Sportsdirect.com Reviews

305.845
TrustScore 3 uit 5

3,1

Van alles werkte niet bij het retourneren en het was moeilijk om het contactformulier te vinden. Het vergde meerdere mails met allerlei fouten erin om uiteindelijk te kunnen retourneren. Ik moet zegge... Toon meer

(Dutch) Nike Air Max schoenen gekocht en in perfecte staat toegekomen in België! Bedankt! Vriendelijke Groeten, Robin Cauwels

Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, maar nu neem ik de tijd er even voor. Na een fout in een bestelling door mezelf, werd mijn pakketje niet afgeleverd. Na contact op te nemen met de service dienst... Toon meer

Ik heb wat tenniskledij besteld en dit is te klein. Ik wil het graag terugsturen maar helaas, alleen een melding met adres en dat het voor eigen kosten is. De kosten van retour sturen is duurder dan d... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kampeerwinkel
  3. Fitnesswinkel
  4. Hardloopwinkel
  5. Voetbalwinkel
  6. Sportkledingwinkel

Over Sportsdirect.com

The UK's largest Sports Store, we bring you the best brands at bargain prices, all year round! With stores all over the UK as well as a huge online catalogue, you're sure to find what you're looking for!

Customer Service Opening Hours

Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)

Contact us via Customer Care

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

306K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(305.845)

16.634 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

niet geleverd maar…

Op zich heeft dpd niet geleverd maar geven aan van wel. Wezijn 1 maand verder, geld weg, geen pakket na mijn 4e mail pas reactie dat het wordt uitgezocht na de 5ex mailen met jurische stappen kan opeens ket pakket weer verstuurd worden en mag ik blij zij het als service te zien dat ze het opnieuw versturen. Het is dat de school hier een samenwerking mee heeft maar wat een slome toestand

2 oktober 2025

Mijn bestelling is nooit afgeleverd

Mijn bestelling is nooit afgeleverd. Ik zou het geld binnen 2 weken terugkrijgen maar heb nog steeds mijn geld terug gehad. Ik wacht al 3 maanden!
Helaas niet te vertrouwen. Maak mijn geld zsm over en ik zal een positieve review plaatsen.

SDNL50001001196556

1 juni 2025

Nooit geleverd

Online besteld, pakje nooit geleverd. Ze gebruiken een cheap bezorgdienst zonder track & trace. Klacht ingediend, maar ‘hun gespecialiseerde team’ is nu al meer dan een maand aan het ‘onderzoeken’. Geen oplossing, geen terugbetaling. Alles wordt op mij als klant afgeschoven. Bestel hier vooral niet, tenzij je graag betaalt voor lucht.

2 juli 2025

Artikel retour gestuurd

16 juni een product retour gestuurd. 2 juli eens een bericht gestuurd wanneer ze mijn retour gaan behandelen. 3 juli krijg ik opeens bericht dat mijn retour is ontvangen. 23 juli een bericht gestuurd wanneer ik mijn geld terug krijg. 24 juli is het opeens overgemaakt. Kortom, als ik er niet achteraan was gegaan had ik er naar kunnen fluiten. Ook de verzendkosten voor de retour waren een verrassing. Op de site zeggen ze vanaf €4,99 echter was de goedkoopste optie €14,99 (!!!). Eerste en laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

24 juli 2025

Echt slecht!!!!

Via een bestelling bij sportsworld een levering via Sportsdirect Den haag ontvangen. Deze wil ik retourneren. Op de site staat 4.99 kosten, maar bij selecteren moet ik bijna 17 euro betalen.
Kan nergens een mail of telefoonnummer vinden. Wordt aan het lijntje gehouden en kan dus niet retourneren.
Wat een slechte service.

1 juli 2025

Nooit meer

Ik maakte een vergissing in mijn bestelling. Verkeerde maat, bestelde een 10.5, vermoedende dat dit US maat was. Echter werd het duidelijk in orderbevestiging dat dit UK maat is. Mijn fout. Ik trachtte hen te contacteren om een onnodige verzending te vermijden. Dit lukte via een omweg. Toch gaat Sportsdirect mijn bestelling verzenden, wetende dat ik het zal moeten terug sturen ipv de bestelling aan te passen en meteen het juiste product te verzenden (zelfde prijs,...) Ik kreeg een gerobotiseerd antwoord, eerst in het Nederlands daarna in het Engels. Ai waarschijnlijk. Nooit meer.

25 juni 2025

Retouren nagenoeg onmogelijk

Groene sportbroek besteld, na betalen bleek het een zwarte te zijn. Proberen te retourneren maar "bestelnummer onvindbaar". Superfrustrerend. Nergens een mogelijkheid om contact op te nemen... Echt slecht. Ik lees nu in de andere reviews dat als het wel lukt om te retourneren, je wrs toch je geld niet terug krijgt ..

23 juni 2025

Website error: bedrag afgeschreven geen bestelling en geen oplossing

UPDATE: Dit is fraude van Sportsdirect: ondanks bewijs van afschrijving van de bank, beweert Sportdirect dat ze van niets weten en weigeren een refund!
------------Originele review-------------
Voor de derde keer bij het plaatsen van een order is de bestelling mislukt door een website error van sportsdirect, waarbij het bedrag wel van mijn rekening is afgeschreven.

Het kost me iedere keer minimaal vijf emails, waarbij ik het probleem beschrijf met alle benodigde informatie EN met een afschrift bijgevoegd waaruit duidelijk blijkt dat het bedrag WEL is afgeschreven, maar geen order is geplaatst.

Nog steeds niet opgelost! Intussen weer vijf mails verder en al 3 keer het bankafschrift toegevoegd!

En los de website error op, want dit is niet de eerste keer.

21 juni 2025

Begin mei heb ik hier schoenen besteld

Begin mei heb ik hier schoenen besteld. 1 dag later kreeg ik te horen dat mijn bestelling werd geannuleerd omdat de schoenen niet meer op stock waren. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn geld nog steeds niet terug gehad

2 mei 2025

Bestelling geplaatst eind maart

Bestelling geplaatst eind maart. Zou op 1 april geleverd worden. We zijn 19 juni en wachten er nog steeds op.
Na bellen en verschillende mails naar de klantendienst, steeds geen antwoord en nog minder ons bestelling of geld terug gezien 😠.
Kunnen gewoon geen contact maken met dit bedrijf.

26 maart 2025

weigeren een refund te geven voor een…

weigeren een refund te geven voor een pakket dat ik in retour heb gestuurd. Ze beweren dat het pakket leeg was, terwijl het product er wel degelijk in zat. Weigeren me bewijs te geven van een leeg pakket en hebben me verder enkel maar in het zak gezet. Geen aanrader.

6 juni 2025

nike schoenen

Vandaag met kapotte nike schoenen 65 euro (2weken gedragen, gat in en zool afgelopen) terug geweest in Lommel! Nog nooit zo beledigd geweest! Beweren dat we deze elders hebben gekocht, lang geleden en nu met een nieuw ticket komen ruilen! schandalig! We kopen NOOIT meer daar! Ik denk daarbij dat deze fake nike schoenen waren!

11 juni 2025

LET OP BESTEL HIER NIET

Als je je order niet ontvangt ben je je geld kwijt want dit is wat Sport direct reageert.

Ben vanaf 11 maart aan het mailen en bellen en chatten

Op 6 juni krijg ik antwoord
(Volgens ons is die geleverd ga maar naar de politie of iets dergelijks)

you believe there has been a discrepancy in the delivery and wish to pursue this matter further, we recommend reaching out to a third party, such as your local authorities or filing a police report.

I truly regret that we are unable to resolve this issue from our side and appreciate your understanding.

In the meantime, if there's anything else that you need at all, please do not hesitate to contact us again.

Kind Regards,
Fariza
Customer Service Advisor

Betaal iets meer en haal het ergens waar ze eerlijk zijn

En het is heel moeilijk om met ze in contact te komen hopelijk gaan ze snel in faillissement zodat ze andere mensen niet kunnen belazeren

Verzoek ontvangen
11 March 2025

Verzoeknummer
SDNL50001000816826

11 maart 2025

KOOP HIER NIET

KOOP HIER NIET! Tennisrackets besteld maar de dag er na geannuleerd zonder enige reden, terwijl de rackets nog wel op de site staan. Geen informatie over terugbetaling en geen contact mogelijk met de klantenservice. Bellen naar een winkel van sportsworld/direct heeft ook geen zin want die zeggen dat het via hoofdkantoor gaat. Enorm slechte service, koop hier nooit meer.

5 juni 2025

Ik had oorbellen besteld van Swarovski…

Ik had oorbellen besteld van Swarovski die beschadigd waren, ik heb al 5 keer email gestuurd maar geen antwoord??Ik vind het schandalig dat ik 5 euro moet betalen om defecte product terug te sturen. Slechtste klantenservice!!!

22 mei 2025

Slechte service, koop hier niets!!

Slechte service – koop hier geen schoenen!
Na ontvangst van mijn bestelling bleken de schoenen toch niet helemaal naar mijn zin. Op de website stond dat retourneren geen probleem was en dat dit €4,99 zou kosten, voor eigen rekening. Maar toen ik mijn retour aan wilde melden, werd mijn bestelling niet herkend – een fout op de website, zo bleek achteraf.

Na dagenlang proberen contact te krijgen via verschillende kanalen (zonder telefoonnummer of e-mailadres te vinden), kreeg ik uiteindelijk via een medewerker een retouradres. Toen ik het pakket wilde afgeven, bleken de retourkosten bijna vier keer zo hoog te zijn.

Wederom contact gezocht, maar er werd mij verteld dat ze niets voor mij konden doen omdat ik de schoenen “gewoon niet wilde”. De kosten moest ik zelf betalen, ondanks wat er op de website staat.

Een belachelijk slechte service. Het lijkt erop dat veel mensen hun bestelling dan maar houden vanwege alle moeite, en dat het bedrijf daar flink op verdient. Kortom: koop hier geen schoenen!

27 mei 2025