Tijd terug zijn wij benadert door Servilux om namens hun werkzaamheden uit te voeren bij hun klanten.Helaas wilden zij ons een heel kleine magere vergoeding betalen voor ons werk,dus hebben wij gewe... Toon meer

Slecht bereikbaar, vandaag al 2,5 uur in de wacht gestaan en nog steeds niemand gesproken. na 1.5 uur werd de telefoon opgenomen en direct weer erop gegooid, waarna ik weer achteraan in... Toon meer

Pas op: Ze heten vanaf nu “ let me repair”, alleen de mail komt nog vanuit Servilux. Geen service. Ongelofelijk dat een bedrijf als Samsung alleen maar met dat bedrijf samenwerkt. 1 keer monteur gehad... Toon meer

ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN. GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN…

ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN.
GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN HERSTELLEN.
ZE HEBBEN AL HEEL VEEL KLACHTEN EN ZIJN VEEL SAMENWERKING MET MERKEN KWIJT GERAAKT WANT DE KLACHTEN STAPELEN ZICH OP.
VRAAG JE HERSTELING BIJ AAN ANDERE DIENST AAN JE ZAL ONGETWIJFEL BETER EN SNELLER ZIJN.

2 maart 2022

Ik hield mijn hart vast toen ik de…

Ik hield mijn hart vast toen ik de merendeel minder goede reviews las over Servilux. Technieker is ter plaatse geweest. Heeft mijn tv Samsung die nog maar een half jaar oud was, nagekeken, IR ontvanger was stuk en werd ter plaatse vervangen.
Dus voor mij alleen maar een positieve review voor Servilux.

16 februari 2022

Firma die mensen oplicht

Firma die mensen oplicht, heeft een contract met Philips die de garantie van de toestellen op zich neemt. Toestel van 1,5 jaar is stuk , je vraagt dan een reparatie onder garantie, deze firma wordt ingesteld voor de reparatie, eens ze komen zeggen ze, sorry valt niet onder garantie maar je moet wel 99 euro verplaatsingskosten betalen, nadien 3 x telefonisch bevestigd dat dit onder garantie valt, wat later krijg ik toch een factuur en zegt ene Jennifer mij dat ik niets kan bewijzen, dat er bij hun een interne fout gebeurd is, erger nog deze lacht mij gewoon uit aan de telefoon. Ongelooflijk dat zullen praktijk en in ons land nog mogelijk zijn

3 februari 2022

Oplichting

Onze samsung tv is na iets meer dan 2 jaar defect gegaan. Via samsung terechtgekomen bij servilux. Dit bedrijf rekent al bijna 100 euro aan voorrijdkosten en dan ook standaard bijna 30 euro adminstratieskosten, dus de eerste 130 euro ben je al snel kwijt. Servilux liet bij ons in de prijsopgave ook niet de coulance korting zien waar we wel recht op hadden. Na het krijgen van de prijsopgave hebben we besloten een nieuwe tv te kopen. Bij het niet akkoord gaan met prijsopgave durft servilux dan zelfs een optie te geven waarin staat "mijn apparaat staat nog thuis, maar ik betaal wel de transportkosten...' ?!?! Hoezo ik betaal de transportkosten, er is nog helemaal niemand langsgeweest. Maarja.. nu op zoek naar een merk dat niet met servilux in zee is gegaan.

2 februari 2022

Wat een slechte service

Wat een slechte service!
Samsung wasmachine vertoond na anderhalf jaar gebreken. Monteur aan huis gehad die een programma draait en zegt dat er niets aan de hand is.....
Nu dus maar een nieuwe wasmachine kopen!

1 februari 2022

Discutabele werkwijze Servilux

In mijn geval ben ik met Servilux in aanraking gekomen doordat een Philips televisie zeer kort na de wettelijke garantietermijn van 24 maanden stuk ging. Philips (en meerdere bedrijven) hebben de gehele garantie aan Servilux uitbesteed. De werkwijze is zeer discutabel! Zo wordt op voorhand een bedrag aan onderzoekskosten berekend, terwijl door de rechtspraak al eerder is geoordeeld dat dit niet mag (CBB 8 juli 2015, ECLI:NL:CBB:2015:194). Jammer voor Philips, maar daar wordt binnenkort een dagvaarding betekend.

29 januari 2022

Ik moet eerst 1,5 week wachten om aan…

Ik moet eerst 1,5 week wachten om aan de beurt te komen om te laten kijken naar m'n wasmachine, omdat hij stuk is.
1 dag van te voren hoor ik via mail, dat de wasmachine vrij moet staan en geen droger erop.
Hoe doe ik dat in mn eentje??
En dan bel ik en wordt er gezegd dat is jouw probleem...

26 januari 2022

Oplichters (Samsung en Servilux)

Dit bedrijf werkt in opdracht van Samsung. Voordat ze überhaupt iets gaan doen moet je centen overmaken. Nu blijkt dat Samsung de onderdelen voor reparatie niet meer heeft (toestel 2 jaar oud) en dan is het eerst toestel ophalen kosten 60,50 daarna krijg je pas te horen hoeveel Samsung eventueel als restwaarde overmaakt. Pas 1 maand aan het bellen en mailen :( Servilux werkt voor nog een aantal merken ... daar gaan we dus niets kopen.

18 januari 2022

slechte ervaring

Had een vraag over een herstelling en moest een uur later terug bellen. Een uur later nemen ze de telefoon gewoon niet op en krijg je een half uur muziek zonder dat iemand daar aan de lijn krijgt. Na het lezen van de ervaringen van de klanten hier met ook op google veel slechte ervaringen leerde ik toch weer iets bij, het eerste wat ik vraag als ik een product koop , wie doet de service in de garantie periode. Goede service is zeer belangrijk en zeker als je een duur product hebt gekocht.

14 januari 2022

Ben niet te beroerd om voor iets te…

Ben niet te beroerd om voor iets te betalen wat gewoon gemaakt moet worden (in dit geval de droger en wasmachine), maar de kosten die hier worden gerekend zijn krom en gewoon belachelijk.

Beide apparaten kort na de garantie stuk gegaan.

Het begon al toen ik voor beide een afspraak wilde inplannen: dit kon niet in één afspraak, want ‘de monteur die voor de droger komt kan dan niet ook nog naar de wasmachine kijken’.
Dit komt neer op sowieso 2x voorrij- en voorbereidingskosten á €99,70 dus €199,40, zonder dat er dan überhaupt iets gerepareerd is.
En dan ook nog eens zeer onvriendelijk (snauwend).

Vervolgens komt tijdens de afspraak voor de droger de monteur met het verkeerde onderdeel, waardoor ik voor de afspraak met het goede onderdeel NOGMAALS €50,00 voorrijkosten moet betalen.

Voor de droger is alleen een klein onderdeel van een paar cm met een pinnetje nodig.
De kosten die worden gerekend volgens de prijsopgave zijn voor een hele deur + een raampje incl. houder.

Ik kun je vertellen, als je alle kosten in totaal bij elkaar optelt, haal ik wel een nieuwe wasmachine en droger.
En dan vreet ik die €200 aan nutteloze kosten inclusief mijn schoen wel op.

En dan nog niet te vergeten dat ze minimaal 2x per dag vanaf ‘s ochtends vroeg blijven bellen voor een afspraak (zowel voor als na de bezichtiging), ondanks dat ik heb aangegeven dat ik zelf wel contact opneem.

BAH BAH.

13 januari 2022

Andere monteur van Servilux

Ik heb op 28 - 12 2021 een monteur van servilux gehad en deze had onze Samsung wasmachine mishandeld, vandaag 5-`1 -2022 is er een monteur geweest (Sergei) en die heeft de ellende van e vorige monteur echt perfect gerepareerd en daar zijn wij hem uiterst dankbaar voor dus onze negatieve beoordeling is een positieve geworden dankzij deze monteur

5 januari 2022

DEFECT SAMSUNG TV NA 6 MAAND

DEFECT SAMSUNG TV NA 6 MAAND

Onze TV viel aan en uit telkens na een onbepaalde tijd. De eerste keer is de monteur langsgekomen en heeft hij ons moederbord vervangen, het probleem deed zich nu nog meer voor dan ervoor (wss oud moederbord in tv gestoken) de 2de keer is de monteur zelf niet langsgekomen, na zelf te moeten uitreiken naar hen zullen ze de TV komen ophalen die we 7 a 10 werkdagen kwijt zullen zijn zonder vervangtoestel.

OPLICHTERS

21 december 2021

Wat een oplichters

Wat een oplichters, voor een reparatie aan je droger ben je al 100,- kwijt voordat ze er naar gekeken hebben. Wat the f… zijn voorbereidingskosten? En ik weet dat de gasprijzen hoog zijn, maar 60,- voorrijkosten?
Raar bedrijf

16 december 2021

Monteur komt niet opdagen.

Vandaag zou er een monteur langs komen, voor de reparatie aan mijn televisie.. deze had het begeven na een software update.

Zouden vandaag 25-11-21 tussen 11:00 en 13:15 komen.
Dus ik netjes vanaf half 11 zitten wachten. Tot 16:30, toen maar eens gedacht laat ik ze eens bellen.
Krijg je doodleuk te horen dat ze er om 11:45 waren maar “u was niet thuis” en ze konden u niet bereiken, omdat ze geen telefoonnummer hadden, wat ik nogal vreemd vond. Aangezien ze mij de afspraak en tijd via SMS hebben toegestuurd.
Nu komen ze 03-12-21 + ik mag €60 gaan betalen aan voor rij kosten

Gaat om een Samsung televisie van nog geen half jaar oud

25 november 2021

nooit meer

voor een toestel dat ik net over 2jaar aankocht (robotstofzuiger) en ca 280€ betaalde kreeg ik een offerte voor 302€. ik vroeg raad aan Rowenta en moest een kopie van de offerte bezorgen maar die was ondertussen uit de email gehaald. kan geen claim doen bij rowenta dus
krijg verder ook geen uitleg en toestel is weg

17 november 2021

Servilux is bij ons niet meer welkom!

Servilux is bij ons niet meer welkom!
Vandaag 25 Oktober moest een technieker van servilux langskomen, voor nazicht en reparatie Samsung tv. Om 9u komt hier een kleine vrachtwagen aan van hun met de melding dat ze het toestel moesten meepakken. Gelijk belde ik Samsung want de afspraak was technieker aan huis en niet ophalen. Samsung bevestigde dat idd de technieker eerst moest kijken wat het probleem was en of dit niet terplekke kon opgelost worden, en indien dat niet kon naar hun moesten bellen voor meenamen of omruil. Maar zij Samsung bel even met servilux zelf om te horen waarom zij het toestel willen meepakken. Bel hun en een niet al te beleefde vrouw neemt op, het enige wat ze zij is ik ga onze technieker bellen en horen wat hij zegt, wij bellen terug naar u. 15 minuten later telefoon dat bij servilux een fout was gebeurt en dat idd een technieker ter plaatse moest komen en dus eigenlijk het toestel niet direct moest worden opgehaald. Maar hun technieker wilde niet langs komen en ze wilde er ook geen nieuwe afspraak voor maken, ik moest zelf maar weten of ik het toestel meegaf of niet, maar onderdelen waren voor mijn toestel niet voorradig dus dit kon tussen een week en een jaar duren voor het gemaakt was. Ze wilde het toestel zonder verpakking mee nemen en ze hadden geen bewijs voor ophaal bij, geen vervang toestel niets eigenlijk. Volgens de chauffeur moest ik eens het toestel op hun bedrijf was bellen om een bewijs te krijgen, en met dat bewijst moest Samsung dan een vervang toestel of omruil regelen. Ik heb de chauffeur weggestuurd, tenslotte miet ik een bewijs hebben dat mijn toestel werd opgehaald, ook moet volgens de regeling met Samsung servilux zelf een vervang toestel aanbieden en aansluiten. Plus hun technieker had moeten langskomen plaats van zijn kat te sturen. Hoe kan hun technieker weten wat en hoe het probleem zich voor doet als hij te lui is om er voor langs te komen, het probleem met mijn tv is volgens mij een software probleem en geen probleem met het scherm dus wtf ze servilux. Ik heb deze zaak dan ook terug opgenomen met Samsung waar dit nu in onderzoek is, Servilux is hier niet meer welkom heb ik ook aan Samsung laten weten met een onbekwaam bedrijf dat arrogant is werk ik niet. Ik hoop ook voor hun dat ze hier geen kosten voor zoeken toe te sturen want deze zullen nooit betaalt worden, ik laat niet met mijn voeten spelen. Dus een gouden raad beste mensen let op met servilux want ze zijn gewoon niet bekwaam in dit soort zaken

25 oktober 2021

Belachelijk

Belachelijk. Soundbar binnen gedaan die wel connecteerde met de tv, maar na enkele minuten uitviel. Had hij nog al eens gehad, maar toen zelf kunnen oplossen. Brengen hem binnen en betalen netjes 40euro onderzoekskosten. Een week later een mail met ´is defect en kan niet meer gerepareerd worden´. Natuurlijk willen wij weten wat er defect is en waarom het niet gerepareerd kan worden en dus bellen we hen op. Onvriendelijke meneer aan de telefoon die zei dat dat alle informatie was die ze konden geven en dat we hem mochten komen ophalen of meegeven met Recupel. Kregen verder geen informatie en wou ons ook totaal niet verder helpen.

12 oktober 2021

Geen klachten!

In aanraking gekomen met Servilux nadat mijn LG televisie problemen vertoonde terwijl deze nog in garantie was. Het maken van de afspraken (door een fout van LG-zelf, zijn er 2 nodig geweest) verliep vlot, vriendelijke / kundige techniekers, correcte service.
Ik hield mijn hart al vast na het lezen van reviews mbt het bedrijf, maar ik heb echt geen klachten gehad. Bedankt voor de uitstekende service! Steph. uit E.

4 oktober 2021

Is dit jouw bedrijf?