Komen afgesproken leverdatum niet na, hiervoor ook nooit verontschuldigen voor gehad. Schade aan kasten. Kunststofblad ipv graniet (hiervoor wel korting gehad). Slechte communicatie. Worden s´... Toon meer
Het lijkt alsof je een review schrijft voor ‘kastenbedrijf’ maar het gaat om tweedehandskeukenswinkel/tweedehandskeukenspaleis. Mailcontact was al kort en vaag, maar toch een datum afgesproken... Toon meer
Duidelijke communicatie, op tijd op de afspraak en een vlotte, vakkundige demontage van de keuken. Prijs was van in het begin vastgelegd en hebben we tijdens de afbraak correct ontvangen.
wij maken hout en ijzer op maat.
plantsoenstraat 88, 3034KK, Rotterdam, Luxemburg
Alles snel en vlot gegaan reageren heel snel op vragen
Alles verlopen volgens afspraak communicatie was top had gekozen voor aanbetaling en afrekening bij levering geen probleem ondervonden kun je op bouwen

Antwoord van kastenbedrijf
Communicatie was kort maar krachtig. Duidelijke afspraken gemaakt over het ophalen van onze keuken. Keuken is professioneel gedemonteerd en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig. Aanbetaling hadden ze netjes gedaan en het resterende bedrag was overgemaakt voor ze vertrokken.
Heb de samenwerking als erg prettig ervaren!

Antwoord van kastenbedrijf
Mailcontact was al kort en vaag, maar toch een datum afgesproken om de keuken te laten ophalen. Vantevoren nog gemaild en bevestigd gekregen dat ze zouden komen.
Op de dag zelf niemand komen opdagen en dame aan de telefoon ongeïnteresseerd en zei dat we gemaild waren. (Hebben uiteindelijk 3x gebeld) Geen mail ontvangen en uiteindelijk ook gemeld dat ze niet meer hoeven te komen, als dit überhaupt nog zou gebeuren.
Niet mee in zee gaan! Alle negatieve reviews moeten genoeg zijn.

Schade aan kasten.
Kunststofblad ipv graniet (hiervoor wel korting gehad).
Slechte communicatie.
Worden s´avonds laat enkel geleverd?
File om 21u30 op de Brusselse Ring?
Er word verwacht het resterende bedrag te betalen aan de leveranciers, dit heb ik uiteraard na even discussiëren geweigerd!
Kortom rare frauduleuze praktijken lijkt wel een soort front.

Antwoord van kastenbedrijf
Keuken gekocht, bij tweedehands keukenswinkel.nl. Aldoor goed mailcontact gehad. Keuken netjes afgeleverd op afgesproken dag. Mooie degelijke keuken. Van tevoren nog sms gehad, over tijdstip. Hele aardige meneer die kwam afleveren. Geen problemen gehad.

Antwoord van kastenbedrijf
het zijn oplichters!, deze bedrijf samen met alternatief voor facings, hebben voor duizenden euro's mensen opgelicht! ze bedreigen gedupeerde klanten, blijkt dat ze in het verleden ook al met andere diversen namen hebben gewerkt, ook hadden ze vroeger een duitse meubelzaak die al ondertussen failliet verklaard is, ze blijven gewoon maar verder gaan met oplichting haar man runt de keukenzaak en de dame runt alternatief voor facings, daarom raad ik iedereen om toch een klacht neer te leggen tegen hun want ze doxen hun slachtoffers!

Antwoord van kastenbedrijf
INDERDAAD NIET MEE IN ZEE GAAN!!! Wat een oplichters. Ik moet blijkbaar allang blij zijn dat ik na volledige betaling mijn keuken heb ontvangen! Alleen is deze volledig afgetrapt 3e hands en kan direct door naar de stort. Het stenen aanrechtblad is gebroken en gelijmd met zwarte kit, alles is super smerig en het gasfornuis , vooral de knoppen, volledig zwart geblakerd. Als je hier een mail over stuurt wordt je direct afgepoeierd. Er kan niet een een “wat vervelend” vanaf. Sterker nog, ik wordt uitgemaakt voor leugenaar en zal het vast zelf allemaal gesloopt hebben!!
OPLICHTERS!! NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!
OPLICHTERS! Week voor demontage kregen we de vraag of traplift gehuurd kon worden, omdat het te riskant was de keuken via de lift te vervoeren. Kosten zouden gedeeld worden. Onze keuken was 500€ waard, zou de ochtend van demontage overgemaakt worden. Na drie dagen nog geen geld ontvangen, mailen, krijgen we mail dat apparatuur niet zou werken en dat er beschadigingen aan de keuken zaten waardoor deze onverkoopbaar zou zijn. Klinkklare onzin! Ga er NIET mee in zee!
BEDRIEGERS. STELLETJE CRIMINELEN. Aanbetaling gedaan. Vervolgens na veel bellen en mailen kregen we weken later te horen dat de keuken niet leverbaar was. En aanbetaling krijg ik niet terug. staat in de algemene voorwaarden. Die kreeg ik pas nadien toegestuurd. Vervolgens vind ik de keuken op marktplaats. (al verkocht helaas). Contact gehad met de eigenaar. Weten niks van dit bedrijf. Dus ze kopieëren gewoon van een andere site en gebruiken voor zichzelf om aanbetalingen te innen.
Inmiddels aangifte bij politie gedaan.
Schandalig bedrijf
Inderdaad zoals al vele malen is geschreven
Verwijzingen naar de website maar toch steeds melden eerst aanbetalen
Wat natuurlijk zeer vreemd is
Werken lijkt me zo te lezen met verschillende namen
Kortom pas op met zaken doen en betaal nooit vooraf

tweedehandskeukenswinkel en tweedehandskeukenspaleis
Gaat om dezelfde website, is hetzelfde bedrijf.
Medewerkster is kortaf aan de lijn en weet eigenlijk niets van de keukens. Hoofdvestiging zit in Oosterhout, de keukens staan opgeslagen in Belgie te Riemst. Alles moet nagevraagd worden en blijft vaag. Er wordt verwezen naar de website daar staat alles en that's it.
Ondanks deze ervaring tegen mijn gevoel in toch verder op de email omdat ik een mooie keuken had gezien. Communicatie blijft echter afstandelijk en onprettig. Op de vraag of ik ook mag weten met wie ik communiceer ipv "Tweedehandskeukens" wordt nogal bijzonder gereageerd. Contact met dame aan de lijn irriteert mij, gevoel dat elke vraag teveel is en blijkbaar liggen we elkaar niet. Ik vraag of ik de eigenaar kan spreken echter deze is niet aanwezig. Gemiste kans want als het gesprek prettig was verlopen dan had ik deze keuken gekocht

Antwoord van kastenbedrijf
Kwamen na het aanbieden heel enthousiast over en boden een redelijke prijs. Afspraak gemaakt dat ze 3 weken later keuken kwamen demonteren. Ze wilde foto’s en boden de keuken een dag later al aan op hun website. In veel reviews had ik geleden over niet komen opdagen en ziek personeel, dus een dag van te voren gemaild en ze waren mijn e-mailadres “ kwijt “ om te melden dat de man de demonteert zich net had ziekgemeld. Of het een paar weken later kon. Even speuren en bleek dat er op hun site nog geen biedingen waren gedaan op de keuken. Ze komen dus alleen als ze weten dat ze de keuken zeker kunnen verkopen, anders komen ze niet opdagen.

Antwoord van kastenbedrijf
Onprofessioneel gedrag en annulering van overeengekomen verkoop bij Tweedehands Keukenspaleis
Ik wil graag mijn recente ervaring delen met dwazen van Tweedehands Keukenspaleis om anderen te waarschuwen en te helpen leren van mijn situatie.
Vandaag stuurde Tweedehands Keukenspaleis een monteur om mijn keuken te demonteren voor verkoop. Tot mijn verbazing begon de monteur zonder toestemming foto's en videos van mijn keuken te maken en stuurde deze zelfs naar een ander partij, waardoor de overeengekomen verkoop plotseling werd geannuleerd zonder enige uitleg. Met een zeer onbeschoft en onprofessioneel taalgebruik via een Belgische nummer.
Ondanks dat Tweedehands Keukenspaleis beweerde dat ik schade aan de keukenfrontjes niet had doorgegeven, was deze schade duidelijk zichtbaar op de foto's die weken geleden werden verstuurd naar hen. Dit toont niet alleen een gebrek aan professionaliteit van hun kant, maar ook een verontrustende mate van onbetrouwbaarheid.
Ik ben van plan een officiële klacht in te dienen en deze zaak te melden bij relevante instanties. Hopelijk kan dit anderen helpen om voorzichtiger te zijn bij het omgaan met dergelijke bedrijven en hun eigendommen. Wees aub gewaarschuwd deze mensen die denken dat ze zo een bedrijf kunnen runnen.
Zojuist mijn keuken geleverd gekregen, en wat ben ik blij! De keuken ziet er goed uit, en de bezorgers waren vriendelijk 👍
Bedankt Tweedehands keukens paleis!
Het is dat ik een ster moet geven maar ze verdienen er geen!! Oplichters zijn het
Absoluut niet mee in zee gaan en zeker geen geld overmaken!!!
Gaat helemaal nergens over. Bedrijf kan geen afspraken maken en kan niet lezen. Op vragen wordt geen passend antwoord gegeven.
Afgelopen week contact gehad met tweedehands keukenpaleis of het mogelijk is de keuken wat langer in opslag te houden ivm de sleuteloverdracht van onze nieuwe woning. Geen probleem! Totdat je de keuken betaald hebt en zonder enig overleg de leverdatum ingepland word! Hierover contact opgenomen en word er doodleuk gezegd. Tja dan komt er 100,- bij aan extra leveringskosten plus 3,- per dag aan opslag. Heel netjes omschreven is dit de boel beflikkeren en dan je schuil houden achter de kleine lettertjes. Wat een topbedrijf.
LET OP!!! Ook word er niet geleverd wat op de foto’s aangeboden word. Bij de keuken die wij aangekocht hebben staat op de foto’s dat de kraan een Qooker is. Nogmaals gevraagd of je geleverd krijgt wat er op de foto’s aangeboden word krijg je het antwoord ja! Als je specifiek vraagt of dan de Qooker er bij zit is het nee meneer je krijgt een” kraan”zoals in de beschrijving staat! Pure misleiding.
Waardeloos!
Online een reservering gemaakt voor een keuken waarbij direct het volledige bedrag van de keuken voldaan moest worden. Betaald, daarna niks meer vernomen, buiten een reserveringsbevestiging om.
Zelf meermaals contact opgenomen voor een update, gebeld en gemaild.
Eindelijk een reactie ontvangen.
‘Helaas is de keuken niet beschikbaar gekomen bij nader overleg.’
Bizar!
Oplichters. Bah.