QuickSpot

Na 6 weken wachten was op de site te zien dat de bestelde condensator 2100VAC 1.15MFD weer op voorraad was. Na een paar dagen wachten was er door Quickspot geen actie ondernomen. Nadat ik een mail h... Toon meer

Lang gewacht op het product omdat oud en nieuw er tussen zat. Gebeld met quickspot dat het product kapot is. medewerkster kon niet veel voor mij doen, ik moest een email sturen. Zo gezegd... Toon meer

Flutbedrijf. Hanteren hogere prijzen die ze pas aanpassen als je dit aangeeft. Dan sturen ze kapotte spullen die je met veel moeite geruild krijgt. Als het dan nog niet goed blijkt te zijn mag je het... Toon meer

Ik heb op woensdag 31 juli een headset voor de XBOX 360 besteld maar geen enkele reactie gekregen. Het geld is wel van de creditcard afgeschreven maar verder heb ik nog niets van QuickSpot mogen verne... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

levering trager dan vermeld.

Erg goedkoop, maar de levering was een paar dagen later dan vermeld. Na dat ik een order update ontvangen had dat de betaling verwerkt was niets meer vernomen. Na een aantal dagen een mail gestuurd en kreeg de dag er na bericht dat de bestelling verzonden was, geen antwoord op mijn email, maar puur dat het verzonden was. Beetje jammer. Product was overigens wel prima !

1 maart 2014

Snelle en correcte levering

Bestelling was makkelijk, goede betaalmethodes en snel geleverd. Bestel vaak bij Quickspot en het is nu nog nooit iets misgegaan. Worden netjes verpakt.

19 februari 2014

voortreffelijke service

Het door mij bestelde product kon niet tijdig geleverd worden, vervolgens kreeg ik een aanbod voor een ge-upgrade product voor dezelfde prijs dat wel direct geleverd kon worden. Prima!

15 februari 2014

Prima service

Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf. Ik had nog een vraag over een product naast mijn bestelling. Deze vraag werd keurig opgevolgd (zowel naar mij als naar de fabrikant), zelfs toen de fabrikant in eerste instantie niet thuis gaf.

3 februari 2014

Het heeft wel lang geduurd maar uiteindelijk op goede manier opgelost!

Aanpassing van mijn eerdere beoordeling.
=================================
Het heeft wel wat langer geduurd vooraleer ik de bestelling heb ontvangen maar uiteindelijk is een en ander zeker op een klantvriendelijke manier opgelost ;-)

Aanvulling 3-2
===========
Sorry. Mijn bovenstaande reactie was wel wat hard en een beetje disproportioneel. Excuses hiervoor. In ieder geval bedankt voor uw snelle reactie. Na ontvangst zal ik mijn reactie verder nuanceren!

Michel Fermans
Schinnen

2 februari 2014

Status : order inpakken
toegevoegd : € 5.75 op naam vrijblijvend te gebruiken wanneer gewenst

***********************************************

Meneer Fermans, dat is absoluut niet erg wij begrijpen van waaruit u de beoordeling heeft geschreven en middels ons reactie hopen wij u enig meer duidelijkheid te geven. Wij zeggen dat een probleem pas een probleem is als dit niet opgelost kan worden .... wij vinden de rode sterretjes alleen zó lelijk om te zien, dus als het niet teveel gevraagd is :-) delen wij u mede dat deze naderhand ook zijn aan te passen...Zoals wij zien is het magazijn bezig met de verwerking van uw bestelling en wanneer mogelijk wordt dit vandaag ook verstuurd anders op zeker morgen. Dit wordt u nog bevestigd per email.

***********************************************

Goedemiddag meneer Fermans, wij hebben inderdaad even gekeken naar uw order en daar hebben wij het inderdaad helemaal niet goed gedaan. De bestelling is nog niet verwerkt/verstuurd. Nu is ons excuus hiervoor misschien helemaal niet van belang, we doen het wel en ook de bevestiging dat dit zeker wel wordt verwerkt. De Yubikey is voldoende voorradig en is er geen reden om dit u niet toe te sturen. U heeft ervoor betaald niet waar.

Daarbij zullen wij de door u betaalde verzendkosten als een vergoeding op uw naam toepassen, welke u als korting bij een vervolgorder direct kunt gebruiken. Wij hopen hiermee u enigszins te tonen dat QuickSpot er geen baat bij heeft als u niet meer terugkomt maar ook dat u hierdoor het vertrouwen krijgt al is dit ter hoogte van de vooruitbetaalde verzendkosten. Geheel vrijblijvend bieden wij u dit aan en kunt u naar wens gebruiken. Het magazijn krijgt de opdracht vandaag dit verzendklaar te maken waarvan u een verzendbevestiging per email ontvangt.

Meneer Fermans, wij hopen u hierdoor enigszins tevreden hebben gesteld en als u de levering heeft ontvangen misschien uw beoordeling kunt bijstellen , mits dit niet teveel is gevraagd. Wij proberen altijd in voordeel van de klant een correcte oplossing te geven!

't QuickSpot team

Top service, goede levering, ook goed bereikbaar voor garantie, zeer tevreden.

Nu reeds twee maal een bestelling geleverd gekregen.
Prima verlopen, zelf toen de bestelde deurbel weigerde, was dit supersnel verholpen door het leveren van een nieuwe binnen een paar dagen.
Nogmaals dank daarvoor.

2 februari 2014

Goedemiddag Paul,

dank u hartelijk voor uw beoordeling. Zowaar mogelijk worden RMA/retouren altijd met prioriteit verwerkt. De klant is er niet bij gebaat wanneer een bestelling met een geleverd onderdeel niet snel en adequaat wordt verholpen.

Uitsluiten is onmogelijk om iedere bestelling op voorhand te controleren daarvoor willen wij deze service bieden ten gunste van de klant.

Heel veel plezier met uw aankoop en heel graag tot een volgende keer

Interne logistiek kan beter

Bestellen ging goed, netjes een bevestiging ontvangen maar daarna bleef het stil. Ik heb een week gewacht en vervolgens contact opgenomen om te vragen waarom mijn bestelling niet werd verzonden. Ik kreeg te horen dat mijn bestelling wel was binnengekomen en mijn betaling was ontvangen maar dat er geen opdracht naar het magazijn was verstuurd om over te gaan tot verzending. Ik vraag mij af of ik ooit iets zou hebben ontvangen als ik er niet achteraan had gebeld. Mijns inziens zou zoiets niet mogen gebeuren en is voor verbetering vatbaar. Na mijn telefoontje, waarin ik overigens vriendelijk, behulpzaam en met de nodige excuses te woord werd gestaan, is mijn bestelling de volgende dag verstuurd en een later ontvangen.

1 februari 2014

Goedemiddag Rachid,

uw bestelling is inderdaad onbedoeld niet verder verwerkt. Het is zo gesteld dat, ten tijde dat uw betaling is geverifieerd, op dat zelfde moment het magazijn de opdracht binnen krijgt de betreffende bestelling te doen verwerken. Die opdracht is nimmer correct ontvangen en hopen wij dit intern te corrigeren hoe dat mogelijk is.

Na uw contact op di 28jan is het wo 29 jan verstuurd.
QuickSpot hoopt uiteraard dat alles verders naar wens is en wij u wederom in de nabije toekomst terug mogen zien, u bent van harte welkom.

Mvg
't QuickSpot team

na moeilijke aanloop heel correct afgehandeld

na 10 dagen nog geen oplader ontvangen, de betaling was niet zo lang onderweg, na bericht van ontvangst betaling, nog steeds geen uitlevering plaatsgevonden, ik ben hevig teleurgesteld en zal ook nooit meer iets bestellen bij U.
Na enig mailverkeer heen en weer het volgende.
Inmiddels is e.e.a. keurig opgelost, andere oplader ter beschikking gesteld (=duurder, niks bij betalen) en keurig afgeleverd, dank voor jullie inzet. Zal zeker weer bestellen als ik iets nodig heb.

Groet,
Henk Lammers

25 januari 2014

goedemiddag meneer Lammers,

wij zien dat uw bestelling welke maandag 21 jan. (datum van onze betaalbevestiging aan u en datum opdracht voor ons magazijn) in verwerking is en inderdaad niet is verstuurd, waarvoor ons excuus. De verwachting ervan is altijd minder als men er te lang op moet wachten dat is inderdaad zeer vervelend. Echter tijdens uw bestelling van betreffende batterijlader van Alecto, is/was deze reeds beperkt voorradig. En blijkbaar alsnog te weinig in aantallen om alle orders mee te verwerken. Woensdag 22 jan. is er een email verstuurd naar alle orders met dit artikel waarin gevraagd wordt of er een alternatief gegeven mag worden met enkele suggesties van zowel Alecto als een ander merk of anders annuleren wij de order met geld retour.

Wanneer u deze email niet heeft ontvangen, dan begrijpen wij uw schrijven/beoordeling. Zeer graag willen wij u van dienst zijn met een alternatief anders zullen wij op uwer verzoek deze annuleren met geld retour. Kanttekening mbt bovenstaande is dat wanneer onze email correspondentie niet aankomt, dit voor u maar ook voor QuickSpot niet prettig is daar wij er van uitgaan dat dit wél hoort aan te komen zeker om dergelijke beoordelingen zoals u nu terecht meldt via Trustpilot kan worden voorkomen. QuickSpot heeft er geen baat bij om de klanten niet de gewenste bestellingen te leveren of niet te doen antwoorden. Stellig hopen wij u maandag a.s. te woord mogen staan en/of te vernemen in welke wij u verder van dienst mogen zijn. Dit laatste is wat wij graag willen doen.

wij wensen u een prettig weekend verder toe,
mvg QuickSpot klantenservice

Nog steeds niks ontvangen

Inmiddels al 2 weken verder... Blijkt het ook nog eens op het verkeerde nummer bezorgt te zijn

24 januari 2014

Goedemiddag meneer van den Burg,

De link welke wij u toegestuurd hebben informeert u op voorhand, de informatie dat betreffende zending woensdag reeds is geleverd. Wij nemen aan dat u deze link niet heeft gebruikt! Wij willen u vragen bij uw buurman/vrouw navraag te doen of dit juist is dat uw pakket aldaar is afgeleverd, alhoewel dit niet de standaard wijze is van onze leveringen. Wij nemen dergelijke meldingen altijd op met de transporteur mbt de reden als de ontvanger zegt dat er iemand aanwezig was of een andere melding geeft naar ongenoegen. QuickSpot daarentegen is niet de verantwoordelijke mbt de levering maar doet wel bij klachten dit op zich nemen tot het pakket daadwerkelijk is geleverd!

Echter onze verzendinformatie welke u is toegestuurd, achten wij dat dit door u wordt gebruikt zeker als een levering niet wordt gedaan de volgende werkdag na onze verzendbevestiging. Online kunt u als ontvanger van een levering alles in zien daar dient onze verzendinformatie ook voor.

Datum Tijd Depot Land Handeling Status/Info
21-01-2014 18:02 Sliedrecht (4100) Nederland Collectie
21-01-2014 21:11 Sliedrecht (4100) Nederland Vertrek
22-01-2014 04:07 Wijchen (6500) Nederland Aankomst
22-01-2014 08:05 Wijchen (6500) Nederland Bestel
22-01-2014 11:16 Wijchen (6500) Nederland Aflevering
Ontvanger heeft getekend met: MVR STELVIO|CRONJE nr 8

Zeer graag vernemen wij van u als u dit in ontvangst heeft genomen of alles naar wens is, zo niet dan vernemen wij dit van u en gaan wij dit zeker oplossen.

In afwachting van uw antwoord, verblijven wij,
mvg QuickSpot klantenservice

nogal vaag

Als je belt en je keuzes gemaakt hebt kom je weer aan het begin uit. Een loop dus en je krijgt niemand te pakken.
Het gaat niet makkelijk een product terug te sturen, ben nu al twee dagen bezig. Hoop dat het nog goed komt en dat ik mijn geld terug krijg.

24 januari 2014

Goedemorgen meneer van Klaveren,
uw eerste verzoek gisteren ontvangen 11:16u is gisteren ook beantwoord om 12:45u hoe u uw aankoop kunt terugsturen inzake een product kwaliteit/klacht en voor wie de te maken kosten zijn en hoe u dit online zelf kunt aanvragen.

Nu heeft u een aankoop gedaan zonder een QuickSpot account waardoor u beperkt bent tot het zelf online aanvragen van een retour. Deze verzorgt onze klantenservice voor u. Gisteren om 20:36u geeft u de bevestiging hiervoor. Vandaag om 11:10 is dit door ons beantwoord om uw annulering met geld retour voor u verder te verwerken. De vraag gesteld van onze zijde is meer product gericht uw product ervaring is voor ons van groot belang.

Nu plaatst u een beoordeling over QuickSpot en niet over het product waarin u zich negatief uit en in de hoop bent dat het goed komt en u uw geld terug krijgt. Wij begrijpen dat u teleurgesteld over uw aankoop, echter dit staat apart naast de service welke QuickSpot u biedt en heeft beantwoord. Alles is ter verbetering vatbaar dus wij vragen u in welke u denkt dat onze service en respons verbeterd kan worden. En waarom u suggereert of QuickSpot dit wel correct afhandelt. Wat geeft u de indruk dat dit niet zo voor u wordt afgehandeld? Of is dit een uiting van teleurstelling voor uw aankoop?

Stellig hopen wij dat u uw beoordeling "nogal vaag" kunt doen aanpassen op Trustpilot mits u afhandeling van uw retour aanvraag, naderhand naar wens heeft kunnen ervaren. Uw retour zending zien wij alsnog ook gaarne toe.

QuickSpot klantenservice

Slecht

Een week geleden een telefoon bested. Zou op voorraad zijn. Nog niets vernomen, nog niets ontvangen.

NIET KOPEN HIER!!!! JE BENT JE GELD KWIJT.

Op basis van ontvangen reactive:
Ik heb niets vernomen, nog per e-mail nog per telefoon. Als ik zelf niet had gereageerd, had ik niets vernomen. Ik bestel 'bergen' spullen en ben daar druk mee. Een bestelling ontglipt gemakkelijk aan m'n aandacht.Ik verwacht daarom van een leverancier een correcte afhandeling.

Ook online staat er hier geen melding van in het log.

Bovendien stond er op uw website dat het op voorraad was. Dat is een meer voorkomende klacht bij Quickspot. Daarbij heb ijk ook het geld nog steeds niet terug op m'n bankrekening.

Daarbij: direct betalen, boter bij de vis, verplicht de leverancier tot levering, anders mag er geen betaling vooruit worden gevraagd.

Ik zie graag direct m'n geld terug op m'n rekening en snel.

14 januari 2014

Antwoord van QuickSpot

Als antwoord op uw beoordeling welke u bewerkt heeft na uw eerste vermelding/klacht impliceert niets dat QuickSpot u uw aankoop niet terugbetaald en u dit kwijt bent.
Wanneer u onze correspondentie na leest informeert dit u, dat wij op uw antwoord wachten voor de keuze die u wilt maken welke wij verder voor u uitvoeren. Wanneer een email wordt verstuurd naar u en deze komt niet aan (?!) kunnen wij daar niet verantwoordelijk voor gehouden worden maar vinden dit zeer vervelend als daar een antwoord op uit blijft. Daarnaast blijft ons recht behouden dat dergelijke antwoorden die uitblijven resulteert in een automatische terugbetaling naar de klant ,binnen 14 dagen. Op deze manier krijgt de klant altijd zijn aankoop terug tenzij anders wordt gewenst maar dit hoort de klant schriftelijk te melden met een bevestiging retour van QuickSpot.
Daarbij QuickSpot gaat er van uit dat als er een bestelling geplaatst wordt dit uit behoefte is waarnaar wij horen te handelen en een service bieden om de klant vrijblijvend de keuze te geven een alternatief aan te bieden of geld retour als er geen of onvoldoende voorraad is.
Een aankoop behoort naar volledige vrijheid te zijn van de klant welke in vertrouwen een vooruitbetaling doet dat mogen wij niet beschamen waardoor dit blijft bij een eenmalige bezoek c.q. aankoop! Dat behoudt geen klanten op de langere termijn.

QuickSpot voert een open beleid vanwaar dit uitgebreide antwoord aan u maar doen u hierbij aan geven dat uw wijze van benadering via Trustpilot ons niet anders doen handelen als normaal bij retour betalingen. Uw retour betaling wordt zoals op de website wordt vermeld verder afgehandeld en wordt ook uw betaling ad € 24.04 100% terugbetaald inclusief een retour betalingsbevestiging per email.

Spijtig te vernemen dat u dit niet eerst per email heeft toegestuurd. Maar iedere beoordeling zien wij tegemoet positief zien wij zeer graag maar negatief ook in de zin van dat als de klant niet tevreden is er iets veranderd of gewijzigd moet worden en vaak met de klant komt dat uiteindelijk altijd goed. Alles kan opgelost worden tenslotte.

Uw email van zojuist met navraag is na uw klacht op Trustpilot te hebben weergeven, ontvangen.
Wij zullen deze schriftelijke kennisgeving vanaf morgen verder zo verwerken en zien dat als een akkoord voor de reeds gestelde vraag vrijdag 10 januari 2014.

een fijne avond verder toegewenst
------------------------------
Hallo Paul, geld kwijt. Uw bestelling van donderdag j.l. is vrijdag gereplied dat het type niet leverbaar is en wij u eventueel een ander type kunnen leveren uit voorraad en anders annuleren wij uw order en betalen het geld terug.
Waarom heeft u daar nog niet op gereageerd?

Misschien kan QuickSpot uw slechte ervaring elders wel de service bieden zoals het hoort. U heeft bij QuickSpot altijd de keuze. Het kan altijd voorkomen dat een levering niet kan plaatsvinden en dan heeft de klant de voorkeur. Echter geld kwijt is niet aan de orde.... hierdoor blijven de klanten weg en wij zien ze liever altijd terug! En dat kan alleen maar als wij het goed doen.

Gelieve verzoeken wij dat u morgen kontakt op neemt met onze helpdesk per email of telefoon 0180-701080. U kunt dan aan geven of u de order wilt hanteren met alternatief of geld terug. Misschien wordt dit niet overal zo gedaan maar QuickSpot wel vandaar dat we reeds 12 jaar bestaan.

immers met vriendelijke groet,
QuickSpot debiteuren orderbeheer