Sportsdirect.com Reviews

305.836
TrustScore 3 uit 5

3,1

Van alles werkte niet bij het retourneren en het was moeilijk om het contactformulier te vinden. Het vergde meerdere mails met allerlei fouten erin om uiteindelijk te kunnen retourneren. Ik moet zegge... Toon meer

(Dutch) Nike Air Max schoenen gekocht en in perfecte staat toegekomen in België! Bedankt! Vriendelijke Groeten, Robin Cauwels

Ik heb wat tenniskledij besteld en dit is te klein. Ik wil het graag terugsturen maar helaas, alleen een melding met adres en dat het voor eigen kosten is. De kosten van retour sturen is duurder dan d... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kampeerwinkel
  3. Fitnesswinkel
  4. Hardloopwinkel
  5. Voetbalwinkel
  6. Sportkledingwinkel

Over Sportsdirect.com

The UK's largest Sports Store, we bring you the best brands at bargain prices, all year round! With stores all over the UK as well as a huge online catalogue, you're sure to find what you're looking for!

Customer Service Opening Hours

Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)

Contact us via Customer Care

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

306K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(305.836)

16.591 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb op 30-12 mijn retour…

Ik heb op 30-12 mijn retour teruggestuurd, we zijn bijna 4 weken verder en ik heb nog altijd mijn geld niet terug ontvangen. Nergens is er een mailadres te vinden voor contact. Slechte service

24 januari 2025

Good afternoon,

We’re sorry to hear that you returned an item on 30.12, and it’s been almost 4
weeks without receiving your refund. We completely understand how disappointing
this must be, and we’d appreciate the opportunity to discuss this further with
you.

I’ve gone ahead and dropped you a message via email with a subject line of ‘Your

Jordan
Sports Direct Customer Services

Een maand geleden een bestelling…

Een maand geleden een bestelling gedaan, netje geleverd. Maar het item was veel te klein (maat 14 jaar maar leek voor een 8 jarige) item dus teruggestuurd, ondertussen al drie weken terug in jullie bezit maar nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Contact opnemen lukt niet. Ik hoop dat ik toch nog snel terug mijn geld terug krijg.

19 december 2024

Hi,

Thanks for taking the time to give us some feedback.

We’re sorry to hear that you are yet to receive a refund for your return,
without a way to get in touch with customer services. This was really
disappointing to hear, and we’d love the opportunity to discuss this further.

Sports Direct Customer Services

Veel retour problemen, maar vriendelijke klantenservice

In de eerste instantie gaf SportsDirect mij niet de volledige 28 dagen retour termijn. Ik wilde contact met ze opnemen, maar ik kon niks vinden, dus liet hier een klacht achter. SportsDirect is erg meewerkend geweest en heeft een retoursticker geregeld die ik uit kon printen. De uiteindelijke retourprocedure duurde lang en ik kreeg mijn geld niet terug. Na opnieuw contact te hebben opgenomen, is dat ook wel weer opgelost. De medewerkers van de klantenservice zijn erg vriendelijk en meegaand, maar er zijn toch wel een aantal dingen fout gegaan. Ik heb geen zin in opnieuw problemen, dus zal verder ook geen nieuwe schoenen meer bestellen bij SportsDirect. Misschien ook een contact adres op de website zetten?

6 januari 2025

Thanks for taking the time to give us some feedback.

We’re sorry to hear about your recent experience. with us This was really
disappointing to hear, and we’d love the opportunity to discuss this further.

Heel goede service

Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, maar nu neem ik de tijd er even voor. Na een fout in een bestelling door mezelf, werd mijn pakketje niet afgeleverd. Na contact op te nemen met de service dienst hebben ze mij heel goed geholpen tot waar nodig, met als conclusie een terugbetaling van mijn artikel. Heel erg bedankt!

11 december 2024

retour broeken

Ik had 2 broeken gekocht een maand geleden, deze bleken op te pluizen na de eerste keer dat ik ze droeg, ben super geholpen geweest door Joshi de super sympathieke vriendelijke verkoper van de store in Ninove, waardoor ik het product mocht omruilen, dank hiervoor

30 november 2024

Bedankt

Bedankt, deze keer zijn de schoenen van hoge kwaliteit gebleken, laten we hopen dat ze niet teleurstellen. Bedankt voor de handige levering

18 november 2024

Artikelen nietgeleverd

Artikelen niet na 1,5 maand nog niet ontvangen. Mailen en horen dat het nooit op voorraad is geweest. Geld wordt teruggestort. Na een aantal weken nog niets gezien. Oplichters

1 oktober 2024

Good morning, Ernst

Thanks for taking the time to give us some feedback.

We’re sorry to hear that you have not received your order, I do understand your
frustration. This was really disappointing to hear, and we’d love the
opportunity to discuss this further. We've requested for some additional
information from you via Trustpilot.

If you reply to that email with your details, including your email address, this
will allow us to look into this further for you.

We would love to get to the bottom of this to help you further as the situation
you’ve described is not the type of service we expect when shopping at Sports
Direct.

Lois

Retour blijkt helemaal niet gratis te zijn

Retour blijkt helemaal niet gratis te zijn. Erg misleidend, overal staat, gewoon even online aanmelden en je kan retourneren. Moet plots de kosten van retour zelf betalen. Dit staat nergens! Zal hier niet meer bestellen, erg misleidend.

Ik heb mijn retour al even geleden geretourneerd en heb nooit meer iets van ze gehoord. Weg geld?

23 november 2024

Mijn bestelling nooit ontvangen

Mijn bestelling nooit ontvangen. Via mail kreeg ik bericht van Evri/Collis dat het zou zijn afgeleverd aan 'een buur of voogd', maar zonder adresvermelding. Ook geen papier/brief van Evri/Collis in de bus. Ook de klachtenbehandeling is een klucht. Na 3 weken en half nog geen enkel bericht. Niet bestellen hier!

19 oktober 2024

Retouren drama!

Retouren drama!
Bestelling keuring ontvangen dat wel, maar 1 van de items nu retour sturen.
Ordernummer niet te vinden geeft website aan.
Advies op website is om het andere keer nog een keer te proberen.
Al meerdere keren geprobeerd maar blijft ordernummer niet vinden.
Geen contact te krijgen met bedrijf/nergens contactgegevens oid te vinden op de website!!! Waardeloos!!! Kortom niet bestellen hier!!!!

13 november 2024

Ik bestelde 2 producten

Ik bestelde 2 producten , en ontving een bevestiging van mijn bestelling. Daarna kreeg ik een email met een annulatie van een van mijn producten.
Ik heb daarna naar hun een email gestuurd dat ik van mijn volledige aankoop afzie omdat het andere product door hun is geanuleerd.

14 oktober 2024

"sorry bla bla, bedankt voor het wachten bla bla, we zoeken het voor je uit bla bla

Ondanks de slechte reviews toch 3 sportbh's besteld en betaald met paypal (want gaat het mis dan kun je je geld alsnog terug krijgen....)
Het leek goed te gaan, totdat we een mail kregen dat het pakket bezorgd was, maar we hebben nooit iemand gezien en waren wel de hele dag thuis.
Contact opgenomen en een mail terug met sorry bla bla bla we gaan het uitzoeken.
Dit duurde me te lang dus via Paypal mijn geld terug gevraagd, hier gaat een poos overheen en ondertussen was sportsdirect ook op de hoogte want ook hier kreeg ik bericht dat ze er mee bezig waren en sorry bla bla bla, even geduld bla bla bla.
Helaas snapte ik niet wat paypal wou en omdat ik iets niet gedaan had.... Ja wat dan???? kreeg sportsdirect z'n voordeel en kon ik dus naar mijn geld fluiten.
Ondanks dat we nog "in gesprek" waren met sportsdirect, had ik gelijk al zoiets van.... we krijgen ons geld niet terug want sportsdirect weet ook dat we ons geld niet terug krijgen van paypal...
En ja hoor, na nog een aantal mailtjes kregen we te horen, "ze hadden de pakketbezorger "geinterviewd" en deze had alles afgeleverd en daarbij waren we ook nog eens "te laat" want het aantal dagen dat je bezwaar kon maken was voorbij....
Nouja.... dat sorry bla bla bla, bedankt voor het wachten bla bla bla, we zoeken het uit bla bla bla. was gewoon tijd rekken en doordat wij te onnozel zijn om te begrijpen hoe paypal werkt hebben zij hun voordeel kunnen doen en fijn hun kas gespekt zonder daar een product voor te hoeven verkopen.
Ik hoop dat jullie hier veel plezier aan beleven.
Bah!!! wat een ontzettende slechte zaak

2 augustus 2024

Schoenen waren te klein

Schoenen waren te klein
Wou ze terugsturen maar kwamen op dezelfde manier terug
Nu geprobeerd via postkantoor maar zou 37,50 euro moeten betalen
Schoenen zelf maar 35 euro gekost
Heb ze weer meegenomen
geen service bij sports direct !!!
Bestel nooit meer iets daar

14 september 2024

bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ik krijg geen respons via het contactformulier op de website en ik kan ook nergens mijn geld terug vragen.
In de winkel kunnen ze me niet helpen, omdat de website 'een aparte firma' is.
Volgens de website zou de bestelling ten laatste 18/08 moeten aankomen, maar ze is er nog steeds niet.

3 september 2024

Betaal je voor expres bezorging

Betaal je voor expres bezorging , geven deze hufters nog het gevoel alsof de bestelling is verzonden . Vraag je het na bij dhl blijkt dat ze het niet eens hebben afgegeven bij dhl laat staan verstuurd .
Ga je op vakantie liggen je spullen stof te pakken in een magazijn in leeds
Vandaag was de afleverdatum

27 augustus 2024

Hello Li,

Thank you for contacting us.

I am really sorry that you had issue with delivery cost, and I know this must be
frustrating for you.

I am happy to help you, but please let me send you email, and we can continue
our conversation by email.

Kind regards

Azra
Customer Service

Koerierdienst komt de afspraken niet…

Koerierdienst komt de afspraken niet na. Tweemaal konden ze niet leveren omdat ik niet thuis was. Ik was de hele dag thuis en niemand gezien. Hoop dat er van Sportsdirect uitsluitsel komt en ik mijn goederen toch nog krijg.

27 augustus 2024

Hi Marion,

Good afternoon. I hope you're well.

Thank you for taking the time to leave a review regarding your recent purchase.

I'm sorry to hear that you are still waiting for your order, Marion.

So, I can assist in resolving this issue, I have reached out via email to
discuss the problem further.

Harun
Customer Service