Ottonia Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg sidder lige og studerer jeres webshop, og ville lige tjekke op på anmeldelser her, inden jeg evt bestiller noget. Det "slår" mig, at ingen af dem er verificeret?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt bra kundservice, det absolut bästa jag har varit med om. Paket försvann i posten och Ottonia skickade på en gång ett nytt paket utan extra pris. De är alltid tillgängliga för kunderna och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Normalt laver jeg aldrig anmeldelser med mindre jeg har haft en dårlig oplevelse. Men ottonia fortjener kun roseen ord. Super lækre produkter og kvaliteten er helt i top. Den absolut bedste kundeservi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så fuld af glæde over mit første køb hos Ottonia, først og fremmeste de smukkeste møbler men servicen WAOW! Jeg ville vende tilbage uanset hvad da jeg skal købe hele butikken MEN SERVICEN g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige haft en fantastisk opkald fra…

Har lige haft en fantastisk opkald fra Ottonia. Der ville være sikker på min ordre var korrekt. Sjældent har jeg oplevet så god en behandling. Her føler man virkelig at hver eneste kunde har en vigtig betydning. Handel bare her. Super sortiment og super betjening. 5 stjerner herfra😀😀😀

24 augustus 2020

Hej Yvonne. 😊
Af hjertet tak for din super søde anmeldelse og mange tak for en behagelig samtale 🙏🌹
Vi er utrolig glade og taknemmelige for at du indtil videre virker glad og tilfreds 😊🙏
Du siger altid bare til hvis der mod forventning skulle være det mindste 😊🌹

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke andet end og sige at det…

Jeg har ikke andet end og sige at det ikke er sidste gang jeg handler her 👌de har nogle utrolige flotte ting til en lækker pris og er der noget man ikke er tilfreds med har de den bedste kundeservice jeg nogen sinde i mit 28 år lange liv har oplevet. Men ja kan klart anbefales 😍❤️👌👌👌

17 april 2020

Hej Natascha

Af hjertet 1000 TAK for din flotte anmeldelse, den er vi utrolig glad og taknemmelig for :)

Du er altid hjertelig velkommen og er der det mindste så sig altid bare til, så vil vi gøre hvad vi kan for at prøve og hjælpe :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service nogensinde!

Den bedste service nogensinde!
Bestilte 2 stk. spejlbord og modtog dem ca. 10 dage efter. Hurtig og sikker måde at købe online på. Ingen klager herfra.

En lille bemærkning var, at fragtmanden skulle have ringet mig op en time før ankomst (efter aftale), hvilket de ikke gjorde. Så det var heldigt at jeg tog fri hele dagen og var hjemme.

31 januari 2019

Hej Yasmin

1000 tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade og taknemmelige for at du virker glad og tilfreds. Det er vi oprigtig kede af og det må du undskylde! Det SKAL de, vi betaler ekstra for det.

Vil du evt. Ikke lige sende en e-mail til os, vi vil utrolig gerne lige høre mere :)

Kanon god hjemmeside

Kanon god hjemmeside, med super fine ting og hurtig levering. Kan klart anbefales, og får selvfølgelig 5 stjerner herfra

29 januari 2019

Hej Cecilie

1000 tak for din anmeldelse, det er rigtig sødt af dig :)

Du siger altid bare til hvis der mod forventning skulle være det mindste :)

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SÅ fede møbler og interiør!!

SÅ fede møbler og interiør!!

Jeg er SÅ glad for alle mine ting, købt hos Ottonia - Har du brug for hjælp, så hiv fat i Sheena, hun kan hjælpe med ALT :)

20 december 2018

Hej Kristian

1000 tak for din anmeldelse og de pæne ord. :)
Du er altid hjertelig velkommen og du siger altid bare til hvis der er det mindste :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serviceminded så det batter!

Uden tvivl den bedste service jeg nogen sinde har modtaget! Får altid hurtigt svar på beskeder på og hurtig levering. Jeg Fik sågar et opkald da der var gået noget galt i deres lagersortiment og fik et fremragende tilbud pga fejlen. Det er service der vil noget.
Jeg bliver fattig sådan som jeg ikke kan lade være med at handle der, men jeg bliver lykkelig! :D VILD med Ottonia <3

20 augustus 2018

Hej Aniqa

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade og taknemmelige for at høre :)

Vi er meget glade for at se, at det virker til at du er glad og tilfreds.

Skulle der mod forventning være det mindste, så er. I et opkald væk også siger du bare til ;)

Fantastisk 😜

Har for første gang handler hos dem og bestemt ikke sidste.
Jeg opdaget tilfældigt at vi huset i samme by. Spurgte om det var muligt at hente i firmaet.
Efter en kort samtale på fb, blev vi enig om at da jeg boet så tæt på, ville hun godt levere gratis. ( Ik noget de gør normalt) Og 10 min efter stod hun foran min dør med min bestilte vare og faktura 😍😍
Det er da service der sparker r.v😜😜

9 mei 2018

Hej Maya

Af hjertet tak for din anmeldelse. :)
Vi er utrolig glade og taknemmelige for at se, at det virker til at du er glad og tilfreds.

Du er altid hjertelig velkommen og du siger bare til hvis der er det mindste eller hvis du har brug for hjælp.

Otroligt bra kundservice

De är alltid tillgängliga för kunderna och har bara gett mig bra bemötande.

Rekommenderas starkt att köpa från dessa!

22 maart 2018

Hej Robin

1000 tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade og taknemmelig for at se at det virker til at du virker glad og tilfreds samt du syntes om vores kundeservice, af hjertet tak. :)

Du er altid hjertelig velkommen og du siger bare til hvis der mod forventning skulle være det mindste.

SUPER tilfreds!

Jeg har været super tilfreds med mit køb hos Ottonia!
Det var især en fornøjelse at hente min pakke på posthuset - selv den søde postdame blev misundelig, da hun hentede en sort pakke med KÆMPE guldsløjfe på ☺️
Jeg fortrød noget af købet men det var intet problem at returnere det igen og min kontakt med Sheena var helt perfekt. Hurtigt svar og god dialog frem og tilbage.

Jeg handler helt sikkert hos Ottonia igen og vil klart anbefale andre at gøre det samme 😃

19 maart 2018

Hej Louise

1000 tak for din anmeldelse. :)
Vi er utrolig glade for at se at du virker glad og tilfreds.
Mange tak for anbefalingen, det er rigtig sødt af dig.

Du er altid hjertelig velkommen en anden god gang og du siger bare til hvis du har brug for hjælp, eller hvis der mod forventning skulle være det mindste.

Jeg er altid til tjeneste så hvis du vil tale med mig, så er du altid hjertelig velkommen til at spørge efter mig hvis der er noget jeg kan hjælpe med :)

Sheena
- Ottonia Teamet

Fantastisk service Ottonia leverer

Fantastisk service Ottonia leverer.
Sjældent at man møder en så fantastisk flink og imødekommende service, ved køb af online produkter. Jeg havde spørgsmål til bestilling af vare og kontakede Ottonia. Jeg er MEGET tilfreds.
Har nu bestilt varer af et par omgange og kan næsten ikke vente med at modtage de smukke bling varer, som jeg lige har fået melding på er afsendt til mig.
Jeg vil give min varme og allerbedste anbefaling til Ottonia

21 februari 2018

Rigtig fede ting de har

Rigtig fede ting de har. Bestemt et besøg værd

16 februari 2018

Hej Vibeke

1000 tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig glade og taknemmelige for at se at det virker til at du godt kan lide vores ting :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ærlige ejere som brænder for det de laver

Det er en fantastisk interiør vidunder shop med den bedste kundeservice. Jeg købte et sminkebord med nedslag, da der var en mindre skade på. Der var taget billeder af skaden (realistiske billeder) ikke misvisende. Dertil stod det klart på hjemmesiden at der var en skade, dermed fik man også en e-mail, hvorpå man endnu en gang blev gjort opmærksom på det. Tak for jeres truth, og den ærlige stil i kører smed. Jeg ønsker jeres virksomhed alt held og lykke. Med tiden håber jeg i får mange flere produkter.
(By the way) servicen under selvhentning var ligeså god, da alting var pakket og good to go. Tusind tak Ottonia, og vi ses snart igen!

29 december 2017

Hej Saffia.

1000 tak for din anmeldelse, det er rigtig pænt af dig.
Vi er rigtig glade og taknemmelige at du virker glad glad og tilfreds samt at du havde lyst til at lave en handel med os.
Du er altid hjertelig velkommen en anden god gang og sig endelig altid til hvis der er det mindste, så vil vi gøre hvad vi kan for at forsøge at hjælpe dig. :)

Godt nytår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog mine pakke hurtig og Super god …

Modtog mine pakke hurtig og Super god service

1 augustus 2017

Hej AEA

1000 tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade og taknemmelig for at se at det virker til at du virker glad og tilfreds. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og helt fantastisk …

Super god og helt fantastisk kundeservice, og yderst lækre kvalitet vare, kan varmt anbefales

5 juli 2017

Hej Helle.

1000 tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade og taknemmelige for at du tog dig tid og havde lyst til at lave en anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at se at du virker glad og tilfreds med din handel hos os og du er til hver en tid altid hjertelig velkommen. Sig endelig til hvis der er det mindste eller noget vi kan hjælpe med, så vil vi gøre hvad vi kan for at forsøge at hjælpe dig bedst muligt. :)

Du ønskes en rigtig god sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et af mine yndlingssteder når der skal …

Et af mine yndlingssteder når der skal shoppes til hjemmet!
Unikke varer i forskellige prislejer - og ofte kan man også finde gode tilbud.
Fantastisk kundeservice - selv når man har en reklamationssag.
Jeg giver min varmeste anbefaling.

20 juni 2017

Hej Jennie.

1000 tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade og taknemmelig for.
Vi er utrolige glade for at se at du virker glad og tilfreds, selvom din ene varer desværre var smadret under transporten. - Godt at du gjorde os opmærksom på det så vi fandt en løsning og fik styr på det og rettet op omgående :)

Du er altid hjertelig velkommen en anden god gang og skulle der være det mindste vi kan hjælpe med må du endelig sige til.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

www.ottonia.com

Meget tilfreds!

Super service, og lækre ting! Klart et besøg værd :)

2 januari 2017

Hej Jette.

1000 tak for din anmeldelse, den er vi så glade og taknemmelig for og tak fordi du havde tid og lyst til at skrive den.

Du er altid hjertelig velkommen og sig altid endelig til hvis der skulle være det mindste vi kan hjælpe med.

Godt nytår ;)

Bedste service ever!!!

Jeg havde bestilt 2 fade, men da jeg åbnede pakken var fadene fuldstændig itu😔 og det var tydeligt at se at det var transportskade. Jeg tog billeder og skrev straks til Ottonia og kort efter var der 2 nye fade på vej.
Bedste og hurtigste service, tusind tak for det. Rigtig glædelig jul og godt nytår😄

19 december 2016

Hej Kristina.

Af hjertet tak for din fine anmeldelse.

Fantastisk at se at du virker glad og tilfreds.

Vi ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul, samt godt nytår. ;)

Ottonia AoS Teamet.

I love it!

Har aldrig fået noget leveret til mig så hurtigt! Jeg bestilte et flot ur kl 11:00 og fik det hentet 24 timer senere... Best service ever!! Og tak for de små chokolade lakrids yummz:-) Ottonia er helt klart mit nye sted, der er så mange lækre ting til hjemmet!!

23 november 2016

Hej Hani.

1000 tak for den flotte anmeldelse, den er vi utrolig glad og taknemmelig for. Fantastisk at se at du virker glad og tilfreds. Selv tak, skulle det måske være en anden gang? ;)

FANTASTISK

Verdens lækreste sengetøj og verdens bedste Service. Bestilte et sæt der var udsolgt. Blev ringet op få min efter og tilbudt en MEGET flot kompensationsgave <3 Det er simpelthen den vildeste service jeg nogensinde har oplevet !!!!! <3 <3 Jeg glæder mig for vildt til at se det

21 oktober 2016

Hej Helle.

Hvor er du sød både at give os rigtig fin anmeldelse både på Facebook og her på Trustpilot. Af hjertet 1000 tak for det. Det varmer at se at trods den bestilte varer var i restordre, at du så alligevel virker glad og tilfreds.

Vi ønsker dig en fantastisk god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og lækkert produkt

Dybt imponeret over den fantastiske service jeg fik.
Bestilte sengetøj torsdag formiddag og blev ringet op af den sødeste kvinde torsdag eftermiddag. Hun ville fortælle at nu sendte hun pakken - vi snakkede også om kvaliteten af det bestilte sengetøj.
Fredag formiddag var pakken på posthuset - det er virkelig god stil!

Og sengetøjet er super lækkert, blødt, nemt at vaske og tørrer hurtigt :)

Jeg bestiller helt sikkert mere herfra!
Tak for en virkelig sublim oplevelse med jeres webshop 😍

7 september 2016

Hej Nete.

Af hjertet TAK for det fine kompliment samt den fine anmeldelse, den er vi utrolig glade og taknemmelige for. Det varmer at høre at du virker glad og tilfreds, samt at du føler at du har fået en god behandling,
Fantastisk at høre at du er glad for dit sengetøj. :)

Du er altid hjertelig velkommen og er der det mindste siger du bare til.

Ottonia Teamet..

Lees meer over geverifieerde reviews.