Ik wilde wat bestellen, maar omdat ik eerder bij een 'nieuwe webshop' bedonderd ben, check ik alles tegenwoordig heel goed. Het adres waar dit bedrijf zegt gevestigd te zijn, is een weiland. Dus ik... Toon meer
Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken over mijn bestelling. Ik dacht een leuk, olijfkleurig truitje te bestellen. Kreeg ik de melding dat het niet meer op voorraad was, geld teru... Toon meer
Ik had een sweater besteld en bij aankomst met een scherp voorwerp in het pakket gesneden, dus bij open maken precies ook op de voorkant trui kleine sneetjes op de letters. Geen gezicht dus. Kontact... Toon meer
Er was een fout gebeurd in het afleveradres. Pakketten werden opgestuurd door Saramart, maar werken van kastje naar de muur gestuurd met als resultaat dat ze terug gestuurd worden naar de afzender. Na... Toon meer
SaraMart is a leading online shopping platform that provides a variety of products such as clothing, accessories, electronics, home appliances, and beauty products at discounted prices. We offer delivery services, secure payment options, and a high quality of After-Sales service. We not only offer products of good quality but a way of lifestyle.
Verenigd Koninkrijk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb een maand geleden een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets ontvangen. Ook klopt de track & trace code niet. Ik vraag me af of ik mijn bestelling nog wel binnen zal krijgen..

Antwoord van SaraMart
Allerlei producten besteld(oktober 2023) nooit iets ontvangen. Een aantal mailtjes gestuurd, eerst met de vraag waar de producten blijven later om mijn geld terug te krijgen naar het bekende emailadres waarnaar je de vragen moet mailen. Ook hier heb ik nooit een reactie gehad. Dus bestel hier nooit iets. Het is oplichtingerij!!

Antwoord van SaraMart
Ik heb 1 november een bestelling geplaatst op Sara markt het zou 1 december uiterlijk komen alleen nu bij de inklarings dienst staat het pakket al 11 dagen en natuurlijk dhl gebelt zeg wij kunnen niks doen neem contact op met de verzender mijn ordernummer is 62111520012435397946
Hopelijk word dit netjes afgehandeld ik wacht al lang dus verwacht iets

Antwoord van SaraMart
Hii, ik heb een bestelling geplaatst en deze gelijk weer geannuleerd, omdat ik de verkeerde maten had ingevuld.
Nu staat er bij mijn bestelling “gesloten” en kan ik er niks over terugvinden.. Mijn vraag: Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?!…
Bestelnummer: 62139075417637399722

Antwoord van SaraMart
Bestelling nooit ontvangen. De track en trace info van Saramart klopt voor geen meter, staat al weken statisch op hetzelfde percentage. Ze melden de zending wel aan bij DHL maar DHL heeft zending nooit ontvangen. Wellicht nooit verstuurd. Je kunt ze niet bereiken want er wordt niet op mails geantwoord. Laat je niet misleiden door die meiden op Tiktok ze verdienen er immers aan.
Bezint eer ge begint.
Update
Ze reageren vol begrip, standaard mail bij alle klachten, en vervolgens hoor je te lang niets meer van ze. Vandaag een mail ontvangen dat ze gaan ‘overleggen op een hoger level’ jaja. Weet zeker dat ik er volgend jaar weer achteraan moet gaan.
Zal hier updaten.
Voor nu: NIET bestellen hier je weet niet of je je bestelling krijgt

Hallo,
Ik heb een vraag mijn pakket staat nu al bijna een week op de luchthaven in Nederland. Is dit normaal of komt het niet door de douane. Als mijn pakket niet aankomt krijg ik dan wel mijn geld terug??
Bestelnummer: 62119362593297758810

Een bestelling gedaan.
En totaal verkeerde producten ontvangen.
Je kan nergens met iemand contact opnemen om te zoeken naar een oplossing.

Antwoord van SaraMart
Ik heb 23 dagen geleden een grote bestelling gedaan en nog steeds niets binnen/geen vooruitgang in de logistiek. 2 pakketen blijven op 30%, 1 op 50% en de ander op 40%.
Bestelnummer: 62112517963173346698

Antwoord van SaraMart
Besteld, maar pakketje komt telkens niet aan. Het duurt nu al een maand en tot op heden zit mijn pakketje nogsteeds in het vliegtuig.

Antwoord van SaraMart
Zit nu in de 5e week na plaatsen bestelling. Sinds gisteren staat er ineens dat de order op 1 november is ingeklaard en dat deze binnen 1-3 dagen opgehaald zou worden door het logistieke bedrijf, dit is tot op heden niet gebeurd. Je kunt alleen via de chat contact opnemen, gisteravond als nummer 3242 in de rij begonnen en sta nu na ruim 12 uur nog op 2954. Ben bang dat ik niks ga ontvangen en m'n geld kwijt ben, ik zal hier absoluut niks meer bestellen.

Antwoord van SaraMart
Ik heb een bestelling geplaatst maar daarna meteen weer geannuleerd, maar mijn vraag is waneer krijg ik mijn geld terug? Er staat nu alleen “gesloten” maar niet hoe en waneer ik mijn geld terug krijg.
Mijn Bestelnummer is 62130116368433279114
Ik word helemaal gek want ik had tegelijkertijd een bestelling geplaatst als mijn vriendin en zij had het prc week later binnen en ik wacht nogsteeds na 5 weken en het was bijna €100 dus ook niet niks hoe kan dit en hoe krijg ik mijn paket of geld terug??

Antwoord van SaraMart
Ik heb 17 dagen geleden iets besteld maar er staat nu nog steeds dat he tin China is. Klopt dit.
Zou graag wat willen horen hoe en wat.
Groeten

Antwoord van SaraMart
Ik krijg geen antwoord op mijn vraag waar ik de verkeerd bestelde heen moet zenden. Sterker nog op mijn vier maal gestuurde e.mail krijg ik geen enkele reactie.

Antwoord van SaraMart
Ik heb 24-10 wat besteld bij SaraMart. Nu is het 14-11 en staat mijn order nog steeds op 27% sinds 27-10. (‘Parcel sent’) mijn vlucht o.i.d. Is dus nog steeds niet vertrokken en heb sindsdien geen update meer gehad. Saramart, willen jullie hier achteraan gaan en kijken of er wat aan de hand is? Order nummer: 62033111527535379050

Hi,
Ik heb een pakket besteld dat al een week op China airlines ligt. Een andere bestelling die op dezelfde dag besteld is, is al 5 dagen geleden binnen gekomen. Komt mijn bestelling nog? Of is hij bij de duane onderschept?!
Bestelnummer; 62036398838114858682

Antwoord van SaraMart
Ik heb mijn bestelling geannuleerd ennnu staat er bestelling "gesloten"?!
bestelnummer: 62120372571150418442

Antwoord van SaraMart
Ik heb zojuist mijn bestelling met bestelnummer 62117894208530370922 geannuleerd omdat ik 1 van de items niet meer wilde en helaas niet maar 1 item kon annuleren.
Nu staat er gelijk dat het gesloten is en kan ik nergens iets terugvinden over de terugbetaling…. Want bij betaling staat 0
Terwijl het om een bedrag van 123,52 ging.
Uiteraard wil ik mijn geld terug

Antwoord van SaraMart
Hi, saramart heeft hele leuke artikelen maar ik heb online gelezen dat je een douaneboete kan krijgen, klopt dit? Groetjes
Bestelnummer: 62113789029886398554