Nexuscctv Reviews

3,4

Onze Recorder geeft aan: "no disk", ook na het plaatsen van een andere gelijkwaardige Disk blijft hij dit aangeven. Iemand een idee?

Hallo all, Afgelopen woensdag heb ik mijn order van Nexuscctv ontvangen in een plastic zak. Echter 1 item was niet meegeleverd (de controller) dus contact opgenomen met Service desk. Echter di... Toon meer

Makkelijke site info goed te vinden. Bestelling, levering vlot verlopen. Camera voldoet soms minder verbinding maar komt door slechter wifi signaal. Voor nacht kijken en opnames is wel redelijk ve... Toon meer

Compleet alarm systeem anderhalf jaar geleden gekocht en super tevreden. Prijs kwaliteit is top en ook de service achteraf perfect. Vragen per mail gaat prima en snel. Nu 1 deur sensor waarschijnl... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Spullen komen uit Denemarken

Spullen komen uit Denemarken, duurt dus veel langer dan next day. Staat niet op de website vermeld. Opstarten camera is moeilijk, ondanks bovengemiddelde computer/IT kennis

16 februari 2020

Hi Hans

I am very sorry to see, that you package was a bit delayed at the postal service.

I can see that the order was placed on the 27th of january, and was sent the day after.
You received the package on February the 2nd.

I am sorry if the delivery time was longer than expected. Due to that, i have removed the shipping costs.
The shipping costs will be returned to your account.

If you have any further questions regarding our deliveries or our products, please dont hesitate to contact our customer service on service@nexuscctv.nl

Hallo Hans

Het spijt me zeer te zien dat uw pakket een beetje vertraging heeft opgelopen bij de postdienst.

Ik zie dat de bestelling op 27 januari is geplaatst en de dag erna is verzonden.
U heeft het pakket op 2 februari ontvangen.

Het spijt me als de levertijd langer was dan verwacht. Daarom heb ik de verzendkosten verwijderd.
De verzendkosten worden teruggestort op uw account.

Als u nog vragen heeft over onze leveringen of onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op service@nexuscctv.nl

Beoordeling camera

Goed product, slechte handleiding!

6 februari 2020

Hi Jan

I am sorry to hear, that you aren't satisfied with the manual for our product.

If you have any questions to your product, please dont hesitate to contact our customer service on service@nexuscctv.nl.
Our customer service will be ready to assist you in any matter. :)

Be advised that the manual can be found in a larger version here: https://www.nexuscctv.de/download

Hallo Jan

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met de handleiding van ons product.

Als u vragen heeft over uw product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op service@nexuscctv.nl.
Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. :)

Houd er rekening mee dat de handleiding hier in een grotere versie te vinden is: https://www.nexuscctv.de/download

Nexuscctv.nl

Super bedrijf. Zeer goede klantenservice!

We hadden een N-vieuw camera gekocht omdat we graag een camera aan de voorkant van het huis wilde. De camera en bij bijbehorend app was super makkelijk in gebruik. Helaas was het nachtzicht niet wat we er van verwachte..

We hebben contact gezocht met de klantenservice en we mochten het netjes binnen 30 dagen terug sturen. We kregen netjes een verzendlabel om het terug te sturen. En omdat we een nieuwe set gingen bestellen kregen we ook een code voor gratis verzenden van het nieuwe pakket.

De klantenservice is alleen per mail bereikbaar, maar ze helpen je snel en graag!

Inmiddels draait onze nieuwe camera en werkt deze beter als verwacht. We zullen Nexuscctv zeker aanbevelen bij onze vrienden.

3 februari 2020

ik heb camera's besteld (Bestelling…#836612)

ik heb camera's besteld (Bestelling #836612) en heb met ideal betaald
vervolgens krijg ik de volgende dag een mail dat het product niet voorradig is en dat het pas 3 weken nadien te leveren is
ik reageer hierop dat ik een soortgelijk product wil of mijn geld terug
maar na een week nog geen enkel respons 8 januari besteld en 16 januari nog geen reactie , behalve een automatisch mailtje dat ze druk zijn i.v.m. de feest dagen F... 16 januari
ik kan een ieder aanraden op een site te bestellen waar ook een telefoon nummer op staat
met NEXUSCCTN ben je aan de goden overgeleverd
NIET DOEN

16 januari 2020

Hi Humberto

I am very sorry to hear, that you aren't satisfied.

I am truly sorry that we haven't been able to deliver your order yet. The cameras you have ordered is unfortunately not in stock yet, but we are doing everything we can to deliver your product as fast as possible.
Our customer service will contact you regarding your order, in hope that we can find a satisfying solution for you.

Hallo Humberto

Het spijt me zeer te horen dat u niet tevreden bent.

Het spijt me echt dat we uw bestelling nog niet hebben kunnen bezorgen. De door u bestelde camera's zijn helaas nog niet op voorraad, maar we doen er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren.
Onze klantenservice neemt contact met u op over uw bestelling, in de hoop dat we een bevredigende oplossing voor u kunnen vinden.

Nexuscctv.nl

Ik kreeg het cameraatje helaas niet aan…

Ik kreeg het cameraatje helaas niet aan de praat.

13 januari 2020

Hi Randa

I am very sorry to hear, that you are having trouble installing your new camera.

Our customer service have contacted you on email, so that we can find a solution to your problem.
We have sent you some video guides, and hope that they will help you. Otherwise please dont hesitate to contact our customer service again.
We will find a solution, so that you end up with a working camera!

Hallo Randa

Het spijt me zeer te horen dat u problemen ondervindt bij het installeren van uw nieuwe camera.

Onze klantenservice heeft via e-mail contact met u opgenomen, zodat we een oplossing voor uw probleem kunnen vinden.
We hebben je een aantal videogidsen gestuurd en hopen dat ze je zullen helpen. Aarzel niet om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice.
We zullen een oplossing vinden, zodat je een werkende camera hebt!

Nexuscctv.nl

Nog nooit problemen gehad met Nexuscctv

wij hebben nog nooit problemen met Nexuscctv gehad we werk er jaren mee en erg tevreden ze hebben een goed service centrum waar je altijd terecht kunt voor support
wij verkopen al jaren de camera's en nu zijn we begonnen om de alarm systemen te verkopen ik heb een systeem thuis hangen en tot nu toe erg tevreden

Mvg,
Paul Jacobs
JacoSoft-Computers

12 januari 2020

Erg spijt van de aankoop

Erg spijt van de aankoop.
Service is matig, antwoorden duren voor mij te lang. (Ook uit eerdere ervaringen).
Handleiding is amateuristisch en het werkt ook echt niet zoals daar staat vermeld. Geadviseerde Apps in handleiding zijn anders dan op de site vemeld.
Ik krijg verbinding met de app via de laptop, maar niet via de apps op de telefoons, daardoor voor mij niet bruikbaar.
Installatie is extreem omslachtig en volgens verschillende computer beveiliging onveilig.
Apparaat voldoet geheel niet aan verwachting ik heb een verzoek gedaan de order te retourneren en mijn geld terug te krijgen. Hier heb ik nog geen antwoord op gekregen.
Opmerking: Ik heb zelf het vermoeden dat dit een 'Chinese' camera is met een eigen logo er op. Aangeboden apparatuur lijkt gelijk aan het aanbod op de bekende Chinese shops. Gebruikte apps zijn ook hetzelfde als bij de Chinese camera's.

12 januari 2020

Hi Ruben

I am very sorry to hear, that you aren't satisfied with your product.

We are doing our very best to answer our customers as fast as possible. Due to the christmas and new year holidays, we have received a huge amount of emails.
Due to that, we do unfortunately have a bit longer response time than usual. We are very sorry about that.

Our customer service have contacted you on email today, to try and assist you with the camera.
We have also send you a return label, if you still wish to send back the camera.

Hallo Ruben

Het spijt me zeer te horen dat u niet tevreden bent met uw product.

We doen ons uiterste best om onze klanten zo snel mogelijk te antwoorden. Vanwege de kerst- en nieuwjaarsvakanties hebben we een groot aantal e-mails ontvangen.
Daarom hebben we helaas een iets langere responstijd dan normaal. Dat spijt ons zeer.

Onze klantenservice heeft vandaag per e-mail contact met u opgenomen om u te helpen met de camera.
We hebben u ook een retourlabel gestuurd als u de camera nog steeds wilt terugsturen.

Snelle (re)actie!

Door een defect met een videorecorder heeft de technische dienst snelle stappen ondernomen!
Super geregeld👍🏼

9 januari 2020

slecht

product info klopt niet
terug sturen moet je zelf betalen

9 januari 2020

Hi Jan

I am sorry to hear, that you aren't satisfied with your product.

I understand that some information on the product isn't what you expected.
Due to that i would strongly recommend that you contact our customer service on service@nexuscctv.nl. Our customer service will be ready to assist you in any matter.
If there is a error in the information, we will do our best to solve that and help you!

Hallo Jan

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met uw product.

Ik begrijp dat sommige informatie over het product niet is wat u ervan had verwacht.
Daarom raad ik u ten zeerste aan om contact op te nemen met onze klantenservice op service@nexuscctv.nl. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen.
Als er een fout in de informatie staat, zullen we ons best doen om dat op te lossen en u te helpen!

Geen levering ontvangen!!!!

6 januari 2020

Hi Martin

I am very sorry to hear, that you haven't received your package yet.

It does unfortunately seems like, that the package has gone missing at the postal service.
We have therefore contacted you on email, so that we can find a solution to your problem. We will find a solution!

Hallo Martin

Het spijt me zeer te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen.

Het lijkt er helaas op dat het pakket bij de post is verdwenen.
We hebben daarom contact met u opgenomen via e-mail, zodat we een oplossing voor uw probleem kunnen vinden. We zullen een oplossing vinden!

Top service

Na de nodige opstart problemen super geholpen

6 januari 2020

Hi Robin

I am sorry to hear, that the camera you have bought wasn't as expected.

The camera is in fact a Wifi model, but needs a power connection from the included power supply.
Our customer service have contacted you to offer you another wifi camera that runs on battery instead.

We look forward to hear from you, so that we can find a solution together. We do wish that you get a camera that suite your needs!

Hallo Robin

Het spijt me te horen dat de camera die u hebt gekocht, niet was zoals verwacht.

De camera is in feite een Wifi-model, maar heeft een stroomaansluiting nodig van de meegeleverde voeding.
Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen om je nog een wifi-camera aan te bieden die op batterijen werkt.

We horen graag van u, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. We willen graag dat u een camera krijgt die aansluit op uw behoeften!