Ik wilde wat bestellen, maar omdat ik eerder bij een 'nieuwe webshop' bedonderd ben, check ik alles tegenwoordig heel goed. Het adres waar dit bedrijf zegt gevestigd te zijn, is een weiland. Dus ik... Toon meer
Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken over mijn bestelling. Ik dacht een leuk, olijfkleurig truitje te bestellen. Kreeg ik de melding dat het niet meer op voorraad was, geld teru... Toon meer
Ik had een sweater besteld en bij aankomst met een scherp voorwerp in het pakket gesneden, dus bij open maken precies ook op de voorkant trui kleine sneetjes op de letters. Geen gezicht dus. Kontact... Toon meer
Er was een fout gebeurd in het afleveradres. Pakketten werden opgestuurd door Saramart, maar werken van kastje naar de muur gestuurd met als resultaat dat ze terug gestuurd worden naar de afzender. Na... Toon meer
SaraMart is a leading online shopping platform that provides a variety of products such as clothing, accessories, electronics, home appliances, and beauty products at discounted prices. We offer delivery services, secure payment options, and a high quality of After-Sales service. We not only offer products of good quality but a way of lifestyle.
Verenigd Koninkrijk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Altijd goeie ervaring gehad en al me producten binnen gekregen helaas is de app met de luxe producten offline gehaald :(
Ik heb een pakket besteld nu staat deze op geleverd maar ik heb deze niet ontvangen.
Ik wil steeds contact opnemen maar ook dat lukt niet en als ik mijn geld terug wil moet ik iets invullen en aan het einde een creditcard anders lukt het niet maar ik heb niet betaald met creditcard want ik heb deze geen dus nu heb ik betaald voor iets wat ik niet heb gekregen en me geld ben ik ook kwijt

Antwoord van SaraMart
Ik wou dupe nike's kopen had ze in favorieten gezet maar nu staat er ineens niet meer beschikbaar voor verkoop in nederland.
Waarom is dat ineens

Mijn bestelnummer: 71225478129002877082
15 februari besteld en ben al meer dan een maand aan het wachten op mijn bestelling van 160€. Ik heb ook geen update waar precies mn pakje is. Gaat mijn bestelling nog aankomen of zit het ergens vast?

Antwoord van SaraMart
Altijd goede orders onvangen en erg tevreden geweest nu Schoenen besteld en de verkeerde maat ontvangen niet mijn schuld dus, ik heb een schade claim ingestuurd het liefst stuur ik de schoenen en terug want ik pas deze niet , bij de claim moet ik de schoenen kapot maken wat echt niet normaal is nieuwe schoenen kapot maken terwijl deze gewoon retour zouden kunnen, erg jammer want ik zou graag nieuwe bestellen in de juiste maat 😔 voorheen altijd met ideal besteld helaas kan dit ineens niet meer hier verliezen ze veel klanten mee

Antwoord van SaraMart
Ik heb een aantal dingen besteld waar ik mee blij ben, vandaag wilde ik weer wat bestellen maar ik
Krijg de luxe producten niet meer te zien, weet iemand hoe dat kan?
Ik wou betalen maar dat kon niet alleen maar met credit card en ik heb alleen iDeal dus erg jammer de vorrige x kon ik wel met iDeal betalen erg jammer had 6 hele leuke dingen die ik wou halen !

Antwoord van SaraMart
Ik wil graag een bestelling plaatsen van 150 euro en als ik naar betalen ga kan ik alleen met betaalpas betalen aldus een creditcard.
Maar mijn moeder kon met ideal betalen dus waarom gaat dat niet?

Antwoord van SaraMart
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst. Tot op heden heb ik mijn bestelling altijd via IDEAL kunnen betalen. Ik heb mijn bestellingen altijd netjes direct afgerekend en er waren nooit problemen.
Echter staat er vanaf nu dat dit niet meer mogelijk is en ik een creditcard moet gebruiken. Hoe kan dit?

Antwoord van SaraMart
Waarom kan ik ineens niet meer met ideal betalen? Alleen met creditcard…

Beste Medewerker(s)
Ik probeer op verschillende telefoons en iPads, de pagina brands op hacoo te openen. Er gebeurt spijtig genoeg niets ? De pagina blijft wit?
Met vriendelijke groeten
Ik heb schoenen besteld en binnen 2 weken ontvangen dus heel blij mee. Allen sinds gisteren doet de hacoo app het niet meer. Ik denk verwijder deze even en plaatst daarna opnieuw maar nu geeft deze aan dat deze niet meer te downloaden is voor Nederland? Heeft deze een andere naam gekregen of?? Wat is er aan de hand?
Ik had allerlei “merk” spullen in mijn winkelmand en nu sinds vandaag kan ik ze niet meer aanklikken of terug vinden in de app?!

Antwoord van SaraMart
Klopt het dat je geen dupe producten meer kan bestellen .

Antwoord van SaraMart
Bestelling (71317758313277528522 zou door DHL geleverd zijn maar nergens te bekennen. Nu moet ik dit kunnen door geven aan Saramart zodat zij een onderzoek kunnen laten starten bij DHL, wordt er een borg gevraagd van €100,-??? Wanneer het pakketje dan alsnog wordt gevonden en bezorgd houden zij dit geld als extra administratie kosten?? Dit ga ik uiteraard niet betalen en ben ik mijn geld + pakketje kwijt. Belachelijk!!

Antwoord van SaraMart
Ik heb mijn bestelling op 14 februari geannuleerd en heb nog steeds niet mijn geld terug gekregen. Mijn bestellingnummer is 71224561083675939210 ik hoop dat dit zsm wordt opgelost.

Bestelling geannuleerd
Ik zag dat ik de verkeerde maat had besteld achteraf maar hab wel al betaald. Heb verder niets vernomen o er een terugbetaling.hoop dat u me kunt helpen het gaat over een groot bedrag mijn order nr is 71323677166552255434 hoop van u te horen gr kelly

Antwoord van SaraMart
Ik heb maat 38 gekozen tijdens het bestellen maar hebben hun mij maatje 36 opgestuurd waar ik niks mee kan en er staat nergens dat ik kan retouren.. jammer dit!
JVGL06280721000099067605

Antwoord van SaraMart
Ik heb gisteren een bestelling geplaatst, na het plaatsen zag ik dat ik de verkeerde maat had besteld, dus ik heb me bestelling geannuleerd. Ik heb niks gehoord over de terug betaling. Ik heb geen mail onvangen en ik weet ook niet met hoeveel dagen ik me geld terug krijg (of ik het überhaupt terug krijg) ik vind dit best wel jammer want het gaat wel om een groot bedrag. Order nummer : 71319414797870368858
Ik hoop dat dit opgelost wordt.