Enorm slechte service. Overgestapt naar T-Mobile Thuis met overstapservice. T-Mobile belooft dat je bij de overstap geen dag offline bent. Inmiddels zitten we al 2 weken zonder internet & tv. Monteu... Toon meer

In mei tmobile compleet besteld. Mobiel zou tegelijkertijd met thuis abonnement starten. Toch binnen 1 maand telefoon abonnement was gestart en bericht gekregen dat ze internet en tv in juli aansluite... Toon meer

T-mobile? Tot voorjaar 2023 tevreden, maar sindsdien veel problemen met tv en radio. Door aansluiting op glasvezel? Door 5G? Bovendien is T-mobile telefonisch zeer slecht bereikbaar. Zojuist weer bijn... Toon meer

Vaak storing, vaak langzame WiFi of juist helemaal geen WiFi. Onlangs voor de zoveelste keer geen WiFi en internet, bellen naar klantenservice, afspraak pas over een week met monteur, na veel zeuren n... Toon meer

1. Mobiele netwerkaanbieder

T-Mobile is een aanbieder van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

1,4

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,4

Alle reviews

(2.368)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Soepele overstap naar T-Mobile Thuis

De overstap verliep precies zoals vooraf was aangegeven. Omdat mijn vorige provider daar niet bij was aangesloten, heb ik geen gebruik gemaakt van de overstapservice. Toen na de aanvraag de aansluitdatum vaststond, heb ik die aan mijn oude provider doorgegeven. 's Ochtends kwam er eerst een monteur van de netbeheerder om het aansluitpunt in orde te maken en 's middags een monteur van T-Mobile die de opgestuurde apparatuur aan kwam sluiten. Ik haal nu 940Mbit up- en download op een 1Gbit-abonnement. TV werkt ook prima met alle zenders die ik wilde hebben in het basispakket. Het hele proces is uitstekend verlopen en ik ben tussentijds keurig op de hoogte gehouden. Ze hebben er een tevreden klant bij!

23 juli 2023

Antwoord van T-Mobile

Hi, bedankt voor je terugkoppeling. Superfijn om te horen dat de overstap vlekkeloos is verlopen en dat alle diensten werken zoals het moet! Mocht je in de toekomst toch ergens tegenaan lopen, dan kun je altijd contact opnemen via onze Twitter, Facebook of Community. We staan hier voor je klaar! Groetjes, Tommie

Ik heb nooit zo slecht internet…

Ik heb nooit zo slecht internet provider gezien.

Ik heb storing in my thuis internet en 3 keer gebeld melding gemaakt en ook 6 ander huizen in de buurt zonder internet en nog steeds geen actie gezien

Nooit een abbo van T mobile hebben

Antwoord van T-Mobile

Hi Imad, bedankt voor het delen van jouw ervaring! Ik wil niks liever dan dat jij weer zo snel mogelijk kunt genieten van het internet. Ik weet niet exact hoe de vork in de steel zit in jouw situatie, maar ik wil dit tot op de bodem uitzoeken en zorgen dat er schot in de zaak komt. Kun je mij hiervoor een bericht sturen via Facebook of Twitter met een korte uitleg van de situatie? Dan help ik jou zo snel mogelijk verder. Mocht een topic op de Community handiger zijn? Plaats dan een reactie, zodat één van onze moderators je kan helpen: https://community.t-mobile.nl/. Groetjes, Demi

Oplichters

Oplichters, veel beloftes niks nakomen

Antwoord van T-Mobile

Hi Pascal, dit lees ik niet graag. Ik wil dan ook dit gevoel omdraaien en oplossen wat er aan de hand is. Het is mij nu niet helemaal duidelijk wat er precies aan de hand is, maar ik wil met liefde voor je aan de slag! Kun je mij hiervoor een bericht sturen via Facebook of Twitter met een uitleg van de situatie? Dan help ik jou zo snel mogelijk verder. Mocht een topic op de Community handiger zijn? Plaats dan een reactie, zodat één van onze moderators je kan helpen: https://community.t-mobile.nl/. Groetjes, Demi

Goede service bij uitval internetaansluiting

Na een niet zo positieve ervaring eerder dit jaar (internet thuis gebruikershandleiding zeer slecht, eenmaal up and running geen klachten), uistekend en snel geholpen. KPN had bij aanleggen glasvezel de bestaande koperverbinding geruineerd. T-Mobile gaf me een tijdelijke unlimited mobiele bundel zodat extra data niet van mijn bestaande bundel afgaan. Netjes. Van KPN nog geen excuses of wat dan ook gehad, ook nog geen monteur.

Antwoord van T-Mobile

Hoihoi, super dat je jouw verhaal met ons wilt delen! Als je feedback hebt, kun je deze altijd met ons delen via Twitter, Facebook of via onze Community, zodat wij hier altijd mee aan de slag kunnen. Alle feedback is namelijk waardevol! Top dat je helemaal online bent en alles perfect werkt. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan kun je altijd contact opnemen via onze Twitter, Facebook of Community. We staan hier voor je klaar! Groetjes, Demi

abbo voor 35 euro afgesloten, 38,01 afschrijven.

ben vorig jaar net als nu aangeboden wordt, voor een vaste prijs van 35 euro/mnd glasvezel aangegaan. Ondertussen geldt dit abbo nog steeds als je nieuw afsluit (en 35 euro is de vaste prijs, geen aanbieding) maar wel schofterig bestaande klanten met inflatie verhogen naar 38,01 euro. De prijs van 35 euro per maand die men stelt, is dus enkel voor nieuwe klanten en het eerste jaar, maar dat staat nergens. Gewoon schofterige praktijken. Ik vind van 3,01 euro/mnd geen probleem, als T-mobile denkt geld te moeten verdienen met valse voorwendselen, dan zullen ze hun plaats wel krijgen op termijn.

Antwoord van T-Mobile

Hi Raphael, jaarlijks hebben we te maken met een inflatiecorrectie. Meer informatie kun je terugvinden in dit topic op onze Community: https://community.t-mobile.nl/nieuws-552/mijn-abonnementskosten-zijn-verhoogd-inflatiecorrectie-2023-345009. Geen zorgen! Wanneer je jouw abonnement verlengd, ga je een nieuw jaarcontract met ons aan met de prijzen van dit moment (dus zonder de verhoging van de inflatiecorrectie) én krijg je ook nog eens een mooie verlengkorting. Kun je verlengen, dan wil ik je adviseren om contact op te nemen met onze sales afdeling op 0800 0419. Zij maken dan een persoonlijk verlengaanbod voor jou en ben je maandelijks goedkoper uit. Groetjes, Demi

Korting bij vast en mobiel

Ik heb recent de combinatie van vast internet thuis en mijn mobiel gekoppeld. Dat leverde gelijk euro's korting op :)

Antwoord van T-Mobile

Hi Bart, jij bedankt voor het vertrouwen in onze producten en top dat je zelf hier ook een voordeel aan overhoudt. Altijd mooi meegenomen! :) Groetjes, Demi

ALLER slechtste bedrijf ooit.

ALLER slechtste bedrijf ooit.

ik kan een heel verhaal schrijven, maar neem maar gewoon van me aan, en net als de 75% van de andere mensen hier.

T-Mobile levert geen knap internet. wil je daar ook niet mee helpen. hebben slechte interne communicatie. je kan geen manager oid spreken, en als je weg wil MOET je een boete betalen. misschien is de boete wel hun verdien model ?

Fam Arends Heiloo.

Antwoord van T-Mobile

Hi Niels, ik had jouw ervaring graag anders gelezen. Ik wil hoe dan ook dit gevoel omdraaien, want dit is zeker niet de ervaring en service die wij voor ogen hebben. Het is mij niet helemaal duidelijk welk probleem je exact ervaart, maar ik wil graag voor je aan de slag! Kun je mij hiervoor een bericht sturen via Facebook of Twitter met een korte uitleg van de situatie? Dan help ik jou zo snel mogelijk verder. Mocht een topic op de Community handiger zijn? Plaats dan een reactie, zodat één van onze moderators je verder kan helpen: https://community.t-mobile.nl/. Groetjes, Demi

T-mobile (thuis, glsvezel)

T-mobile (thuis, glasvezel) werkt, net als veel andere providers met veel derde partijen (de glasproviders en Guidion voor installatie). Door personeels- en competentie gebrek bij die partijen kan dat wel eens mis gaan. De T-mobile organisatie kan wel wat minder bureaucratisch Ik heb daar zelf wel wat problemen meegemaakt bij de aansluiting (veroozaakt door de Open Dutch Fiber monteur). Nu alles eenmaal werkt is het prima en stabiel. Naar kritiek wordt wel geluisterd. De prijs is prima. De fallback mogelijkheid met een 7 dagen unlimited voucher zijn echt goed. Ik heb een LTE router voor een falback maar na bijna een jaar heb ik die nog niet nodig gehad.
Technologisch is het niet het meest vooruitstrevend, maar wat geleverd wordt is prima. Voor echte nerds misschien niet de beste oplossing. Maar daar is de prijs ook naar. T-mobile thuis mikt echt op de consumenten markt.
De kortingen met combinaties met mobiel (ook met de dochters Ben en Tele2), zijn ook aantrekkelijk. Alles bij elkaar ben ik best tevreden met mijn snelle internet verbinding

Antwoord van T-Mobile

Hi Louis, heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring! Goed om te lezen dat na een ietwat hobbelige start alles top in orde werkt. Mocht je ergens in de toekomst tegenaan lopen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via Twitter of Facebook of door een topic aan te maken via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Demi

Alles wat mis kon gaan ging mis zouden…

Alles wat mis kon gaan ging mis zouden overstappen op glasvezel wat volgens t mobile door het bedrijf zou worden aangesloten maar toen de monteur er was moest jezelf de kabels aanleggen waarna hij denk ik de stekker erin zou steken .Maar toen begon de ellende na overgestapt te zijn naar Ziggo heb ik er 9 maanden en 6 uur telefonisch contact 2 keer naar de deurwaarder en tig keer beloofd dat het opgelost zou zijn , ben ik eindelijk verlost van t mobile tenminste dat hoop ik de toekomst zal het uitwijzen en nu kan mijn moeder van 86 eindelijk weer rustig worden omdat de deurwaarder niet bij haar zou aanbellen.Het zou netjes van t mobile dat ze een excuus brief sturen .En toegeven dat zij fout zaten en grove fouten hebben gemaak .alleen jammer dat je moet reageren via twitter of facebook laat ik nou een van de weinige zijn die dat niet hebben

6 december 2022

Antwoord van T-Mobile

Hi Bertie, dank je wel voor het delen van jouw verhaal! Ik weet niet hoe precies de vork in de steel zit in jouw situatie maar ik wil met alle liefde verder uitzoeken wat er is gebeurd en of het daadwerkelijk is opgelost. Kun je mij hiervoor een bericht sturen via Facebook of Twitter met een korte uitleg van de situatie? Dan help ik je zo snel mogelijk verder om het op te lossen en netjes af te sluiten. Groetjes, Demi

We zijn altijd goed geholpen en snel…

We zijn altijd goed geholpen en snel geholpen! Vriendelijk personeel en bereidwillig om mee te denken in een oplossing zonder dat het ons extra gaat kosten

Hi Tosette, heel erg bedankt voor jouw mooie review! Groetjes, Demi

2G ondersteuning per 1 juli stop,

2G ondersteuning per 1 juli stop,
Senioren gsm moeder is 2G , per die datum( voor senioren niet te begrijpen) geen verbinding meer. Ja mw kan andere sim kaart krijgen duurt wel paar dagen, mw zit dan zonder telefoon en kan niemand bereiken of een nieuwe telefoon aanschaffen is de oplossing die aangeboden werd??? Alleen ook dat duurt "even" eer zij die in huis heeft.
Abonnement opgezegd, per direct, ja maar opzeg termijn van 1 maand???? Dus betalen voor iets wat zij jou niet meer geven????
Opzegging zal worden bevestigd met SMS en jawel op het nummer, dat dus niet meer ondersteund wordt en waarop dus geen smsjes meer kunnen binnenkomen.
Te gek voor woorden dat Abonnement wel nog betaald moet worden terwijl tmobile de ondersteuning stop zet. Kpn gaat dit ook stop zetten in de toekomst maar ondersteunen voorlopig wel nog 2G .

Antwoord van T-Mobile

Hi Linda, het klopt dat we geen 2G meer ondersteunen. Alle informatie hierover kan je terugvinden op onze website: https://www.t-mobile.nl/2g-uitzetten. Mocht je vragen hierover hebben of als we iets voor jou of je moeder kunnen betekenen, stuur dan gerust een berichtje via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare). Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

11-2022 uitkijken T-Mobile zijn oplichters

11-2022 geprobeerd een zakelijk abonnement af te sluiten.
Ging niet, had mij vergist abonnement bij KPN liep nog.
Niks meer over gehoord geen sim kaart ontvangen.
Maar deze maand zag ik op mijn zakelijke rekening dat ze wel geld af aan het schrijven zijn.
Gebeld met de vraag waarom ze geld af aan het schrijven zijn.
Was vanwege mijn abonnement???

Ik heb ze uitgelegd hoe en wat.
Dik een kwartier in de wacht gestaan.
Antwoord was helaas kon niks voor mij doen bedenktijd was over.
Ik heb duidelijk aangegeven dat ik daar niet met eens ben.
Aangegeven dat ik niets over het abonnement heb ontvangen geen sim kaart heb, waarmee ik niet eens gebruik kan maken van het zogenaamde abonnement.
Maar helaas kon evengoed niks doen.
Dus ik weer aangegeven dat het zogenaamde zakelijke abonnement heeft niet eens het goede nummer heeft.
Na ze kon wel zogenaamd zorgen dat ik het abonnement met nummer behoud zou kunnen krijgen.
Weer aangegeven dat het niet mogelijk is omdat ik inmiddels een abonnement bij KPN heb lopen, omdat ik er vanuit ging dat het abonnement bij hun niet kon worden afgesloten.

Maar helaas mocht niet baten was niets meer mogelijk.

Dit pik ik niet, heb alles via mijn bank laten terugstorten en hun geblokkeerd.

Ze zoeken het zich maar uit, dat ze er maar een rechtzaak van maken.
Kan mij niet voorstellen dat ze dat rond gaan krijgen.
Dit soort praktijken mogen ook hun niet doen.
Is pure oplichting....

Antwoord van T-Mobile

Hi Adriaens, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Fluitje van een cent

LUISTEREN moet je leren.......de klant is koning.
Mooie beloftes aan de telefoon, om over te stappen, niks werkt. Alles goed aangesloten, monteur geweest om te controleren, alles prima maar zegt óók: ligt aan de netwerkbeheerder, adsl is afgesloten bij het overstappen.
Nu al een week bezig om internet te krijgen.
Hebben wel data gekregen, maar geloof me, het is een heel gedoe als je wat ouder bent.
Ik geloof niet meer in T mobile, en ga rondkijken naar een andere provider.
Willy Rijk-Kranenburg

Het euvel is verholpen, we kijken en internetten weer fijn. Maar t was een fluitje van 'n cent! Dat heeft écht niet zo lang hoeven duren.
Enfin, dit landje leeft op bureaucratie en regeltjes en wanneer je daar mee te maken krijgt ben je gewoon de klos. Zo jammer dat er gewerkt wordt naar ergenis en je als klant voor een niet flexibele onbuigzame wereld staat. Hoe zouden we dat kunnen veranderen? Zou dat nog kunnen?
Groet
Willy Rijk

Antwoord van T-Mobile

Hoi Willy, bedankt dat je jouw ervaring met ons wilt delen! Dit is zeker alles behalve soepel verlopen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Werken alle diensten inmiddels naar behoren? Mocht dit niet het geval zijn, dan ga ik er persoonlijk alles aan doen om jou zo snel mogelijk online te krijgen! Kun je mij hiervoor een bericht sturen via Facebook of Twitter met een korte uitleg van de situatie? Dan help ik jou zo snel mogelijk verder. Mocht een topic op de Community handiger zijn? Plaats dan een reactie, zodat één van onze moderators je kan helpen: https://community.t-mobile.nl/. Groetjes, Demi

Glasvezel geïnstalleerd werkt niet!

Glasvezel geïnstalleerd, bijna 1 week verder en nog steeds werkt niks! Iedere dag weer een bericht, binnen 1 tot 3 dagen neemt iemand contact op. Blijkbaar iemand die niet bestaat!

17 juli 2023

Antwoord van T-Mobile

Hi Barry, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet het warme welkom wat ik van ons gewend ben. Ik wil graag mijn best voor je doen om ervoor te zorgen dat het glasvezel zo snel mogelijk weer gaat werken. Stuur mij een privébericht via Facebook of Twitter met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Heb je geen social media? Dan kun je altijd een topic starten via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Dan kan ik gelijk voor je aan de slag! Groetjes, Nora

Begin er niet aan,

Begin er niet aan,

Monteurs laten schroeven uit je muur steken, voor je tv kastje moet je 5 euro extra betalen, waar je elder de eerste gratis krijgt. Email adressen zeggen ze ook ineens maar op want ja wat kun je nog meer uitkleden om geld te besparen... Zodra mijn 8 mnd korting er op zit gaat mij beindiging brief richting jullie... Waardeloos... Want nog minder dan waardeloos sluit gewoon jullie deuren maar...

Antwoord van T-Mobile

Hi Hendrik, bedankt voor het delen van jouw ervaring. De monteur hoor altijd alles netjes achter te laten. Ik wil je daarom graag vragen om mij een privébericht te sturen via Facebook of Twitter met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Heb je geen social media? Dan kun je altijd een topic starten via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Zo kan ik hier gelijk mee aan de slag voor je. Ook kan ik dan uitleggen hoe het precies zit met de TV Box en het stoppen van de e-mailservice. Ik zie je bericht graag tegemoet komen! Groetjes, Nora

TMobile is gewoon waardeloos

TMobile is gewoon waardeloos. Problemen bij hun oplossen is tig keer telefonisch contact opnemen en weken wachten voor een zogenaamde oplossing die maar niet komt. "Techneuten zijn aan het werk om het op te lossen", zijn deze techneuten aan het werk met 1 finger in de neus ofzo. Jullie hebben helemaal geen techneuten laat staan oplossing die worden gekopieerd van 1 chatbot naar de ander. Blijf weg van TMobile en kijk ook niet naar deals bij hun. Je betaald goedkoop maar je krijgt ook helemaal niks goeds

Antwoord van T-Mobile

Hi Kenny, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is zeker niet het gevoel dat we je willen geven en ik wil daarom graag met je meekijken naar wat hier precies aan de hand is. Wil je mij een privébericht sturen via Facebook of Twitter met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer? Heb je geen social media? Dan kun je altijd een topic starten via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Zo kan ik jouw dossier erbij pakken en dit gelijk voor je uitzoeken! Groetjes, Nora

Valt niet mee om een zakelijk abonnement te krijgen

Ik ben al vanaf begin mei 2023 bezig een zakelijk abonnement te krijgen.
Hierin is zo veel fout gegaan en ligt niet altijd aan de persoon die ik aan de lijn heb gehad maar elke keer hoorde ik van een andere persoon dat de andere collega het dan weer verkeerd had gedaan of gezegd. Ik zou helaas t-mobile nooit meer aan iemand adviseren.

5 mei 2023

Antwoord van T-Mobile

Hi Theo, we zoeken dit graag voor je uit! Kun je ons berichtje sturen via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Jeremy van de klantenservice

We begrijpen de lage score van een 1.3, echter moeten we Jeremy van de klantenservice wel wat credits geven. Wat een topper is dat!! Ik zeg loonsverhoging

Antwoord van T-Mobile

Hi Ilse, bedankt voor je review! Ik geef jouw mooie compliment ontzettend graag aan Jeremy door! Groetjes, Nora

9 maanden klant nog 3 maanden te gaan…

9 maanden klant nog 3 maanden te gaan en dan inpakken en wegwezen hier !
Continue geen wifi 10 keer bellen
Nieuwe wifi punt nog een nieuwe wifi punt niks werkt !
4 g is onbereikbaar 5 g is waardeloos
Of terwijl ik heb thuis bijna nooit wifi !
De service is om te janken
Nog 3 maanden en dan ben ik weg hier

Antwoord van T-Mobile

Hi Sabrina, dankjewel voor je review. Ik vind het jammer om te horen dat dit jouw ervaring bij ons is. Ik wil er graag alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit een positieve ervaring gaat worden! Stuur mij een privébericht via Facebook of Twitter met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Heb je geen social media? Dan kun je altijd een topic starten via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Zo kan ik jouw abonnement erbij pakken en gelijk met je meekijken. Groetjes, Nora

Met een eigen bedrijf in 2022 in totaal…

Met een eigen bedrijf in 2022 in totaal 3 maanden geen telefoon gehad. Ook email en internet functioneerden niet. Ook kon ik mijn pinapparaat dat via de telefoonlijn loopt niet gebruiken.
Enorm verlies gehad.
Ondanks een andere router functioneerde het niet.
Vreselijk bedrijf.
Zeer slechte organnisatie

Antwoord van T-Mobile

Hi Nelissen, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin