Van alles werkte niet bij het retourneren en het was moeilijk om het contactformulier te vinden. Het vergde meerdere mails met allerlei fouten erin om uiteindelijk te kunnen retourneren. Ik moet zegge... Toon meer
(Dutch) Nike Air Max schoenen gekocht en in perfecte staat toegekomen in België! Bedankt! Vriendelijke Groeten, Robin Cauwels
Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, maar nu neem ik de tijd er even voor. Na een fout in een bestelling door mezelf, werd mijn pakketje niet afgeleverd. Na contact op te nemen met de service dienst... Toon meer
Ik heb wat tenniskledij besteld en dit is te klein. Ik wil het graag terugsturen maar helaas, alleen een melding met adres en dat het voor eigen kosten is. De kosten van retour sturen is duurder dan d... Toon meer
Over Sportsdirect.com
Customer Service Opening Hours
Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)
Unit A, Brook Park East,, NG20 8RY, Shirebrook, Verenigd Koninkrijk
- www.sportsdirect.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
No refunds
Originele bestelling was 11 maart geplaatst niks ontvangen, kreeg een berichtje van evri (de courier) dat ze het pakketje kwijt waren geraakt en dat ik een bericht moest sturen naar sportsdirect en zij het verder zouden oplossen (10 april), heletijd gemailt en eigenlijk nooit een deftig antwoord gehad altijd van ja het komt nog het is onderweg of het duurt wat langer. Dus ik vroeg uitendelijk eind april voor een refund dit ging 3-5 werkdagen duren en kreeg ik uitendelijk niet (totaal niet zien aankomen) 2 weken wachten stuur ik een mailtje om te zeggen dat ik nogsteeds geen refund heb ontvangen krijg ik na 11 dagen een antwoord dat luid als volgt: een refund duurt 3-5 werkdagen we zien dat op 28 april een refund is gestart als je je geld niet ziet verdwijnen vraag het dan even aan je bank. Heb ook genoeg bewijsmateriaal laten zien om te bewijzen dat ik niks heb ontvangen maar toch.

Slechte service en maar 2 betaal opties
Je kan alleen betalen via creditcard of bancontact, terwijl onder op de site toch veel meer opties vermeld zijn. Als je hierover contact met ze over neemt, krijg je 6x een ander persoon, die niet kan lezen en geen oplossing kan bieden. En dan ben je 2 week aan het mailen. Ook omdat ik na persoon 4 geen reactie meer kreeg. Verder geen oplossing, maar alleen excuus, werkt bij ons wel. Nou.....niet dus. Niet via foon, niet via tablet, niet via laptop....alleen creditcard en bancontact en niet bv de vermelde iDEAL of paypal.
Tja, dat kost je klanten.

Heel slechte service
Heel slechte service: geen duidelijke mailwisseling en onbereikbaar wanneer je wil vragen waar je bestelling is, wanneer eindelijk een geannuleerd product wordt terugbetaald en zelfs geen bevestiging gekregen van het alternatief artikel dat ik besteld heb.....
Als Belgische klant kan je hen niet mailen, telefoneren.... Dus, veel geld kwijt en nog niets ontvangen en geen enkel duidelijk antwoord of mail. Schande!

gestolen geld
1,5 week geleden een mail gestuurd met als onderwerp dat ik mijn jersey niet heb gekregen. Ik moest van één of ander bezorg dienst genaamd evri contact opnemen met sports world aka sports direct zelf. Op mijn track en trace staat dat het pakket zogenaamd is geleverd maar ik heb het nooit ontvangen. Ze zijn gewoon met mijn 60 euro ervandoor gegaan, ze hebben geen telefoon nummer alleen een mail adres waar ze dus NIET op antwoorden! VRESELIJK SLECHT BEDRIJF
Nog altijd geen terugbetaling
Op 10 april schoenen besteld en deze bestelling heb ik op 15 april geannuleerd. Vandaag op 22 april nog steeds geen terugbetaling ontvangen! Het zou maar 2-5 werkdagen duren, echter nog altijd niets teruggekregen. Volgens hun zou de betaling reeds teruggedraaid zijn omdat deze nog wachtte op authorisatie?? Het geld is wel degelijk sinds 10 april van mijn rekening afgeschreven dus er staat helemaal niets in authorisatie!! Ik wil mijn geld terug!

Antwoord van Sportsdirect.com
Slechte klantenservice en geen goederen
Vreselijke klantenservice, ik wacht al bijna drie maanden op mijn levering. In het begin nog wel iemand gesproken en moest ik geduld hebben maar nu krijg ik automatische antwoorden met dat ik nog weer moet wachten van een soort robot. Via Track en Trace was het al geleverd wat niet het geval is. Voel me echt in de maling genomen door sports direct. Aangezien ik wel trustpilot had opgezocht en het daar goed bleek te zijn.

Slechte klantenservice
Een aantal weken geleden liet ik al eens een review achter omdat ik mijn pakketje maar niet ontving.
SportsDirect werkt in België met leveringsdienst Colis Prive. Als je daar reviews van opzoekt, lijkt het alsof die vaker pakjes niet dan wel bezorgen.
Na heel wat heen en weer mailen, naar zowel Colis Prive als SportsDirect, krijg ik te horen dat mijn pakketje verloren is geraakt of in retour is, dat is voor mij als consument zelf niet helemaal duidelijk...
Allemaal vervelend, echter het grootste frustratiepunt in heel dit verhaal is dat het nu al meer dan een maand duurt voor ik mijn geld terug krijg. Een eerste keer vroeg SportsDirect 21 dagen tijd voor de terugbetaling, hebben zich niet aan die termijn gehouden. Zelf moeten mailen om uitleg, we zijn nu 10 dagen verder… Nog steeds mijn geld niet terug, maar ik ben wel weer een aantal mails met halfslachtige excuses rijker. Daarin vragen ze steeds opnieuw om geduld…
Nog nooit zo’n vervelende online aankoopervaring gehad. Ik voel me als klant niet geholpen, maar gepest.

Antwoord van Sportsdirect.com
Retour hebben jullie gehad was ok wanneer terug betaling
Alles goed behalve terug betalen duurt lang.
Voor alles verder ok
na 1 maand niks ontvangen
21 februari besteld, nog niets ontvangen 😣 Volgens tracker in dorp geleverd maar niets ontvangen, de emailadressen om hun te bereiken zijn ook ongeldig

Beste bediening ooit perfecto
Zeer snelle opvolging van bestelling.
Zeer snelle opvolging van bestelling.
Jammer dat de koerier bij de levering 2 keer moest langskomen. 1e keer was ik niet op de hoogte van zijn komst. Maar alles verder prima verlopen.
Keurig op tijd bezorgd
Keurig op tijd bezorgd
Netjes ingepakt
Alles in een verpakking
Per stuk ingepakt keurig
Goede kwaliteit schoenen
Goede kwaliteit schoenen , priis / kwaliteit is oke,
Snelle en correcte levering
Alles prima op de juiste tijd geleverd…
Alles prima op de juiste tijd geleverd en de producten zijn precies zowat ik wilde hebben