Enorm slechte service. Overgestapt naar T-Mobile Thuis met overstapservice. T-Mobile belooft dat je bij de overstap geen dag offline bent. Inmiddels zitten we al 2 weken zonder internet & tv. Monteu... Toon meer

In mei tmobile compleet besteld. Mobiel zou tegelijkertijd met thuis abonnement starten. Toch binnen 1 maand telefoon abonnement was gestart en bericht gekregen dat ze internet en tv in juli aansluite... Toon meer

T-mobile? Tot voorjaar 2023 tevreden, maar sindsdien veel problemen met tv en radio. Door aansluiting op glasvezel? Door 5G? Bovendien is T-mobile telefonisch zeer slecht bereikbaar. Zojuist weer bijn... Toon meer

Vaak storing, vaak langzame WiFi of juist helemaal geen WiFi. Onlangs voor de zoveelste keer geen WiFi en internet, bellen naar klantenservice, afspraak pas over een week met monteur, na veel zeuren n... Toon meer

1. Mobiele netwerkaanbieder

T-Mobile is een aanbieder van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

1,4

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,4

Alle reviews

(2.368)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helaas Moet ik een negatieve review…

Helaas Moet ik een negatieve review schrijven. Op 7 sept zou het internet/ televisie overgaan van KPN naar Odido vlekkeloos moeten gebeuren. De monteur heeft de (glasvezel)installatie aangesloten en alles werkte goed voordat hij wegging.

“ Even voor de duidelijkheid, de monteurs die het aangesloten hebben waren vriendelijk en hebben hen taak goed gedaan. Hierover geen commentaar. De servicedeskmedewerkers hebben hen best gedaan om het ongerief weg te nemen. Helaas lukte het niet van op afstand de installatie goed te krijgen.” De mensen achter de telefoon of werkzaam in het veld zijn het probleem niet!

Het probleem is : de verbinding van internet/televisie valt steeds weg. Om dit te verhelpen zou een spoedorder naar de hersteldienst gaan om het zo snel mogelijk te herstellen. Voor het maken van een afspraak zou per mail onze kant op komen. Deze hebben wij nog niet mogen ontvangen. Deze service zou beter kunnen zodat wij zicht hebben op een oplossing. Verder hebben wij via een simkaart een week onbeperkt internetten zodat kunnen streamen en wij niet helemaal in het donker zitte.

8 september 2023

Slechtste klantenservice waar ik ooit mee te maken heb gehad

Ik kan het klachtenformulier niet vinden, dus dien ik via deze weg een klacht in. Ik ben zeer ontevreden over jullie dienstverlening en klantenservice. In juli heb ik de aanvraag gedaan om mijn abonnement om te zetten van prive naar zakelijk internet. Er werd mij een VLEKKELOZE overgang beloofd. Op 11 augustus is een monteur langsgekomen om de modem te verwisselen. Sindsdien werkt het internet niet meer. Ik heb zo goed als dagelijks contact met jullie klantenservice en elke keer krijg ik hetzelfde antwoord: "de afdeling is ermee bezig". Wachten heeft geen zin, aandringen heeft geen zin. Zojuist heb ik voor de zoveelste keer contact gezocht met jullie klantenservice, dit keer om alles te cancelen. Na dit telefoongesprek heeft mijn vrouw toch nogmaals een poging gedaan om te kijken wat er met wat aandringen kan worden bereikt. Er werd haar na veel uitleg WEER geadviseerd om NOG EEN WEEK te wachten (!!??). Nadat zij meermaals had gevraagd om te worden doorverbonden met een manager of leidinggevende werd bijdehand geantwoord dat hij zichzelf niet nogmaals wilde herhalen en anders de verbinding zou verbreken. In plaats van begrip, of het bieden van tegemoetkoming/compensatie, worden wij beantwoord met arrogantie en ongeduld. Dit is de slechtste klantenservice waar ik ooit mee te maken heb gehad, echt belachelijk.

8 september 2023

Wilde overstappen voor meerdere…

Wilde overstappen voor meerdere diensten, maar die naam...dikkedildo? Nee, dankje.

Antwoord van T-Mobile

Hoi Jaidy, onze naam heeft verder niks te maken met de kwaliteit van onze producten en diensten, je kunt dus gerust naar ons overstappen! Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, stuur dan vooral een berichtje naar ons webcareteam via via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Glasvezel ervaring

Na een lange tijd kpn internet thuis gehad te hebben over naar het nieuwe glasvezel van tmobile. helaas was dit bar slecht en ben ik niet goed geholpen met een oplossing. Monteur over de vloer gehad die aangaf het ligt aan de apparatuur van tmobile, vervolgens een email ontvangen van tmobile of ik een screenshot wou maken van de bedrade internet snelheid en mijn ip configuratie dit had ik al reeds gedaan. en heb vervolgens de tmobile gebeld om mijn contract binnen de 2 weken bedenktijd op te zeggen.(we zaten overigens al in de tweede week) de wifi is waardeloos vanaf de modem tot mijn pc is 9 a 10 meter en hier haal ik al geen volledig bereik meer. uiteraard hebben ze daar een oplossing voor dat kost je dan wel 2,50 per maand extra en nou is dat niet de wereld maar als je vanaf de meterkast tot in je woonkamer al geen volledig bereik meer haalt dan lijkt me dit een vorm van bedachte verkoop.
Tevens is het internet erg onstabiel waardoor een filmpje kijken veranderd in een ware nachtmerrie van bufferen.
En je mag gewoon als je op zegt de volle pond betalen ook al leveren ze niet wat ze beweren tegemoet komen zullen ze niet doen en de bewering dat de monteur pas weg gaat als het werkt klopt ook niet. Ze werken met een andere partij samen zoals open Dutch Fiber deze mensen spreken geen Nederlands en Engels is niet top, dus communiceren is erg lastig.
De enige oplossing die ze proberen aan te dragen is een onbeperkt data abbonement voor de mobiel. Maar dan moet je wel een abbonement van tmobile hebben voor de telefoon anders gaat dat niet. (Wat dus bij mij het geval was). ik kan nog wel even verder gaan met opnoemen wat er allemaal fout gaat. Voor mij geen Tmobile meer of Odido.

6 september 2023

Super slecht geen serves rare…

Super slecht geen serves rare openingstijden als je ze belt weten ze niks niet naar toe gaan!!!!

Antwoord van T-Mobile

Hi Loek, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (Odido NL) of Twitter (@OdidoNederland)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.odido.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Super slechte verbinding met internet en klantenservice op geen enkele wijze bereikbaar

Abonnement zeer snel en goed geregeld. Echter sinds ik t-mobile heb de traagste verbinding sinds 20 jaar geleden toen ging Inbellen sneller. Kan nu als ik op wil starten ontbijten en koffie drinken. En als ik dan klaar ben mag ik blij zijn dat de pagina is geladen. Bank site ING niet te openen, en daar zijn geen storingen. Facebook ongelooflijk traag, Messenger chat werkt niet. Youxtube stopt steeds omdat de verbinding te traag is. Klanten service niet te bereiken, zitten nu bij Odido, totaal niet te bereiken zowel telefonisch, per chat of telefoon niet te bereiken. Via Facebook moet het in het engels. Linken die ik gestuurd krijg bestaan en werken niet. KORTOM waardeloos. Ik ga weer terug naar KPN wel duurder maar nooit problemen en ten alle tijden bereikbaar.Opzeggen niet mogelijk gelukkig kan ik gebruik maken van de opzegservice van KPN. Sorry KPN dat. Ik even wegging vij jullie, maar ik kom weer terug.

Antwoord van T-Mobile

Hoi Jacq, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (Odido NL) of Twitter (@Odido Nederland)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.odido.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Odido hoe kom je erop ?

Ik weet niet wie die achterlijke naam odido heeft verzonnen ? maar zodra mijn abonnement afloopt beëindig ik mijn abonnement puur vanwege die achterlijke naam

Update 14-09-2023
Het kant en klare cut and paste antwoord van odido raakt kant nog wal , leer maar eerst lezen voordat je ergens op reageert

Antwoord van T-Mobile

Hi Mauric, onze naamsverandering heeft niks te maken met de kwaliteit van onze producten en diensten! Mocht je vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, stuur dan vooral een berichtje naar ons webcareteam via Facebook (Odido NL) of Twitter (@Odido Nederland)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.odido.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Ben nu al twee maande bezig om tv en…

Ben nu al twee maande bezig om tv en internet van T-mobile te krijgen het is gewoon niet mogelijk je kom niet verder dan een help desk die de training nooit af hebben gemaakt en steets is alles verstuurd, wel een monteur thuis gehad maar is weer gegaan want natuurlijk geen paket gekregen heb
3 telefoon abonnementen maar maak niet uit kan niet wachten dat die afgelopen zijn vind het heel jammer jaren lang een tevreden klant geweest

Naamsverandering

Wat bezielt een bedrijf om zonder de klanten op de hoogte te brengen uit het niets de naam te veranderen en dan ook nog zoiets doms als odido🥴

5 september 2023

T-Mobile aan de deur? LET OP!!

Een adviseur van T-mobile ‘aan de deur’ informeerde of wij een VOORINSCHRIJVING wilden omdat er een dezer dagen glasvezel beschikbaar komt. Ik heb benadrukt géén verplichtingen te willen. Toen T-Mobile de stukken stuurde bleek dat ik een overeenkomst was aangegaan. PURE MISLEIDING door de adviseur!
Ook bleek het abonnement in feite duurder dan aangegeven. Zo was opnemen niet meegenomen (wel gevraagd) en de internetsnelheid beduidend lager dan bij Ziggo (100mbit/s ipv 500 mbit/s).
Oppassen dus met deze zich adviseur noemende verkopers!
Inmiddels heb ik ‘overeenkomst’ beëindigd.

28 augustus 2023

Waardeloze service

Waardeloze service, proces esim klopt gewoon niet. 1e esim werkte niet, gebeld, na vele pogingen iemand aan de lijn gekregen, zou een nieuwe esim krijgen, niets ontvangen, nu moet ik weer mijn id gaan opsturen. Intussen zijn wel de eerste 35 euro afgeboekt. Die haal ik dus terug, geen vertrouwen dat ze dit voor elkaar krijgen, dan maar geen T-mobile

Antwoord van T-Mobile

Hoi Theo, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (Odido NL) of Twitter (@Odido Nederland)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.odido.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Beste Akela van T-Mobile,

Beste Akela van T-Mobile,
Capelle aan den IJssel,4 september 2023

Op 23 augustus zouden jullie kabouters van Volker Wessels Telecom een kabeltje in ons huisje
komen aanleggen, maar AVCI kabouter belde om 12.05 af reden onbekend.Gelukkig kon ik de dag met veel leukere dingen invullen dus doe dit vaker.
Op 28 augustus om 9.47 met uw vriendelijke scout het genoegen gehad ter chatten, want E-mail is u onbekend,want met de padvinders wordt er liever niet mondeling gecommuniceerd, deze adviseerde met kabouters van VWT contact op te nemen.Ik heb gevraagd aan de scout contact op te nemen met VWT dit leek mij logischer en dan weet u Akela en de overige scouts want er aan de hand is. Het antwoord was zoals verwacht onduidelijk, gestopt vergunninkje ingetrokken en verder ,zoals opgelegd, geen verdere communicatie.
Ik zelf maar speurzoeker gaan worden en kreeg van de gemeente gemeente- Akela Jimmy van Dalm op 24 augustus te horen dat na overleg met de kabouters weer aan de kabeltjes mocht worden gewerkt.
Op 31 augustus om 15.03 bericht van uw scout Hakan hij nog steeds geen kabeltjes mocht aanleggen, gewezen op brief van gemeente-Akela, maar helaas.
Ik had nog wat energie over en heb op 2 september om 14.14 met kabouter Dennis van VWT gesproken en die vertelde mij dat voor de tweede keer het vergunninkje is ingetrokken daar de kabouters volgens de gemeente-Akela er niet goed wordt gestraat.
Veel negatieve recensies gelezen, maar wellicht heeft u dit zelf gedaan zodat potentiële klanten blijven zitten waar ze zitten.
Kennelijk Akela-TMobile is uw kracht non-communicatie dit stimuleert mij om naar andere Akela,s te gaan omzien.
Informeer mij juist,tijdig en volledig laat mij niet verdwalen in het non-communicatiebos. O ja inmiddels betaal ik wel zo’n 30 euro per maand meer, maar wellicht is goedkoop duurkoop.

Oplichters

Ze hebben bij overschakeling abonnement een nieuw abonnement afgesloten in de plaats van overgesloten. Zit nu dus vast met 2 abonnementen waarvan ik er aan 1 niks heb. Klantenservice wil deze fout niet rechtzetten. Zodra mijn abonnement af loopt zijn ze weer een klant kwijt. Oplichters

Antwoord van T-Mobile

Hoi Tristan, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (Odido NL) of Twitter (@Odido Nederland)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.odido.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Erg vermoeiend om aansluiting geregeld te krijgen

Ik ervaar het als erg vermoeiend om een werkende internetverbinding verzorgd te krijgen.
T-Mobile voor het signaal, Reggefiber voor de verbinding, Gideon voor het aansluiten. Het werkt niet, te veel partijen betrokken die allemaal afhankelijk zijn van elkaar.
Begin juli heb ik internet aangevraagd, midden augustus heb ik het installatiepakket vanwege vakantie gemist. Eind augustus kwam de monteur langs. Alles zou goed ingesteld zijn, ik moest alleen nog mijn installatiepakket ontvangen en erop aansluiten.
Maar ondertussen zitten de andere partijen niet stil. Reggefiber sluit mijn aansluiting in afwachting van de monteur weer uit, bij Gideon moet ik een afspraak maken dat pas over 2 weken kan, TMobile kan geen internet activeren want zij beheren het netwerk niet. Allemaal erg langdradig en ik moet er constant achteraan bellen.
Ondertussen dus 2 maanden na aanvraagdatum nog geen werkende verbinding, en in totaal 4 weken geen internet mogelijk.

En weer geen internet

En weer geen internet. Eerst zomaar afgesloten worden omdat je glasvezel MOET nemen en dan vervolgens om de haverklap zonder internet zitten.

Volstrekt nutteloze klantenservice

Klantenservice is diep triest. eind 2021 is bij ons in het pand glasvezel aangesloten door een onderaannemer van Tmobile, Lekatonpessy (TOF Groep). In het voorjaar van 2022 voor het eerst geprobeerd een abonnement af te sluiten. Na 3 maanden heen en weer te hebben gebeld hebben we het opgegegeven. Klantenservice probeert je enkel weg te wuiven met de belofte om terug te bellen, en doet dat vervolgens nooit (van de 8 keren beloofd te zijn om teruggebeld te worden zijn we 1keer teruggebeld).

Dit jaar dachten we stom genoeg weer het te proberen. Zelfde verhaal. Na ongeveer 3 maanden tevergeefs. Schijnbaar is glasvezel dan geen optie omdat het pas na een "X aantal maanden ECHT opgeleverd is". Bij onze vraag of we dan in de tussentijd een DSL lijntje kunnen afnemen wordt dan volmondig ja gezegd, maar vervolgens na 3x bellen wordt dat ook niet voor je geregeld.

Ik begrijp dat de abonnementen zo goedkoop zijn. De klantenservice is waarschijnlijk waar de kosten worden bespaard. Nutteloos personeel wat nog niet eens bekwaam genoeg is om terug te bellen, of de situatie proberen te begrijpen / op te lossen. Een beetje fatsoenlijke klantenservice zou toch wel beter moeten weten. Wanneer je een profiel/klant hebt die al tig keren heeft terug gebeld moeten er ergens toch alarmbellen laten afgaan. Maargoed elke keer wordt je wederom door een simpele 1e/2e lijns "geholpen".

Te triest voor woorden. Kan het gewoon echt niet beter brengen. Bedrijf van wereldwijde waarde van 45miljard, maar de klantenservice op niveau van een scam callcenter in India. MAAAAR dan doe ik die callcenters ook te kort, want die zouden nog tenminste terugbellen.

Gauw wegwezen bij T- Mobile

Gauw wegwezen bij T- Mobile.
Zojuist ben ik bij de T-mobile winkel in Alphen aan den Rijn langs geweest met de intensie om mijn abonnement uit te breiden en tevens een afspraak te maken voor de verbetering van het internet signaal naar mijn zolder. De aardige en behulpzame verkoper heeft terplekke geprobeerd om met een medewerker van Gideon ( het vaste technische bedrijf van T-Mobile ) een afspraak te maken.
Het duurde een uur ( ja, een uur !!) voordat de verkoper eindelijk was doorgedrongen tot iemand van klantenservice. Er moest een leiding naar mijn zolder komen . Een simpel klusje, want vanuit de meterkast lopen er buizen naar alle kamers in het huis. Maar sjonge, jonge, wat een moeilijk gedoe. Allerlei kulverhalen en omtrekkende bewegingen om maar vooral geen leiding te hoeven trekken. Daar hadden de "technische" heren duidelijk geen zin in.
Ik ben al heel lang klant met vast internet -TV en een mobiel telefoon abonnement, maar dit is voor mij echt de limit.
Wat een slechte en onprofessionele behandeling. Gauw wegwezen bij T- Mobile.

Waardeloze service.

Waardeloze service.
Contact krijgen is bijna onmogelijk, de app en de website is extreem slecht.
Na 4x mijn wachtwoord gewijzigd te hebben werkt het nog steeds niet.
Echt bizar, ik ga zo snel mogelijk overstappen want dit is oprecht kansloos.

1 september 2023

Niet tevreden over Tmobile!

Net overgestapt van KPN naar Tmobile, monteur langs geweest zogenaamd alles in orde en verbonden maar of je hebt helemaal geen internet of het valt steeds uit. Heb je toch helemaal niks aan, Heel slecht dit!

1 september 2023

Overstapservice van Kpn naar…

Overstapservice van Kpn naar T-mobile-thuis gaat mis.
Da moet je bij Kpn zijn.
Da moet je bij T-mobile-thuis zijn.
Da moet je bij Guidion zijn
Da moet je bij KPN-netwerk zijn.
Dat krijg je te horen bij klachten.Voor mij is T-mobile-thuis de enige aanspreekpartner en ik wil hun problemen niet oplossen.
Trieste bedrijf .
Ik ben vanaf 01-08-23 bij T-mobile-thuis aangesloten met een IPadres 31.201.xxx.xxx ( die is van T-mobile-thuis) het werkt .
Maar blijkbaar heeft installateur mij niet aangemeld bij T-mobile-thuis.
Krijg service van T-mobile-thuis op lijn en moet bij KPN betalen .
Ook al zijn er sommige medewerkers die de situatie begrijpen kan de rest niet 1 bij 1 tellen of mogen het niet . Normaal ze moeten eerst alles lezen wat je in de laatste 10 gesprekken gezegt heeft en dan is hun antwoord "je moet eerst aangemeld zijn ".
Een paar keer een "case"aangemaakt . Binnen 3 dagen nemen wij contact met u op . U raadt het wel ..
Installateur was er op de 01-08-23 en niemand weet dat die er was en wie het was . ( Geheime dienst!!!)

Zou graag willen dat T-mobile-thuis mijn facturen (august , september , TV telefoon en internet bij KPN ) mij vergoed en facturen van hun stuurt. Ze moetten hun service-dienst eens stroomlijnen.
Bij klachten is hun houding "dat doen wij niet , je bent nog niet aangemeld bij ons"
Ben bekend op hun forum voor T-mobile-thuis onder Klanttv aan wie moet ik mijn facturen betalen

1 augustus 2023