Sportsdirect.com Reviews

305.801
TrustScore 3 uit 5

3,1

Van alles werkte niet bij het retourneren en het was moeilijk om het contactformulier te vinden. Het vergde meerdere mails met allerlei fouten erin om uiteindelijk te kunnen retourneren. Ik moet zegge... Toon meer

(Dutch) Nike Air Max schoenen gekocht en in perfecte staat toegekomen in België! Bedankt! Vriendelijke Groeten, Robin Cauwels

Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, maar nu neem ik de tijd er even voor. Na een fout in een bestelling door mezelf, werd mijn pakketje niet afgeleverd. Na contact op te nemen met de service dienst... Toon meer

Ik heb wat tenniskledij besteld en dit is te klein. Ik wil het graag terugsturen maar helaas, alleen een melding met adres en dat het voor eigen kosten is. De kosten van retour sturen is duurder dan d... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kampeerwinkel
  3. Fitnesswinkel
  4. Hardloopwinkel
  5. Voetbalwinkel
  6. Sportkledingwinkel

Over Sportsdirect.com

The UK's largest Sports Store, we bring you the best brands at bargain prices, all year round! With stores all over the UK as well as a huge online catalogue, you're sure to find what you're looking for!

Customer Service Opening Hours

Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)

Contact us via Customer Care

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

306K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(305.801)

16.591 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

No refunds

Originele bestelling was 11 maart geplaatst niks ontvangen, kreeg een berichtje van evri (de courier) dat ze het pakketje kwijt waren geraakt en dat ik een bericht moest sturen naar sportsdirect en zij het verder zouden oplossen (10 april), heletijd gemailt en eigenlijk nooit een deftig antwoord gehad altijd van ja het komt nog het is onderweg of het duurt wat langer. Dus ik vroeg uitendelijk eind april voor een refund dit ging 3-5 werkdagen duren en kreeg ik uitendelijk niet (totaal niet zien aankomen) 2 weken wachten stuur ik een mailtje om te zeggen dat ik nogsteeds geen refund heb ontvangen krijg ik na 11 dagen een antwoord dat luid als volgt: een refund duurt 3-5 werkdagen we zien dat op 28 april een refund is gestart als je je geld niet ziet verdwijnen vraag het dan even aan je bank. Heb ook genoeg bewijsmateriaal laten zien om te bewijzen dat ik niks heb ontvangen maar toch.

23 mei 2024

Hi Lars,

Thank you for your feedback.

We are extremely sorry that you have experienced an issue with your order, we
understand how frustrating this must be

One of our agents will be reaching out to you to try and bring this to a
satisfactory resolution.

Kind Regards
Customer services

Slechte service en maar 2 betaal opties

Je kan alleen betalen via creditcard of bancontact, terwijl onder op de site toch veel meer opties vermeld zijn. Als je hierover contact met ze over neemt, krijg je 6x een ander persoon, die niet kan lezen en geen oplossing kan bieden. En dan ben je 2 week aan het mailen. Ook omdat ik na persoon 4 geen reactie meer kreeg. Verder geen oplossing, maar alleen excuus, werkt bij ons wel. Nou.....niet dus. Niet via foon, niet via tablet, niet via laptop....alleen creditcard en bancontact en niet bv de vermelde iDEAL of paypal.
Tja, dat kost je klanten.

20 mei 2024

Hi MG,

Thank you for taking the time to leave us a review. We are extremely sorry to
hear this has happened with your order.

Please message us using the link below quoting Trust Pilot review as the Subject
line and your order details in the main message and we will be happy to look
into this more with you.

[https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fhelp.sportsdirect.com%2Fen%2Fsupport%2Fhome&data=05%7C01%7CStephen.Smith%40frasers.group%7C7d831d105ea445e984ed08da582a4d4f%7Cb4a8e931f8f44453b7dbc5f6476641f0%7C0%7C0%7C637919235942678955%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=ZAqrhCjASs4UTvK0Ou0fhaIxVLEruqFSdnJN6lg0jSs%3D&reserved=0]

Kind regards
Stephen
Customer services

Heel slechte service

Heel slechte service: geen duidelijke mailwisseling en onbereikbaar wanneer je wil vragen waar je bestelling is, wanneer eindelijk een geannuleerd product wordt terugbetaald en zelfs geen bevestiging gekregen van het alternatief artikel dat ik besteld heb.....
Als Belgische klant kan je hen niet mailen, telefoneren.... Dus, veel geld kwijt en nog niets ontvangen en geen enkel duidelijk antwoord of mail. Schande!

1 mei 2024

Hi Veerle

Thank you for taking the time to leave us this review.

We’re sorry to hear of the issues with your delivery and that you were not happy
with the customer service and I sincerely apologise for the disappointment
caused.

I have since contacted you personally and will work to get this matter resolved
for you. Should you have any further queries then please contact us.

Should you have any further queries please do not hesitate to contact us.

Katarina
Customer Services Advisor

gestolen geld

1,5 week geleden een mail gestuurd met als onderwerp dat ik mijn jersey niet heb gekregen. Ik moest van één of ander bezorg dienst genaamd evri contact opnemen met sports world aka sports direct zelf. Op mijn track en trace staat dat het pakket zogenaamd is geleverd maar ik heb het nooit ontvangen. Ze zijn gewoon met mijn 60 euro ervandoor gegaan, ze hebben geen telefoon nummer alleen een mail adres waar ze dus NIET op antwoorden! VRESELIJK SLECHT BEDRIJF

14 april 2024

Nog altijd geen terugbetaling

Op 10 april schoenen besteld en deze bestelling heb ik op 15 april geannuleerd. Vandaag op 22 april nog steeds geen terugbetaling ontvangen! Het zou maar 2-5 werkdagen duren, echter nog altijd niets teruggekregen. Volgens hun zou de betaling reeds teruggedraaid zijn omdat deze nog wachtte op authorisatie?? Het geld is wel degelijk sinds 10 april van mijn rekening afgeschreven dus er staat helemaal niets in authorisatie!! Ik wil mijn geld terug!

Thank you for your feedback and we are sorry about your experience on this
occasion.

Our team are always looking for ways to improve our products and service to give
our customers a better experience, so your feedback is important to us.

If you have any queries then please contact us via email, socials or our chat
system.

We would like to take this opportunity to thank you for your time, should you
have any other further questions please do get back in touch.

Papinder
Customer Services

Slechte klantenservice en geen goederen

Vreselijke klantenservice, ik wacht al bijna drie maanden op mijn levering. In het begin nog wel iemand gesproken en moest ik geduld hebben maar nu krijg ik automatische antwoorden met dat ik nog weer moet wachten van een soort robot. Via Track en Trace was het al geleverd wat niet het geval is. Voel me echt in de maling genomen door sports direct. Aangezien ik wel trustpilot had opgezocht en het daar goed bleek te zijn.

Good afternoon,

Thank you for your feedback,
We are really sorry to hear of the problems with your order, we appreciate this
must be both frustrating and upsetting  for you.
To enable us to help improve your shopping experience with us please reach out
to us via one of our various platforms and we can then assist with resolving the
issue for you.

Charlotte

Slechte klantenservice

Een aantal weken geleden liet ik al eens een review achter omdat ik mijn pakketje maar niet ontving.
SportsDirect werkt in België met leveringsdienst Colis Prive. Als je daar reviews van opzoekt, lijkt het alsof die vaker pakjes niet dan wel bezorgen.

Na heel wat heen en weer mailen, naar zowel Colis Prive als SportsDirect, krijg ik te horen dat mijn pakketje verloren is geraakt of in retour is, dat is voor mij als consument zelf niet helemaal duidelijk...

Allemaal vervelend, echter het grootste frustratiepunt in heel dit verhaal is dat het nu al meer dan een maand duurt voor ik mijn geld terug krijg. Een eerste keer vroeg SportsDirect 21 dagen tijd voor de terugbetaling, hebben zich niet aan die termijn gehouden. Zelf moeten mailen om uitleg, we zijn nu 10 dagen verder… Nog steeds mijn geld niet terug, maar ik ben wel weer een aantal mails met halfslachtige excuses rijker. Daarin vragen ze steeds opnieuw om geduld…

Nog nooit zo’n vervelende online aankoopervaring gehad. Ik voel me als klant niet geholpen, maar gepest.

Good afternoon,

Thank you for your feedback,
We are really sorry to hear of the problems with your order, we appreciate this
must be both frustrating and upsetting  for you.
To enable us to help improve your shopping experience with us please reach out
issue for you.

Charlotte

na 1 maand niks ontvangen

21 februari besteld, nog niets ontvangen 😣 Volgens tracker in dorp geleverd maar niets ontvangen, de emailadressen om hun te bereiken zijn ook ongeldig

21 februari 2024

Thank you for your feedback and we are sorry about your experience on this
occasion.

our customers a better experience, so your feedback is important to us.

If you have any queries then please contact us via email, socials or our chat
system.

We would like to take this opportunity to thank you for your time, should you
have any other further questions please do get back in touch.

Papinder

NIETS ONTVANGEN😡

8 februari 2024

Hi,

Thank you for contacting us,

Thank you for your message and we are sorry about your experience on this
occasion and can understand your frustration.
So we can assist you further, please contact us on
[https://help.sportsdirect.com/en/support/tickets/new] quoting ‘Trustpilot
Review’ and a member of the team will be happy to look into this for you.

We look forward to hearing from you.

Thank you for your time, If you require any further assistance, please do not
hesitate to contact us.

Dane