Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til Sparekassen Nr. Nebel og Omegn. Fra første samtale har vi følt os set, hørt og taget seriøst – både menneskeligt og økonomisk. Carsten og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Carsten, Vi vil gerne sige dig et stort, varmt tak for den fantastiske indsats, du har ydet i forbindelse med vores lejlighedskøb. Uden din professionelle og altid hjælpsomme vejledning... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og personlig rådgivning! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har kun positive oplevelser med Nr. Sparekasse! Det er en lokal bank med en personlig tilgang, hvor jeg altid føler sig set og hørt. Min... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været bankkunde i Nr. Nebel Sparekasse gennem omkring 20 år. I begyndelsen var de nok Danmarks bedste - men med tiden kunne de ikke leve op kravene som erhvervsbank. Nu, hvor jeg skal skift... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sparrekassen Nørre Nebel dårlig bank for kontanthjælp/su modtagere og dårligt lønnede

Det er den Værste bank vis du er su/kontanthjælps modtager eller i det hele taget bare ikke har de rigtige økonomiske midler. Det er så om sige en rigmands bank for sommerhus ejere og firmaer såsom lunde taxa, Har været deres kunde i et årti nu og må sige stop for de snakker ned til en og vis rådgivningen er misvisende vil de ikke stå til ansvar for det senere hen i forløbet. så om sige noget af det værste jeg har været udsat for er den frækhed at få at vide at jeg bare kunne skifte bank efter at have efterspurgt en ny rådgiver håber virkelig andre læser dette og vis i er dårligt lønnet eller på su/kontanthjælp så er min erfaring at i ikke skal vælge sparrekassen Nørre Nebel.

15 januari 2020

Altid smilende og imødekommenhed

Altid smilende og imødekommenhed.
Banken ansatte bestrider en snarrådighed og konduite som er sammenholdt med god sparring og faglig kompetence. er den rigtige løsning for os!

1 februari 2019

Stay away!!

Jeg har været privatkunde i banken i ca 10 år og har aldrig haft overtræk, kassekredit eller lign. Denne måned er min SU forsinket 10 dage, hvilket gør at min konto går i overtræk med 5000kr de ti dage. Jeg informerer banken og regner ikke med at det er noget problem overhovedet. Jeg betaler også gerne det gebyr det koster. Men nej. Jeg får det mest arrogante svar tilbage, jeg skal pludselig redegøre for min indtægt (jeg har fået SU i to år, intet har ændret sig) og senest kl 13 dagen efter (hvilket jeg ikke når da min skole havde lukket og først åbnede dagen efter pga nytår), og min bankrådgiver har annulleret min huslejebetaling og min fremtidige betalingsservice til min husleje.

Jeg er dybt chokeret over denne behandling og den nedladende tone. Jeg skal klart have en anden bank! Det er simpelthen ikke i orden.

4 januari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nr. Nebel Sparekasse - pas på når du skifter væk fra dem!

Nu, hvor jeg skal skifte bank, er de nok Danmarks dårligste bank. Ingen venlighed, kun sure miner, ingen samarbejde, stopper betalingerne uden videre, pålægger gebyrer uden mit vidende.
Sørgeligt, at et så mangeårigt samarbejde skal ende på den måde!

27 april 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for tilliden og hurtig …

Tak for tilliden og hurtig sagsbehandling! Sparekassen for Nørre Nebel & Omegn kunne klare sagerne på 10 dage, hvad mit tidligere pengeinstitut gennem 33 år ikke kunne finde ud af på 5 måneder!

25 april 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En bank, der altid er der for dig

Jeg flyttede bank som 23-årig og har nu været kunde i 15 år, og har aldrig fået en bedre og så personlig behandling. Uanset min situation, har banken (min bankrådgiver) rådgivet mig til fordel for mig og min økonomiske situation, som har ændret sig en del over årerne. Det betyder naturligvis, at jeg ikke altid har fået min "vilje", men det har altid været for mit eget bedste. Min mand er nu også flyttet til banken, og vi har fået en ny rådgiver, som også er rigtig dygtig og kompetent. Vi har aldrig været i banken, da vi bor langt væk, men de er godt rustet til, at heller aldrig har været nødvendigt, alt fungerer. Jeg kan kun anbefale banken til andre.

13 januari 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lukkede min konto uden at informere

Efter at have været kunde i mange år flyttede jeg til en billigere bank og sparede over 4 % i renter. Jeg havde dog beholdt en konto hos dem jeg stadig brugte lidt en gang i mellem. Pludselig en dag kan jeg ikke få adgang, og da jeg spørger i banken få jeg at vide at den er nedlagt fordi jeg ikke bruger den mere -eller åbenbart ikke nok.
Jeg synes det var en dårlig behandling af en mangeårig kunde.

13 mei 2015

Mig og min bank

Jeg har haft sparekassen siden 99 og kan kun sige positive ting om dem. Alle man taler med er utrolig flinke og rare og gør alt for at hjælpe med ens forespørgelsel eller problem. Kunne jeg give 6 stjerner gjorde jeg det

6 december 2012
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God bank

Super god bank som jeg har haft hele mit liv. Gode renter og god betjening. Jeg har aldrig haft større problemer med dem, på nær en enkelt gang hvor jeg skulle have nyt kreditkort og de kom til at give mig en ny pinkode selvom jeg var blevet forsikret om det modsatte - det havde været en god ide at informere mig om fejlen inden jeg begyndte at benytte det :)

Men ellers super god bank :)

9 mei 2012

God bank

Jeg har været kunde her i banken i flere år og det er den bedste bank i DK efter min mening.
De er nede på jorden og er altid klar til at hjælpe med spørgsmål mm.

21 mei 2011