Nike moet zich diep en immens diep schamen!! Wat n slecht bedrijf, promoties waten nog nooit zo onduidelijk en oneerlijk als de one piece collaboration. Denk je dat je je bestelling hebt afgerekend is... Toon meer

Super slechte service. Ik heb twee maanden geleden de bestelling teruggestuurd en nog steeds geen geld ontvangen, waardeloos. Meerdere malen contact opgenomen, maar je krijgt steeds t zelfde antwoo... Toon meer

1 ster is nog teveel Je zou van zo’n groot consurn mogen verwachten dat de communicatie makkelijk en snel verloopt. Ik ben al Weken bezig met een retourlabel krijgen aangezien de bestelling met ge... Toon meer

Je hebt een paar Nike schoenen die je niet dagelijks draagt, amper 10maanden geleden besteld zijn, waarvan de linker in perfecte staat is, en bij de rechter is de zool bij de hak afgesleten tot de... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.

1,5

Zeer slecht

13K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

(13.108)

2.081 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niks bestellen!

Wauw, nooit gedacht dat er zoveel slechte reviews zouden zijn over zo’n ’toonaangevend’ bedrijf. Tenminste zo doen ze zich voor. Hier een shirt besteld als cadeau voor Vaderdag. 3 dagen later trekt mijn man het shirt aan, mooi shirt, zit als gegoten, knipt het label eruit en net voordat hij de deur uit wil gaan ziet hij dat hij er een gat in het shirt zit. Gelijk het shirt uitgetrokken en de klantenservice gebeld. Claim ingediend, foto’s van het shirt opgestuurd en mijn verhaal gedaan. Claim wordt afgewezen omdat het label niet meer aanwezig is! Ik snap dat als ik het product al weken in huis zou hebben, dat ze hun vraagtekens erbij zouden hebben of we het gat niet zelf veroorzaakt hadden. Maar niet binnen 2 dagen! Daarnaast zeggen zij zonder het label niet te kunnen garanderen dat het een echt Nike product is. Ik heb aangeboden om het product terug te sturen zodat ze dat ze dat zelf konden beoordelen. Hier werd niet eens op gereageerd. Schandalig! Wat een slap excuus om iets niet te hoeven vergoeden. Als je belt dan weten ze door nummer identificatie gelijk wie je bent en welke bestelling je onlangs hebt gedaan, maar als ze na 2 dagen na het ontvangst van je pakket gaan twijfelen of het product wel echt van hun is, dan is dat gewoon een waardeloze service. Voor zo’n groot bedrijf als Nike is € 50,- helemaal niks, maar voor de consument kan dit veel geld zijn. Wat een slechte service, wat een waardeloos bedrijf. Hier bestel ik nooit meer iets en na de overige reviews gelezen te hebben zal ik het eenieder aanbevelen dat ook niet te doen.

25 juni 2026

Op 4 juni hoor mijn dochter een wk…

Op 4 juni hoor mijn dochter een wk tenue besteld uiterlijk de 15e zou het geleverd worden. Vandaag 25 juni nog steeds het shirt niet ontvangen. Annuleren is niet mogelijk je moet maar gewoon afwachten of je ooit jogniets ontvangt!!! Echt waardeloos dit!

4 juni 2026

Nike Voetbalshirt Nederland besteld op 7…

Voetbalshirt Nederland besteld op 7 juni, 18juni zou ik het ontvangen niks, blijkt niet op voorraad en ik kan de bestelling niet annuleren!
Ik moet maar afwachten wanneer het komt er is geen voorraad meer!!!
Daarmee is het klaar…. Vanaf 23 juni kan ik contact opnemen NIKE ik ben zo teleurgesteld in jullie 🥴

18 juni 2026

Slechte service, beperkte voorraad

Vanochtend 10:00 geprobeerd het nieuwe Patta shirt (IH16708-010) te kopen voor mijn zoon, maar helaas.
Om 10:00 precies kon ik het shirt nog in de winkelwagen plaatsen, maar moest persee inloggen om het aan te schaffen. doordat ik moest inloggen en ook nog eens moest wachten op een verificatiecode van mijn telefoonnummer met het inloggen, die ik overigens na 14 uur verder nog steeds niet heb ontvangen, is het shirt al uitverkocht.. bedankt Nike dat ik de verificatiecode niet werd opgestuurd en er zo'n beperkt aantal voorraad is, nu heb ik een teleurgestelde zoon :(

Ziek slechte service

Ziek slechte service. Zit helemaal op tijd klaar om een jasje te bestellen, kan je alleen bestellen als er reeds een 06 nummer bekend was. Klantenservice, jammer joh uitverkocht is uitverkocht. Echt heel triest hoe moeilijk het wordt gemaakt en je gewoon door de Klantenservice afgewimpeld wordt

16 juni 2026

Defecte schoenen en maandenlange frustratie zonder oplossing

Op 21 maart van dit jaar heb ik een paar Nike schoenen gekocht in een Nike winkel in New York. Al snel na aankoop ontstonden er problemen, de zolen lieten los van de schoenen. Vanwege dit duidelijke defect heb ik hierover een klacht ingediend.

Begin mei heb ik voor het eerst officieel een claim ingediend. Vervolgens duurde het erg lang voordat ik überhaupt een reactie ontving. Daarna volgde een langdurig traject van e-mails heen en weer, waarbij er regelmatig meer dan een week tussen de reacties zat. Uiteindelijk kreeg ik toestemming om de schoenen retour te sturen, maar er werd geen retourlabel verstrekt. Nadat ik hier opnieuw om had gevraagd, duurde het wederom ruim een week voordat ik dit ontving.

Zodra ik het retourlabel had ontvangen, heb ik de schoenen zorgvuldig verpakt en verzonden naar Nike. Daarna hoorde ik helemaal niets meer. Omdat er geen enkele update kwam, heb ik zelf de zending getraceerd. Hieruit bleek dat het pakket al geruime tijd door Nike was ontvangen.

Toen ik vervolgens contact opnam met de vraag waarom mijn retourzending nog niet was verwerkt, kreeg ik te horen dat het pakket volgens Nike leeg zou zijn aangekomen en dat ik de schoenen niet had geretourneerd. Dit is een opmerkelijke bewering, aangezien ik beschik over een verzend- en retourbewijs waarop het gewicht van het pakket staat vermeld. Dit gewicht komt uiteraard overeen met het gewicht van de verzonden schoenen.

Nadat ik deze bewijzen met Nike heb gedeeld, wordt er niet meer inhoudelijk gereageerd. Mijn e-mails worden genegeerd en tot op de dag van vandaag ontvang ik geen oplossing of terugkoppeling. Wanneer ik telefonisch contact opneem, krijg ik telkens te horen dat de kwestie wordt doorgestuurd naar de betreffende afdeling, zonder dat daar vervolgens iets uit voortkomt.

Ik vind het onacceptabel dat een duidelijke garantieclaim op deze manier wordt behandeld. Ik heb de schoenen correct geretourneerd, beschik over de benodigde bewijzen en verwacht dat Nike haar verantwoordelijkheid neemt.

Ik wil mijn aankoopbedrag voor de sneakers terug ontvangen en verwacht daarom zo spoedig mogelijk contact vanuit Nike om deze kwestie definitief op te lossen.

Flutbedrijf

Flutbedrijf! Een bestelling incompleet leveren en dan wild om je heen gaan slaan dat het allemaal aan de klant ligt terwijl de bezorger een pakket gewoon voor de deur gooit terwijl wij niet thuis zijn. Waar is onze handtekening? Is er niet want wij waren er niet. Ik ben de klant en ik heb wat bij jullie besteld.

13 juni 2026

Belachelijke service …

Door weken wachten en standaard mailtjes en zogenaamde begripvolle reacties heb ik na een klacht waarin ik duidelijk (en was meerdere klanten) zwaar benadeelt ben door Nike outletstore met medewerking van Nike HQ een bs reactie gehad waar ik precies weer op punt 1 uitkomt. Jullie zogenaamde aanbiedingen zijn vermomd en dienen als een verkoop
marketing tool en niet een “vrienden”
offer

18 mei 2026

Nike is ruk

Voor de zoveelste keer gebruik gemaakt van de Sneaker-app. Daar waar Nike beweert dat de app goed werkt en betalingen goed gaan blijft de app maar haperen en krijg je tig keer een foutmelding. Bots krijgen voorrang bij t loten. Het is toch belachelijk dat je bots bedient en niet je klanten? Ik snap wel dat de omzet daalt.

29 mei 2026

Witte Nikes besteld en zwarte gekregen

Witte Nikes besteld en zwarte gekregen. Met pijn en moeite uiteindelijk een medewerker aan de lijn. Moest allerlei foto’s maken als bewijs materiaal alsof ik een fout had gemaakt ofzo. Toen mailtje gekregen dat ik zgn een retourlabel zou ontvangen, deze nooit gehad en 0 reactie meer op mail of ander contact. Eigenlijk gewoon diefstal dit.

21 mei 2026

Los zool normale slijtage

Via swoosh.com schoenen besteld, deze weinig gedragen.waar zool los laat.geprobeerd een claim in te dienen Wat niet lukte , gebeld en via veel mail met Nike assist een afwijzing op basis van gebrekkige claim.ze hebben alle info echter kunnen hun 2 jaar garantie op hun product niet waarmaken. Bij Nike assist zijn mensen blijkbaar in dienst om klanten te irriteren.Dat Nike nu internationaal moet reorganiseren is me nu wel duidelijk slechte kwaliteits controle en service naar consument ondermaats.

21 mei 2026

Nike store geweest kalverstraat ging…

Nike store geweest kalverstraat ging daar heen om wat kleding te kopen ik was geslaagd maar heb vervolgens alles terug gehangen ik had een medewerkster die alleen maar om mij heen stond te draaien en alles wat ik wou gelijk naar de kassa bracht dus geen tijd om te beslissen wat ik wel en niet wil dat gaf voor mij de aanleiding om alle artikelen te laten hangen en naar huis te gaan dus bij deze een slechte winkel met geen oog voor de winkel

René

17 mei 2026

Vreselijk

Vreselijk! Klantenservice is niet behulpzaam. Ben je member en krijg je geen voordelen omdat ‘alleen geselecteerde members’ de voordelen krijgen. Dit vind ik echt discriminerend. Niet verwacht van een bedrijf zoals Nike!

14 mei 2026

Heb nike schoenen gehaald nog geen 2…

Heb nike schoenen gehaald nog geen 2 maanden oud ik een restitutie ingediend dat de linkerzool heel erg kraak krijg ik dit terug van ze

Beste Patrick Bodrij,

Bedankt voor het indienen van jouw claim voor de bestelling Nike Air Force 1 '07 SE 'LNY' schoenen voor heren.

Na een grondige beoordeling van jouw artikel hebben we vastgesteld dat het gekraak geluid niet wordt beschouwd als een fabricagefout. Daarom is jouw claim afgewezen.

Wanneer je wilt dat we deze beoordeling herzien op basis van aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Nike Klantenservice

11 mei 2026