Wat een graf-organisatie. Bekleding van karton gemengd met het tapijt van een oost-europees hostel die al in 1940 faillessement had aangevraagd. Een zitting zo dun dat je na tien minuten d... Toon meer

Een vertraagde trein van anderhalf uur kan gebeuren en de informatie voorziening was prima. Maar als je in de TGV in Frankrijk hebt gezeten en je stapt op Gare du Nord over op de Thalys/Eurostar naar... Toon meer

440,- betaald voor treintickets naar Parijs. Er was nog ruimte om te annuleren. Omdat er onder elkaar het bedrag van 220,- stond, heb ik het met 1 knop geannuleerd. Wat blijkt? 220,- ANNULERI... Toon meer

1. Treinticketbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Holidays and week-end breaks to Paris, Amsterdam, Cologne and northern Europe cities. Business and leisure trips. Train schedule and special offers, purchase your train tickets

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Voor de vierde keer wel ged afgeboekt, geen tickets

Voor de vierde keer wel geld afgeschreven en geen ticket. Na twee jaar is die bug nog niet verholpen. Uren in de “priority” klantenservice, zoveel
Onnodig gedoe. Al 30.000 keer het irritante deuntje in de wachtrij gehoord over de jaren heen. De treinen en de mensen zijn echt goed, de website en het telefoonsysteem zijn domweg vreselijk en ze doen er al jaren niks aan. Koop nooit tickets met de app, gebruik de website, veel minder kans op fouten!

5 juni 2022

Het reizen op zich was ok, service belabberd

Het reizen op zich was ok, we kwamen van A naar B, en daar is zo'n beetje alles mee gezegd. Betaalde extra voor luxere tickets, niets van teruggezien. In Rotterdam stuurden ze ons ver het perron op en bij aankomst bleek dat we toch aan het begin moesten zijn, dus hollen met de bagage...geen controle treintickets geen controle voor dragen mondkapjes, eten en drinken beperkte keuze, duur en cappuccino geen aanrader. Croque monsieur wel lekker. Wifi was geen stabiele verbinding. Gare du Nord geen prettig station om in de avond met kids aan te komen, hangt grimmige sfeer. De terugreis tegen zeer onbeleefde en chagerijnige, arrogante 'treinmanager' aangelopen. Hij zei dat we op een andere plek moesten gaan zitten, zonder onze tickets te controleren. Toen ik zei dat ik juist zat, zei hij van niet. Toen ik minn tickets liet zien, en bij controle bleek dat wij wel degelijk op de juiste plek zaten, bleef hij ipv zijn excuses aan te bieden heel onbeleefd en herhalen dat het hoe dan ook mijn fout was geweest dat hij het niet had begrepen. Zijn Engels was kennelijk belabberd, maar excuses maken ho maar. Klacht ingediend, enkel standaard riedeltje 'sorry, maar wij controleren regelmatig de kwaliteit van onze medewerkers'. Tuurlijk...Onbegrijpelijk dat Thalys zo met hun klanten om gaat.

10 mei 2022

Ticket geboekt voor bezoek aan zoon in Parijs

Een ticket geboekt voor een bezoek in Parijs. Keurig bedrag afgeschreven. En omdat we vaker een ticket bij de Thalys boeken niet verder gekeken. Wel rekening nagekeken en dat was allemaal goed. Op het mkment dat ik drie dagen later de tickets wil uitprinten blijken deze er helemaal niet te zijn.
Gebeld met de klantenservice en hier werd aangegeven dat dit mijn probleem was. Ik citeer: ‘je kunt opnieuw boeken en dat het bedrag hoger is, is jouw probleem’. En nee dit is geen grapje.
Bijzonder hoe een bedrijf met zo’n positie een houding aanneemt van volledige desinteresse, arrogantie en asociaal gedrag. Een oplossing word niet geboden. Het bedrag was betaald, bezoek aan zoon kan nu dus niet doorgaan. Het is ongekend. En ik verbaas me nog meer nu ik alle slechte reviews lees. Dit bedrijf heeft duidelijk een monopolie positie en buit dit uit. Schandelijk.

17 maart 2022

Annulering? Geld kwijt, blijkbaar

Ik annuleerde onze tickets Brussel-Amsterdam en terug ter waarde van 134 euro, in de veronderstelling dat dat geld terug ging worden gestort op mijn rekening. Ik had namelijk zelf alles online geboekt, er kwam geen medewerker van Thalys aan te pas. Waarom zou een miljardenbedrijf als Thalys dan ook dat bedrag - een peulschil voor hen - niet terugstorten op de rekening van een hardwerkende Vlaming?

Groot was mijn verbazing dan ook dat de volledige 134 euro in rook op ging door 'inhouding en annuleringsskosten'. Bleek er ergens in het klein 'non refundable' te staan. Als je doorklikte.

Ik kreeg niemand aan de lijn dus vroeg ik om hulp op Messenger en Twitter. Daar hetzelfde verhaal: weinig begrip, geen omboeking mogelijk en al helemaal geen 134 euro die Thalys terug zou storten.

Of hoe een miljardenbedrijf als Thalys een som geld van een hardwerkende Vlaming aftroggelde, zonder daarvoor ook maar iets te hebben moeten doen. Zonder compensatie, schuldbesef of scrupules.

15 maart 2022

Heb ik eindelijke de Belgische …

Heb ik eindelijke de Belgische klantenservice aan de lijn na een lange en dure wachttijd (sowieso vreemd dat dit zo duur is dat is al niet klantvriendelijk) wordt tijdens mijn gesprek de verbinding verbroken. Ze bellen niet terug dus ik ik bel nog een keer en na dure 15 minuten wachttijd wordt gewoon de verbinding verbroken. De klantenservice is erg stug en ze staan voor geen enkele oplossing open. Zeer slechte service voor zo’n groot bedrijf!

5 maart 2022

Verschrikkelijke service

Wij hadden 2 treintickets heen en 2 treintickets teruggeboekt naar Parijs met Thalys. Mijn vriendin heeft haar kniebanden gescheurd en kon niet lopen dus we hebben de tickets geannuleerd. Hiervoor wilde ze geen geld teruggeven. Aangezien we 0 geld terug kregen vroeg ik de annulering dan in ieder geval terug te draaien dan kan je voor dat geld altijd nog beter kijken of je misschien met een vriend anders kan gaan of iemand anders er een plezier mee kan doen. Dat is nu ook niet meer mogelijk volgens Thalys. Ik heb 140 euro betaald ik kan mijn tickets niet krijgen ik kan mijn geld niet krijgen. Oplichterij is het.

5 maart 2022

Onduidelijk & slecht bereikbaar

Morgen wordt er een zware storm verwacht, waardoor het onduidelijk is of onze treinreis met Thalys doorgaat. We kregen een onduidelijk e-mailbericht, waarin staat dat we verzocht worden "indien mogelijk" de treinreis uit te stellen. Wij kunnen hier niet uit opmaken of de treinreis wel of niet doorgaat. NS heeft me netjes te woord gestaan en geïnformeerd over het treinverkeer van morgen. Bij Thalys sta ik al meer dan 60 min. in de wacht met het bericht dat ik zo word doorverbonden. Ook ben ik er één keer uitgegooid. Op Facebook en per e-mail krijg ik ook geen reactie. Wij hebben nu geen duidelijkheid over onze treinreis en kunnen op geen enkele manier een medewerker bereiken. Al met al vind ik de klantenservice erg slecht geregeld.. Als het eerste e-mailbericht duidelijk verwoord was, zouden we nu in ieder geval weten waar we aan toe zijn.

17 februari 2022

440,- betaald voor treintickets naar…

440,- betaald voor treintickets naar Parijs. Er was nog ruimte om te annuleren.
220,- ANNULERINGSKOSTEN!

In paniek Thalys gebeld, en het probleem uitgelegd, maar ze willen er niks aan doen.

Hoe kan dit zo duur zijn? Ik vind het een schande dat het zo duur is & dat als je je fout uitlegd, er niks meer gedaan wordt.
Schande, nooit meer

16 februari 2022

Uitermate onvriendelijke trein manager…

Uitermate onvriendelijke trein manager ‘Michel Peeters’. Hopelijk kom je hem niet tegen op je trein bezoek!!! Hij vond het nodig en gepast om neerbuigende commentaar te richten aan een bende van 7 jonge vriendinnen! Schandalig hoe onvriendelijk iemand op zo een manier kan zijn! Erg dat 21 jarige dames een man van rond de 55 op vriendelijkheid moeten wijzen, en zeker voor een trein manager. Ons zie je hier niet meer terug!

12 februari 2022

Oplichterij: bij fouten van hun kant moet de klant extra betalen!

Heen weg ging goed, we zaten 1e klas (vader, moeder en kind). We hadden voor de terug weg 2e klas geboekt.
Op de heen weg zagen we dat dat heel krap was.
We hebben NSinternationaal reizen gebeld of we de terug weg konden upgraden naar 1e klas. Maar alleen als we bij elkaar zaten.
Dit was geen probleem. We moesten wel €201,- bij betalen.. pfoe, nou die dan maar. Maar wel zeker bij elkaar, hebben we nog gevraagd.
Wanneer de tickets binnen kwamen via de mail was dit zeker niet het geval. Iedereen zat apart, zelfs ons kind...
Dus meteen binnen 5 minuten teruggebeld. Dit was niet de bedoeling én niet afgesproken.
Mogen we wel weer naar 2e klas, als we bij elkaar willen zitten. Maar... We krijgen maar €40,- terug van de €201,- die we hebben bijbetaald.
Nooit meer met de Thalys!!!! Oplichterij!!

We zijn nog in gesprek gegaan over hoe dit eruit ziet. Maar nee. Hun fout moesten wij betalen. Klopt echt niet dit! We zijn kwaad!

5 januari 2022

Top personeel!

Mijn partner en ik samen een weekend naar parijs. Helaas corona opgelopen, dus omboeken die trip. Dat ging opzich redelijk soepel, alhoewel niet altijd alles even duidelijk voor ons was. Nu bleek toen we onze nieuwe tickets binnenkregen dat we beide in apparte rijtuigen gezet waren. Geen drama, maar wel heel erg jammer. Gelukkig heeft het onwijs behulpzame personeel op de heen en ook terugreis meteen gekeken of er plaatsen vrij waren, zodat we tóch nog bij elkaar konden zitten. Top ervaring dus!

2 januari 2022

Bij annulering van je trein ticket…

Bij annulering van je trein ticket krijg je geen geld terug. Als je per ongeluk geannuleerd hebt en het toch had willen omboeken heb je pech. Je kan fluiten naar je geld en de klanten service hangt in een gesprek op.

29 november 2021

Groen is goud…

Waarom moet ik €540 betalen voor een return ticket naar Parijs mijn Volvo 4 personen op en neer brengt voor €150?

24 november 2021

Naar aanleiding van het niet goed…

Naar aanleiding van het niet goed veranderen van mijn ticket door een bug aan jullie kant ben ik nu mijn geld kwijt!! ik had namelijk mijn tickets voor het vertrekken van mijn trein gewijzigd naar een andere dag en er stond ook dat dit was gelukt en ik de tickets zou ontvangen, maar uiteindelijk is dit blijkbaar fout gegaan en heb ik nooit wat ontvangen vanwege een technische storing!!! Dit kon de telefoniste overigens ook terug zien. Maar omdat ik blijkbaar zelf daarover direct had terug moeten bellen, ben ik nu mijn geld kwijt en kan er niks meer worden gedaan. Terwijl de Thalys wel in konden zien dat ik mijn tickets helemaal nooit gebruikt heb en er ook een fout was aan hun kant (dan moest ik maar een screenshot hebben gemaakt van de bevestiging). Heel jammer dit! Het gaat hier om 122 euro, wat zomaar in de sloot is gegooid en ik ook ABSOLUUT niet zomaar kan missen!! ik ben erg teleurgesteld in de service van Thalys en vind het zeker geen visite kaartje van het bedrijf.

24 november 2021

Is het kinderachtig om te klagen…

Is het kinderachtig om te klagen wanneer van de 3 wc’s in eerste klas er 2 buiten gebruik zijn ? Dus 1 wc voor ongeveer 3x80 stoelen ? Misschien. Prijs van een 1e klas biljet zonder korting is toch €244 voor Parijs-Amsterdam. Na een half uur wachten toch eindelijk verlossing: naar binnen ! Dat was een nieuwe verrassing want tja, na anderhalf uur met 240 plassers en poepers raakt zo’n troontje verstopt. En dat leidt weer tot allerlei taferelen op de grond. Over de pot hebben we het liever niet. Thalys is een Belgische lijn. Luxe prijs en een aandenken aan de stop in Brussel, de stad van Manneken Pis.
30 m wachten voor dit genoegen en nog twee uur te gaan. Toch maar wat minder thee drinken straks.

25 oktober 2021

Zeer goede ervaring gehad met de…

Zeer goede ervaring gehad met de Thalys, ik was erg te spreken over de service en vakkundige oplossingen van de klantenservice na een korte vertraging (buiten schuld van Thalys zelf om). Kortom; wij gaan zeker weer reizen met de Thalys!

5 oktober 2021

Ticket geboekt naar Marseille maar…

Ticket geboekt naar Marseille maar vanwege de nieuwe maatregelen 2e vaccinatie besloten om niet te gaan omdat je op vakantie je niet elke dag wilt laten testen. Op de bevestiging stond duidelijk dat de ticket zonder extra kosten omgeruild kon worden dus wij zagen hierin geen probleem. Blijkt nu dat we de laatste trein van het sezoen naar Marseille hadden geboekt dus er helemaal niks om te ruilen valt. Enigste optie annuleren en je geld kwijt zijn. Ook de klantenservice die 30ct per minuut durft te vragen en makkelijk 30 tot 45min in de wacht hangt is totaal niet mee denkend. Stuur maar een email en zoek het maar uit. Wij reizen NOOIT meet met Thalys!

13 augustus 2021