Van alles werkte niet bij het retourneren en het was moeilijk om het contactformulier te vinden. Het vergde meerdere mails met allerlei fouten erin om uiteindelijk te kunnen retourneren. Ik moet zegge... Toon meer
(Dutch) Nike Air Max schoenen gekocht en in perfecte staat toegekomen in België! Bedankt! Vriendelijke Groeten, Robin Cauwels
Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, maar nu neem ik de tijd er even voor. Na een fout in een bestelling door mezelf, werd mijn pakketje niet afgeleverd. Na contact op te nemen met de service dienst... Toon meer
Ik heb wat tenniskledij besteld en dit is te klein. Ik wil het graag terugsturen maar helaas, alleen een melding met adres en dat het voor eigen kosten is. De kosten van retour sturen is duurder dan d... Toon meer
Over Sportsdirect.com
Customer Service Opening Hours
Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)
Unit A, Brook Park East,, NG20 8RY, Shirebrook, Verenigd Koninkrijk
- www.sportsdirect.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling nooit gekregen
Bestelling nooit gekregen hoewel deze op geleverd staat. Meerdere mails gestuurd maar tot op heden geen opvolging van terugbetaling.
Ik zal nooit nog iets bestellen daar…
Ik zal nooit nog iets bestellen daar ...bestelling nooit gekregen. Maar toch blijven ze beweren dat ik het in ontvangst heb genomen. Ik heb niks gekregen ook geen handtekening gezet.
Corrupt bedrijf!
Verkeerde bestelling aangekregen
Verkeerde bestelling aangekregen, vorige keer is het pakje verloren gegaan...

Onbetrouwbare koerierdienst
Mijn bestelling werd zonder aanbellen of zelfs op de oprit te komen gewoon weer meegenomen terwijl je het ziet gebeuren! Uiterst onbetrouwbare koerierdienst! Google maar eens naar "Colis Privé", de recensies die je hierover vindt zeggen genoeg! Ik verwacht een passende oplossing van Sports Direct!

Antwoord van Sportsdirect.com
Bestelling niet ontvangen. Scam of verschrikkelijke service?
Al 3 weken bezig met duidelijkheid te verkrijgen. de chatbot en zogenaamde medewerker leveren geen oplossing behalve 'uitstel' (geduld, kunt u nog 2 dagen wachten? etc) uiteindelijk hoor je niet meer behalve een mail of je de service goed vindt. Voortaan mijd ik deze site om hier iets te kopen.
Ps. Charlotte, die hieronder een bericht heeft geschreven, heeft nooit een mail gestuurd.

Antwoord van Sportsdirect.com
Zelf 1 ster is teveel gegeven aan hun…
Zelf 1 ster is teveel gegeven aan hun service. In Mei een bestelling geplaatst. De betaling is 2 maal van mijn rekening afgegaan. Na weken met hun in communicatie heb ik mijn geld nog steeds niet terug!

Antwoord van Sportsdirect.com
Pakket na 12 dagen retour naar verzender …
25 juli schoenen besteld .wordt netjes op de hoogte gehouden per mail zou uiterlijk 2 augustus geleverd worden
MAAR DAN !
Op 30 juli is mijn pakket op het depot aangekomen .
Tot mijn verbazing is het pakket op 6 augustus retour gestuurd naar de verzender .
Waar is mijn geld !ik wil mijn geld terug !
En rechtstreeks contact opnemen kan ook al niet !

Scam of niet?
Ik begin nu wel heel zenuwachtig te worden nadat ik ook de andere reviews lees... Bij Sportsworld een racket besteld en nog niet ontvangen. Op het eerste gezicht leek de site in orde.
Ik heb een bestel- en verzendbevestiging gekregen + een track & trace. Maar de site van het postbedrijf lijkt fake. Als ik zelf naar de partij ga (dus niet via de link), kent hij de track & trace code niet... Ook niet bij de nationale bezorgdienst...
Thank you for the reply, I did. By mail and social media. But so far no response….

Niet bestellen.
Ik heb bijna 100 euro betaald voor schoenen, krijg ik een e-mail: ‘uw verzoek is geplaatst’. GEEN bestelling, VERZOEK! Een verzoek van bijna 100 euro die schijnbaar niet bindend is, je krijgt pas later te horen of je product beschikbaar is & of je deze überhaupt gaat krijgen - je geld is uiteraard wel afgeschreven van je rekening. Dit leest enorm onbetrouwbaar en vrij scammerig. Ik heb ook nog niks terug gehoord over mijn ‘verzoek’. Ik hou m’n hart vast of ik ooit een terugbetaling ga krijgen.

Antwoord van Sportsdirect.com
3 juni een shirt van het Nederlands…
3 juni een shirt van het Nederlands elftal besteld. Werd dezelfde dag nog geannuleerd. Inmiddels ruim een week verder heb ik nogsteeds me geld niet terug. Sports direct geeft aan dat het geld bij mijn betalingsprovider is. Contact gehad met de ING en die maken absoluut geen gebruik van tussenrekeningen en hebben het geld dus niet. Kortom geen Nederlandselftal shirt en voorlopig ook mijn geld kwijt. Mijn tip is om hier nooit te bestellen want zoals ik andere reviews te lezen valt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Hoop dat ze erg gelukkig zijn met mijn geld, maar ik zou zo mijn geld niet willen verdienen.

Antwoord van Sportsdirect.com
Bestelling geannulleerd en niet terugbetaald
Bestelling geplaatst. Bestelling werd betaald maar kregen dan een mail dat er geen stock meer was en het geannulleerd werd. Geen terugbetaling ontvangen. Contact met suport was een ramp en sturen ze van het kastje naar de muur. Probleem kon op 5 min opgelost zijn maar na contact nog steeds niet opgelost. Het is pas wanneer er iets niet loopt dat je ziet hoe erg dergelijke bedrijven werken en de communicatie verloopt. Echt misleidend!

Antwoord van Sportsdirect.com
Laatst een shirt en broek van België…
Laatst een shirt en broek van België besteld (rode duivels) shirt is aangekomen maar broek niet,krijg geen geld terug. Schandalig!
Dan zetten ze hieronder dat ze je helpen via mail.... maar niks... uitvluchten... mensen nooit iets bestellen hier!
dan mail je en vraag je raad en dan zeggen ze dat ze je geen raad mogen geven echte leugenaars

Antwoord van Sportsdirect.com
Al van in April aan het wachten op een…
Al van in April aan het wachten op een terugbetaling. Ze beweren hget geld niet ontvangen te hebben. Bij navraag bij mijn bank is het geld 2-3 dage na betaling aan sports direct bij hun aangekomen.
Bij contact opnemen krijg je altijd de zelfde nutteloze vrag of je weldegelijk de persoon bent die de bestelling heeft geplaatst zelfs als je al eerder contact hebt opgenomen of zelfs in een gesprek zit. Ook antwoordt er telkens iemand anders.
Conclusie = ik zou er niet bestellen als ik van u was.
Als alles goed gaat en je krijgt je product zal het wel in orde zijn maar vanaf er iets mis gaat zit je als klant in de miserie.

Antwoord van Sportsdirect.com
Ik wacht nu al maanden dat 2 refunds op…
Ik wacht nu al maanden dat 2 refunds op mijn bankrekening gestort worden. Op de Engelstalige customer service zegt men al +2 maanden dat het geld teruggestort werd. Ik moet mijn bank contacteren, wat ik natuurlijk talrijke keren heb gedaan.
Mijn bank zegt dat ze info nodig hebben om het te vinden, ik moet om een bewijs vragen van terugbetaling, zodat er gericht gezocht kan worden. Maar ik krijg nooit een antwoord waar ik of de bank iets mee kan doen. Steeds naast de kwestie, steeds opnieuw alles moeten herhalen en uitleggen, om dan weer een nietszeggend frustrerend antwoord te krijgen. MAAR IK STOP NIET

Antwoord van Sportsdirect.com
well done in time and quality