Wat mij bevalt, zijn de gebruikte stoffen, die voor de kleding. Wat mij niet bevalt, is automatisch per bank betaald, en U een andere bank gecontracteerd heeft, niet zelf een verkeerde bettaling ku... Toon meer
Ratepay doet net als veel afterpay bedrijven geen waterdichte identity check. Hierdoor kunnen fraudeurs identiteitfraude plegen. Een fraudeur kon met een vervalste naam en emailadres bestellingen op m... Toon meer
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst bij lampen 24 maar dit pakketje is denk ik spoorloos. Ik heb Verder ook nog geen factuur ontvangen via de mail van ratepay. ik heb de bestelling gepla... Toon meer
Naar een nare ervaring met een pakketje van About You.(door postnl) Kan ik alleen maar zeggen dat ik nog nooit een bedrijf heb meegemaakt die na 1,5 jaar alles netjes afgehandeld heeft. 👍👍👍👍voor... Toon meer
Mit Ratepay können große Online-Händler und Marktplätze (z.B. Ebay, IKEA, Eurowings, ShopApotheke, Flyeralarm oder About You), ihren Endkunden (den Shopper:innen) den Rechnungskauf, die Lastschrift und die Ratenzahlung anbieten, um damit Waren und Dienstleistungen zu bezahlen. Da Ratepay nativ in den Checkout integriert ist, bleibt das Unternehmen für die Käufer:innen unsichtbar und vermischt seinen Markenauftritt nicht mit der Markenwelt des Händlers. Dies führt zu einer höheren Konversionsrate, durchschnittlich besser gefüllten Warenkörben und öfter wiederkehrenden Käufern.
Ritterstraße 12-14, 10969 , Berlin, Duitsland
- www.ratepay.com
Heeft 15% van zijn negatieve reviews beantwoord
Identiteit fraude!
Identiteit fraude!! 😱
Ik heb ten onrechte vanavond een brief binnen gekregen op mijn adres, met zelfs een verkeerde naam er op. Het gaat hier om een bodywarmer en 2 shirts ter waarde van maar liefst €439,10 ( maat XL.. ook niet mijn maat.. ) van about you, maar ik heb dat nooit daar besteld en al helemaal nooit niet iets via rate pay dat ik niet eens ken.
Schijnbaar is dit dus identiteitsfraude maar ik ga geen aangifte doen en ook zeker niet betalen! Het is aan jullie dat dit soort dingen kunnen gebeuren en ook aan jullie om het op te lossen, ik heb hier niks mee te maken!
Hierbij wil ik dat er per direct geen brieven meer naar mijn adres gestuurd worden want ik ga het niet betalen en als jullie daar problemen mee hebben starten jullie maar een rechtszaak. Snap niet dat na zoveel van dezelfde klachten die ik hier lees jullie nog steeds bestaan!
Afzender
Seline Jonker (op de brief Selina Jonker)
Op de brief staat bestelnummer : aynl-545-63493936
Betalingskenmerk : GD4203560G4

Vervolg
Vervolg,
Beste Ratepay, jullie e-mail adres werkt niet, het geeft aan geen geldig e-mail adres te zijn.
Andere optie?

Wat een verschrikkelijke organisatie
Wat een verschrikkelijke organisatie! Ik probeer al sinds februari 2019 contact op te nemen om het e.e.a. te herstellen na een keer te late betaling.
Dit maakt dat ik niet meer bij AboutYou kan bestellen. Na wat heen en weer gemail zonder resultaat of hulp heb ik nooit meer iets gehoord. Doodirritant!
Ik beveel Ratepay onder geen omstandigheden ergens anders aan tenzij mijn probleem eindelijk eens opgelost word.

Antwoord van Ratepay GmbH
Vandaag laatste aanmaning ontvangen…
Vandaag laatste aanmaning ontvangen voor laarsjes die ik nooit besteld heb.
Niet te pakken te krijgen. Verbinding wordt verbroken na een half uur in de wacht te hebben gestaan.

Zo Boos (GD 3495963N9)
Vanaf begin maart zijn we al bezig met RatePAY wijs te maken dat we betaald hebben. Met bewijsstukken aangetoond, maar ze blijven vol houden dat het bedrag is terug gestort. Krijg maar geen duidelijkheid of enige bewijs dat dit ook zo is. Zelf onze bank kan niet traceren dat het is bijgeschreven op onze rekening. En als je belt krijgen we alleen maar een Engels sprekend heer aan de lijn. Hij behandeld ons telefonisch netjes zet de klacht door naar de afdeling maar helaas krijgen wij nog steeds te horen via een mail dat het bedrag is terug gestort. Bewijs hebben we nooit gezien. Afgelopen vrijdag wederom een mail ontvangen dat het bedrag is terug gestort. Weer maar een boze mail bestuurd. Wanneer wordt dit nu opgelost.

Antwoord van Ratepay GmbH
Aanmaning bij bestellingen die ik nooit…
Aanmaning bij bestellingen die ik nooit heb ontvangen. Wat nu?????

Antwoord van Ratepay GmbH
Ik had op rekening besteld maar mn…
Ik had op rekening besteld maar mn bestelling klopte niet heb ik het netjes terug gestuurd en nu kan ik niet meer op rekening bestellen waar ligt het aan?

Ik heb 3 keer mail gestuurt en niks gehoord over mijn terug betaling

Slecht
Als ik iets via About you bestel krijg ik ipv een rekening, ivm achteraf betalen, meteen na een aantal weken een aanmaning met ca. 12,00 euro extra kosten. Eerst dacht ik dat ik een nota over het hoofd had gezien. Nu gebeurt dit al voor de derde keer. Bestel niet weer bij About You

Antwoord van Ratepay GmbH
Ratepay lastig bereikbaar? maar wel behulpzaam
De reactie van Ratepay op de mail nav deze post was snel en professioneel. En alle begrip voor de lastige omstandigheden als gevolg van de Corona pandemie.
(Net geprobeerd Ratepay te bellen om een melding te maken van identiteitsfraude via aboutyou, maar jullie zijn lastig telefonisch bereikbaar. (Meerdere keren, lang on hold gestaan)

Goeie service
Na maanden e-mailen en telefonisch contact te hebben gehad over een retour wat niet correct verwerkt is door about you, heeft Leendert van Rate GmbH mijn issue binnen een dag opgelost. Ik had namelijk een bestelling geplaatst bij about you in december. Vervolgens krijg ik de twee artikelen thuisgestuurd, waarvan ik besluit een te houden en een te retourneren. Dit is door een systeemfout bij about you niet goed verwerkt. Sinds januari krijg ik aanmaningen en herinnering over dat artikel wat ik geretourneerd heb. En niemand was in staat om dit probleem op te lossen, terwijl ik had betaald en bewijs had van het geretourneerd item. Uiteindelijk na maanden heeft Leendert me heel goed geholpen en het probleem voor mij oplost. Heel erg fijn!

Prima
Prima! Indien contact nodig is word ik altijd netjes te woord gestaan en betalingen worden snel verwerkt.

Slecht bijgewerkt systeem
Wat een slecht systeem. Bij About You wordt enorm gepromoot met achteraf betalen. Vervolgens klik je hierop en krijg je te zien dat dit niet kan. Ooit in het verleden gedoe gehad met Zara omdat zij mijn retourpakketje niet goed hadden gescand. Later hebben ze dit toegegeven, omdat andere artikelen uit mijn retourmelding wel waren gescand en het desbetreffende artikel gevonden was. Niet mijn fout dus en probleem was opgelost. Blijkbaar is Klarna alleen niet zo aardig geweest om de reden dat er niet betaald is aan te passen naar de schuld van de winkel. Hierdoor kan ik nooit meer achteraf betalen? Hoe los ik dit op?

Snel opgelost: een aanmaning van INTRUM / Ratepay bestelling About you
Vandaag een aanmaning van INTRUM doorgezet door Ratepay inzake About You. Een bestelling gedaan door iemand die mijn naam en adres gebruikt heeft. (Ik kende heel About you niet..) Gebeld met INTRUM ... gemaild met About you en uiteindelijk doorverwezen naar Ratepay die het weer (automatisch) doorgezet hebben naar INTRUM. Aangifte bij de politie is in volle gang en ook melding gemaakt bij het CMI van identiteitsfraude. Na contact met Ratepay is het allemaal snel opgelost. De problemen die zij ervaren doordat iemand een fake-account aanmaakt bij een bedrijf en dan een bestelling doet en dus niet betaald zijn groot. Niet iedereen heeft dezelfde waarde en normen! (Helaas) Compliment voor Ratepay! Na de melding hebben zij snel actie ondernomen en is alles opgelost.(Met dank!) De aangifte gaat wel door zodat politie in staat is om hun werk te doen. Succes en bedankt!

Antwoord van Ratepay GmbH
Hoe moet ik weten van welke factuur…
Hoe moet ik weten van welke factuur iets te laat is, ik heb meerdere bestellingen gedaan op factuur en geen 1 te laat betaald, dus hoe weet ik welke van hun de foutieve is? Jullie hebben mij gekenmerkt als wanbetaler, stap dan ook naar voren met de juiste informatie in plaats van mij al mijn bestellingen kenbaar te laten maken, deze fout ligt bij jullie of bij aboutyou, maar ga mij niet beschuldigen van iets wat jullie zelf niet in orde gemaakt hebben, probeer deze eens aynl-545-51362800, hierna volgen er nog een paar dus ik verzoek je vriendelijk om je "zoekopdracht" op basis van namen of bankrekeningen te doen en niet vanaf bestelnummers, want jullie weten nieteens voor welk nummer jullie mij negatief bestempeld hebben,
aynl-545-51362800

Antwoord van Ratepay GmbH
Ik vind het niet normaal dat mijn…
Ik vind het niet normaal dat mijn factuur niet word aangepast. Na 3 weken geleden mijn bestelling te hebben betaald. Blijft dit onverwerkt in het systeem en staat er nog een bedrag open, dit hoort niet! Na meerdere malen gebeld te hebben met about you en RatePAY word ik door beide niet voldoende geholpen en zit ik nu met een openstaand bedrag omdat dit niet word verwerkt. Ik vind dit niet kunnen aangezien ik gewoon heb betaald voor de producten. Ik heb dit voorheen nog nooit meegemaakt met online webshops, ik vind het zeer triest dat ik er zelf achteraan moet gaan.

Zeer slecht
Zeer slecht
Ze sturen aanmaningen
Over. Dingen die die ik niet heb besteld
Vervolgens een incassobureau
Die gebeld en dan stopt het verhaal gewoon

Leendert van Ratepay.
Een mail gestuurd naar Ratepay en meteen terug gebeld door een medewerker genaamd Leendert. Vriendelijk en goed te woord gestaan door deze jongeman. Hij is/was heel erg behulpzaam en heeft mij goed geïnformeerd en geadviseerd.
Nogmaals bedankt Leendert!

Contact lijkt onmogelijk???
Probeer al vanaf dinsdag telefonisch contact met ratepay te krijgen over een aboutyou rekening. Contactformulier via de krijg ik geen reactie, op mails geen reactie en telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Wel sturen ze aanmaningen van rekeningen die al
betaald zijn en artikelen die terug zijn gestuurd.
Erg jammer dat je tot een oplossing wil komen en geen contact kan krijgen!

Laatste aanmaning
Vandaag laatste aanmaning ontvangen van laarsjes die ik niet besteld heb en ook zeker niet heb ontvangen. Geen enkele andere brief ooit ontvangen. Gebeld met About you en klopt dat ik niks besteld heb. Account daar is nu geblokkeerd. Ik ga de aanmaning niet betalen en ga morgen aangifte doen bij de politie.