Echt een waardeloze ervaring met ReplaceDirect. De accu die ik daar kocht was na ongeveer 10 maanden al kapot. De vervangende accu die ik vervolgens kreeg toegestuurd werkte direct ook niet goed... Toon meer
We hebben 19 september 2025 een lader gekocht voor onze laptop. (RDNL-1868) Via de site bij het juiste type uitgekomen. Na enkele maanden, op 9 december 2025 ging deze stuk en hebben we dat gemeld.... Toon meer
Laptop accu voor mijn HP gekocht, 1e accu bleek een fabricage fout te hebben. Werd keurig te woord gestaan en kon zonder gedoe of tegen betaling de defecte accu retour sturen. 2e accu (zelfde merk... Toon meer
Helaas niets ontvangen, 7 dagen na bestelling. Gemaild, na 48h een reactie. Probleem lijkt bij post NL te zitten. 10 dagen na besteldatum is een zwaar beschadigd pakket bezorgd. 1 accu verdwenen,... Toon meer
ReplaceDirect is dé webshop met alles voor je mobiele apparaat. Van accu en adapter tot kabel, muis of iPad hoes; in ons uitgebreide assortiment vind je het allemaal! Dat is nog niet alles, want we bieden je ook nog een uitstekende service. En bestel je vandaag voor 23.00 uur dan heb je de bestelling morgen al in huis!
De Voorde 17-19, 5807EZ, Oostrum, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Eerst voor mijn Chromebook en een weekje later een accu voor mijn laptop bij Replace Direct gekocht. Het is een ouwetje, dus is het fijn dat er ook een budgetversie beschikbaar was. Snel de juiste gevonden op de heldere site en een dag later al bezorgd. Top!
Wederom iets besteld bij ReplaceDirect.nl en zo als altijd heel snel geleverd.
Deze keer was het product een ssd schijf heel. En direct geplaatst in de laptop en werk prima.
Carla de Haan
Zaterdag om 18:00 uur computer accu en kabel besteld. Maandag om 9:00 uur kwam de psot top service en mooie prijzen. Ga zo door.
Retourzending werd bevestigd, maar refund bleef -tot nu toe- achterwege.
Zal wachten met nieuwe bestelling tot zaak geregeld is.
Inmiddels is de refund overgeschreven.
Tip: Wacht voortaan even met een tevredenheidsonderzoek tot de zaak is afgerond.

Antwoord van ReplaceDirect.nl
Snelle levering en product is goed verpakt en is van goed kwaliteit. bedankt
Een van de weinige winkels die het product hadden. En zoals beloofd de volgende dag in huis.
Zonder technische kennis de benodigde battery makkelijk gevonden en besteld.
Conform toezegging de volgende dag ontvangen!
Bedankt.
Snelle verzending, jammer dat de verpakking al open is?? Uw medewerkster heeft mij uitstekend telefonisch geholpen
Om half elf in de avond besteld en de volgende ochtend om half tien bezorgd, geweldig en de kwaliteit is ook fantastisch. Een echte aanrader die de afspraken echt nakomen.
Al een tijd heb ik de Oneplus One. Helaas degradeert de accu en heb je af en toe een nieuwe nodig. Aangezien het een wat oudere telefoon betreft had ik van te voren een mail gestuurd met de vraag wat voor garantie ReplaceDirect geeft op de gespecificeerde capaciteit (in mah). Binnen een dag kreeg ik te horen dat het er afgelopen maand een nieuwe levering was geweest en dat de capacitiet op pijl zou moeten zijn. Na ontvangst getest en de capciteit valt inderdaad boven de 95% van de gespecificeerde mah. Kortom; snelle, nette service van mensen die er verstand van hebben, dank!
Voor nog geen €150 een accu voor mijn Mercedes B-klasse van 2017 waar de Mercedes dealer bijna €500 voor in rekening wilde brengen. Gewoon exact dezelfde Varta accu hè!
Hoewel ik bij de orderbevestiging een levertijd van een week aangekondigd kreeg, werd de accu toch geleverd de dag na het bestellen. Netjes in een heel stevige doos.
Snelle levering. Produkt voldoet aan alle eisen.
Goed artikel en op tijd ontvangen.En keurig transportveilig verpakt.
Batterij gekocht voor mijn laptop, bleek die niet te passen in mijn model terwijl het model wel vermeld staat op de pagina van deze batterij. Retour aangevraagd maar geweigerd wegens 'te laat aangevraagd'. Er werd ook niets gedaan om de info op de pagina van de batterij te corrigeren. That's ReplaceDirect for you! Onbetrouwbaar

Antwoord van ReplaceDirect.nl
Snelle levering van een UPS-batterij die bij veel andere sites uitverkocht was.
Eenvoudig bestellen, snel leveren en toen de accu toch niet bleek te passen geen problemen over de retourzending.
Zelf de verkeerde oplader besteld. Deze kon zonder problemen retour en na contact met ReplaceDirect advies gekregen voor de juiste stekker. En dat was ook de juiste, die ook nog eens snel geleverd werd. TOP!
Zeer goede service en snel oplader stuk en zonder problemen een nieuwe, bedankt
vlotte bestelling. Wel lange levertijd naar België.