kastenbedrijf Reviews

2,7

Komen afgesproken leverdatum niet na, hiervoor ook nooit verontschuldigen voor gehad. Schade aan kasten. Kunststofblad ipv graniet (hiervoor wel korting gehad). Slechte communicatie. Worden s´... Toon meer

Het lijkt alsof je een review schrijft voor ‘kastenbedrijf’ maar het gaat om tweedehandskeukenswinkel/tweedehandskeukenspaleis. Mailcontact was al kort en vaag, maar toch een datum afgesproken... Toon meer

Duidelijke communicatie, op tijd op de afspraak en een vlotte, vakkundige demontage van de keuken. Prijs was van in het begin vastgelegd en hebben we tijdens de afbraak correct ontvangen.

Communicatie was kort maar krachtig. Duidelijke afspraken gemaakt over het ophalen van onze keuken. Keuken is professioneel gedemonteerd en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig. Aanbetal... Toon meer

1. Oesterbar

wij maken hout en ijzer op maat.

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Je kunt er niet op rekenen

Afspraak dat ze keuken zouden ophalen. Gebeld waar ze bleven. Krijgen half uur later een mailtje, medewerker ziek. We komen niet. Excuus voor ongemak.
Daarna geen contact meer. Geen mogelijkheid voor nieuwe datum.
Reken niet op ze!

31 oktober 2023

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na, afmelding een dag op voorhand, vervolgens geen contact meer. Zowel telefonisch als via de mail niet.

2 oktober 2023

Niet mee in zee gaan

Niet mee in zee gaan, komen niet opdagen. Na het lezen van de reviews hadden wij er "gelukkig" al rekening mee gehouden dat ze niet zouden komen.
Geven ook geen tegenbericht. Kennelijk een leuke hobby om mensen aan het lijntje te houden.

1 oktober 2023

Komen afspraak niet na

Komen afspraak niet na. Dag van tevoren nog mailcontact. Op hun verzoek de afspraak 1 dag verzet. Zonder tegenbericht niet komen opdagen. Telefonisch niet te bereiken en via WhatsApp na dagen wachten een reactie Zonder inhoudelijk aan te geven waarom ze niet gekomen zijn. Daarna hebben zij mij direct geblokkeerd. Waardeloos!

25 juli 2023

Genept

Per mail afgesproken dat onze 16 jaar oude keuken gedemonteerd zou worden op 1 september 2023. Vanwege de leeftijd zouden we niets voor de keuken krijgen, alleen een klein bedrag voor de redelijk nieuwe vaatwasser. Tot onze verbazing komt men op 1 september eerst een video maken, waarna de keuken doodleuk geweigerd wordt. Monteurs weer weg en wij zitten met een keuken die er uit moet. Op ons telefoontje en appje wordt niet gereageerd. Dit was van tevoren niet besproken!. Wat een rotstreek! Niet mee in zee gaan!

1 september 2023

Onbetrouwbaar!!

Gisteren zou volgens afspraak de keuken gedemonteerd en opgehaald worden om 10 uur. Om half 11 gebeld en gevraagd hoe laat ze kwamen. Volgens de medewerker stond ik op de lijst voor vandaag, ze zou de chauffeur bellen en vragen hoe laat ze er konden zijn. Ik zou terug gebeld worden hierover. Niets meer gehoord en herhaaldelijk opnieuw geprobeerd maar steeds de mededeling dat ze niet telefonisch te bereiken waren. De slechte reviews had ik gelezen en gaf ze het voordeel van de twijfel. Wat bezielt deze mensen om dan toch te zeggen dat je voor die dag gepland bent. Niet te vertrouwen dus. Wees gewaarschuwd.

28 augustus 2023

niet kopen, geen communicatie en komen afspraken niet na

gisteren zouden wij een keuken geleverd krijgen, en niks ontvangen. totaal geen communicatie. uiteindelijk reactie, hebben vakantie tot 31 augustus. ja en wij hebben een afspraak 23 augustus. fijn een vrije dag voor niks opgenomen. komen afspraken niet na, en totaal geen communicatie

24 augustus 2023

Vanmorgen stond een afspraak gepland…

Vanmorgen stond een afspraak gepland voor het verwijderen van onze keuken. Helaas, niemand gekomen en verder onbereikbaar. Doe dus geen zaken met dit bedrijf!! Bij een strakke planning moet je op afspraken kunnen rekenen.

23 augustus 2023

We waren een beetje afgeschrikt door…

We waren een beetje afgeschrikt door sommige reviews maar de mensen van deze firma waren snel en vriendelijk. We hebben een mooie keuken zonder al teveel gebruikssporen ontvangen. Perfect voor verhuur.

17 juni 2023

Top gedaan

Keurig op tijd de keuken eruit gehaald! Kwamen alle afspraken na en de communicatie was heel goed!
Dank jullie wel!

10 juni 2023

Oplichters !

Als ik het geen sterren kon geven had ik het gedaan. Wat een ellende hebben we meegemaakt met hun. Ik heb de meest vieze kapotte keuken in mijn leven ontvangen door hen. Diegene die hem kwam leveren wou het niet eens naar binnen brengen… met veel discussie toch met z’n tweeën gedaan. Kapotte apparaten, de meest vieste koelkast, oven, vaatwasser die ik ooit gezien heb in mijn leven. Hier contact over gehad maar met een oplossing komen ze niet. Daarbij negeren ze ook je telefoontjes. Eindstand toch met een advocaat en paar maanden tijd toch de koop kunnen ontbinden. Tijdens het demonteren dezelfde meneer zonneschijn die het komt ophalen die ook nog eens daarna schade aan mijn laminaat brengt. Bespaar je de hoofdpijn het zijn oplichters, ze hebben nog een andere bedrijf waar ze neppe plastic facings verkopen voor €200-€300 euro. Er zijn maar liefst 2 facebook groepen waar mensen bij elkaar komen die opgelicht zijn door hen. Loop niet weg van deze koop, maar ren !

26 mei 2023

Afspraak is afspraak

Vandaag hebben 2 monteurs van tweedehandskeukenpaleis onze keuken gedemonteerd, en opgehaald.
Ik had de site gevonden op internet, en ter info diverse mails gestuurd, m.b.t. het kopen van onze keuken.
Op alle mails direct antwoord gehad, en ook naar onze tevredenheid.
Duidelijke afspraken gemaakt, en die zijn ze ook keurig nagekomen.
Monteurs waren op tijd, en na controle van de keuken werd het geld direct op onze rekening gestort.
Alles netjes meegenomen, en opgeruimd. Geen beschadigingen ondervonden.
Correcte monteurs.
Conclusie: Afspraak is afspraak.

25 mei 2023

Niemand komt opdagen

Bedrijf zou keuken kopen en zou langskomen om keuken te demonteren. Niemand geweest en wij zaten met de ellende. Daarna niet meer te bereiken. Ook info op de website klopte niet. Keuken was 17 jaar oud en op de website hebben ze gezegd dat ie 4 jaar oud is. Zeer onbetrouwbaar dus. Hier een keuken kopen of verkopen is vragen om ellende.

24 april 2023

Koop er niets

Koop er niets! Garantie beloven ze maar als er iets stuk is geven ze geen gehoor ook als er stukken ontbreken niet.

25 april 2022

Tevreden, maar kon beter.

Ruim van te voren alles geregeld en aanbetaald aldoor vastgezet keuken word 24 maart geleverd. Gister 22 maart nog gebeld met ze over betaling enzv. Vandaag 23 maart stonden ze opeens voor de deur met de keuken. €200 euro bezorgkosten betaald en dan staat de bezorger in t turks te schelden dat ze de keuken niet binnen wilde zetten ( ik was alleen met 2 kinderen) ik zeg nog jullie zijn een dag eerder dat is niet mijn fout mijn man heeft morgen speciaal vrij genomen hiervoor. Vervolgens deden ze zo grof is de onderkast van 1 deel kapot gegaan heeft mijn man tweedehandsekeuken paleis gebeld zeggen ze om foto's te mailen. Krijg je als reactie 'is een tweedehandse keuken he' ja dat snap ik maar geen kapotte keuken? Zeer onbeschofte mensen. Maar ieder geval blij dat ik de keuken wel heb gekregen!

23 maart 2023