Bestelling geplaatst en door GLS kwijtgeraakt. Contact gezocht met de winkel en deze hebben direct een onderzoek gestart en ook meteen een nieuw artikel verstuurd die gelukkig de volgende dag arrive... Toon meer
Als iedereen ontploffend speelgoed uit de schappen haalt behalve jullie... zouden jullie er dan naast zitten of alle anderen? Succes met verantwoordelijk gehouden worden! Ik koop hier iig niks in comb... Toon meer
Ik was enorm sceptisch om hier iets te bestellen gezien de vele negatieve reviews, dus ik heb eerst de klantenservice getest door te vragen of zij mij konden bellen. Dat werd door een keurige meneer... Toon meer
Onbetrouwbaar als je iets op tijd in huis wilt hebben, wat zeker met kinderspeelgoed en verjaardagscadeaus kwalijk is. Wij hebben besteld op zaterdag, zou 1-2 dagen duren maar is op woensdag nog altij... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
With over 110 fun-filled stores throughout the UK and Ireland, Smyths Toys Superstores is a leading provider of fun and games for kids of all ages! Our stores are bursting with a huge range of toys, video games, bikes and baby products, all at the most competitive prices.
Ierland
- www.smythstoys.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Beter dan verwacht
Ik had wat schrik om te bestellen door de vele negatieve reacties. Uiteindelijk goede reacties gelezen en toch eraan gewaagd om de lego te kopen aan een goedkopere prijs dan elders. Besteld op 24/5 en vandaag correct toegekomen. Voor mij is het een aanrader
Zeer slechte ervaring in Westfield…
Zeer slechte ervaring in Westfield Mall. Om 17:55u kom ik samen met mijn zoontje - na veel vertraging onderweg op de snelweg - aan in de winkel om twee producten terug te brengen. De winkel mochten we niet in, en dat gaf ook niet, immers kwamen we puur om te retourneren. Dit kon niet gaf de dienstdoende medewerker bij de kasse aan. Wat een verschrikkelijke gevoelloze medewerker die doodleuk zei: "kom morgen maar terug!!". Een reden om niets uit te geven bij deze winkel!! Heel zonde, want ik had deze store pas gisteren ontdekt.
Niet hier bestellen als je het op tijd…
Niet hier bestellen als je het op tijd wilt hebben voor een kinderverjaardag. Doen zaken met dpd, daar al 2 dgn in depot, wordt nog steeds niet gebracht. Nu al 2x gebeurd.
Twee pakketten Lego zwaar beschadigd
Twee verschillende pakketten Lego zwaar beschadigd aangekomen omdat het zeer slecht verpakt was. Zat alleen een veel te grote slappe omdoos omheen. Er is niet eens een klantenservice die je kan bellen. Slecht slecht slecht. Retourneren op eigen kosten! Wat een waardeloos bedrijf. Koop hier nooit meer wat.
Alles verliep super.
Ze hadden een aanbieding van een Lego set. Eerst wat argwanend om te bestellen. Toch erop gewaagd. En zo blij.
Prachtig legoset vlot geleverd. Tracking van DPD was mooi te volgen. Bedankt Smyths toys.
Blij mee.
Mooie Mario lego set besteld voor een zeer scherpe prijs.
Daarnaast met GLS snel levering besteld. Het pakket zondag besteld en keurig zoals beloofd op dinsdag binnen.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst ! door gls bij buren geleverd maar die hebben niks ontvangen melding gedaan pakket zoek , smyths toys heeft onderzoek gedaan en kreeg vrij snel antwoord en kreeg netjes mijn geld gestort zodat ik in de winkel kan halen omdat GLS erg slecht leverd in mijn straat. goede communicatie netjes opgelost !
Bestellen gaat moeilijk helaas 😭😭😭
Wil ik inloggen op mijn account krijg ik de melding probeer het opnieuw
Telkens is dit geval hiervoor wilde ik ook inloggen op mijn account toen hadden hun systemen geüpdatet ofzo dan raad je het al om het account in te kunnen heb je een code nodig deze wordt alleen niet verzonden dus nu maar een bestelling geplaatst in nieuw account ben benieuwd
Iets wat je in 2 min bestellen kan duurt vervolgens uur omdat je toch het account in wilt ik moet dan wel zeggen smyth toys super toys is geweldig bezig . vanuitgaande dat als je de klantenservice een mailtje stuurt wordt hier niet of nauwelijks of heel traag op gereageerd als ze het al doen terugbetaling gaan hier ook mogelijk wanneer je er niet achteraan gaat ben je het geld wel kwijt. Maar dat moet ik dan ook zeggen ze betalen wel terug maar het was niet goed doorgekomen dit was dan wel een tijdje geleden maar wel opgelost dus maar toch deel ik dit even
Ik was een cadeautje aan het zoeken…
Ik was een cadeautje aan het zoeken voor mijn neefje uit Turkije en werd weggestuurd omdat ik Turks aan het praten was met mijn vader. Echt onacceptabel! Ik kom hier nooit meer terug!😡🤬
Ik heb de step 2 waterpont met pomp…
Ik heb de step 2 waterpont met pomp besteld. 70 euro voordeliger dan bij anderen.
Binnen 3 dagen geleverd. Keurige service door chauffeur, die hem in de tuin wilde zetten.
Bij het openen vd doos, schoof ik het baddeel uit de doos. Hierdoor dacht ik dat de pomp ontbrak, maar die bleek onder het bad te zitten.
Ik had al een mail gestuurd naar de klantenservice van Smythstoys over de vermeende ontbrekende pomp, maar later natuurlijk excuses aangeboden. Want de pomp zat er gewoon bij.
Dezelfde dag nog reactie van de klantenservice.
Helemaal dik tevreden!
Geen negatieve reactie hier
Geen negatieve reactie hier. De verzending liet even op zich wachten maar heb het optijd in huis gekregen. Helemaal blij :-)
Top ervaring!
Lego set gekocht, snel verzonden en erg goedkoop vergeleken met andere winkels. Top ervaring!
Er stond op het bordje bij de snackles…
Er stond op het bordje bij de snackles van disney dat er 2 voor 15 zijn. Ik kom bij de kassa en ik moet 22 euro afreken. Ik ben terug gelopen naar een medewerker en die zij dat het er opstaat in mini cijfers dat deze barcode er niet bii stond. Niemand gaat daar naar kijken. En op het plaatje staat de afbeelding van het product wat ik wilde kopen. Heel slecht is niet de eerste keer dat dit gebeurd!
top service
product gekocht en nog niet binnen gekomen ,er kwam een actie met veel korting.
ik kreeg het verschil van korting 18 euro direct terug gestort op mijn rekening. Product inmiddels binnen
Verkeerde artikel ontvangen
Verkeerde artikel ontvangen, kreeg een AI aa de telefoon, uiteindelijk retour gestuurd en geen geld terug ontvangen. Niet bestellen hier!!
Zeer tevreden
Ik deel hier bewust een review omdat ik vooraf de negatieve reviews heb gelezen. Ik heb vorige week een watertafel besteld die bij Smyths Toys een veel betere prijs had dan elders. De bestelling is goed verlopen en ik heb binnen 4 dagen de watertafel netjes ontvangen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring! De levering is veel te laat. Dus mijn dochter had geen verjaardag cadeau. Het bleek ook nog Engelstalig speelgoed te zijn en het was beschadigd. We zijn nu al vanaf januari bezig. Enige wat ik vandaag gehad heb ik 20 euro retour. En dan hopen ze ons als klant te behouden. Ik zou zeggen koop er niets!!
1 ster. En dat ene ster alleen voor de snelle levering.
Maar voor de rest echt een onprofessioneel bedrijf. Laat eerst zien dat ze t op voorraad hebben, Verkoopt het, en later geven ze aan(na de opdracht te hebben verstuurd) dat er bepaalde producten niet op voorraad waren (website stond er op voorraad), En daardoor niet geheel kan worden verstuurd.Maar de producten die ontbraken was ook de reden voor mijn aankoop. De belangrijkste en wou geen verzendkosten betalen dus bestelde ik er wat bij.
Dit is letterlijk belazerd worden. Ik zou zeggen kijk uit! En ik zal ook Nooit meer iets kopen hier.
Schandalige winkel!!
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven! Zeer oneerlijke en onvriendelijke winkel! Mijn preorder was niet goed doorgekomen dus ik wou het een dag later opnieuw proberen… maar ze hadden hun prijs aangepast (+€45)… ik had hierover gemaild naar de klantendienst, wordt verweten voor leugenaar enzovoort. Zeer onbeleefde klantendienst! Slechte ervaring ooit!
Prima!
Kindercadeautje gekocht. Ik las andere reviews en bereidde me voor op het ergste, want ik had het wel binnen een week nodig. Na het bestellen (op een maandag), mét gratis verzending, direct een bevestigingsmail, en een uur later een mail dat het aangemeld was aan de bezorger (GLS). De morgen erop was het inmiddels al onderweg. Aangezien het er minstens 2-3 werkdagen over zou doen geen rekening mee gehouden, dus eerste levering gemist. 2e levering op een pakketpunt laten bezorgen en de woensdag al in huis. Supersnel en goede ervaring. Zegt misschien minstens zoveel over de bezorger, maar ze zijn zeker snel bij Smyths.