lignende... Men jeg synes I bør vide besked! Jeg har et par leggings fra Mads Nørgaard, hvilke jeg ofte har på, og altid får misundelige kommentarer på! Jeg er helt vildt glad for dem!! -Og det har jeg faktisk været siden jeg købte dem. Dengang kaldte man dem dog gamacher, og de var stinkende dyre i forhold til lignende produkter på markedet.. Men nu havde jeg forelsket mig i dem, og min mor havde indvilget i, at jeg måtte få dem (Jeg måtte dog imidlertid love, på eder og forbandelser, ikke at fortælle min far prisen på gamacherne... -Hun købte faktisk også selv et par i øvrigt!) ... Sagen er den, at det nu er..... 22 ÅR SIDEN!?!?!?!? Og nu sidder jeg her, iført de selvsamme leggings, som ikke bærer det mindste tegn på slidtage!!!! Det må være dét man kalder kvalitet, og måske også på tide, at fortælle min far, den rigtige pris, eftersom 400 kroner pludselig er en slik, for et par leggings der, 22 år efter købsdagen, stadig er max-sprøde, unikke og uden et eneste hul!!! -Måske jeg også bør fortælle mine veninder, at når jeg siger, at de er købt hos Nørgaard På Strøget for nogle år siden, mener jeg faktisk i 1996..... -Men igen... Hvem ville tro mig!?
TAK! <3
Jeg er helt vild med Mads Nørgaard og …
Jeg er helt vild med Mads Nørgaard og er dybt imponeret over det flotte design de formår at bibeholde of fornye.
Desværre har jeg haft en rigtig ærgerlig oplevelse senest. Jeg køber to t-shirts for nyligt i shop-in-shopppen i magasin Kgs.Nytorv og får hjælp af en ekspedient da jeg er i tvivl om størrelsen og hvor meget den vil krybe i vask. Hun vejleder mig til den passende størrelse selvom, som jeg fandt lige på grænsen i størrelsen, og forsikrer mig om at de ikke vil krybe i vask, så længe jeg følger vejledningen fra hende og i trøjen.
Dette gør jeg ved første vask, og vupti, nu er de alt for små og totalt ubrugelige for mig - Så jeg skulle have købt en størrelse større, som jeg selv havde troet.
Dette er jeg enormt trist over da jeg så desværre kun har nået at bruge mine Mads Nørgaard trøjer en eneste gang, før de er blevet for små, grundet størrelses- og vaskevejledning der var forkert.
Jeg er klar over det er mit eget ansvar, men er enormt trist over at blive vejledt og overtalt til noget der i sidste ende gør at jeg kan smide to næsten nye t-shirts til genbrug.
Nice
Bestilte en badedragt som er i rigtig lækker kvalitet. Levering kom i løbet af to dage, hvilket var dejlig hurtigt. Er tilfreds, og kunne helt sikkert finde på at købe der igen
Ekstrem hurtig levering og super pakke
Bestilte et par bukser igår morges og havde modtaget dem allerede idag, mega fedt! Pakken var superflot og det er altså bare lækkert at få sine ting pakket ind i Mads Nørgaard papir med en lille fin konvolut til de praktiske papirer :D
Hul Mads. Nørgaard T-shirts,
Har købt en Mads. Nørgaard T-shirts, den er blevet vasket 3 gange og opdaget et lille hul, øv, skriver til Mads Nørgaard som svarer "at der kan forkomme små huller som resultat af eks. Sikkerhedsseler,granitborde, vaskemaskiner eller slid" konklusion dyr T-shirts dårlig kvalitet
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.