Heel slechte ervaring. Vandaag bij swarovski Eindhoven geweest. Verkoopster was heel onvriendelijk. Kwam met een online retour, werd al meteen beschuldigd dat ik het product kapot gemaakt had.... Toon meer

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit. Ik bestel via de website wat heel vlot en fijn verloopt. Het enige minpuntje is, dat wanneer je het goldenstatuut hebt bereikt, je eigenlijk een cadeautje extra... Toon meer

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en daarbij een brief toegevoegd met een persoonlijke boodschap voor een cadeau. Helaas is de brief leeg aangekomen en stond mijn tekst er niet op. Dit is erg ja... Toon meer

Als je iets hebt gekocht in de winkel kan je het niet retourneren voor je geld terug. Wat de flip is dat nou voor beleid?! Het wordt nooit tegen je gezegd maar staat in hele kleine letters o... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Welcome to Swarovski. See the world through crystal eyes and experience the fascinating world of Swarovski crystal. The gift of crystal for yourself and others - just a click away at our Online Shop. Discover the variety of Swarovski products, the brand, news and more.

1,7

Zeer slecht

3K reviews

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Product gewoon niet geleverd!

Ik had een geplande datum om een armbandje binnen te krijgen maar ze hebben niks geleverd ook geen track & trace code.

Als je via de chat contact wilt opnemen zegt hij constant dat er geen agent beschikbaar is en wordt de ticket gewoon gesloten.

Als je probeert te bellen naar de klanten service moet je meer dan een uur in de wachtrij staan en dan wordt je nogsteeds niet geholpen.

Dit kan echt het bloed onder me nagels vandaan halen...

1 december 2023

voel me bij de neus genomen

denk je er vroeg bij te zijn voor de kerst bestel je een ring van 250 euro 5 dagen later prijzen ze hem af naar 175 euro !!! en het antwoordt is ze doen er niks mee ik zal hier nooit meer iets van kopen en voel me behoorlijk opgelicht door hun

16 november 2023

Driemaal te late levering!!!

Ik heb drie bestellingen geplaatst in anderhalve maand tijd en elke bestelling kwam veel te laat. Ook had ik bij twee bestellingen een kaart toegevoegd als optie, waarop ik wat kon schrijven. Deze kaart kwam twee keer zonder tekst aan. Ik begrijp dat een te late levering een keer kan voorkomen, maar drie keer in anderhalve maand is zeer onprofessioneel. De levertijden op de site kloppen dan ook niet en bevat misinformatie. Deze slechte service heeft er dan ook voor gezorgd dat ik de producten zal retourneren.

28 november 2023

Niet online kopen aub

Slechte communicatie, trage levering. NOOIT maar dan ook NOOIT online bestellen hier!!!! Ze kunnen dat beter eruit halen. Ik heb zo een slechte ervaring met ze dat ik ook niet meer in de winkel aankopen doe

20 november 2023

Grote vergissing

En weer ben ik zo dom geweest niet eerst op trustpilot te kijken. Weet ook niet waarom maar ik dacht "zon grote keten dat moet wel goed zitten". Een week voor moeders verjaardag mijn zoontje een leuke ketting uit laten zoeken. Levering zou twee dagen duren, op de 2e dag netjes een mailtje dat er 1 a 2 dg vertraging zou zijn. De verjaardag is inmiddels een ruime week geleden, niks gezien of nog gehoord. Wel 10euro tegoedbon goedmakertje ontvangen, heel leuk maar geen haar op mn hoofd die ooit nog met Swarovski in zee gaat. Nee, nooit weer.....

6 november 2023

Niet klantvriendelijk.

Armband cadeau gekregen, in de winkels werd er gezegd we repareren niks ga naar een juweliers zaak. Wil ik klacht indienen hoe ik behandeld bent in de winkel word er gezegd geen aankoop bewijs is dan kan je ook geen klacht indienen.
Met andere woorden we bestelen mensen.

28 september 2023

Online een aankoop gedaan

Online een aankoop gedaan, daarbij een geschenkdoos en tasje bij besteld en betaald. Wordt het geleverd, je kan het al raden: zonder geschenkdoos en zonder tas. Boutiques geven niet zomaar tassen en geschenksdozen weg. Als je een cadeau wil geven kan het niet bij Swarovski Online. Belde en ze gaf aan dat het niet op voorraad is. Fijn dat het word aangegeven man voordat je iets koopt. Nu zit ik zonder cadeauverpakking maar wel de volle pond betaald en mag ik improviseren hoe ik dit nu ga inpakken, opdonderen joh

8 september 2023

Drie jaar geleden een set aangekocht

Drie jaar geleden een set aangekocht, ketting, oorbellen en armband. De ketting was gebroken en kon niet gemaakt worden, want het is geen zilver. Ook bij de winkel van Swarovski vertelden ze mij, dat ze een gebroken ketting niet kunnen maken. Omdat de garantie voorbij was (2 jaar) wilden ze in de winkel in eerste instantie niets voor me doen. Na wat heen en weer praten mocht ik voor het geld € 211,00 een andere ketting uitzoeken. Helaas lang niet zo fraai. Maar wilde niet extra betalen.Echter ik vind het onvoorstelbaar, dat je veel geld betaald voor een ketting waar geen gram zilver in zit en niet gemaakt kan worden. Voor mij geen sieraden meer van Swarovski. Zeer teleurgestelde klant

5 september 2023

WAARSCHUWING ZEER SLECHTE KWALITEIT EN GARANTIE!!

EERSTE WAARSCHUWING!! Koop sowieso alleen iets in je eigen land want NL doet niets met garantie op artikelen die in het buitenland gekocht zijn! Dit staat ook in hun voorwaarden. Ik heb een ring gekocht in Thailand maar krijg daar in NL dus geen garantie op!!
TWEEDE WAARSCHUWING!! De kwaliteit is echt slecht, er wordt geen edelmetaal gebruikt en mijn zilverkleurige ring begint nu al een soort van koperkleur te worden, ook zijn er al twee steentjes uit. Ik heb deze in maart 2023 gekocht. Eerste keer Swarovski maar nooit meer dus! Jammer dat ik niet eerder op trustpilot heb gekeken dan had ik nooit bij Swarovski gekocht!!!

25 maart 2023

Plezierig en goed geholpen bij de…

Plezierig en goed geholpen bij de Swarovskiwinkel Centraal Station A'dam.
(jammer dat de medewerkster alleen Engels sprak.)
Wat de gekochte ringen op langere termijn gaan doen (mooi blijven of niet) is afwachten gezien de vele negatieve recensies.
(had ik van tevoren niet gelezen...)

21 juli 2023

Slechte nazorg/service

In april 2023 heeft mij dochter voor mij mooie oorbellen aangeschaft als verrassing. Het gaat om Stilla oorstekers STUD. Deze oorbellen hebben een balletje aan de achterkant (Stud). Nu is dus binnen een half jaar 1 van die balletjes los gegekomen. Ik heb net via de chat gevraagd of ik 1 zo'n balletje los kan krijgen, maar tot mijn verbazing kunnen zij deze niet los leveren. Haar antwoord was dat ik gewoon een slotje elders kon gaan halen. Nou dat vind ik dus ronduit slecht!

21 juli 2023

Swarovski Kwaliteit?

Swarovski Kwaliteit?

Na het aanschaffen van een ring valt na één jaar een steentje uit de ring. Na het uitvoeren van de reparatie valt er binnen een jaar hetzelfde steentje weer uit. Op reparaties zit dus verder geen garantie, dus voor de tweede keer het steentje laten plakken kost dus geld.
De K van kwaliteit zit dus alleen in de naam SwarovsKi, maar het leveren is iets anders.
Het is allemaal mooi spul maar als dit de garantie en kwaliteit van de reparaties zijn dan laat ik het voortaan maar links liggen.

3 juli 2023

Slechte service!!

Ik koop al jaren ringen bij swarovski, en ja tuurlijk kunnen deze verkleuren, maar nu was de aanhechting van mijn bewegende steentje in de ring kapot. Ik heb online contact hier over gehad dat ik gewoon langs kon om te ruilen. Eenmaal in de winkel (wat 30min voor mij rijden is) kunnen ze de bon niet ophalen in mijn account terwijl ik alles bij heb. Wat zeggen ze: we kunnen niks sorry maar wat is dit voor een service. Ik zal hier nooit meer wat kopen en zeker niet aanraden aan andere mensen. Al het respect voor het bedrijf is weg.

22 juni 2023

Armband te klein

Mijn man heeft donderdagavond 25-5-23 een swarovski armband gekocht in breda hij is geholpen door lisa ik dacht dat het paste maar nu deed ik hem vandaag 27-05-23 om een zat die veelste strak hij stond gewoon in mijn arm ik ben meteen naar de winkel gegaan omdat ik heb niet af durfde te doen dus dacht omdat het zo’n die armband is en de service wel goed zou zijn in zo’n winkel het geen probleem zou zijn dat hij hem af deden en dat ik graag met bon deze armband kon ruilen voor een maatje groter maar dit was allemaal niet het geval sws vind ik de klant vriendelijkheid om te huilen wat een shagereinig mens staat daar echt geen reclame voor zo’n winkel met zulke prijzen armbandje is bijna 200 is niet gedragen alleen van huis naar winkel geen gebruikssporen niks nog helemaal nieuw maar mevrouw zegt gewoon nee we ruilen hem niet en we nemen het ook niet terug want het is gedragen is zeg sorry maar je mag voor zo’n winkel wel wat meer klantvriendelijkheid verwachten ik kon wel janken dus ik moet nu met ern armband thuis zitten die ik niet aan kan van zoveel geld vind het schandalig ik ga het ook overal melden want dit kan echt niet ze kwamen met allerlei zogenaamde voorbeelden ja als je een blouse terug brengt en je hebt hem nog aan nemen ze hem ook niet terug ik zeg dat is toch niet hetzelfde hoe kun je als verkoopster zo’n voorbeeld geven als ik naar Pandora ga waar ik ook sieraden van heb nou sorry maar die helpen je wat ze kunnen ook al heb ik de armband aan dan krijg ik nog steeds een nieuwe dat is de service die een echte winkelier aanbied en vooral een zaak zoals die van jullie! Nu wilt ze het met haar manager overleggen en moet ik donderdag terug komen maar dan zegt ze nog wel ik kan nog niks garanderen dat je de armband kunt ruilen! Plus ze zegt ik moet deze sws bestellen want hem geen grote maat op voorraad nou en hier mag ik het mee doen schandalig echt ik had jullie hoger in geschat Oow en op de bon staat heel duidelijk ruilen in perfecte staat en dat is de armband! Oow en ze heeft niet eens gekeken naar de armband of mijn bon zou ze moeten doen ipv defensieve houding naar de klant toe!

27 mei 2023

super tevreden

Ik heb zelf veel juweeltjes gekocht bij Swarovski en en ben altijd enorm tevreden geweest. Mijn oudste aankoop is een vergulde horloge, intussen al 7 jaar geleden, was een van mijn beste aankopen. Ik draag die nog steeds en krijg er altijd complimenten op. Goeie kwaliteit, personeel enorm klantvriendelijk, zeer originele en mooie designs!

15 maart 2023