Eenmaal ik had besloten op de website (het was moeilijk om te kiezen want heel veel was gewoon interessant en leuk) ging alles heel vlot. Het betalen, de mails, de levering, alles was duidelijk en vlo... Toon meer
Zondag avond bestelling gedaan, dinsdag al in huis. Super snel! (naar Nederland toe zelfs) Helaas kleine beschadiging aan product. Kan gebeuren. Super snel en goed opgepakt en vandaag al een nieuwe mo... Toon meer
We hebben gekozen om bij Rascals in Eden de geboortelijst van ons derde kindje te leggen. Er is een zeer ruim aanbod, maar als je iets in gedachte hebt dat niet meteen in de winkel terug te vinden is,... Toon meer
Eerste keer op de website geweest, moest even zoeken, maar was gelukt met het bestellen. Netjes mail ontvangen, bevestiging van mijn aankopen, wanneer het pakketje bezorgd ging worden en het mailtje o... Toon meer
Conceptstore voor baby, peuter en kleuter
Staatsbaan 334A, 3210, Lubbeek, België
Goede producten aan een zeer mooie prijs (uitverkoop). Snel geleverd.
Speldje is kapot. Poppen kwamen zonder originele verpakking/ prijskaartje.

Antwoord van Rascals In-eden
Een snelle levering en goed ingepakt. Heel tevreden hiervan.
Ook hele leuke producten.
Betaling werd geannuleerd probeerde te bellen verschillende keren maar kreeg geen gehoor stuurde een mail maar kreeg ik geen gehoor

Antwoord van Rascals In-eden
Prima customer service, goed op de hoogte gehouden qua bestelling. Bestelling was netje ingepakt. Al in al een prima bedrijf.

Antwoord van Rascals In-eden
Snelle levering. Indien er iets verkeerd is wordt je ook snel geholpen. Je krijgt ook advies op maat!

Antwoord van Rascals In-eden
Heel goede service, ook na het melden dat er iets ontbrak in mijn bestelling. Meteen opgestuurd gekregen. Top!
Heel blij,… al had vergeten replayen op de vraag of het item nog wens of terugbetaling wens.
Mijn excuses: newborn baby hier 🫣

Antwoord van Rascals In-eden
Breed assortiment met scherpe prijzen. Snelle verzending en correcte communicatie.
Voor herhaling vatbaar.
Top service! Mooi verpakt! Genoten van mijn bestelling. Ga zeker meer bestellen

Antwoord van Rascals In-eden
Alles prima in orde, makkelijk en eenvoudig bestellen, snelle levering! Niks op aan te merken.