Slopetrotter Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. Første gang i 2015 og siden hvert år. Har vært på Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. Nå sist v... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede på hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har været i Cervinia 2 gange før på andre hoteller, så vi så frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svært skuf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sørget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjælpe, når der var brug for det - de var også gode til at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og råd via chat funktion på mobil. Super god oplevelse og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau
  2. Skivakanties

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har rejst med slopetrotter til…

Vi har rejst med slopetrotter til Livigno I Italien flere gange. Tidligere med bus, denne gang med fly. Desværre blev vi ramt af det kraftige snevejr og måtte lande i München i stedet for Innsbruck. Guiderne tog fint hånd om det hele selvom situation selvfølgelig var træls. Eneste minus var at vi kun fik ét dobbeltværelse til 2 voksne og to små børn på hotellet i München hvilket betød en nat med elendig /manglende søvn

nemt,billigt,godt.

Ringede ind til deres kundeservice og fortalte mine kriterier for rejsen:

billigt, stort skiområde og fed afterski.

10 minutter senere havde jeg en booking og kanon skiferie til Ischgl.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ischgl, slopetrotter

Ischgl er cool og dermed en udemærket skiferie. Guiderne så vi ikke meget til. En sms her og der plus henvisning til app som ikke blev opdateret,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super skitur til Paso Tonale

Super guide service. Hotel beskrivelsen matchede over ens med det vi kom ned til. Fantastisk information i løbet af ugen. Kan klart anbefale Slopetrotter til andre.
Har personligt rejst med mange rejseselskaber og må sige i år var en klart bedre oplevelse 3n mange af de andre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle betale løsesum for at komme hjem

Vi er en gruppe på 5 der har været på skiferie med jer som rejseselskab og vi må indrømme, det har på ingen måde levet op til vores forventninger.

Allerede inden afrejse var der mange problemer med uhøflige ansatte i Slopetrotter “kundeservice”. Men, også da vi lander på destinationen er der dårlig planlægning af Slopetrotter ift at taxaerne ikke var klar, mens andre selskaber havde alt tilrettelagt m.m.

Vi har med vores hænder bundet måtte gå fra 3 værelser til to uden en eneste form for prisnedsættelse - hvilket resulteret i at én af vores medrejsende måtte sove på en sofa der ikke engang var 1,8 m lang og derfor måtte ligge i fosterstille hele ugen..

Derudover reklamerer i for “ski garanti” og den oplever vi intet til (ligesom guiderne ikke var til at komme i kontakt med). Vi har derfor flere dage uden mulighed for at stå på ski pga lukkede lifter. Jeres markedsføring lyder på følgende: “ Er skiområdet lukket på grund af dårligt vejr, sørger vi nemlig for, at du kan komme på ski alligevel”- og det skete aldrig.

Da vi kommer til afrejse dagen forventer vi at skulle checke ud kl. 10, da det står i vores rejsebevis. Men, da vi selv kontakter Slopetrotter kl. 8:30 for bus information får vi at vide at udcheckning er kl. 9.. og der er intet at gøre. Igen må vi bare finde os i hvad de har af numre.

MEN, da vi alle 5 står pakket og klar til at skulle ind i bussen mod Danmark møder vi vores guide for første gang i 5 dage og han siger at vi ikke kommer med bussen før vi betaler ham en EKSTRAREGNING på 50€. Der er ingen af os der ved hvad det omhandler og ej heller har vi flere kontanter. Det er han ligeglad med og nægter os at tage med bussen til Danmark uden de 50€. Vi får så at vide at vi har smadret en lampe, som vi på ingen måde har været i kontakt med. Det fremgår dog tydeligt at lampen er smeltet pga en pære med for høj watt og det var den allerede da vi checkede ind og det blev checket af samme guide som prøver at afpresse os til at betale 50€ for den.

Som det nok fremgår tydeligt i denne besked kan vi på ingen måde råde andre til at rejse med Slopetrotter hvis man vil have en god og problemfri uge. Vejret kan de ikke gøre for, men så skal de heller ikke love ski garanti hvis ikke det kan overholdes. Og at afpresse til at betale 50€ for en lampe de selv har ødelagt er grotesk. Jeg vil vove og påstå at den lampe hænger der endnu og at de næste kunder også får lov til at betale 50€.

Vi har både kontaktet Slopetrotter på mail og gennem telefon siden vi kom hjem, men uden held desværre.

Hej Katja,

Jeg forstår din frustration, det er bestemt ikke sådan, en skiferie med os skal være.

Vi ringer dig op i løbet af i dag, og vi håber, du vil (og har tid) til at tale med os der.

De bedste hilsner,
Claudia / Slopetrotter

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi sidder her med en meget underlig…

Vi sidder her med en meget underlig smag i munden. Vi har via jeres hjemmeside booket et ophold i Schladming fra den 02-02-2019 til den 09-02-2019 på hotel Tui Blue Pulse, men ½ pension og liftkort.

Forløb.

Vi sidder en aften og vil booke rejsen, men da jeg ikke lige har mit dankort ved hånden, stopper jeg indbetalingen.
Jeg bliver så efterfølgende kontaktet af en person fra Slopetrotter som spørg til, om han skal være behjælpelig med at gøre vores reservation færdig, da han kan se at vi ikke er blevet færdig med vores bestilling.
Jeg oplyser ham, at jeg ikke har mine bank oplysninger ved hånden og derfor ikke kan gøre den færdig. Han tilbyder at gøre den klar så jeg bare kan indbetale, hvilket vi så aftaler og efterfølgende indbetale vi depositum og senere hen det resterende beløb.

Vi modtager så her i januar den sidste mail fra Slopetrotter, hvor vi så ser, at der stå der ikke er liftkort med rejsen.

Vi ringer herefter til Slopetrotter med vores uforstående observation.
I samtalen oplyser sælgeren, at de aldrig sælger deres rejser uden liftkort, men netop denne rejse ifølge dem øjensynligt er solgt uden.
Personen vi taler med spørger også til om vi ikke har undret os over prisen (11.690,-), til hvilket jeg oplyser, at det har jeg ikke fordi en rejse på deres hjemmeside var på det beløb, med et flueben inkl. liftkort.
Han oplyser ligeledes, at det undre ham at der ikke er liftkort med i, fordi de aldrig sælger uden liftkort, hvilket også kan ses på hjemmesiden, se de vedlagte bilag. Han vil herefter undersøge sagen med sin chef og vil vende tilbage.

Han vender korttid efter tilbage, og oplyser der ikke er noget at gøre, rejsen er uden liftkort og en meget lav pris? det jo Slopetrotter selv der har sat prisen.

Vi kontakter efter lidt betænkningstid igen Slopetrotter, som igen oplyser, at det er rigtig at lige denne rejsen er uden liftkort, det oplyses også, at den nu tidligere kollega som vi købte rejsen af, har lavet sådanne booking til 5 andre kunder, hvor de heller ikke har fået liftkort.

Han er ikke mere i Slopetrotter, man kan spørge hvorfor mon det?

Da jeg i samtalen beder om at tale med en chef, bliver det oplyst at han vil sige det samme og han er en travl mand.

Kære Slopetrotter, da i er beviste om, at i har haft en medarbejder som laver reservationer der ikke er i overensstemmelse med jeres produkt, er jeg af den overbevisning, at i som selskab har en forpligtigelse til at tage kundernes parti og holde dem skadefri i forhold til hvad der er selskabets normal praksis.
Jeg ved godt, at vi også som kunden har en pligt til at læse vores rejsebevis inden vi betaler, men da man samtidig IKKE kan købe en rejse uden liftkort (som i også selv oplyser) og på hjemmesiden IKKE kan fravælge denne ydelse, tænker jeg ikke over at tjekke dette.
Vi har set efter om datoen er rigtig, samt at det er det hotel vi har booket.

Jeg skal til slut sige, at den salgs medarbejder til har talt med nogle gange var meget venlig og forstående.

23 januari 2019

Kære Tina,

Det lyder som en uheldig og irriterende situation for jer, og jeg forstår godt, du sidder med en underlig smag i munden over det.

Vi vil rigtigt gerne snakke med jer og finde en løsning, så vi forsøger at ringe dig op i løbet af i dag.

Jeg håber, du vil tale med os dér.

Mvh. Claudia / Slopetrotter

Slopetrotter yder en kanon service

Slopetrotter yder en kanon service
Var ved at book et hotel med fly fra Billund hvor hjemme siden melder fejl. Jeg skriver en mail til Slopetrotter og de svar lørdag aften 20.55 at der ikke de kun havde et sæde tilbage på flyet fra billund. Sikker en service at svare på denne tid i weekenden. Efter lidt dialog med Kasper Asmund vil han prøve at skaffe et ekstra sæde i flyet med afgang om under to uger. For idag, mandagen kom den glædelig besked fra Kasper at han har skaffet det sidste fly sæde fra billund så vi kan tage afsted om under 2 uger.

Mega god service Slopetrotter. Kan varmt anbefale jer til andre

14 januari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god tur til Passo Tonale.

Super god tur til Passo Tonale.

Dejligt hotel La Mirandola med professionel reception og god og flot mad og sødt personale.

Også guidernes håndtering af forlænget hjemrejse p.g.a. sne i Østrig var super fin, og efterfølgende kompensation også så flot.

Tak for det hele, og bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer.

Flemming Kristiansen

10 januari 2019

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse - og for at rejse med os til Passo Tonale. Jeg er glad for, at I havde en god skiferie og en god oplevelse trods forlænget hjemrejse. Jeg giver ros videre til guiderne.

Dejligt, at I vil rejse med os igen! Rigtig god dag!

Mvh. Claudia / Slopetrotter Skitours

Vi rejste med Slopetrotter til Canazei

Vi rejste med Slopetrotter til Canazei, Italien uge 1 2019.Det var en super oplevelse, meget hjælpsomme guider, som hele tiden stod klar både til besvarelse af spørgsmål og uopfordrede besøg i lejligheden for at høre om alt var ok. Også alt det forud for rejsen fungerede ubeklageligt. Vi rejser gerne med Slopetrotter igen.

9 januari 2019

Hej Helle

Tak for din anmeldelse - og for at rejse med os! Jeg er glad for, at du har haft en god skiferie og giver din ros videre til guide-teamet i Canazei.

Rigtig god dag!

Mvh. Claudia, Slopetrotter Skitours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service från start till mål !

Super service från start till mål. Fantastisk lägenhet med allt vi behövde för en bra julvecka. Guiderna var toppen och fanns alltid till hands. Jättenöjda !

8 januari 2019

Hej Peter,

Tack för din recension - och för att du valt att resa med oss! Jag är glad for att du har haft en bra skidsemester och jag skickar din beröm till guiderna.

Ha en bra dag!

Hälsningar,
Claudia / Slopetrotter Skitours

KAN IKKE ANBEFALDES....

KAN IKKE ANBEFALDES....
Vi er to kammerater der har været på en uges skiferie i Sölden i Østrig. Selve skiferien har været udemærket, med masser af godt skiløb. Så til det dårlige, på selve hjem turen sne’de det kraftigt, hvilket havde den betydning at vi ikke kunne flyve fra Innsbruck lufthavn, som kun ligger 1,5time fra ski sportstedet. Vi køre alligevel fra hotellet klokken 10:30, til lufthavnen i det vi skal samles med andre turister der heller ikke kan komme hjem. Efter ca. 2 timers venten i lufthavnen, får vi besked på at vi skal køre til München, for at fange flyet der, og at det vil vente på os, indtil vi kommer. Efter 6 timers kørsel mod München fra Innsbruck, får vi besked på at vi skal løbe mod checkin med alt bagage, i det flyet stadig venter på os. Da vi ankommer forpustet og omtumlet ved skranken, får vi alligevel at vide at vi er kommet for sent. Så vi derfor er nødsagt til at overnatte i München. Siden klokken 20 får vi besked på at der er nogle på kontoret, der allerede er i gang med at kigge på fly billetter til os. Vi mailer og SMS både klokken 22 og 23, og begge gange med beskeden om at der er nogen der arbejder på sagen. Endelig klokken 00:27 efter en lang rejsedag, hvor vi er trætte får vi besked om at vi skal flyve hjem klokken 14, også vil vi være hjemme i Billund søndag klokken 18:10, selv om at vi har været ind og tjekke at der både er fly afgange klokken 9 og 10 om formiddagen. Her får vi blot besked om at de har valgt at de ikke vil bruge så mange penge på at få deres gæster hjem, og der med sagt at de hellere vil spare et par tusinde kroner og til gengæld river en hel dag ud af vores kalender, samt de 10 andre gæster der også er strandet i München. Under den her utrolig lange og dårligt planlagt hjem tur er vi ikke blevet mødt med nogen forståelse. De guider vi har haft adgang til at snakke med, har kun refereret til beslutninger der er blevet taget på “hoved kontoret”. I mine øjnene så er Slopetrotter ikke selskabet du skal tage med, hvis du forventer nogen service i nødsituation, som fx. for meget sne i Østrig (ironi kan forekomme). Der er udelukkende fokus på at spare lidt på bekostning af deres gæster. Så min opsummering er: hvis der ikke opstår problemer på turen, så er det et fint selskab, men kommer der udfordringer så er du på egen hånd, da de absolut ikke virker til at have nogle nødprocedure, også kan en hjem tur fra Sölden godt komme til at tage små 29 timer
( en tur der kan køre på 10 timer i egen bil hele vejen hjem)

6 januari 2019

Kære Michael,

Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med Slopetrotter.

Vi har været nødt til at omdirigere fly, busser og lave nødløsninger for vores gæster der, ligesom dig, har været påvirket. Det skyldes de store mængder sne, lukkede veje, lukkede lufthavne og ekstra meget trafik.

Det har vi forsøgt at gøre på bedste vis under omstændighederne. Jeg kan virkelig godt forstå din frustration og din ærgrelse over den afslutning på, hvad jeg håber ellers har været en dejlig skiferie.

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om sagen og den oplevelse, du har haft. Derfor ringer vi til dig i dag.

Jeg håber, du har lyst til at tale med os.

De bedste hilsner,
Claudia / Slopetrotter Skitours

Fuldstændig fantastisk service

Fuldstændig fantastisk service!
Min kæreste og jeg har kort tid før nytår besluttet, at vi vil på skiferie og fejre det nye år. Optimistiske, som vi er, søgte vi efter skipakker, som inkluderede liftkort, husly, halvpension m.m., men uden held - indtil vi faldt over Slopetrotter Skitours. Vi kom i kontakt med Kasper Asmund, som gav os et tilbud. Et tilbud, som vi hurtigt også fandt ud af var den billigste og lettest løsning, da den opfyldte alle vores ønsker. Dog var vi ikke hurtige nok til at takke ja til tilbuddet - og derfor sendte vi også Kasper på en hård og svær opgave, da vi spurgte om han havde et sidst træk i ærmet. Det havde han heldigvis og derfor tager vi nu afsted på skiferie til nytår. Vi kunne ikke være mere taknemmelig for Kaspers og Slopetrotternes indsats!

Så kæmpe cadeau til Slopetrotter Skitours og Kasper.
Tak, tak, tak!

Glædelig jul og godt nytår :-)

- Simone

19 december 2018

Verdensklasse service

Efter stor søgning valgte vi at kontakte Slopetrotter Skitours for at få hjælp til at finde det helt rigtige for os på vores snævre budget.

Kasper var verdens klasse til at svare hurtigt og komme med en masse forskellige tilbud så vi kunne finde lige præcis det vi synes bedst om.

Efter en god pris har vi nu booket og glæder os meget til at komme afsted.

29 november 2018

Super god service!

Har været i dialog med Kasper, som guidede mig gennem de forskellige destinationer og hjalp med at finde et super godt skræddersyet tilbud.

Super god service!

7 november 2018

Rigtig god oplevelse

Jeg var med min veninde til Sauze d'oulx arrangeret af Slopetrotter skitours. Det var en super god tur og rigtig godt arrangeret!

7 mei 2018