Nike moet zich diep en immens diep schamen!! Wat n slecht bedrijf, promoties waten nog nooit zo onduidelijk en oneerlijk als de one piece collaboration. Denk je dat je je bestelling hebt afgerekend is... Toon meer
Super slechte service. Ik heb twee maanden geleden de bestelling teruggestuurd en nog steeds geen geld ontvangen, waardeloos. Meerdere malen contact opgenomen, maar je krijgt steeds t zelfde antwoo... Toon meer
1 ster is nog teveel Je zou van zo’n groot consurn mogen verwachten dat de communicatie makkelijk en snel verloopt. Ik ben al Weken bezig met een retourlabel krijgen aangezien de bestelling met ge... Toon meer
Je hebt een paar Nike schoenen die je niet dagelijks draagt, amper 10maanden geleden besteld zijn, waarvan de linker in perfecte staat is, en bij de rechter is de zool bij de hak afgesleten tot de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, Verenigde Staten
- 86406388
- www.nike.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Op 12 december koop ik online gympen…
Op 12 december koop ik online gympen voor €109,99 een week later afgelopen zaterdag 20 december zie ik dezelfde gympen bij de Nike winkel in Halfweg voor maar liefst €74,99 dat scheelt gewoon €35,00
Ik heb contact opgenomen met Nike met de vraag hoe dat kan en of ze mij kunnen tegemoetkomen!
Nou nee was het antwoord
Ik vind dit heel klant onvriendelijk
Ik begrijp dat als ik maanden later hier achter kom dat het pech is maar een week later
Totaal waardeloos
Totaal waardeloos. De chatbot 'luistert' en verbindt je door met een medewerker die antwoordt dat je binnen 3-5 dagen een mail zal krijgen, die dan niet komt. Opnieuw proberen dan maar, en net hetzelfde gebeurt. Je moet je echt boos maken tegen de medewerker op de klantendienst wil je ook maar iets gedaan krijgen. En dat terwijl je eigenlijk liefst van al gewoon goeie schoenen had gehad die je helemaal niet moest terugsturen. Helaas is de kwaliteit van de schoenen niet meer wat ze vroeger was. Om de vijf-zes is er eentje bij dat terug moet wegens vroegtijdige sleet, en dan is het een strijd om je geld terug te krijgen.
Schoenen besteld en betaald maar nooit…
Schoenen besteld en betaald maar nooit ontvangen. Volgens track and trace zaten ze in de brievenbus wat helemaal niet kan. Klantenservice zegt dat ze geleverd zijn en klaar 😡
Zeer teleurstellende afhandeling van…
Zeer teleurstellende afhandeling van een niet-ontvangen bestelling.
Mijn bestelling (twee paar schoenen) zou volgens Nike “in de brievenbus” zijn bezorgd — iets wat fysiek onmogelijk is. Ik heb de bestelling nooit ontvangen: niet aan de deur, niet bij buren en er is geen afhaalbericht achtergelaten.
Ondanks meerdere contactmomenten met zowel Nike als de bezorgdienst blijft Nike volhouden dat de levering correct is verlopen en weigert men verantwoordelijkheid te nemen.
Dit is extra kwalijk omdat volgens de wet het risico van vermissing bij de verkoper ligt zolang de consument het product niet heeft ontvangen.
In plaats van klantgericht mee te denken, verschuilt Nike zich achter onjuiste bezorginformatie en wordt een terecht restitutieverzoek afgewezen.
Onbegrijpelijk voor een merk van deze omvang.
Voor mij een reden om hier niet opnieuw te bestellen. Ik raad anderen aan hier rekening mee te houden
Een jas met een waarde van 300 van Nike…
Een jas met een waarde van 300 van Nike 1 x gewassen en er is niks meer over van de donsvulling. Nike doetbhet af onder de noemer slijtage, echter vind ik dit een fabrieksfout en zeker geen slijtage. Ik heb dus pech en krijg er niks voor terug. Geen gelijkwaardig product, geen bon niks en dat voor een jas van 300 euro!! Je mag toch kwaliteit verwachten voor dit bedrag en zeker voor een merk als Nike !
Oprecht de slechtste klantenservice die…
Oprecht de slechtste klantenservice die ik ooit heb gehad. Eerst via de chat werd 3x verbinding midden in gesprek verbroken. Toen toch gebeld, gaf de medewerker aan dat de collega via de chat altijd klachten krijgt… toen moest mijn request worden doorgezet naar een andere afdeling. Daar kreeg ik slecht vertaalde gestandaardiseerde mailtjes van die mijn vraag niet beantwoorden. Keer op keer bleven ze dezelfde mail sturen zonder het probleem op te lossen. Absoluut gek makend!! Nooit meer.
Bel je klantenservice op om hulp te…
Bel je klantenservice op om hulp te vragen.
Krijg je een onbeschofte mede werk aan de lijn die zo onvriendelijk is en tegen je praat net als of je dom bent!
Vraag je informatie over een verzending krijg je als andwoord ga het niet op de fiets zelf bezorgen en mijn nog tegen spreken dat mijn toon haar niet bevalt. Weet niet wat voor mensen jullie aannemen maar dit kan echt niet!!!
En een klacht indienen of informatie hier over kan je online ook niet echt vinden!!!!
Geen twee jaar garantie zoals ze beloven want alles is uitgesloten
Wij hebben 30 oktober limited edition Basketbalschoenen van€169 voor onze zoon zijn 16e verjaardag herhaald. Dit zouden wij normaal gesproken niet doen maar ja 16 jaar dus we dachten vooruit. Na 8 keer een uurtje in de gymzaal liet de binnenzool los begon te schuiven veroorzaker blaren aan de holtes zijn voetzool. Nike vindt dit normale product slijtage en betaald geen reparatie, geen recht op vervangend artikel en geen recht op geld terug. De pasvorm en kwaliteit van de schoen laat te wensen over. Zelfs de telefonisten schrikken van de foto maar het 'technisch' team (ik denk AI🫢) vindt het normaal.... Ik koop dus nooit meer wat bij Nike, voor mij bestaat Nike niet meer....
Wat een bende prutsers
Nav problemen eerder paar gekochte schoenen contact gehad met Nike chat....deze melden na foto's retour sturen en geld terug...direct label gekregen en opgestuurd
Meer dan maand later natuurlijk geen nieuws....dus contact opgenomen in dezelfde chat.....alle nummers doorgegeven en persoon heeft nog eens geschiedenis eerste chat bekijken...na bijna uur krijg ik bericht dat ik opnieuw contact moet opnemen met chat als ik juist ben ingelogd?....dus hebben alle gegevens en plots kan men niet helpen
Uur tijd verloren door die gasten en eindigen dan mooi met blij dat we kunnen helpen hebben....goed dat ze waarschijnlijk ergens in klein kotje in oeralgebergte zitten want je zou ze keel toeknijpen
Schoenen kwijt en no money
Uiteindelijk is het rechtgezet...jammer je er wel zelf moet achterlopen en meermaals verhaal moet doen
Misleidende aanbieding
Ik vond gisteren, 2 december, een leuke aanbieding op de site van Nike: sneakers airmax 90 ltr met 20 % korting voor 119 euro. Ik leg deze sneakers in mijn winkelmand en wil gaan afrekenen. Moet ik ineens 149 euro betalen, maar liefst 30 euro meer dan de aanbieding. Ik zet de bestelling niet door maar contacteer de klantenservice via een chatgesprek. Eerst de chatbot die er natuurlijk niets van begrijpt, dan een medewerker die een heel lulverhaal afsteekt en die het blijkbaar normaal vindt dat je voor een aanbieding op hun site zoveel meer moet betalen dan wat er staat. Slechte klantenservice, is meer een anti-klanten service.
Cadeaubon code onleesbaar, geen recht op geld
Ik heb een cadeaubon gekregen, op een kartonnen kaartje. Heb heel voorzichtig het plasticje eraf getrokken voor de code. Helaas volledig kapot getrokken, ondanks zorgvuldigheid. De klantenservice wil mij niet helpen en mij geld niet geven
Nike één grote SCAM!
Bestelling op 23/11 geplaatst, dezelfde dag mail bevestiging dat het order verzonden werd met gegarandeerde levering op 27/11. Vandaag 01/12 is de zending dus nog steeds niet verzonden. Klantendienst blijft tijd stallen door niet op gerichte vragen te antwoorden maar met standaard ontwijkend gedrag. Als je je geld terug vraagt, kijg je simpelweg het antwoord dat ik nog eens 8 dagen moet wachten. Advocaat is bij deze op de hoogte gebracht. Schandalig!
Gemakkelijk retourneren
Jas besteld, was te klein. Gemakkelijk kunnen retourneren.
Nooit problemen met retour
Waarschijnlijk heb ik steeds geluk als ik de reviews hier zie. Vaak wat geretourneerd, nooit problemen. Ok DHL doet er vaak een week over om de retourzending te bezorgen, maar dat kan je Nike natuurlijk niet kwalijk nemen. Na ontvangst van de retour dezelfde of volgende dag bevestiging en credit.
de klantenservice is waardeloos
de klantenservice is waardeloos. ze gebruiken een bot die slecht werkt zoals altijd. ik zit nu al 45 minuten te chatten voor een simpele vraag.
Waardeloze klantenservice wat een…
Waardeloze klantenservice wat een chaos. Sturen verkeerde artikelen op en vervolgens kost het mijnen halve dag om deze om te ruilen
Absoluut top
Absoluut top, 4 paar besteld tijdens de black friday actie, 3 dagen later in huis!
Geen geld gekregen na retourzending
Schoenen retour gestuurd en mijn geld niet terug gekregen. Contact opgenomen, super veel gedoe en nog steeds mijn geld niet terug. Ben nu al meer dan 4 maanden bezig. Heel erg slecht geregeld.
Klantenservice chat
Oke super simpele vraag had ik, order besteld. Ging iets fout met betalen. Ik vraag om een nieuwe betaallink. Ik chat serieus al 20 minuten met iemand. Ik word gewoon niet geholpen. Met genoeg bedrijven/chats altijd geholpen. Dit is echt bizar slecht. Ik ben echt "flabbergasted" hoe moeilijk dit kan zijn.