Nexuscctv Reviews

3,4

Onze Recorder geeft aan: "no disk", ook na het plaatsen van een andere gelijkwaardige Disk blijft hij dit aangeven. Iemand een idee?

Hallo all, Afgelopen woensdag heb ik mijn order van Nexuscctv ontvangen in een plastic zak. Echter 1 item was niet meegeleverd (de controller) dus contact opgenomen met Service desk. Echter di... Toon meer

Makkelijke site info goed te vinden. Bestelling, levering vlot verlopen. Camera voldoet soms minder verbinding maar komt door slechter wifi signaal. Voor nacht kijken en opnames is wel redelijk ve... Toon meer

Compleet alarm systeem anderhalf jaar geleden gekocht en super tevreden. Prijs kwaliteit is top en ook de service achteraf perfect. Vragen per mail gaat prima en snel. Nu 1 deur sensor waarschijnl... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het is een goed product en werkt prima

Het is een goed product en werkt prima
Wel ondervond ik met 1 van de camera’s een probleem
De klantenservice deed uiterst hun best mij bij te staan dit probleem op te lossen
En hebben dit ook keurig gedaan

30 juli 2020

Zeer tevreden over nexuscctv!!!

Zeer tevreden over nexuscctv!!!
Levertijd exact zoals vermeld staat.
En als je met een mail om hulp vraagt krijg je meteen dag erna een reactie.
Ik had eens een krasje op de bol van de camera. Door de fantastische hulp krijg je direct een NIEUWE camera toe gestuurd zonder betaling.
Echt een aanrader!!!

29 juli 2020

zeer ontevreden software waar met niet…

zeer ontevreden software waar met niet in kan geraken ze sturen een kabel mee die je op de camera niet kan gebruiken nee ik zou er niet meer aan beginnen met deze firma

22 juli 2020

Hi Robert

I am sorry to hear, that you have had issues with the software for your system.
Our customer service have contacted you regarding this matter. We have also contacted you regarding the cable you have ordered. It does unfortunately appear, that you have ordered the wrong cable. We have also contacted you regarding this.

We look forward to hear from you, so that we can find a solution. We will of course find a good solution for you!

Hoi Robert

Het spijt me te horen dat u problemen heeft gehad met de software voor uw systeem.
Onze klantenservice heeft hierover contact met u opgenomen. We hebben ook contact met u opgenomen over de door u bestelde kabel. Het blijkt helaas dat u de verkeerde kabel heeft besteld. Ook hierover hebben wij contact met u opgenomen.

We horen graag van u, zodat we een oplossing kunnen vinden. Wij zoeken natuurlijk een goede oplossing voor jou!

Gevalletje kleine letters

Gevalletje kleine letters: er word geadverteerd met een complete!!! set camera's incl harddiskrecorder helaas zit hier geen hardeschijf bij. Bij mijn weten kan je dan niet opnemen dus verkopen als recorder is volgens mij niet heel terecht. Idd je krijgt dan een retourlabel,maar deze wijze van verkopen wekt nu niet echt het vvertrouwen dat ik mijn geld ook weer terug krijg,
Al met al: product ziet er goed uit
Nog niet aangesloten dus werking onbekend.
Vreemde manier van communicatie: elke dag 1 mailtje.
Camera's hebben alle stekkers er al aan dus voor een kabeltje van 0.50cm moet je een gaat boren van minstens 2cm.

Als reactie op onderstaande: alsnog een hdd aanbieden met 10% korting is geen oplossing

22 juli 2020

Hi Cees

I am very sorry to hear, that you aren't satisfied with the solution.
I can see that you have been in contact with our customer service regarding the solution you have bought. They have offered some different solutions, in order to help you out. We will of course do our best to help you with a solution.

We have also offered a return label, so that you are able to return the product.

If you have any further questions, please dont hesitate to contact our customer service.

Hoi Cees

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met de oplossing.
Ik kan zien dat je contact hebt gehad met onze klantenservice over de oplossing die je hebt gekocht. Ze hebben verschillende oplossingen aangeboden om u te helpen. We zullen natuurlijk ons best doen om u te helpen met een oplossing.

We hebben ook een retourlabel aangeboden, zodat je het product kunt retourneren.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

camera vandaag opgehangen

camera vandaag opgehangen, is wel een uitzoekerij. Te weinig gebruiksaanwijzing voornamelijk hoe de app te gebruiken en meegeleverde kabels zijn ook veel te kort voor een camera die je buiten gaat ophangen. Staat ook niet bij hoe lang ze wel waren. Dus extra verleng moeten aanschaffen.

Waardeloos bedrijf en producten

Ben niet echt tevreden. De levering was goed maar het product is dat niet. Zeer slechte service en uitleg om het product te activeren. Heb er nu meerdere mensen bij gehad maar werkt nog steeds niet. Apparaat zegt niks en geeft geen reactie. Terug sturen is ook een ramp. Dus besloten dit product in de kliko te dumpen en bij een juist bedrijf een echte besteld. Raad jullie nu absoluut niet aan bij kennissen.

Hi Rik

I am very sorry to hear, that you have been experiencing issues with your camera.

I understand that our customer service have been in contact with your, regarding the return of the camera. If you still haven't returned the camera, please dont hesitate to reply our customer service. They will be ready to assist you in the setup.

We look forward to hear from you, so that we can find a solution to the problem!

Hoi Rik

Het spijt me zeer te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw camera.

Ik heb begrepen dat onze klantenservice contact met u heeft gehad met betrekking tot het retourneren van de camera. Als je de camera nog steeds niet hebt geretourneerd, aarzel dan niet om onze klantenservice te antwoorden. Ze staan klaar om u te helpen bij de installatie.

We horen graag van u, zodat we een oplossing voor het probleem kunnen vinden!

Kabelbundel te groot

Op de afbeelding van de camera zie je de kabelbundel niet wat er aan vast zit. Als ik dit had gezien had ik de camera zeker niet besteld. Als je de camera wilt plaatsen moet je een flink groot gat boren om deze kabelbundel door de muur te duwen voor ophanging.

Hi Antoine

I am very sorry to hear, that the camera installation wasn't as expected.

Our customer service have replied to your email, in order to help you out with a solution. We will do our best to find a suitable solution for you! :)

If you have any further questions, please dont hesitate to reply our customer service.

We look forward to hear from you.

Hoi Antoine

Het spijt me zeer te horen dat de camera-installatie niet was zoals verwacht.

Onze klantenservice heeft uw e-mail beantwoord om u te helpen met een oplossing. Wij doen ons best om voor u een passende oplossing te vinden! :)

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om onze klantenservice te beantwoorden.

We horen graag van je.

Camera's werden vlot geleverd

Camera's werden vlot geleverd. Eén werkte weliswaar niet naar behoren, maar deze werd meteen zonder problemen vervangen. Goede en vlotte service.
De camera's doen het verder prima.

13 juli 2020

De camera’s nog niet ontvangen na 1…

De camera’s nog niet ontvangen na 1 week. Heb al alles betaald. Heb ook een email gestuurt maar niemand reageert erop.

8 juli 2020

Hi Thomas

I am very sorry to hear, that you haven't received your package yet.
I understand that you have been in contact with our customer service, who have replied you today. We have offered you a compensation for the waiting, and offered some solutions, so that you can receive a camera as fast as possible.

We look forward to hear from you, so that we can find a solution!

Hoi Thomas

Het spijt me te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen.
Ik heb begrepen dat u contact heeft gehad met onze klantenservice, die u vandaag heeft geantwoord. We hebben je een compensatie voor het wachten aangeboden en een aantal oplossingen geboden, zodat je zo snel mogelijk een camera kunt ontvangen.

We horen graag van u, zodat we een oplossing kunnen vinden!

Nexuscctv.nl

Snelle levering. Goede camera.

Snelle levering. Goede prijzen. Duidelijke omschrijving van product.
Camera werkt heel goed. Installatie op zich heel simpel, alleen eerste installatie via iPhone lukte niet. Wel via android tablet. Na update camera software werkt het prima met iPhone.. Dus misschien een aandachtspunt. Verder heel tevreden. Prachtig beeld en goede verbinding. Veel mogelijkheden.

4 juli 2020

Er mag wel een upgraden in de software…

Er mag wel een upgraden in de software komen en als mogelijk in de software meerdere camera's kunnen toevoegen en bekijken en bewerken

26 juni 2020

Hi Roel

I understand that you are missing the multi-view function on your software.

Our N series cameras do have a CMS software for pc, of where you can watch the cameras in a multi-view.
Please find the software here: https://www.nexuscctv.nl/download

If you are still having issues with the functions, please dont hesitate to contact our customer service on service@nexuscctv.nl

Hoi Roel

Ik begrijp dat u de multi-view-functie in uw software mist.

Onze camera's uit de N-serie hebben een CMS-software voor pc, waar je de camera's in meerdere weergaven kunt bekijken.
De software vind je hier: https://www.nexuscctv.nl/download

Mocht je nog steeds problemen hebben met de functies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via service@nexuscctv.nl

Slechte spul

Slechte spul

Niet gekregen wat jullie adverteren

1e keer en nooit

Wil mijn geld terug

24 juni 2020

Hi Johan

I am sorry to hear, that you aren't satisfied with the system.

I understand that you have been in contact with our customer service, who have send you some information on how to return the product.
We will of course arrange a refund on your order, if you do not wish to keep the system. :)

If you have any further questions, please dont hesitate to contact us again.

Hoi Johan

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met het systeem.

Ik begrijp dat je contact hebt gehad met onze klantenservice, die je wat informatie heeft gestuurd over hoe je het product kunt retourneren.
Indien u het systeem niet wenst te behouden, zullen wij uiteraard een terugbetaling voor uw bestelling regelen. :)

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Nexuscctv.nl

Helaas de camera retour gestuurd

Helaas de camera retour gestuurd. Dit vooral vanwege de onduidelijke handleiding. Nu een ander merk gekocht en die had ik in no-time aan de praat.

23 juni 2020

Hi Alexander

I am very sorry to hear, that you had issues with the setup of the camera.

When the camera is bought, you should automatically receive a email from us, with links to the manual and our video guides.
If you in any situation, still have trouble with the setup. Our customer service is ready to assist you!

I understand that the camera has been returned for a refund. If you in the future wish to give us a chance, please dont hesitate to contact our customer service on service@nexuscctv.nl. We will be ready to assist you in any matter! :)

Hoi Alexander

Het spijt me heel erg om te horen dat je problemen had met de installatie van de camera.

Wanneer de camera is gekocht, ontvang je automatisch een e-mail van ons met links naar de handleiding en onze videogidsen.
Als u zich in een situatie bevindt, heeft u nog steeds problemen met de installatie. Onze klantenservice staat voor je klaar!

Ik begrijp dat de camera is geretourneerd voor een terugbetaling. Mocht je ons in de toekomst een kans willen geven, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via service@nexuscctv.nl. We staan klaar om u te helpen bij elke kwestie! :)