Ik zie hier allemaal negatieve reviews, daarom wil ik toch even een positief geluid laten horen. Ik heb de afgelopen jaren al mijn sloten bij slotenspeciaalzaak bestelt en dat is altijd goed gegaan. M... Toon meer
Kettingslot besteld, ik krijg volgende dag melding verzonden met DHL en zou dag daarop bezorgd worden. Na een paar standaard tracking messages van DHL komt en ineens te staan "Bezorging verhinder, 1... Toon meer
(10-08-2026) na mailcontact heeft men besloten alsnog het aankoopbedrag terug te storten. 👍 Heb een ART slot besteld en geretourneerd in de originele verpakking. Was nog niet eens uitgepakt. Bedacht... Toon meer
Ook mijn hangslot weigerde!! VINZ, koop dit merk niet want er zijn vele klachten over vastzittende sleutels of niet meer te openen. Slotenspeciaalzaak wimpelt alle klachten af en weet niet hoe klantte... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De sleutel van mijn slot brak binnen…
De sleutel van mijn slot brak binnen geringe tijd af in het slot. Helaas geen compensatie - alleen nadat ik zelf om een korting voor een nieuw slot ontvang ik 10% korting op een slot van een bepaald merk - terwijl ik ook 10% korting zou ontvangen als ik me aanmeld voor de nieuwsbrief. Helaas erg slechte service.
Zeer goeie ervaring met deze zaak.
Zeer goeie ervaring met deze zaak.
Levering oorspronkelijk was zonder problemen.
Aanspraak gemaakt op een garantie (defect), dat werd goed EN snel opgelost.
Aanbod is groot met een goede prijs.
Prima webwinkel.
Slotenspeciaalzaak.nl werkt samen met DHL
Slotenspeciaalzaak.nl werkt samen met DHL. Daar begint dus de ellende. Na een week mijn slot nog niet geleverd. Ik begrijp niet dat bedrijven nog steeds met DHL zaken doen. Veruit de slechte koerier binnen Nederland.
De recensies kloppen
De recensies kloppen, Belachelijke service als je een product terug stuurt, weet je zeker dat je geen geld terug krijgt. Bij mij een mail terug gekregen dat de sleutel niet uit het slot ging (dat deed het dus wel). Ik moest 10 euro betalen en dan gingen ze op onderzoek uit of het echt zo was. Natuurlijk niet gedaan , oplichters.
Product niet geleverd
Product niet geleverd, bedrijf weigert geld terug te geven.
Ik heb een pakket op 9 januari besteld onder de belofte "Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Echter, 16 dagen later heb ik nog niets ontvangen en hier 10 dagen geleden melding van gemaakt. De klantenservice is er mee bezig, maar na een week wachten zonder resultaat heb ik mijn geld terug gevraagd.
Helaas wil het bedrijf dit verzoek niet inwilligen, omdat een halve maand na bestelling "het pakket nog geleverd kan worden", aldus de klantenservice.
Zelf bestel ik hier nooit meer iets en ik zou iedereen ook ten zeerste afraden dit te wel te doen.
Zeer klant onvriendelijk
Zeer klant onvriendelijk. Ik heb 1 bestelling geplaatst en met een QR code afgerekend. Toen werden er 2 bestellingen afgerekend en kon ik dat niet terugdraaien. Ik heb het bedrijf gebeld die mij doodleuk aangaven dat de bestellingen al onderweg waren en dat ik er dan maar 1 retour moest sturen en daar ook nog eens 4 euro in rekening voor werd gebracht.
BESTEL HIER NIET!
snelle service
de ene dag om 20.00 besteld en volgende dag om 15.00 had ik het al binnen.. top
Garantie volgende dag bezorgd
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.
In eerste instantie bestelde ik een hangslot dat de volgende werkdag bezorgd werd. Toen deze na 11 maanden kapot ging heb ik aanspraak gemaakt op de garantie. 2 Dagen later ontving ik een nieuw hangslot.
Fantastische service dus.
Top bedrijf top spullen
ALLE BESTELDE SPULLEN MET TWEEDAGEN VETRAGING ONTVANGEN. TOP MATERIAAL TOP BEDRIJF.
KAN IEDEREEN SLOTENSPECIAAL ZAAK AANBEVELEN.
je leert een bedrijf pas kennen bij problemen
Inderdaad snelle levering van slot besteld op 15/8. Binnen 3 weken stuk. Gemeld en alles gedaan wat zij adviseerden en vroegen. Voorstel gehad dat ik een ander slot zou krijgen en toen bleef het stil.
Best in lijn met andere recensies. Je leert een bedrijf natuurlijk past echt kennen als er iets fout gaat en hoe het probleem dan wordt opgelost.
Ik heb wel wat aan de tip hieronder die ik gelezen heb om rechtstreeks met de Vinz contact op te nemen. Misschien dat zij wel in actie komen.
Ik word al 4 dagen aan het lijntje…
Ik word al 4 dagen aan het lijntje gehouden althans de eerste dag mailde ik waarom de levering via track en trace een dag was opgeschoven waarop antwoord kwam dat dit te maken zou hebben met Paypal???? Ik heb met iDeal betaald dus direct zichtbaar. Nu mail ik iedere dag omdat iedere dag als ik op mijn trace code kijk de bestelling nog niet is ingepakt... maar men reageert niet op mail en als je belt dan krijg je een bandje dat men geen telefoon beantwoord en je een mail moet sturen. Het bedrijf (andere naam) zit in Amsterdam dus fiets er morgen even langs ben bang dat het een meneer op zolder is die wat bij klust. Dus mensen niets bestellen daar wellicht zijn ze al failliet of zo. Ik ga in ieder geval aangifte doen en mijn bank vragen mijn 25,- retour proberen te krijgen. Wat een Joke dit bedrijf.
Top service en levertijd
Top service en levertijd. Daarnaast zijn ze vaak ook nog eens de voordeligste. Ik raad deze webshop aan.
Tot twee maal toe een bestelling…
Tot twee maal toe een bestelling geplaatst, maar telkens wordt de bestelling doodleuk telkens onmiddellijk retour gestuurd. Blijkbaar bestaat mijn adres niet en kan het niet teruggevonden worden op google maps? Ja niet dus! Nu storten ze nog eens 4 euro te weinig terug. Het subtotaal en btw is correct, maar het totaal niet. Oplichterij noem ik dat.
Gisteren weer 3 sloten besteld voor ons…
Gisteren weer 3 sloten besteld voor ons bezorgbeddrijffie, nu al binnen! Fanatastisch!
In het verleden ook al Vinz sloten gekocht voor onze bezorgscooters, werken nog steeds perfect!
Wat een slechte service!
Wat een slechte service bij SlotenSpeciaalZaak.nl. Ik sluit me aan bij de meningen dat de reviews by Kiyoh vast gemanipuleerd zijn - na nog geen jaar in het bezit te zijn van een slot is de sleutel ineens afgebroken. Ik heb gemaild met Abus die me doorverwezen naar de verkopende partij. Je krijgt louter een standaard mail waaruit blijkt dat de fout bij de klant ligt en ze hier verder geen actie op zullen ondernemen. Ik ben eerder klant geweest maar na deze ervaring kies ik zonder twijfel voor een andere verkoper.
----
Ter aanvulling na reacties van slotenspeciaalzaak.nl: Slotenspeciaalzaak.nl heeft tot dusver tweemaal gereageerd op mijn beoordeling en deze de tweede maal aangepast op een wijze waarop het doet lijken alsof ze na louter een slechte reactie 'nogmaals hebben nagevraagd bij de leverancier'.
Het mag duidelijk zijn dat indien er daadwerkelijk navraag heeft voorgedaan, dit pas heeft plaatsgevonden na twee standaard, afwijzende emails en na het schrijven van twee negatieve reviews en terugkoppeling aan Abus over deze slechte ervaring. Het genoemde aanbod betreft een mail waarin ze schrijven contact op te zullen nemen met de leverancier, vooropstellend dit normaliter niet te doen, en voorstellen om het slot alvast retour te sturen waarna een nieuw slot zal worden toegestuurd. Uit de reactie valt op te maken dat er voorafgaande dit voorstel contact is geweest met de leverancier, maar dit komt niet overeen met de correspondentie.
Gezien de snelheid waarmee slotenspeciaalzaak.nl reageert, heb ik, na 3 dagen niks terug te hebben ontvangen na mijn laatste reactie op de tweede afwijzende mail, het slot weggedaan. Mijn vermoeden is dat de 'uitzondering' na 4 dagen vanwege de negatieve reviews & terugkoppeling aan Abus is aangeboden.
De beoordeling - zeer slecht - komt daarom juist heel goed overeen met onze correspondentie die verder reikt dan alleen het coulance aanbod, en vertegenwoordigt zowel jullie uitgangspunt, 'de klant zit fout', als jullie aanpak pas in actie te komen nadat deze 'moeilijk' begint te doen.
Mijn advies voor eventuele kopers blijft dan ook om te kiezen voor een andere partij om zichzelf deze moeite te besparen.
Rectificatie voor Slechte service etcetc.
Hierbij plaats ik een nieuwe recensie voor Slotenspeciaalzaak.nl.
Het probleem is achteraf toch heel netjes opgepakt door een andere medewerker die zich verontschuldigde voor de onduidelijkheid. Ik heb een tegemoetkoming gehad van Slotenspeciaalzaak.nl waar ik tevreden over ben. Daarom vind ik ook dat mijn eerste twee sterrenbeoordeling nu naar vijf mag.
Medewerker Lisa heeft heel goed werk verricht voor het bedrijf.
Ik laat voor de duidelijkheid de eerste beoordeling in tekst hieronder ook staan.
De hoge score op Kiyoh zal wel gemanipuleerd zijn...
Ik lees hier veel herkenbare klachten!
Slot (AXA Foldable) besteld en zeer snel geleverd, prima!
Maar de houder was stuk bij aankomst, direct gemaild. De antwoorden die ik mocht ontvangen waren vaag en onduidelijk. Ze wilden foto's en daarna wilden ze nog meer uitleg over datgene wat stuk was. Een sluiting notabene.. hoe moet ik dat anders uitleggen? Retour zenden dat zie ik hier wel hoe dat gaat. Een geld teruggave van 75% omdat je een verpakking hebt geopend??? Anders kan je dat slot niet uitpakken toch?
Ook werkt het slot eigenlijk niet naar behoren, de sleutel blijft 'hangen' en het gaat vreselijk stroef. Niet gewend bij andere sloten van deze kwaliteit!
AXA zelf benaderd en deze stuurt mij nu zonder enkele vraagstelling en kosten een nieuwe houder op!!!
Kijk medewerkers van Slotenspeciaalzaak... Dat heet service!!!
Met jullie firma doe ik geen zaken meer, en ik hoop dat iedereen eerst op zoek gaat naar ECHTE recensies over jullie nazorg!
De hoge score op Kiyoh zal wel gemanipuleerd zijn...
- Slot past niet om wiel (Vespa), dit staat niet gespecificeerd in de omschrijving
- Uiteraard kun je dit pas concluderen nadat je de verpakking hebt geopend
- Wil retourneren en een ander model aanschaffen via dezelfde site
- Geretourneerd met losse verpakking erbij
- Retourkosten moet je zelf betalen (enigszins redelijk)
- Wat niet redelijk is is dat je slechts 75% van de aanschafwaarde retour krijgt, terwijl het product nieuw geretourneerd is.
Order BIS300094333
Verkeerd advies en geen retour
Ik wilde een motorslot plus muuranker bestellen en heb met Slotenspeciaalzaak.nl gebeld om te informeren welke set zij adviseerden. Op basis van hun advies heb ik een slot en muuranker besteld. Toen ik de set wilde monteren bleek dat deze producten helemaal niet bij elkaar passen. Het retourproces verliep in eerste instantie niet naar wens, maar uiteindelijk is het product alsnog omgeruild voor een passend product.