Wat mij bevalt, zijn de gebruikte stoffen, die voor de kleding. Wat mij niet bevalt, is automatisch per bank betaald, en U een andere bank gecontracteerd heeft, niet zelf een verkeerde bettaling ku... Toon meer
Ratepay doet net als veel afterpay bedrijven geen waterdichte identity check. Hierdoor kunnen fraudeurs identiteitfraude plegen. Een fraudeur kon met een vervalste naam en emailadres bestellingen op m... Toon meer
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst bij lampen 24 maar dit pakketje is denk ik spoorloos. Ik heb Verder ook nog geen factuur ontvangen via de mail van ratepay. ik heb de bestelling gepla... Toon meer
Naar een nare ervaring met een pakketje van About You.(door postnl) Kan ik alleen maar zeggen dat ik nog nooit een bedrijf heb meegemaakt die na 1,5 jaar alles netjes afgehandeld heeft. 👍👍👍👍voor... Toon meer
Mit Ratepay können große Online-Händler und Marktplätze (z.B. Ebay, IKEA, Eurowings, ShopApotheke, Flyeralarm oder About You), ihren Endkunden (den Shopper:innen) den Rechnungskauf, die Lastschrift und die Ratenzahlung anbieten, um damit Waren und Dienstleistungen zu bezahlen. Da Ratepay nativ in den Checkout integriert ist, bleibt das Unternehmen für die Käufer:innen unsichtbar und vermischt seinen Markenauftritt nicht mit der Markenwelt des Händlers. Dies führt zu einer höheren Konversionsrate, durchschnittlich besser gefüllten Warenkörben und öfter wiederkehrenden Käufern.
Ritterstraße 12-14, 10969 , Berlin, Duitsland
- www.ratepay.com
Heeft 15% van zijn negatieve reviews beantwoord
Moet betalen voor iets wat ik nooit heb besteld!
Kreeg een paar weken terug ineens een "Laatste aanmaning" (had hiervoor nog nooit een aanmaning gekregen) dat ik 200 euro moet betalen voor laarsjes die ik nooit heb besteld bij "About You". Hiervoor had ik nog nooit van About You gehoord en ook zeker niets besteld. Ik heb toen geen actie ondernomen omdat ik ervan uitging dat RatePay wel een oplichterijclub zou zijn, maar dat is dus blijkbaar niet zo. Gisteren kreeg ik een SMS dat ik het binnen 5 dagen moet betalen. Kan dit ongedaan gemaakt worden?

Slechte ervaring
Hele slechte ervaring met Ratepay. Totaal niet bereikbaar per mail...

We krijgen nu al 2 incasso meldingen… netjes opgelost door ratepayaboutyou
Ratepay Aboutyou heeft onze eerdere review netjes afgehandeld. En heeft de onterecht factuur en aanmaning ongedaan gemaakt. Blijkt te gaan om indentiteitsfraude.

Fraude!!
Zwaar slecht. Krijg onterecht een aanmaning. Ik heb nooit iets besteld bij het bedrijf en nog op een oud adres ook.
Blijkt identiteit fraude te zijn. Ik ga deze rekening echt niet betalen!!!
Bestel nummer: aynl- 545-54700354
Ken de winkel niet eens!!

Waardeloos
Waardeloos, zo slecht! Ik krijg op 17 januari een eerste betalingsherinnering voor een bestelling. Ik mail meteen terug, met de mededeling dat dit niet kan kloppen, overzicht van mijn account bij About You erbij waarop staat dat ik 39,90 moest betalen en dit had ik ook betaald. Aangezien een reactie uitbleef ook een contactformulier ingevuld en nogmaals gemaild.
Geen enkele reactie gekregen! Vervolgens krijg ik wel op 31 januari een nieuwe aanmaning, waarbij aanmaningskosten van 5 euro verschuldigd zijn! Nogmaals minimaal 3 x gemaild met het bewijsstuk erbij, namelijk het overzicht van about you aarin het te betalen bedrag staat. Nog steeds geen reactie! Intussen is het 14 februari, nog geen enkele reactie!
Ik werk zelf op een notariskantoor, ik kan zeggen als ik een maand lang mails onbeantwoord laat, dan hebben we hier echt wel een groot probleem! Zeer zeer zeer slecht!
Het bestelnummer is aynl-545-52580233
Intussen geholpen door een zeer vriendelijke meneer van Ratepay. De drukte was de reden van het uitblijven van een reactie, en de 5 euro aanmaningskosten zijn kwijtgescholden. De fout ligt bij About You, hun betalingsoverzicht klopt gewoon niet.. reden om een review over about you te gaan plaatsen..

Antwoord van Ratepay GmbH
vandaag 5 maal telefonisch benaderd en…
vandaag 5 maal telefonisch benaderd en 5 maal een bandje met dat het erg druk is een mailadres en je kunt wachten op een medewerker ,,,,,,,nou niet zat te wachten tot ik de eerste keer in de gaten had dat ik gewoon was afgedrukt en dat tot 5 keer toe ,,,niet normaal niet te bereiken
Naar About YOU gebeld wederom het probleem was bekend maar ja ,,,,,,,,ja uhhhh
Ik melde dat dit toch geen manier van verkopen is ...tjaaa uhhhh uhhhh ,nou laat maar
Ik wacht al 6 dagen op een antwoord van…
Probleem is opgelost door Ratepay, bedankt!

Geen contact mogelijk
Er valt geen contact te krijgen zowel telefonisch als via emial met Ratepay. Gelukkig kon AboutYou mijn aanmaning stop zetten, al was dit het enige wat ze konden doen. Na 3 emails en antwoord van RatePay met aanvraag ontvangen en zal z.m.s. behandeld worden, nog steeds niks gehoord. Vreselijk slechte ervaring, en na 2 maanden nog steeds niet opgelost!
Direct na plaatsing van dit bericht is er contact met mij opgenomen. Het blijkt dat mailtjes niet aangekomen zijn door achterstand. Waarom ze telefonisch niet bereikbaar waren is niet duidelijk geworden, met 020 nummer zou het moeten doen. Qua klantvriendelijkheid mag het wel wat aardiger in plaats van aanvallend naar de klant toe, het probleem ligt namelijk bij Ratepay.
Al met al wel goed geholpen en super fijn dat het nu is opgelost. RatePay is dus wel betrouwbaar, echter zorgt een foutje in de bestelling voor veel problemen en tijd.
ik kreeg een herinnering om schoenen te…
ik kreeg een herinnering om schoenen te betalen, die ik nooit heb gekregen, vaak gemaild met About you, maar er werd niks opgelost blijkt nu wel.
Omschrijving: aynl-545-56526058 om deze bestelling gaat het, is gewoon schandalig!! hopelijk kunnen jullie en eind maken aan deze misere!! b.v dank!
als ik de reviews lees nu hier, is het toch schrikbarend wat About You durft te doen met mensen.
net als al anderen mensen hier, krijg ik nu ook geen reactie meer op klachten die ik mail naar het bedrijf, eerst ging dat nog wel, kreeg ik telkens bericht dat mijn klacht in behandeling was. De 1e bestelling van schoenen, kreeg ik nooit. toen kreeg ik mail dat het mis was gegaan met postorder bedrijf, de schoenen waren geretourneerd, en ik kreeg mijn geld terug gestort, daarbij heb ik die schoenen dus nooit betaald, omdat ik die nooit kreeg!
die mail heb ik ook nog, en dus gelukkig heb ik nog alle mails die over en weer verstuurd zijn, door mij en About You.
zo ongeveer 15 mail.
Over de 2e zending schoenen, had ik al eindeloos gemaild, vragen waarom ook die schoenen niet werden gestuurd, daar kreeg ik al geen bericht meer op.
Nu heb ik weer mail gestuurd een paar maal, met de laatste klacht over het 2e paar schoenen die moet betalen, en nooit heb ontvangen.Maar nu kreeg ik helemaal geen reactie meer van About You, de vraag is nu, wat is dat bedrijf nu van plan, kunnen zij gewoon doorgaan met die duistere praktijken?
hoe About You het ook gaat spelen, ik betaal niet voor iets wat ik niet kreeg.
vr.gr...........................
Dit wil ik delen met jullie..
Vanochtend werd ik gebeld door een heel vriendelijk en begripvolle medewerker van RatePay,
Deze man kon mij vertellen dat hij mijn hele akelige misère met About You heeft opgelost, ik word dus niet meer benaderd om onterechte betalingen te doen.
Dankje wel RatePay, geweldige hulp gehad van je!!
groet Fieny.
Identiteit fraude
Ik heb ten onrechte vanavond een brief binnen gekregen op mijn adres, met zelfs een verkeerde naam er op. Ik heb nooit iets bij jullie besteld. Het gaat hier om schoenen van about you, maar ik heb nooit schoenen daar besteld en al helemaal nooit niet iets via rate pay dat ik niet eens ken.
Schijnbaar is dit dus identiteitsfraude maar ik ga geen aangifte doen en ook zeker niet betalen! Het is aan jullie dat dit soort dingen kunnen gebeuren en ook aan jullie om het op te lossen, ik heb hier niks mee te maken!
Hierbij wil ik dat er per direct geen brieven meer naar mijn adres gestuurd worden want ik ga het niet betalen en als jullie daar problemen mee hebben starten jullie maar een rechtszaak. Snap niet dat na zoveel van dezelfde klachten die ik hier lees jullie nog steeds bestaan!
Afzender
Fay de vries (op de brief faysel de vries)
Op de brief staat bestelnummer : aynl-545-54284364
Betalingskenmerk : gd1793681n9

Antwoord van Ratepay GmbH
Onterecht aanmaning en onbereikbaar!
Reactie op onderstaand bericht:
Mijn bestelnummer is; anyl- 545- 49450631
Ik neem aan dat hier de zaak z.s.m. opgelost kan worden!
'Heb een bestelling gedaan waarvan ik een gedeelte retour heb gestuurd en het andere gedeelte heb betaald. Ondanks dat krijg ik aanmaningen met incassokosten binnen. Heb vorige week met ABOUT YOU gebeld en zij gaven aan dat het klopte en dat het zou worden verwerkt in het systeem. Nu krijg ik een aanmaning binnen van Intrum met het volledige bedrag + incassokosten. Heb met Intrum gebeld en zij geven aan dat het bedrag inderdaad is ontvangen, maar dat ik de incassokosten nog wel moet betalen. Ik heb geprobeerd contact te krijgen met Ratepay, maar ze zijn onbereikbaar. Zou graag willen dat de incassokosten worden ingetrokken.'

Antwoord van Ratepay GmbH
Hier ook een teleurgestelde klant
Hier ook een teleurgestelde klant . Wat een bedrijf . Al twee maanden bezig mwt rate pay en nu bijna drie weken geleden een mail gestuurd en nog sgeen antwoord .
Wel één brief van intrum gekregen met het bericht dat de incassokosten nog staan die mij beloofd zijn door ratepay introkken te worden omdat alles betaald is ..gister gebeld krijg ik een Duitse dame die geen Nederlands of Engels spreekt en zegt dat ik moet mailen.maar al mn gestuurde mails beantwoorden ze niet .waar moet ik beginnen ben radeloos
Groetjes selina

@Rate Pay
@Rate Pay, waar blijft jullie antwoord. Via trustpilot reageren jullie binnen 1 dag via de mail wacht ik nu inmiddels al 3 weken. Kijk review Fraudeurs van A.S.
Ik eis van jullie reactie.
Heb ik vandaag telefonisch of via de mail geen adequate reactie wordt eer aangifte gedaan wegens fraude!!!
bestelnummer aynl-545-53680613 bij About You

Geld komt niet retour
Ik had reeds eerder een klacht geplaatst hier. Daar was ik over teruggebeld (eindelijk) op 3-1 want ze zijn niet te bereiken. De man die mij hielp zou een bedrag terug laten boeken omdat ik teveel had betaald. Tot op heden nog geen geld ontvangen. Hoe lang gaat dit duren??
Betreft teveel betaalde inzake bestelling:
Aynl-545-51391814.

Antwoord van Ratepay GmbH
laatste aanmaning ratepay/ about you
Ik heb zojuist een laatste aanmaning ontvangen van RatePAY voor een valse bestelling van ABOUT YOU. Ik heb hier nog nooit iets besteld, er is dus duidelijk sprake van id fraude. Contact gehad met de klantenservice van ABOUT YOU die mi9j adviseert aangifte te doen bij politie. Dat heb ik dus net ook gedaan maar eigenlijk zou ABOUT YOU dat moeten doen. Zo fout dit, er wordt niet door mij betaald voor iets dat ik niet besteld en tevens niet ontvangen heb. Ze vertellen me eerst maar wat het aflever adres is, dan kan ik persoonlijk aangifte doen. LET OP! NIETS KOPEN BIJ ABOUT YOU EN ZEKER NOOIT VIA RATEPAY BETALEN. Stelletje oplichters🤬

Antwoord van Ratepay GmbH
Waar zijn de werknemers van dit bedrijf?
Dit bedrijf is totaal niet bereikbaar, zelfs About you klantenservice geeft aan dat ze er last van hebben. Ze hebben onterecht doorgestuurd naar incassobureau Intrum waar er incassokosten van 40 euro in rekening zijn gebracht maar ze hebben nooit een herinnering gestuurd. Wettelijk mag je geen incassokosten in rekening brengen zonder de consument een betalingsherinnering te sturen.
Een bedrijf wat zich niet aan de wettelijke regels houdt, heel slecht bereikbaar is. 1 week geleden een mail gestuurd en tot op heden nog niks gehoord.
Pas op mensen, kies niet voor achteraf betalen bij About you!!!
ticketnummer: 118684948
Bestel nummer: aynl-545-46487565

Ik heb niets gekocht bij Abou You en toch aanmaningen
Ik heb niets gekocht bij Abou You en krijg opeens 3 "Laatste Aanmaningen" (over 3 verschillende facturen)
Dit is oplichting, ik ga hier politiewerk van maken.
R. de Leeuw

Antwoord van Ratepay GmbH
Ik heb nooit besteld bij About…
Ik heb nooit iets besteld bij About You. Op 26 november 2019 ontvang ik per post plotseling twee brieven van RatePAY met 'laatste aanmaning', twee verschillende brieven, twee verschillende bedragen. Kan niet kloppen!!
Op 3 jan krijg ik vervolgens een brief van Intrum Justitia voor een openstaande rekening bij Ratepay inzake About You. De hoofdsom die genoemd wordt is weer anders dan de bedragen uit de aanmaningen. Dit is oplichterij!

Antwoord van Ratepay GmbH
Geen contact te krijgen met ratpay…
Geen contact te krijgen met ratpay krijgen incasso bureau berichten voor een facturen die allang voldaan zijn 😡
Contact met ABOUT YOU verwijzen door naar hen die niet bereikbaar zijn
Aynl-545-51610885 / aynl-545-51522716 met een totaal bedrag van 62,09 is op 7 nov 2019 voldaan ratepay

Antwoord van Ratepay GmbH
Ik kryg geen contakt met dat bedrijf
Ik kryg geen contakt met dat bedrijf. Ik wil betalen maar weet niet hoe🤪???