Kære Mads Nørgaard, Jeg skriver til dig med både et smil på læben og en let krampetrækning i øjet. Lad mig starte med det positive: Jeres tøj fejler absolut i... Toon meer
Aline hos Mads Nørgaard Copenhagen er bare indbegrebet af god kundeservice! Fejlen lå hos min svigerinde under bestilling af en julegave og alt for længe efter tidsfristen for retur kontaktede j... Toon meer
Virksomheden reklamerer med 1-2 dages leveringstid. Det har dog ikke hold i virkeligheden. Jeg bestilte nogle varer i lørdags, som jeg fortsat ikke har fået leveret eller har hørt om er på vej. I... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Virksomheden reklamerer med 1-2 dages…
Virksomheden reklamerer med 1-2 dages leveringstid.
Det har dog ikke hold i virkeligheden.
I dag kommer der så en beklagelse pr. mail om ekstraordinær lang leveringstid.
Kunne man måske have givet lidt rabat eller lign., når man ikke lever op til sine egne mål og som der reklameres med?
Alt er gået galt
Alt er gået galt. Ikke den ønskede style trods at den figurerer på webshop, ingen anden ordre afsendt. Og det til trods for mange (også forgæves) henvendelser til kundeservice, som ellers virkede søde. Men ingen handling og jeg har efter godt en uges ventetid ønsket at få annulleret ordren. Træls oplevelse!
Ikke længere gratis retur!
Ikke længere gratis retur!? En stjerne ned. Ellers en af grundene til at jeg har handlet online hos Mads Nørgaard. Dette vil helt sikkert begrænse mine fremtidige køb til kun "sikre" varer som 101-bluserne - og ikke som jeg ellers har gjort bestilt et varieret udvalg hjem og desuden i forskellige størrelser ved tvivl. Jeg bor nemlig langt fra den nærmeste fysiske butik.
Derudover giver jeg kun tre stjerner, da ekspeditionstiden er lang både ved køb, men især ved tilbagelevering og refundering.
DOG trækker det op - at ved reklamation på tøj vedrørende fejl - har jeg endnu aldrig oplevet problemer, men kun stor imødekommenhed.
Ingen tilbagevendning efter 2 måneder
Jeg var i København i December. Der købte jeg en af de populære 101 trøjer. En dag da jeg vil have den på, er der kommet et hul i rippen ved halsen (hvis man forstår). Jeg skriver en mail til dem 2 gange!! Men der er ikke sket en dyt. Fik at vide at det ville blive sendt til butikken. Altså klagen. Og mere har jeg ikke fået at vide. Jeg bor i sønderjylland. Så jeg kan ikke bare lige tage til København og klage!
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid.
Efter modtagelse af varer så skulle sende dem retur. Det er gået over 1 uge nu og stadig har ikke hørt noget om de har modtaget min retur varer. Synes det er også dyrt med fragt og retur fragt skal man også betale for. Handler ikke der igen. Der findes mange skønne små it butikker som levere dagen efter og gratis retur og forsendelse.
Glimrende kundeservice
Glimrende kundeservice. God leveringstid. Intet at klage over.
Onlinehandel+++++
Jeg handler meget online, da jeg har en lille baby derhjemme. Oplever altid hurtig levering, nem refundering og har også været i kontakt med kundeservice en enkelt gang hvor servicen var super god. Kun positivt at sige herfra 👍🏼👍🏼👍🏼
Hade bestilt to ting i MN webshop.
Hade bestilt to ting i MN webshop.
Den en trøje kom meget hurtigt, modtog så en mail om den anden var ved at blive pakket. Efter 14 dage skriver jeg og spørger hvor den anden trøje bliver af, får at vide den er sendt. Skriver igen jeg kun har modtaget en trøje. Får så en ny mail at trøjen ikke længer er på lager.
Så de vil give mig pengene retur. I stedet har de trukket penge fra min konto igen. Forstår ikke at de ikke tilbyder mig en i en anden farve. Nu skal jeg så igen skrive for at få mine penge retur, hvis jeg tør for mon de så tager betaling en gang til ?
Untrustworthy
Attention: Untrustworthy! I don’t know what’s wrong with that shop, but they don’t accept returns even if they are in time. Return forms are only available on the website, connected to the order number. But the system doesn’t allow the return. The customer service is not answering to emails at all. No reaction! That behavior is beyond the pale. I van absolutely not recommend that shop.
Stor ros til jeres afdeling i Århus
Stor ros til jeres afdeling i Århus! Helt forvirret stod jeg i den fine butik, det opdagede Allan og kom straks til undsætning. God service og vejledning så stor tak til ham og resten af de ansatte!
Jeg købte en jakke i julegave…
Jeg købte en jakke i julegave til min kæreste til 2200 kr, og regnede med at denne kunne byttes. Men man kan kun bytte i 14 dage. Jeg skulle selvfølgelig selv have tjekket reglerne inden jeg købte men jeg synes stadig at det er dårlig stil.
Tøjet holder super godt
Tøjet holder super godt. har haft mit mads nørregård tøj i flere år og det holder stadig. Det er min bedste outfit stadig ;)
Hmmm ! Dårlig service !
Hmmm !
Total ærgerligt ikke service ..
Bestilte helvinterdragt på nettet.
Fik ordrebekræftelse.
Venter over en uge på min dragt.
Får så en venlig mail med besked om at varen desværre ikke var på lager.
Jeg skriver tilbage og foreslår dragten i en anden farve.
Modtager igen en venlig beklagende mail. Det kan desværre ikke lade sig gøre.
Jeg er på ingen måde tilfreds. Mads Nørgaard burde kunne yde bedre kundeservice.
Øv, siger jeg bare !
Lettere åndsvagt
Købte en bluse hos jer tirsdag aften, modtog den fredag…
Hurtig og nem levering. Men hvorfor f….. er der pris på?? Det er en julegave🤔
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. 2 timer efter min bestilling var varen sendt afsted og næste dage var den fremme! I det hele taget virker det bare til, at de har et super webshop setup og er også nemt at sende retur med forprintet label og returseddel, sammen genanvendelig emballage :-)
Super kundeservice
Super kundeservice
Har lige købt to trøjer på jeres webshop - var lidt presset på tid men Camilla i kundeservice svarede hurtigt og hjalp mig med at få dem afsted allerede samme dag - det er verdens klasse
Tak for dig
Ekstrem god kundeoplevelse med fantastisk service
Vi var i jeres butik lørdag d. 3. april og vi blev ekspederet af Isuru som gav dem mest fantastiske kundeoplevelse. Han var imødekommende, smilende, ydmyg og meget kundeorienteret. Vi havde alle den oplevelse at vi simpelt hen ikke kunne undgå at købe mere end vi egentligt have besluttet og det var helt klart hans fortjeneste😊
Han kan helt klart sit kram omkring service!
Kæmpe ROS til ham!
Når noget går lidt galt...
Når der er sket en lille fejl er det vigtigt at dem man handler hos tager problemet seriøst og gør det nemt og enkelt for kunden. Det gør de hos Mads Nørgaard Copenhagen! Super ukompliceret kundeservice. Handler trygt igen. Varme anbefalinger
Lees meer over geverifieerde reviews.