Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til Sparekassen Nr. Nebel og Omegn. Fra første samtale har vi følt os set, hørt og taget seriøst – både menneskeligt og økonomisk. Carsten og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Carsten, Vi vil gerne sige dig et stort, varmt tak for den fantastiske indsats, du har ydet i forbindelse med vores lejlighedskøb. Uden din professionelle og altid hjælpsomme vejledning... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og personlig rådgivning! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har kun positive oplevelser med Nr. Sparekasse! Det er en lokal bank med en personlig tilgang, hvor jeg altid føler sig set og hørt. Min... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været bankkunde i Nr. Nebel Sparekasse gennem omkring 20 år. I begyndelsen var de nok Danmarks bedste - men med tiden kunne de ikke leve op kravene som erhvervsbank. Nu, hvor jeg skal skift... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste oplevelse i mit liv

Værste oplevelse i mit liv, Jeg fik reelt løn i går og de her idioter har valgt at putte mig i -200kr efter jeg har valgt at købe et par bukser til 1450kr (som jeg i hvert fald havde mere end nok penge til) og nu skal jeg seriøst betale for at sende min bank en besked om hvad de nosser har gang i. De sidder seriøst på deres fede numser og scammer en gut på 17 år gammel der ikke engang har SU endnu. Altså prøv at overvej hvis jeg lige var fyldt 14 år og havde fået mit mastercard og med det samme de bare fjernede penge fra min konto var jeg i 1000kr i minus og med kæmpe renter. ALDRIG meld jer ind i den her bank

1 mei 2024

0/10

Jeg prøvede at underslæbe mine midler og hvidvaske mine forskellige ulovlige indtægter. Der jeg har med et uheld indraget migselv i narkoperationer. men til min overraskelse melder min bank mig til politiet. som nu har forsaget at jeg ikke engang har råd til en sølle scone i netto
mine børn sulter, og i er grunden til jeg mangler penge til fifa points

5 mei 2023

5 stjerner her fra - fantastisk oplevelse

Vi har fået den bedste behandling til dato hos Carsten Jensen, han har været så imødekommende og lyttende til vores ønsker og har for første øjeblik været så behjælpelig med diverse ting og kommet med rigtigt gode inputs!
Vi har også været til en meget fint møde i sparekassen, hvor vi fik gennengået vores økonomi og økonomi i forhold til huskøb og Carsten Jensen var så god til at give os ro i maven og har hjulpet os igennem et huskøb, hvilket vi er meget taknemlige for - vi føler os 100% trykke ved at skifte bank til sparekassen for nørre Nebel og omegn!

23 juni 2023

Fremragende pengeinstitut

Jeg er ungdomskunde i Nørre Nebel Sparekasse og har lige været til mit første møde i banken. Jeg blev mødt med venlighed, interesse og faglige kompetencer.

Der blev taget tid til at svare på alle mine spørgsmål - både de store og de små:)

Kort og godt - Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn, og ikke mindst Anita fra Outrup-afdelingen, kan varmt anbefales:)

17 maart 2022

Kompetent og imødekommende

Jeg bor ikke i nærområde, faktisk i den helt anden ende af landet, da jeg blev kunde i Sparekassen. Men jeg oplever der er kort vej fra en opringning til kompetent rådgivning. Høj faglighed, tillid og stor imødekommenhed har altid været gennemgående i de snart 20 år jeg har været kunde i Sparnebel.
Jeg tror priser og vilkår er som i de andre pengeinstitutter, men her er serviceniveauet godt og det er er rimeligt nemt at få kontakt til en rådgiver der kender mig som kunde. Det betyder noget når man har brug for et lån i en kortere periode eller rådgivning og etablering af f.eks bolig og kreditlån.

22 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sparekassen yder altid en god service

Jeg selv kommer ikke fra omegnen, men det har ingen indflydelse ift. den service der ydes. Sparekassen yder altid en god service. De er fleksible, og besvarer en efterspørgelse med meget kort svartid. En dygtig bank, hvor man kan forvente en god kontakt mellem rådgiver og kunde.

23 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og seriøs service

Super god og seriøs service, rådgivning og et nærværende personale.
Fantastiske ansatte og meget hjælpsomme.
Proffesionel rådgivning og opfølgning.
Kan varmt anbefale Sparekassen Nr.Nebel.
MVH
Vestjysk Bilhus as
Jeanette Nør-Jensen

1 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nr Nebel Sparekasse er præcis så dårlig…

Nr Nebel Sparekasse er præcis så dårlig en bank for "dårlige bankkunder" ingen service overhovedet. Jeg har betalt min bankgæld, hus og bil. Så når de ikke tjener penge på kunderne mere slutter al service. De gider ikke bruge tid på en sådan kunde.

6 oktober 2022

SKIFT BANK OG KOM I CENTRUM

Det er da helt vildt !!!

Jeg hører til det 'grå guld' og har en mindre erhvervsvirksomhed, så jeg havde ikke de bedste kort på hånden, da jeg besluttede mig for at skifte bank.

Efter en helt igennem positiv oplevelse vil jeg gerne opfordre andre til at overveje at skifte til en selvejende bank som denne, hvor du som kunde (både privat og erhverv) er i centrum, og hvor du bliver respekteret for den du er, stor som lille. Alle burde prøve at skifte bank, for det er hverken svært eller uoverskueligt, og man bliver taget i hånden under hele processen.

Min nye bankrådgiver har sat sig ind i mine forretningsområder, er visionær og en fantastisk sparringspartner, og det er første gang jeg i mit lange liv, at jeg bliver forstået som kunde og menneske og ikke bare føler mig som brik i et puslespil, der bl.a. går ud på at tilgodese en flok aktionærerne.

Jeg er klar over at min nye bank skal leve op til de samme regler og stramninger p.g.a hvidvaskningsregler og finanstilsyn som andre banker, men jeg er ikke på noget tidspunkt blevet tudet ørerne fulde heraf, det er virkelig rart og betrykkende for Lille Mig. Jeg er kommet ’hjem’ og glæder mig til fremtiden, tak for det.

26 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med den måde vi ee blevet taget i mod

Meget tilfreds med den måde vi er blevet taget i mod. Skiftede i juni 2021, fra Danske Bank. Nu føler jeg at vi bliver behandlet som personer og ikke som numre. Fik Sparekassen anbefalet af venner i Hundested på Sjælland som også havde skiftet fra et andet pengeinstitut.

23 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En pengeinstitut hvor kunden er i centrum.

Har brugt Nr. Nebel Sparekasse de sidste 20 år. Kan kun rose dem helt op i skyrene. Har ikke haft en bank der har hjulpet mig så meget som dem. Kan kun varmt anbefale dem til andre, hvis i ønsker en bank hvor du ikke kun er et nummer i systemet, og som altid står klar til at hjælpe med økonomien. Mvh. René

4 augustus 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arrogant og mangel på forståelse.

Har været kunde her i 15 år, men har nu valgt at skifte bank efter alt for mange dårlige oplevelser og mangel på forståelse fra bankens side. Jeg er studerende, og min kæreste og jeg har siden sidste sommer levet for hans løn, da jeg ikke har flere SU klip, og ikke vil tage slutlån.
Det har også gået helt fint, men da pengene én måned kom lidt sent til min konto, hvor banken allerede havde trukket husleje, fik jeg svaret at hvis pengene ikke var der dagen efter, så ville de tilbageføre pengene.
Nogle måneder efter blev en regning trukket lidt tidligere end forventet og der kom derfor minus på min konto - som jeg fik dækket med det samme jeg så det. Kort tid efter fik jeg så en besked fra banken "om der snart kom nogle penge" - pengene var der allerede på det tidspunkt! Skrev så at jeg synes de er meget hurtigt ude altid, og fik bare et arrogant svar tilbage at de "dog ikke har sendt nogen rykkerskrivelser (100 kr) endnu" - For at man har minus på sin konto i et par timer?! Jeg har desuden hørt fra flere at de har haft samme oplevelser.
Jeg kan ikke anbefale Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn.

20 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Årelang tilfredshed med service og rådgivning

Jeg har - trods bosiddende i København - været kunde i Nr. Nebel Sparekasse i over 20 år. Jeg har igennem tiden været ualmindelig tilfreds med den service og den rådgivning jeg fået. Så tilfreds at jeg altid anbefaler Sparekassen til mennesker, der af en eller anden grund søger ny bankforbindelse.

10 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stadig piv ringe service.

Jeg kan kun tilslutte mig, andre kunders oplevelser af. at være kunde hos Nørre Nebel Sparkass, jeg har været det i ca. 26 år, Jeg har ingen lån i banken, men jeg har været på dagpenge og sygedagpenge i 18. mdr. og har ikke en rigmands konto. Ja jeg er står i rki, og så er man pr. difinition en dårlig betaler... gu jeg ej, jeg er bund stædig, men nu er jeg dømt og må betale. dvs. jeg er ude af rki om max 14 dage. men når man virkelig har brug for penge troede jeg at det var i banken man lånte, sådan er det stadig ikke i Nørre Nebel, nej " for tænkt nu hvis " jeg ikke betaler det lånte.... Det er blevet en sørgelig bank... sluttelig fik jeg at vide på mail, at hvis jeg er så utilfreds, kan jeg jo bare skrifte bank.

6 oktober 2020

Ialt en kedelig oplevelse

Nr. Nebel Sparekasse - pas på når du skifter væk fra dem!
Jeg har været bankkunde i Nr. Nebel Sparekasse. I begyndelsen var de nok Danmarks bedste - men med tiden kunne de ikke konkurrere med boliglån kun dyre pantebreve
Nu, hvor jeg skal skifte bank, er de nok Danmarks dårligste bank. Forhøjet gebyr politik uden varsel. ingen samarbejde, stopper betalingerne uden videre, pålægger gebyrer uden mit vidende. Samt lukket dankort og netbank uden varsel
Sørgeligt at anmeldelsen skulle komme frem her uden varsel fra min side så.
4523 dkk for at flytte en kapitalpension, jeg vil hermed advare andre kunder mod disse gribbe.

7 mei 2020