Nexuscctv Reviews 236

3,4

Onze Recorder geeft aan: "no disk", ook na het plaatsen van een andere gelijkwaardige Disk blijft hij dit aangeven. Iemand een idee?

Hallo all, Afgelopen woensdag heb ik mijn order van Nexuscctv ontvangen in een plastic zak. Echter 1 item was niet meegeleverd (de controller) dus contact opgenomen met Service desk. Echter di... Toon meer

Makkelijke site info goed te vinden. Bestelling, levering vlot verlopen. Camera voldoet soms minder verbinding maar komt door slechter wifi signaal. Voor nacht kijken en opnames is wel redelijk ve... Toon meer

Compleet alarm systeem anderhalf jaar geleden gekocht en super tevreden. Prijs kwaliteit is top en ook de service achteraf perfect. Vragen per mail gaat prima en snel. Nu 1 deur sensor waarschijnl... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

No Disk

3 juli 2024

Nooit meer nexus…

Na 2 jaar prima werking kan deze niet meer gelinkt worden met smart life app,dus resultaat,nieuwe kopen zeker.

19 april 2023

Hallo Marc,

We vinden het erg vervelend om te horen dat je problemen hebt met je product!

We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice op service@nexuscctv.nl, waar onze medewerkers klaar zitten om je te helpen.
Als je al contact hebt opgenomen met onze klantenservice, aarzel dan niet om dezelfde e-mail te beantwoorden en te verwijzen naar deze beoordeling.

We betreuren het nogmaals dat je problemen hebt ervaren. We zullen echter ons uiterste best doen om je te helpen een oplossing te vinden! 😊

Met vriendelijke groeten,
Nexuscctv

Na 2jaar Camera's werken niet meer door…

Na 2jaar Camera's werken niet meer door vernieuwing app. Dus moet nieuwe camera's gaan kopen. De handleiding voor camera te insalleren is helemaal veroudert met de nieuwe app. Op de app krijg ik de camera's niet meer ingesteld. Oplichterij. Ik ga wel bij een erkende firma.

21 augustus 2022

nexuscamera

An sich is de camera een perfect apparaat. Ware het niet dat er geen zonnekap op zit. De lage ochtendzon veroorzaakt een complete overbelichting.
De handleidingen en instructies verdienen nogal wat aandacht, vertalingen zijn vreemd en drukwerk bijna onleesbaar vooral van de recorder. Genoodzaakt online alles uit te zoeken en nog niet alles helder en duidelijk. De software is slecht vertaald en geeft nogal wat foutmeldingen. Ook luistert de recorder niet naar alle browsers: de plugin wordt niet ondersteund, alleen door de standaard en edge explorer. kortom : een prima produkt maar de installatie en programmaomgeving laat te wensen over.
De app Bitvision nog niet werkend gekregen....

22 april 2022

Hi Wil,

I am sorry to read that you are having issues with your cameras and recorder.

I will strongly recommend that you contact our customer service at service@nexuscctv.nl regarding this matter.
Our customer service will be ready to assist you with the setup of the device and help you get the BitVision app working.

We will look forward to hear from you so we can solve the issues.

Hallo Wil,

Het spijt me te lezen dat u problemen ondervindt met uw camera's en recorder.

Ik raad je ten zeerste aan om hierover contact op te nemen met onze klantenservice via service@nexuscctv.nl.
Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het instellen van het apparaat en om je te helpen de BitVision-app werkend te krijgen.

We horen graag van u, zodat we de problemen kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet
Nexuscctv.nl

Instellen dvr is heel omslachtig vooral…

Instellen dvr is heel omslachtig vooral als je alleen opname wil zien van beweging.
Het is mij nog niet gelukt.
Bij andere dvr recorders veel makelijker zoals die van hikvision.
De app is echt waardeloos.
Bij vooruit spoelen gaat maar tot 2x de snelheid.
Ook ben je verplicht om deze app. te gebruiken want hoe je ook wil met instellen andere app's pakken deze recorder niet.
Ik ben er persoonlijk niet blij mee met deze aankoop.

20 maart 2022

Hi Arjen,

I am sorry to hear that you are experiencing problems with your recorder.

I would strongly recommend that you contact our customer service at service@nexuscctv.nl.
Our customer service will be ready to do their best to make sure you get the most out of your recorder.
Some settings and menus might be hidden or located a different place than what you are used to.

We will look forward to hear from you so we can find a solution to your issue.

Hallo Arjen,

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw recorder.

Ik raad je ten zeerste aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@nexuscctv.nl.
Onze klantenservice staat klaar om hun best te doen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw recorder haalt.
Sommige instellingen en menu's zijn mogelijk verborgen of bevinden zich op een andere plaats dan u gewend bent.

We horen graag van u, zodat we een oplossing voor uw probleem kunnen vinden.

Beste wensen

Koppelen imou camera

Ik heb een Imou camera, deze krijg ik niet gekoppeld aan de recorder, dus heb er eigenlijk helemaal niets aan :(

9 maart 2022

Hi Jan,

I am sorry to read that you aren't fully satisfied with your projector.

I will strongly recommend that you contact our customer service at service@lumeri.nl.
Our customer service will be ready to give you advice on how to get the most out of your projector.

I would also like to remind you that we have a 30-day satisfaction guarantee if you wish to return the projector.
You can simply contact our customer service and we will be ready to help you with the instructions on how to proceed as well as a free return label.

We will look forward to hear from you. :)

Lumeri.nl

Hallo Jan,

Het spijt me te lezen dat u niet helemaal tevreden bent met uw projector.

Ik raad je ten zeerste aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@lumeri.nl.
Onze klantenservice staat voor u klaar om u te adviseren hoe u het meeste uit uw projector kunt halen.

Ik wil u er ook aan herinneren dat we een tevredenheidsgarantie van 30 dagen hebben als u de projector wilt retourneren.
Je kunt gewoon contact opnemen met onze klantenservice en wij staan klaar om je te helpen met de instructies hoe te handelen en een gratis retourlabel.

We horen graag van u. :)

Beste wensen
Lumeri.nl

Voor een digibeet is het nog een hele…

Voor een digibeet is het nog een hele klus om deze via de wifi te laten functioneren.
Ook is de lens niet naar alle zijden in te stellen.
Heb de camera in de tuin geplaatst, doch is al dagen offline.
Zal naar mijn gevoel noch een hele klus zijn om deze weer online te krijgen.

20 februari 2022

Betrouwbaar bedrijf

Snelle, betrouwbare levering. Goede service, indien iets defect raakt wordt direct een vervangend product gestuurd. No nonsens bedrijf. Top

5 december 2021

soms lijkt het te mooi om waar te zijn

soms lijkt het te mooi om waar te zijn, na aankoop verschillende mailtjes om hem goed te laten werken. het apparaat had zijn eigen wil. gelukkig heb ik voor achteraf te betalen gekozen, hij is retour gestuurd en er zou een nieuwe komen, daar heb ik nog geen bericht van gekregen. wel een tweede verzoek omtrent de ervaring. Dus mijn ervaring is niet zo best

24 november 2021

Hi Rob,

I am sorry to hear that you are experiencing problems with your camera. :(

I can see that you have been in contact with our customer service and we have provided a free return label so we could take a look at the camera and find a solution.
We have now made sure that a new camera will be sent so we can make sure that the camera works as intended.

You are always welcome to contact us again at service@nexuscctv.nl if we can help with anything else. :)

Hallo Rob,

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw camera. :(

Ik zie dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en we hebben een gratis retourlabel verstrekt zodat we naar de camera kunnen kijken en een oplossing kunnen vinden.
We hebben er nu voor gezorgd dat er een nieuwe camera wordt opgestuurd zodat we zeker weten dat de camera werkt zoals bedoeld.

Je kunt altijd weer contact met ons opnemen via service@nexuscctv.nl als we je ergens mee kunnen helpen. :)

Met vriendelijke groet