De har tydeligvis problemer med ordrehåndtering og kommunikation. Jeg handlede hos Monis for ikke så længe siden, og der gik næsten en måned uden at jeg hørte noget om min ordre - jeg fi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har 2-3 gange bestilt foderdyr sammen med andre varer. Ved hver ordre har varerne ikke været på lager. Jeg får intet information og venter på min ordre. Jeg har været nødt til at skrive igennem fl... Toon meer
De er irriterende pågående og sender alt muligt til mail og telefon og du kan ikke slippe for det eller slette kontoen hos dem. Jeg har aldrig modtaget nogle varer fra dem fordi de er alt for dyre i... Toon meer
Har købt her flere gange over den sidste uge siden jeg hele tiden kommer i tanke om ting jeg mangler til min skink. Jeg stærkt anbefalder monis. Har fået alle mine varer hurtigt og har oplevet god... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Monisskildpadder.dk er en internetshop med et lager af flere forskellige produkter her i blandt et stort udbud af foder til krybdyr og tilbehør. Vores virksomhed er startet med det for øje at sælge gode og gennemtestede kvalitetsprodukter til det skandinaviske marked. Vi har bla. agentur for tyske Dragon Terraristik som er et mindre tysk firma der producerer en lang række produkter på deres egen fabrik. Dragon Terrarisktik er ligesom monisskildpadder.dk meget beviste om at kvaliteten og holdbarheden på et produkt skal være i top. Da vi importerer produkterne direkte fra fabrikken og producenten kan vi levere Danmarks stærkeste priser på Dragon terraristik produkter hvilket også er årsagen til vi har en prisgaranti på dette mærke. Vores mål er ikke at blive de største i branchen, vores mål er at blive de bedste i branchen og yde den bedste kvalitet og service hvilket er noget vi arbejder løbende med... I det vi ved ting kan gå galt på flere måder er vi også meget obs på at hjælpe vore kunder hvis dette skulle ske. Derfor hvis du har oplevet at få en vare der ikke lever op til dine forventninger vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har bopæl uden for Viborg og man er altid velkommen til at ringe til os og aftale tid hvis man ønsker at komme forbi til en snak om krybdyr, frøer eller udstyr. Med venlig hilsen Monica Nielsen Direktør www.monisskildpadder.dk
Contactgegevens
kraghøjvej 5, 8800, Viborg, Denemarken
- info@monisskildpadder.dk
- www.monisskildpadder.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Exceptionel service
Jeg har bestilt fårekyllinger hos Monisskildpadder adskillige gange, altid uden problemer. Men i min seneste forsendelse af fårekyllinger i rør (500 stk) var ca. halvdelen døde. Jeg kontaktede Monisskildpadder om problemet, og blev oplyst om at årsagen nok har været, at jeg ikke bestilte heatpacks med, hvilket har medført at dyrene var døde af kulde. Jeg var ikke bekendt med at man kunne bestille heatpacks med, så det har jo været min egen fejl. Ikke desto mindre fik jeg en rabatkode til en ny vare i forbindelse med næste bestilling.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Monisskildpadder. Ikke alene er servicen i top, men priserne er der heller ikke mange, hvis nogen overhovedet, der kan konkurrere med.
Super god service
Så super god service. Bestiller man for eksempel mandag eftermiddag, har man det nærmest altid inden onsdag. Bedste sted jeg nogensinde har handlet :)
Fantastisk service
Fantastisk service og super hurtig levering :-)
Køber igen :-)
En oplevelse, der burde være 5 stjerner værd, men alligevel ikke....
Så lang tid man sender med PostNord, der foruden og være alt for dyre, er meget upålidelige og lang tid om og levere. Det gik fint denne gang, men for at der skal blive til 5 stjerner næste gang, skal der til og sendes med f.eks GLS.
Produktet og servicen ved Monis, var helt i top.

Antwoord van Monisskildpadder
små dyr og lang tids levering
Jeg skulle jo lige prøve noget andet, da monis er noget billigere. Men det er bestemt ikke ofte at jeg gør det. Det er kun når der er virkelig sindsygt gode tilbud. For selvom dyrene er billigere, så er de også meget mindre end tilsvarende størrelse ved andre sider. Og den tilkøbte heatpack var ikke aktiveret ordentligt. det er super ærgeligt når man køber sådan en med for at flere af foderdyrene skal overleve og så er den ikke aktiveret optimalt. den var helt kold ved levering selvom det denne gang "kun" havde taget 3 dage fra bestilling til levering. Første gang jeg bestilte tog det 1 uge.
Det skal dog lige siges at det er længe siden jeg bestilte derinde.

I er fremragende
I er en skide god hjemmeside men en masse udvalg til de forskellige krybdyr, nu har jeg landskildpadde og køber altid mit foder og vitaminer osv hos jer! Det er en god service, hurtig til at få pakken varerne og sendt afsted, men i får desværre kun 4 stjerner af mig, da i desværre ikke bruger GLS som en mulighed for forsendelse da post Danmark / postnord er detsværre ikke vores kop te efter sidst jeg fik en pakke af dem fra jer af :(

Super god service
Virkelig god og kundefokuseret service, en god oplevelse :-)

Helt perfekt!
Jeg har aldrig oplevet bedre service! :-)
Jeg handler tit på nettet, og der er ofte problemer med dit eller dat, som at de hæver penge lang tid før tingene bliver sendt afsted, eller slet ikke pakker det ordentligt ind, men alt ved denne handel var perfekt!
Jeg havde bestilt rimelig mange ting (synes jeg selv), men er helt ny i det med skildpadder.. Dagen efter bliver jeg ringet op af Monisskildpadder, med information om, at det jeg havde bestilt slet ikke var nødvendigt ift. hvordan mit terrarium er, og at der desuden også skulle købes en ballast, som var dyr! Hun hjalp mig dog, og fandt en meget billigere løsning, som også var meget mere optimal! :-)
Utrolig god service, når nu man er så ny i det hele! :-D Skal klart handle der igen, når jeg skal have flere ting til mine skildpadder engang! :-)
Super.
Overskuelig hjemmeside, hurtig service og levering. Kvalitets varer 👍🏼
God service og hurtig levering
Har bestilt flere gange hos Monis og har altid fået en rigtig god service og hurtig levering.
Kan varmt anbefales!
Rigtig god service 😄
Perfekt betjening
Jeg har købt en gang ved dem, og kommer helt sikkert til at købe ved dem fremover. Jeg kan klart anbefale dem til andre. Jeg fik min vare dagen efter jeg havde bestilt. Hvilket jeg sætter stor pris på.
Sindsyg flinke mennesker
Har købt mange gange fra Monis både online og på messer, har aldrig modtaget så gode varer som de levrere og deres foder insekter har en ubeskrivelig høj kvalitet.. Hvis man har spørgsmål omkring deres vare så kontakter de en for at fortælle om produktet, hvis man kunne tænke sig noget de ikke har på hjemmesiden kan de for det meste skaffe det til en.
De har nogle speciale ting som er så lækkert, noget som ingen andre forhandler og man skal IKKE tænke det er dårlige ting for det er dét bestemt ikke.
Priserne på deres vare er til at over komme, det er rimelige priser når man tænker på hvilken hobby det er.
Når man køber online bliver man overrasket over hvor godt de pakker ens pakker ind, det er helt vildt så godt de gør det.
Uprofessionelt og ubehjælpsomt
Vi havde flere gange mødt Monis på messer, fået et ok. indtryk, og manglede Dubia-kakkerlakker og et UVB-rør.
Vi bestilte søndag. På deres egen tracking-side skrev de, at varen var afsendt allerede en time efter vi havde bestilt. På en søndag, hvilket vi undrede os over. Mandag blev pengene trukket, og ifølge købeloven må de ikke trækkes, før varen er afsted, så jeg gik ud fra, pakken var på vej, og holdt godt øje med ringklokken og postkassen, da der er minusgrader udenfor.
Da vi intet havde hørt fredag formiddag, altså fire dage senere, ringede og skrev jeg gentagne gange. Det tog mig to timer at få fat på Monis, der lød dybt forvirrede. De havde bestilt UVB-røret udefra, men ingen meddelelse givet om det, selvom der "i hvert fald var blevet ringet til en eller anden dame om et UVB-rør".
De lover at give en meddelelse, når kakerlakkerne bliver afsendt, men jeg hører intet. Jeg går ud fra, at min ordre er sendt fredag efter vores samtale.
Lørdag kl. 13 er de der endelig. Heatpack'en, jeg har tilkøbt sidder udenpå et tykt paprør fremfor inde ved dyrene, og er iskold, trods at den skulle holde 48 timer. Dyrene er kolde, langsomme, og jeg er rasende.
Jeg synes forløbet er dybt, dybt uprofessionelt, kommunikationen var ikke-eksistende, og pengene trukket ulovligt.
To dage efter var 10 af kakerlakkerne døde.

Blandet fornøjelse
Måske jeg bare har været lidt uheldig i min bestilling, jeg tror og håber det er tilfældet. Jeg måtte vente længe på min bestilling. Som plaster på såret blev jeg kontaktet af sælger, og jeg måtte vælge en gratis varmepære til den lampe jeg netop havde bestilt - men da min ordre endelig efter 3 uger dukker op, er der ikke den lovede pære med.
OBS.. Har siden fået en eftersending som lovet og med mere indhold end jeg var blevet lovet til at starte med. Iorden service :-)