Kjapp og hyggelig respons på henvendelse. Klare og gode svar på oppfølgingsspørsmål. Fikk den hjelpen jeg trengte for å ta avgjørelse om handel. Veldig proffesjonelt.
Bedrijf heeft geantwoord
Kjøpte polhus svante 15m3 Der var halvparten som manglet i sendingen , veldig dårlig service. Så tar opp til 3 uker å få det som mangler. Så byggetiden av dette blir enorm lang , jeg anbefaler å kj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rask oppfølging, hyggelig service og gode tilbud. Tålmodig avventende da dispensasjonssøknad lot vente på seg. Kan anbefales på det varmeste.
Bedrijf heeft geantwoord
Polhus ble grunnlagt 2001 i Mora, i hjertet av Sverige. I over 20 år har vi produsert og levert hytter, boder, badstuer, badestamper og andre treprodukter med målet å gjøre utelivet enda hyggeligere. Vi leverer byggesett til rimelig pris som er enkle å montere, laget av høykvalitetstømmer og designet i skandinavisk stil. Gjennom årene har vi hatt gleden av å oppfylle tusenvis av drømmer ved å levere over 15 000 trehus, utendørs badstuer, badestamper og mer i 11 europeiske land.
Djäknegatan 31, 211 35, Malmö, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Polhus - NO
Punktlig og presis levering. God informasjon i forkant etter behov.

Antwoord van Polhus - NO
Har oppført et "Vendela" anneks fra Polhus det siste året og er meget misfornøyd med opplegget. Selve elementveggene var veldig enkelt å sette opp, men resterende prosjekt ble mer komplisert. For det første er tegningene veldig lite oversiktlig og hoppet over flere essensielle steg og skapte mye hodebry.
Det var ikke nok Rupanel til taket, slik at dette måtte vi lage til mer av.
I gavl veggene på innsiden opp mot møne er det ikke noe spikerslag for evt panel, slik at her måtte det også gjøres til en egen løsning.
Kledning er lagt direkte på veggen, og det er ikke opprettet noen form for lufting i ytterveggen.
Vi forsøkte å ringe inn til Polhus for bistand til en utfordring, og fikk i svar at de skulle ringe oss tilbake når de hadde et svar, men vi hørte aldri noe mer fra dem.
Til slutt når annekset er ferdig står vi igjen med noen materiell fortsatt som vi ikke skjønner hva egentlig var ment for da de ikke er ført opp i monteringsanvisning, og det ikke ga noe mening hva dette skulle brukes til.
Som en enkel redskapsbod kan jeg anbefale Vendela, men som et isolert anneks er det ikke å anbefale.

Antwoord van Polhus - NO
Proff ordrehåndtering, hyggelig kontakt, levert som svtalt.

Kjøpte polhus svante 15m3
Der var halvparten som manglet i sendingen , veldig dårlig service. Så tar opp til 3 uker å få det som mangler. Så byggetiden av dette blir enorm lang , jeg anbefaler å kjøpe hus på en annen sted en polhus .

Antwoord van Polhus - NO
I can’t really review This since I haven’t received the product yet . Ordering wax straight forward though .

Antwoord van Polhus - NO
Kan anbefales på det varmeste.

Antwoord van Polhus - NO
Jeg vil gjerne gi en stor takk til Stefan i Polhus for den fantastiske hjelpen jeg har fått. Han har vært utrolig hjelpsom og profesjonell gjennom hele prosessen. Jeg venter nå spent på å få badstuen levert. Tusen takk, Stefan!

Antwoord van Polhus - NO
Bra kundeservice og veldig fornøyd med badstusettet. Anbefales på det sterkeste, både nettbutikken og produktene de selger.

Antwoord van Polhus - NO
Bestilling, råd og oppfølging underveis har vært strålende. Jeg ser fram til å ta ute saunaen i bruk.

Antwoord van Polhus - NO
Lees meer over geverifieerde reviews.