Zelfde ervaring (betaald maar nooit geleverd, koopsom niet terugbetaald): telefonisch consequent onbereikbaar, per reply-email aan het lijntje gehouden met allerhande beloftes die vervolgens niet word... Toon meer
Stappenteller besteld via fysiohulpshop (hetzelfde adres als pro2move) geen levering, geen contact te krijgen. Belofte op de site dat de webwinkel vernieuwd wordt en dat daarna alles in orde komt...... Toon meer
BESTEL EN VOORAL BETAAL NIKS AAN PRO2MOVE!!!!!!!!!! Ik heb op 9 oktober een vitalograph Asma-1 monitor besteld en betaald. Geen bevestigingsmail ontvangen, ze reageren niet op mail en zijn tel... Toon meer
De Pro2Move-medewerker was zeer behulpzaam in mijn aankoop van de verzadigingsmeter die ik nodig had. Er waren onderweg wat kleine problemen, maar hij sprak ze professioneel, snel en curtiously aan. I... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Pro2move is de online specialist in medische en fysiotherapeutische producten en fysiotherapeutische hulpmiddelen en benodigdheden voor particulieren en professionals.
Nederland
- www.pro2move.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Product niet geleverd, maar wel keurig het geld terug.
Bij Pro2move in februari een Pulox PO 400 Pols Saturatiemeter besteld. Deze is niet geleverd en uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd. Na een vriendelijke mail kreeg ik de bevestiging dat het geld uiterlijk 18 april terugbetaald zou worden. Na het plaatsen van een review het geld teruggestort gekregen. Dus uiteindelijk komt alles goed.
Voor Pro2move het advies om hun proces op orde te brengen. Pro2move heeft zeker de potentie om een goedlopend internetbedrijf te worden met tevreden klanten. Maar er is wel werk aan de winkel. Ik wens Pro2move daarbij veel succes!
Comunicatie en levering was top
Ik heb bij pro2move een pulsoxymeter besteld deze was perfect geleverd en de comunicatie is perfect verlopen en ik ga zeker nog bestellen bij Pro2move.
Hele goede service!
Hele goede service!
Bij vragen binnen 10 minuten antwoord en snelle levering!
Echt een aanrader om hier te bestellen!!
Voor de tweede keer strespillen…
Voor de tweede keer strespillen besteld, snelle levertijd, makkelijke afhandeling en goed contact hierover gehad. Top service.
Besteld en betaald maar 2 maand later niet geleverd - Update: geld retour ontvangen.
Update 22 april 2018:
Vrij snel na het plaatsen van deze review heeft de winkel contact met mij opgenomen, en binnen een week had ik mijn geld weer op mijn rekening ontvangen. Ze hebben nog een toezegging gedaan voor als de meter weer op voorraad is, dat wacht ik nog even af.
_____________________________________________________
Review 7 april 2018
Op 8 februari 2018 een saturatiemeter besteld, bij saturatiemeter.nl, een website met het KvK nummer van Pro2Move. Aangezien er niet op korte termijn geleverd werd meerdere keren contact opgenomen. Zowel per mail als telefonisch. De telefoniste is heel vriendelijk, maar ze kan je niet doorverbinden met iemand die iets kan zeggen over mijn bestelling of verwachte levertijden. Emails worden ook niet beantwoord. Toezeggingen om terug te bellen worden niet nagekomen. Na twee maanden wachten was mijn geduld op. Ik had het op prijs gesteld als mij na enige tijd de keuze was gegeven of de bestelling geannuleerd kon worden, en ik mijn geld terug gestort zou krijgen als een webwinkel niet kan leveren. Als ik deze webwinkel nog een tip mag geven voor de toekomst, neem verwachte levertijden op in je webshop, dat voorkomt dat klanten teleurgesteld worden.
Met vriendelijke groet, Mevrouw Beugel, Beilen.
Product niet geleverd, (geen) geld terug.
Gezien ervaringen van andere klanten wil ik ook mijn ervaringen met dit bedrijf met u delen. Misschien dat het op deze manier wel effect heeft.
Op 18 februari jl bestelde ik een onderdeel voor de Omron Microair U22. Na telefonisch contact en diverse emails van mijn kant, kreeg ik op 22 maart jl pas bericht dat het onderdeel niet te leveren was en de bestelling geannuleerd wordt. Bij andere webwinkels kreeg ik in dergelijke gevallen per omgaande het vooruitbetaalde bedrag teruggestort. Niet bij Pro2move! Na enkele emails met het verzoek om terug storting, waarop niet gereageerd werd, heb ik besloten om een klacht in te dienen bij ConsuWijzer en het voor te leggen aan mijn Rechtbijstandsverzekering als ik niet binnen 1 week na mijn laatste email een reactie ontvang. Misschien dat ik nu wel een reactie krijg..
Update: vandaag heb ik het betaalde bedrag terug gekregen. In de mail, die ook vandaag verstuurd werd, stond dat het bedrag voor de Paasdagen al was overgemaakt, maar door een storing bij de ING vertraging was opgelopen. Afijn, ik geef er 2 sterren bij, omdat er adequaat is gereageerd op mijn signaal, maar er is nog veel te verbeteren bij Pro2move. Vooral in de communicatie en afhandeling als bestelde artikelen niet leverbaar zijn.
klantvriendelijke organisatie
ik wilde in de eerste instantie een weegschaal huren die ik vond via de website. Binnen een dag was alles geregeld en opgestuurd. Daar kunnen veel organisaties nog iets van leren. Ik heb na 3 maanden toch besloten de weegschaal te kopen. Op eigen initiatief werd hetgeen ik aan huur heb betaald van de koopprijs afgehaald. Erg klantvriendelijk! Ik ben erg goed geholpen! Goede service, snelle levering en een eerlijke prijs. Ik kan deze organisatie zeker aanbevelen!
saturatiemeter
Op 4 manieren saturatie meters proberen te bestellen bij 3 van door pro2move gebruikte web adressen Waardeloos alles beloven (volgende week word het product geleverd excusses voor het ongemak) als je je beoordeling maar weg haalt js healtcare is de nieuwste naam van dit bedrijf dit bedrijf de 4e die ik tot nu toe terug heb gevonden.
4 maanden geleden een product besteld en tot op heden niets geleverd gekregen
4 maanden geleden een product besteld en betaald. Tot op heden ondanks sommaties niets ontvangen. Na het plaatsen van deze beoordeling had ik binnen 4 uur een reactie, maar vooralsnog zonder resultaat..
Inmiddels heeft de ondernemer na enig wapengekletter de koopsom gerestitueerd en inzicht gegeven in de gang van zaken. Dit laat onverlet dat een snellere reactie / afwikkeling verstandiger was geweest. De ondernemer doet er verstandig aan om op de door hem gebruikte websites aan te geven welke goederen wel of niet op voorraad zijn en met welke levertijd de consument rekening dient te houden.

Saturatiemeter.nl (Pro2move)levert niet…
Saturatiemeter.nl (Pro2move) levert niet en betaalt het geld niet terug! Het is een eenmanszaak. De eigenaar belooft van alles, stelt uit, belooft terug te betalen en dan stilte. Dit is fraude en diefstal.
cholesterolstrips
Ik ben goed en vriendelijk geholpen door pro2move.
Door mij een foute bestelling op te geven, kon ik het product terug sturen en heb mijn geid terug gestort gekregen.
Toch wel service.
Mieke
Vriendelijke te woord gestaan en veel …
Vriendelijke te woord gestaan en veel moeite gedaan om me de info te geven waar ik om vroeg.
Ik heb bij dit bedrijf een cholesterol- en bloedsuikermeter gekocht
Ik heb bij dit bedrijf een cholesterol- en bloedsuikermeter besteld, met de nodige meetstrips. Over de afwikkeling ben ik zeer tevreden, net als met het vriendelijke contact met dhr. van den Beld.
De afwikkeling van mijn bestelling gebeurde ca. één keer per week, dus ook eventuele reacties op vragen. Hierbij altijd correcte antwoorden. Bij mijn bestelling was een verkeerd artikel ingepakt. Geen enkel probleem, artikel werd nageleverd. dhr. van den Beld heeft regelmatig nagevraagd, of de nalevering al was aangekomen (kerstdrukte).
Mijn totale indruk: een bedrijf met gunstige prijzen en met vriendelijk contact. Wel wat tijd meebrengen omdat de afwikkeling enige dagen duurt.

Voor herhaling vatbaar!
Goede service, snelle levering. Ik deed kort voor de kerstdagen een grote bestelling en had verwacht dat het wel even zou gaan duren. De dag na kerst kwam mijn bestelling al binnen, dat kwam mij goed uit. Voor mij vanwege de schappelijke prijzen en de snelle service een aanrader, volgende keer bestel ik weer bij Pro2move!

Antwoord van Pro2move
Zou hier nooit meer wat bestellen.…hele slechte service.
Aantal maanden geleden producten besteld. De helft is geleverd andere helft was niet leverbaar (kan gebeuren). Toegezegd werd dat ik mijn geld terug zou krijgen (goede en nette oplossing). Tot op de dag van vandaag niks gekregen. Terwijl elke keer als ik contact opneem er aangegeven wordt het 'per direct' in orde wordt gemaakt. Je wordt aan het lijntje gehouden.
Klantenservice is geen klantenservice maar een algemene telefoniste die steeds aangeeft een terugbel verzoek te doen. Je wordt alleen NOOIT terug gebeld.
Pas als je, je negatief uitlaat op bijvoorbeeld deze beoordeling dan komen ze snel, zelfs heel snel in actie. Dan kunnen ze je zelfs compenseren, moet je alleen wel even de negatieve beoordeling weghalen!
Ik heb inmiddels me geld terug, al ging het daar al niet meer om, het is een principe kwestie over hoe je met klanten omgaat!
Mijn advies: Denk goed na als je hier wat besteld!

Slechte klantenservice
3 september een saturatiemeter besteld bij Pulox van Pro2move, 99.90 euro betaald. Keurig een bevestigingsmail gekregen. 2 weken gewacht; geen bericht, geen verwachte leveringsdatum, niks. 3x moeten bellen met klantenservice om bestelling geannuleerd te krijgen. 19 september uiteindelijk een annuleringsbevestiging gekregen, maar geen informatie over wanneer en hoe ik het geld terug zou krijgen. Weer aan de slag met klantenservice die helemaal niets kunnen doen behalve notities maken en iedere keer beloven dat ik een mail zal ontvangen met meer informatie. Heb tot nu toe minstens 5 keer gebeld, GEEN mails ontvangen en GEEN geld terug! Waardeloos klantenservice, ik voel me echt opgelicht. Pro2move: als jullie dit lezen, mijn ordernummer is 25012094. Hopelijk kan IEMAND mij helpen om van deze gedoe af te zijn!
Addendum 3 okt: 1 dag na het plaatsen van deze review heb ik het geld binnen op mijn rekening. Gelukkig worden de trustpilot reviews wel gelezen!
Addendum 4 okt: vandaag een mail gehad van Pulox met excuses voor het ongemak en zelfs een goedkope (roze!) saturatiemeter cadeau ontvangen! Heel lief. Ik geef ze nog een tweede ster voor de vriendelijkheid, hopelijk kunnen ze de klantenservice in de toekomst verbeteren.
Klant sinds 2007, uitstekende webwinkel
Al jaren klant bij Pro2move. Uitstekende service en prima producten
Wij hebben 2 stappentellers op 29 …
Wij hebben 2 stappentellers op 29 augustus gekocht via deze webstite en tot op heden nog niets ontvangen..we hebben 3x gebeld en komen niet verder dan de klantenservice die beloven dat we worden teruggebeld of een mail ontvangen. Maar ook dit is niet gebeurd!
Zo te lezen zijn.wij.niet de enige met deze ervaring.
Dit ruikt naar internet oplichting! Zeker niets bestellen hier!!!
Gepubliceerd 36 uur geleden
Beste heer / mevrouw Pretpick, wilt u contact met ons opnemen over deze bestelling. Met uw naam Pretpick1 ( ? ) komen we helaas niet echt ver. Pro2move.nl bestaat sinds 2006 en wij versturen duizenden bestellingen per jaar. Helaas gaat niet alles altijd goed, waarvoor onze verontschuldigingen. Met vriendelijke groeten Klantenservice Pro2move
Reactie na contact met pro2move
Vandaag 19 september wederom op verzoek van Pro2move gebeld. We komen nu voor de vierde keer niet verder dan het algemene nummer van de site waar alle klachten duidelijk niet worden afgehandeld en in de prullenbak belanden. Wederom krijgen we ook niemand te spreken die Wel iets kan terugkijken en regelen.
Misschien dat iemand binnen pro2move eens in het notificatie systeem moet kijken waar wij nu al 4 keer in vermeld staan om teruggebeld te worden..
Mailen mag overigens ook maar ook dat staat in dit systeem.
Dit ruikt niet langer naar oplichting maar het begint te stinken..
Nogmaals het advies, niets bestellen hier!!
20 september
Deze keer geen reactie van pro2move en dat is geen verrassing.
Bellen heeft geen nut en ook mailen heeft geen zin.
Deze oplichters reageren nergens op dus wees gewaarschuwd!!!!
Na weken wachten is het wonder toch geschied. Er zijn twee stappen tellers geleverd.. HOERA!!!
Blijkbaar is het toch een bedrijf waar echt mensen werken.
Wel jammer dat het zo lang heeft moeten duren.
Vanaf heden zijn wij vrolijk onze stappen aan het tellen.
Op vriendlijk verzoek van Pro2Move, we hebben een paar mails gekregen (en deze waren heel wat vriendelijker van toon dan de reacties van pro2move die hierboven genoemd staan) het verzoek om deze recentie te verwijderen of aan te passen. Verwijderen ga ik natuurlijk niet doen. Maar omdat deze mevrouw WEL begrijpt hoe je een klant vriendelijk kunt benaderen wil ik voor haar de beoordeling graag aanpassen van 1 naar 2 sterren..

Na 2 maanden geen toestel en nog geen geld terug
Op 28 juni deed ik een bestelling voor een Pulox Vingerpulsoximeter. Na 2 weken had ik nog geen toestel ontvangen of een bericht met meer informatie.
Meermaals (telefonisch) contact gehad met de klantendienst die dan beloofde om mij per mail een antwoord te bezorgen. Ik heb nooit een antwoord gekregen.
Begin augustus mijn geld maar teruggevraagd (per mail) omdat er geen schot in de zaak zat. Hoewel ik antwoord krijg op mijn mail, krijg ik maar geen geld op mijn rekening. Na meer als 2 maanden wachten, mailen en bellen heb ik nog geen oplossing.
Ik sta op het punt om een klacht in te dienen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Let dus op als je hier wil bestellen!