Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. Første gang i 2015 og siden hvert år. Har vært på Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. Nå sist v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede på hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har været i Cervinia 2 gange før på andre hoteller, så vi så frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svært skuf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sørget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjælpe, når der var brug for det - de var også gode til at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var på ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og råd via chat funktion på mobil. Super god oplevelse og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!
Nørre Voldgade 90, 1358, København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har rejst problemfrit med Slope 3 gange. Gode guider.
Hotel Krone i Bad Gastein. Godt hotel med lækker mad og god service. Superfint skiområde og hyggelig by. Hjælpsomme guider.
Meget charmerende område, med gode pister, byen er meget hyggelig,maden på hotellerne kan KUN blive bedre, kommer helt sikkert tilbage i 2019
Canazei er et dejligt sted at holde skiferie. Gode restauranter og barer, fine pister og lifter og dejlig indkvartering - noget for enhver smag. Slopetrotter får gang på gang på gang lov til at bringe os tilbage til Canazei. På gensyn i 2019 ;o)
De gjorde alt for at alt skulle spille....
Jeg var med Roskilde skiklub i LaPlagne og med en stor gruppe som os på ca 80 personer spillede alt. Tak til guiden Jan
Dejlige omgivelser, Fantastisk sne! Perfekte guider, der går op i deres arbejde!! Bedste after ski, med fantastisk live musik!
Kan kun anbefales!! Vi kommer igen!
Rigtig gode skiforhold, chamerende by og hotel alt i alt em berigende oplevelse der fuldt ud kan anbefales.
Vi var to familier afsted med Slopetrotter til Wagrain. Vi tager på skiferie hvert år og har efter hånden været afsted rigtigt mange gange. Det var første gang med Slopetrotter og bestem ikke sidste. Vi havde en helt vidunderlig ferie og fik den mest fantastiske service hele vejen igennem. En særlig tak til vores skiguide Hannah, der ydede en guideservice ud over det sædvanlige.
De bedste hilsner fra familien Tarding og Bertelsen
Super service før, under og efter rejsen. Kan klart anbefales.
Det var første gang vi rejse med Slopetrotter, bestemt ikke sidste.
Fantastisk ferie. Alt klapper og kører til planlagte tider. Søde og tjenstvillige guider gør oplevelsen endnu bedre. Rigtig god beliggenhed for lejlighederne, tæt på by og lift. Tak for en god oplevelse!
Slopetrotter gør det rigtig godt og vi bruger dem til næsten alle vores skiferie.
Stor ros til dem.
Fantastik tur hvor alt fungerede tilfredsstillende
Alt foregik efter planen,
super hotel,
kanon skiområde
rejse super med fly og transfer
gode guider
Mvh Jim
Dejlig tur tilk Canazei - alt fungerede og vi havde en super uge.
Har rejst flere gange med Slopetrotter og været 100% tilfreds hver gang
Super service og fedt område og hotel der levede mere end op til forventningerne.
Alt var i fineste orden, god pris, masser af information om dvs. samt lidt ekstra events og oplevelser.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.