Onze Recorder geeft aan: "no disk", ook na het plaatsen van een andere gelijkwaardige Disk blijft hij dit aangeven. Iemand een idee?
Hallo all, Afgelopen woensdag heb ik mijn order van Nexuscctv ontvangen in een plastic zak. Echter 1 item was niet meegeleverd (de controller) dus contact opgenomen met Service desk. Echter di... Toon meer
Makkelijke site info goed te vinden. Bestelling, levering vlot verlopen. Camera voldoet soms minder verbinding maar komt door slechter wifi signaal. Voor nacht kijken en opnames is wel redelijk ve... Toon meer
Compleet alarm systeem anderhalf jaar geleden gekocht en super tevreden. Prijs kwaliteit is top en ook de service achteraf perfect. Vragen per mail gaat prima en snel. Nu 1 deur sensor waarschijnl... Toon meer
Mensen keken ook naar
Voor de mensen waar het wel is bij…
Voor de mensen waar het wel is bij gelukt om de camera aan te sluiten...ik zou graag hulp willen ik kom er echt niet uit 😅🤔😔
Spullen komen uit Denemarken
Spullen komen uit Denemarken, duurt dus veel langer dan next day. Staat niet op de website vermeld. Opstarten camera is moeilijk, ondanks bovengemiddelde computer/IT kennis

Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs en kwaliteit. Levering duurt iets langer dan normaal
Goed product

Goede keuze
Simpel aanschaffen, net product. Snel gemonteerd en op de app gezet.
Super bedrijf. Zeer goede klantenservice!
We hadden een N-vieuw camera gekocht omdat we graag een camera aan de voorkant van het huis wilde. De camera en bij bijbehorend app was super makkelijk in gebruik. Helaas was het nachtzicht niet wat we er van verwachte..
We hebben contact gezocht met de klantenservice en we mochten het netjes binnen 30 dagen terug sturen. We kregen netjes een verzendlabel om het terug te sturen. En omdat we een nieuwe set gingen bestellen kregen we ook een code voor gratis verzenden van het nieuwe pakket.
De klantenservice is alleen per mail bereikbaar, maar ze helpen je snel en graag!
Inmiddels draait onze nieuwe camera en werkt deze beter als verwacht. We zullen Nexuscctv zeker aanbevelen bij onze vrienden.
Goede klandizie en een mooie camara
ik heb camera's besteld (Bestelling…#836612)
ik heb camera's besteld (Bestelling #836612) en heb met ideal betaald
vervolgens krijg ik de volgende dag een mail dat het product niet voorradig is en dat het pas 3 weken nadien te leveren is
ik reageer hierop dat ik een soortgelijk product wil of mijn geld terug
maar na een week nog geen enkel respons 8 januari besteld en 16 januari nog geen reactie , behalve een automatisch mailtje dat ze druk zijn i.v.m. de feest dagen F... 16 januari
ik kan een ieder aanraden op een site te bestellen waar ook een telefoon nummer op staat
met NEXUSCCTN ben je aan de goden overgeleverd
NIET DOEN

Antwoord van Nexuscctv
Ik kreeg het cameraatje helaas niet aan…
Ik kreeg het cameraatje helaas niet aan de praat.

Antwoord van Nexuscctv
Nog nooit problemen gehad met Nexuscctv
wij hebben nog nooit problemen met Nexuscctv gehad we werk er jaren mee en erg tevreden ze hebben een goed service centrum waar je altijd terecht kunt voor support
wij verkopen al jaren de camera's en nu zijn we begonnen om de alarm systemen te verkopen ik heb een systeem thuis hangen en tot nu toe erg tevreden
Mvg,
Paul Jacobs
JacoSoft-Computers
Erg spijt van de aankoop
Erg spijt van de aankoop.
Service is matig, antwoorden duren voor mij te lang. (Ook uit eerdere ervaringen).
Handleiding is amateuristisch en het werkt ook echt niet zoals daar staat vermeld. Geadviseerde Apps in handleiding zijn anders dan op de site vemeld.
Ik krijg verbinding met de app via de laptop, maar niet via de apps op de telefoons, daardoor voor mij niet bruikbaar.
Installatie is extreem omslachtig en volgens verschillende computer beveiliging onveilig.
Apparaat voldoet geheel niet aan verwachting ik heb een verzoek gedaan de order te retourneren en mijn geld terug te krijgen. Hier heb ik nog geen antwoord op gekregen.
Opmerking: Ik heb zelf het vermoeden dat dit een 'Chinese' camera is met een eigen logo er op. Aangeboden apparatuur lijkt gelijk aan het aanbod op de bekende Chinese shops. Gebruikte apps zijn ook hetzelfde als bij de Chinese camera's.

Antwoord van Nexuscctv
Goed en makkelijk te installeren.
Even puzzelen, maar dan heb je een mooie beveilingscamera.
Snelle (re)actie!
Door een defect met een videorecorder heeft de technische dienst snelle stappen ondernomen!
Super geregeld👍🏼
slecht
product info klopt niet
terug sturen moet je zelf betalen

Antwoord van Nexuscctv
Wat kleine probleempjes gehad,maar zeer…
Wat kleine probleempjes gehad,maar zeer goede service en eerst netjes geholpen.tot dat alles was opgelost.

Antwoord van Nexuscctv
Vind het jammer dat er geen Nederlandse…
Vind het jammer dat er geen Nederlandse of Duitse beschrijvingen bij zit ivm het geen Engels kan verder tevreden
Gemakkelijk bestellen
Gemakkelijk bestellen, verzending redelijk snel.
Mis aanbod afstand bestuurbare camera's voor buiten.