Ik wilde wat bestellen, maar omdat ik eerder bij een 'nieuwe webshop' bedonderd ben, check ik alles tegenwoordig heel goed. Het adres waar dit bedrijf zegt gevestigd te zijn, is een weiland. Dus ik... Toon meer

Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken over mijn bestelling. Ik dacht een leuk, olijfkleurig truitje te bestellen. Kreeg ik de melding dat het niet meer op voorraad was, geld teru... Toon meer

Ik had een sweater besteld en bij aankomst met een scherp voorwerp in het pakket gesneden, dus bij open maken precies ook op de voorkant trui kleine sneetjes op de letters. Geen gezicht dus. Kontact... Toon meer

Er was een fout gebeurd in het afleveradres. Pakketten werden opgestuurd door Saramart, maar werken van kastje naar de muur gestuurd met als resultaat dat ze terug gestuurd worden naar de afzender. Na... Toon meer

SaraMart is a leading online shopping platform that provides a variety of products such as clothing, accessories, electronics, home appliances, and beauty products at discounted prices. We offer delivery services, secure payment options, and a high quality of After-Sales service. We not only offer products of good quality but a way of lifestyle.

3,4

Gemiddeld

9K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niets ontvangen na een maand

Ik heb een maand geleden een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets ontvangen. Ook klopt de track & trace code niet. Ik vraag me af of ik mijn bestelling nog wel binnen zal krijgen..

1 december 2023

Beste klant,

Het spijt me heel erg dat ik u heb laten wachten op uw pakket. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat door deze situatie wordt veroorzaakt en ik begrijp dat dit erg frustrerend kan zijn.

Om uw kostbare tijd te besparen, raden wij u aan ons een e-mail te sturen op service@saramart.com en details over het probleem te verstrekken, zoals: bestelnummer, probleembeschrijving, enz. en in het onderwerp "Klacht van Trustpilot.com" te vermelden. . Nadat we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we ons best doen om u te helpen het logistieke traject van het pakket te controleren en u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de transportdetails.

Accepteer alstublieft onze oprechte excuses. Uw geduld en begrip zullen zeer op prijs worden gesteld!

Allerlei producten besteld(oktober…

Allerlei producten besteld(oktober 2023) nooit iets ontvangen. Een aantal mailtjes gestuurd, eerst met de vraag waar de producten blijven later om mijn geld terug te krijgen naar het bekende emailadres waarnaar je de vragen moet mailen. Ook hier heb ik nooit een reactie gehad. Dus bestel hier nooit iets. Het is oplichtingerij!!

Beste klant,

Wij begrijpen dat u niet tevreden bent over de tijd die u heeft genomen om contact met ons op te nemen. Wij betreuren deze situatie oprecht.

Vanwege het grote aantal klantenconsultaties dat we de laatste tijd hebben ontvangen, kan er een vertraging optreden in ons antwoord aan u.
Om uw kostbare tijd te besparen, raden wij u aan ons een e-mail te sturen via service@saramart.com met details over het probleem, b.v. Bijvoorbeeld: Bestelnummer, probleemomschrijving, etc. en zet "Klacht van Trustpilot.com" in het onderwerp, zodat we uw probleem snel kunnen vinden en oplossen.

Wij doen ons best om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.
Wij verontschuldigen ons nogmaals.

Hartelijke groeten,
Stephen - Saramart CS-team

Ik heb 1 november een bestelling…

Ik heb 1 november een bestelling geplaatst op Sara markt het zou 1 december uiterlijk komen alleen nu bij de inklarings dienst staat het pakket al 11 dagen en natuurlijk dhl gebelt zeg wij kunnen niks doen neem contact op met de verzender mijn ordernummer is 62111520012435397946

Hopelijk word dit netjes afgehandeld ik wacht al lang dus verwacht iets

Beste klant,

Wat vervelend dat je op je pakketje moest wachten. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie veroorzaakt en begrijp dat dit erg frustrerend kan zijn.

Vanwege het grote aantal vragen van klanten dat we de afgelopen tijd hebben ontvangen, kan het zijn dat er vertraging optreedt in onze reactie.

Wij verontschuldigen ons voor de overlast die wij hebben veroorzaakt. Wij zullen deze situatie melden bij de betreffende afdeling om de situatie te beoordelen. Zodra wij een reactie ontvangen, nemen wij contact met u op. Houd er rekening mee dat we ons best zullen doen om dit probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen. En we geven je binnen 72 uur feedback via sms.

Wij doen ons best om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.
Onze oprechte excuses en wij danken u voor uw geduld en begrip!

Stephen – Saramart CS-team

Gesloten bestelling

Hii, ik heb een bestelling geplaatst en deze gelijk weer geannuleerd, omdat ik de verkeerde maten had ingevuld.
Nu staat er bij mijn bestelling “gesloten” en kan ik er niks over terugvinden.. Mijn vraag: Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?!…
Bestelnummer: 62139075417637399722

Beste klant,

Het spijt me zeer dat ik u heb laten wachten op uw terugbetaling. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat door deze situatie wordt veroorzaakt en ik begrijp dat dit erg frustrerend kan zijn.

Vanwege het grote aantal klantconsultaties dat we de laatste tijd hebben ontvangen, kan er een vertraging optreden in ons antwoord aan u. Na mijn vraag hebben we op 30-11-2023 een terugbetaling (42,71 EUR) aangevraagd voor uw bestelling (62139075417637399722). , doorgaans ontvangt u de terugbetaling (teruggestort op uw bankrekening) binnen 8-15 werkdagen.

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. De track en trace info van Saramart klopt voor geen meter, staat al weken statisch op hetzelfde percentage. Ze melden de zending wel aan bij DHL maar DHL heeft zending nooit ontvangen. Wellicht nooit verstuurd. Je kunt ze niet bereiken want er wordt niet op mails geantwoord. Laat je niet misleiden door die meiden op Tiktok ze verdienen er immers aan.
Bezint eer ge begint.

Update
Ze reageren vol begrip, standaard mail bij alle klachten, en vervolgens hoor je te lang niets meer van ze. Vandaag een mail ontvangen dat ze gaan ‘overleggen op een hoger level’ jaja. Weet zeker dat ik er volgend jaar weer achteraan moet gaan.
Zal hier updaten.
Voor nu: NIET bestellen hier je weet niet of je je bestelling krijgt

Vraag

Hallo,

Ik heb een vraag mijn pakket staat nu al bijna een week op de luchthaven in Nederland. Is dit normaal of komt het niet door de douane. Als mijn pakket niet aankomt krijg ik dan wel mijn geld terug??

Bestelnummer: 62119362593297758810

26 november 2023

Beste klant,

Houd er rekening mee dat uw bestelling 62119362593297758810 uw regio heeft bereikt en dat u tijdens het leveringsproces contact kunt opnemen met de rederij (binnen werktijd) om de laatste status op te vragen via de volgende informatie:
Geschatte tijd: 2023.12.09
Rederij NL DHL
Trackingnummer LS682271661NL
Contacten ++31(0)900 - 222 21 20 , +31(883454399)
Trackingwebsite: www.17track.net
Bedankt voor uw begrip, fijne dag verder!

Niet complete bestelling

Een bestelling gedaan.
En totaal verkeerde producten ontvangen.
Je kan nergens met iemand contact opnemen om te zoeken naar een oplossing.

25 november 2023

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat ons product u niet tevreden heeft gesteld. Het spijt me zeer dat ik u geen perfecte winkelervaring heb gegeven.

Als u ontevreden bent over onze producten, kunt u binnen 15 dagen na ontvangst van het pakket contact opnemen met onze online klantenservice of uw problemen melden via e-mail (service@saramart.com), waarna wij u graag helpen bij het aanvragen van een terugbetaling. We zullen ons best doen om de productkwaliteit en service te verbeteren om alle klanten tevreden te stellen.

Accepteer alstublieft onze oprechte excuses en wens u een fijne dag verder

Stephen - Saramart CS-team

Grote bestelling komt niet binnen

Ik heb 23 dagen geleden een grote bestelling gedaan en nog steeds niets binnen/geen vooruitgang in de logistiek. 2 pakketen blijven op 30%, 1 op 50% en de ander op 40%.
Bestelnummer: 62112517963173346698

25 november 2023

Niet geleverd

Besteld, maar pakketje komt telkens niet aan. Het duurt nu al een maand en tot op heden zit mijn pakketje nogsteeds in het vliegtuig.

23 november 2023

Stephen - Saramart CS-team

Nog steeds geen bestelling en geen updates...

Zit nu in de 5e week na plaatsen bestelling. Sinds gisteren staat er ineens dat de order op 1 november is ingeklaard en dat deze binnen 1-3 dagen opgehaald zou worden door het logistieke bedrijf, dit is tot op heden niet gebeurd. Je kunt alleen via de chat contact opnemen, gisteravond als nummer 3242 in de rij begonnen en sta nu na ruim 12 uur nog op 2954. Ben bang dat ik niks ga ontvangen en m'n geld kwijt ben, ik zal hier absoluut niks meer bestellen.

21 november 2023

Gesloten bestelling

Ik heb een bestelling geplaatst maar daarna meteen weer geannuleerd, maar mijn vraag is waneer krijg ik mijn geld terug? Er staat nu alleen “gesloten” maar niet hoe en waneer ik mijn geld terug krijg.
Mijn Bestelnummer is 62130116368433279114

20 november 2023

Mijn paket komt maar niet aan..

Ik word helemaal gek want ik had tegelijkertijd een bestelling geplaatst als mijn vriendin en zij had het prc week later binnen en ik wacht nogsteeds na 5 weken en het was bijna €100 dus ook niet niks hoe kan dit en hoe krijg ik mijn paket of geld terug??

20 november 2023

Stephen - Saramart CS-team

Ik heb 17 dagen geleden iets besteld…

Ik heb 17 dagen geleden iets besteld maar er staat nu nog steeds dat he tin China is. Klopt dit.

Zou graag wat willen horen hoe en wat.

Groeten

2 november 2023

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat we u een slechte winkelervaring hebben bezorgd en we bieden u onze oprechte excuses aan.

Om u te helpen uw kostbare tijd te besparen, raden wij u aan ons een e-mail te sturen via service@saramart.com met probleemdetails zoals: bestelnummer, probleembeschrijving, enz., en het onderwerp te schrijven als "Klacht van Trustpilot.com" om u te helpen ons uw probleem snel lokaliseren en oplossen. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, zullen we alles in het werk stellen om de problemen die u tegenkomt op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Fijne dag verder.~

Hartelijke groeten,
Stephen - Saramart CS-team

Ik krijg geen antwoord op mijn vraag…

Ik krijg geen antwoord op mijn vraag waar ik de verkeerd bestelde heen moet zenden. Sterker nog op mijn vier maal gestuurde e.mail krijg ik geen enkele reactie.

2 november 2023

Wij doen ons best om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.
Wij verontschuldigen ons nogmaals.

Stephen - Saramart CS team

Bestelling blijft staan op 27%

Ik heb 24-10 wat besteld bij SaraMart. Nu is het 14-11 en staat mijn order nog steeds op 27% sinds 27-10. (‘Parcel sent’) mijn vlucht o.i.d. Is dus nog steeds niet vertrokken en heb sindsdien geen update meer gehad. Saramart, willen jullie hier achteraan gaan en kijken of er wat aan de hand is? Order nummer: 62033111527535379050

14 november 2023

Bestelling niet binnen gekomen

Hi,
Ik heb een pakket besteld dat al een week op China airlines ligt. Een andere bestelling die op dezelfde dag besteld is, is al 5 dagen geleden binnen gekomen. Komt mijn bestelling nog? Of is hij bij de duane onderschept?!
Bestelnummer; 62036398838114858682

12 november 2023

Stephen - Saramart CS-team

Ik heb mijn bestelling geannuleerd…

Ik heb mijn bestelling geannuleerd ennnu staat er bestelling "gesloten"?!
bestelnummer: 62120372571150418442

10 november 2023

Beste klant,

Wij hebben voor uw bestelling op 11-11-2023 een terugbetaling (€ 37,84) aangevraagd, doorgaans ontvangt u de terugbetaling (teruggestort op uw oorspronkelijke rekening) binnen 1-7 werkdagen.

Stephen - Saramart CS-team

Bestelling geannuleerd geen geld terug

Ik heb zojuist mijn bestelling met bestelnummer 62117894208530370922 geannuleerd omdat ik 1 van de items niet meer wilde en helaas niet maar 1 item kon annuleren.
Nu staat er gelijk dat het gesloten is en kan ik nergens iets terugvinden over de terugbetaling…. Want bij betaling staat 0
Terwijl het om een bedrag van 123,52 ging.

Uiteraard wil ik mijn geld terug

8 november 2023

Beste klant,

Wij hebben op 09-11-2023 een terugbetaling (EUR 123,52) aangevraagd voor uw bestelling (62117894208530370922), doorgaans ontvangt u de terugbetaling (teruggestort op uw ideale account) binnen 1-7 werkdagen.

Stephen - Saramart CS-team

Order geannuleerd, nu “gesloten”?!

Bestelnummer: 62113789029886398554

3 november 2023