2 weken nadat mijn retour was verwerkt, wordt de betaling opnieuw ingevoerd. Meerdere keren gebeld, gemaild, gegevens verstrekt die nodig zijn om het op te lossen en nu blijft het stil bij uniqlo. Pro... Toon meer

Online bestelling geplaatst. Eén artikel was verkeerd geleverd. Op hun verzoek geretourneerd en opnieuw besteld. Alles zou met elkaar verrekend worden. Na heel veel bellen en mailen uiteindelijk de fa... Toon meer

Twee bestellingen gedaan; het adres goed ingevuld maar Uniqlo verwijdert bij verzenden het huisnummer waardoor beide (!) pakketten niet bezorgd kunnen worden. Ze lossen het niet op maar zeggen te g... Toon meer

'Gift Card' besteld ruim voor de Kerst, nooit geleverd. Geen bericht, niks. Bij navraag bij 'Customer Care' doorgeschoven naar ene Britse leverancier van deze 'dienst'. Niet helpen met de oplossi... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Streetwearwinkel
  5. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

UNIQLO, a new-style Japanese firm making good casual clothes available for all to wear.

1,6

Zeer slecht

5K reviews

Slecht retourbeleid

De kleding is best oke, maar het winkelpersoneel is onvriendelijk en ongeïnteresseerd, en het online retourbeleid is verschrikkelijk. Grote kans dat de volledige kosten voor eigen rekening zijn

9 mei 2023

Prima producten, prima retourproces!

Enigszins verontrust door de negatieve reviews hier toch kleding besteld bij Uniqlo. Snel bezorgd via UPS. Kwaliteit van de Heattech producten absoluut goed!

Ik wilde een aantal artikelen retourneren, en kon eenvoudig via de website een retourlabel aanmaken. De kosten hiervan waren naar mijn mening heel redelijk: €2.95. Vervolgens afgegeven bij PostNL, verstuurd naar een antwoordnummer in NL en binnen een week stond het retourbedrag minus de €2.95 op mijn rekening.

Helemaal prima!

5 maart 2023

Best mooie artikelen

Best mooie artikelen, maar als je iets wil terugsturen wordt het echt onmogelijk gemaakt! Zal niets meer online aanschaffen

22 februari 2023

Bestelling opeens retour

Bestelling geplaatst, ruim voor de feestdagen, bestelling onderweg... niet aangekomen, opeens een email: uw retour wordt verwerkt. WTF?

22 december 2022

Slechte service

Slechte service, ontzettend onvriendelijke houding van winkelpersoneel in de Kalverstraat in Amsterdam. Bij het omruilen van een aantal t-shirts voor andere t-shirts in een andere fitting bleek er een kleine vlek te zitten in een van de shirts. Is mij niet opgevallen omdat ik het shirt niet heb gepast. Het shirt mocht niet omgeruild worden en er werd vanuit gegaan dat ik de vlek had veroorzaakt. Het antwoord van de manager Minoko en Cassiers was letterlijk: ik weet niet of jij het wel of niet hebt gedaan, maar ik mag deze niet terugnemen want ik moet het voor een goedkopere prijs weer aanbieden in de winkel. De manier van communiceren was uitermate onvriendelijk en ongeïnteresseerd. Ik wilde geen geen terug, alleen omruilen voor een ander model. Dit was mijn allereerste en tevens mijn laatste aankoop bij Uniqlo.

1 november 2022

Fysieke winkel fijn, webshop een nachtmerrie

Hartstikke leuke kleding en van hoge kwaliteit. De fysieke winkels zijn heel fijn en krijgen 5 sterren. Maar dan het maken van een bestelling online en retourneren: 0 sterren... Een trui was niet meer op maat in de fysieke winkel, dus zei de verkoopster dat ik hem online kon bestellen. Daarvoor betaal je €3,95 verzendkosten, wat normaal is. Toen paste deze toch niet en zijn de retourkosten ook voor de klant, deze bleken €25 te zijn. De trui zelf was maar €30. Dus dat is echt belachelijk.

13 augustus 2022

Klantenservice reageert niet

Een goeie maand geleden kocht ik wat boxershorts via de website van UNIQLO. Bij levering blijkt men mij Trunks opgestuurd te hebben, die ook op hun website staan. Gevraagd via email om deze te ruilen voor het bestelde product. Weken later nog geen enkele reactie...

13 december 2021

Geen klantenservice

Veel gekocht hier, nu is een trui na een keer dagen al kapot. Krijg geen reactie via hun klantenservice en social media. 3 weken gewacht op reactie maar die komt maar niet..

8 oktober 2021

Peperduur retourbeleid, hier NIETS bestellen!!

Onvoorstelbaar gewoon dat je als je iets retourneert, hier 13,50 voor moet betalen!! Bizar en niet van deze tijd! En nou maar hopen dat ik mijn geld terugkrijg.....Ook belachelijk dat je het niet in de winkel mag terugbrengen, zelfs niet als je het met een creditcard hebt besteld. Nooit zal ik hier nog wat bestellen!

6 oktober 2021

Een positieve review!

Een positieve review naast al die negativiteit. Heel jammer dat anderen zulke slechte ervaringen hebben, ik schrok me dood toen ik het allemaal las. Vooral de kosten voor retourneren; ik had dat ook niet gelezen. Vandaag kwamen mijn 3 broeken, ik kon het pakket prima volgen via PostNL. Met zweet in mijn handen pakte ik alles uit en…alles paste, alles was mooi en van goede kwaliteit. Ik ben 67 dus mijn taille bestaat haast niet meer,maar ik paste prima in maat L. Ik denk wel dat als je een slanke taille hebt, dat je beter maat M kunt nemen. Bedankt Uniqlo, mijn zaterdag kan niet meer stuk.💕

2 oktober 2021

Uitstekende kwaliteit en prima geholpen

Uitstekende kwaliteit en prima geholpen

Jaren geleden heb ik een paar shirtsgekocht in Londen. Tot heden ben ik hier nog steeds erg tevreden mee!
Gisteren ben ik in de Kalverstraat geweest , moest wat ruilen van de dag daarvoor . Nou dat was door een vriendelijk verkoper en in het Nederlands. Hij maakte ook een praatje wat tegenwoordig erg zeldzaam is. Dus de andere meningen kloppen in totaal niet. Want de vorige dag was ik er ook en toen waren de andere verkoopsters ook vriendelijk. Ja, ook wel in het Engels aangesproken maar dat is normaal waar toeristen komen. Ik ben geen 18 meer en je moet wel met je tijd mee gaan. De winkel ziet er ook zeer netjes uit en dat is tegenwoordig ook niet overal. Dus voor mij een dikke pluim en weg met al die negatieve rewiews.

4 augustus 2021

Helaas moet ook ik melden dat dit…

Helaas moet ook ik melden dat dit bedrijf hele rare service verleent.
Ik heb per ongeluk hotmail .uk aan geklikt bij de aankoop.(per ongeluk natuurlijk voor een bon per mail.
Wel de bevestegingbon gekregen dat dit was gebeurd.
Ik mocht bij gods gratie ruilen maar omdat het artikel was afgeprijsd tussen door kon ik alleen voor de afgeprijsde prijs iets terug ruilen .
Geen geld terug.
Dat is natuurlijk idioot, ik heb tenslotte bewijs dat ik heb betaald .
Dit is voor mij een reden om Mij 2x te bedenken of ik daar nog iets koop.
Jammer want het is een uniqlo winkel.
Mijn advies pas je je service aan.

9 juni 2021

Absurt hoge retourkosten

Besteld colbertje was echt totaal vormloos dus ik wil het retour sturen.
Nadat ik al 4 euro verzendkosten betaalde voor het versturen , heb ik zojuist € 9.95 euro moeten betalen om het pakketje retour te zenden naar Dortmund!!
Het jasje was € 29,- . Deze actie geeft mij dus 14 euro gekost.....
Bedenk me nog wel eens voordat ik ooit weer iets bij Uniqlo online zal bestellen.

21 mei 2021

Let op, retourneren kost geld.

Ongelofelijk dat een bedrijf zoals Uniqlo zo een slecht retour beleid heeft. De waardes ingevoerd op hun website en er kwam uit dat de maat een L moest zijn. Maar het kledingstuk valt veel te groot. Je moet dus zelf 13,- betalen om hem te retourneren naar Duitsland. Dat is de helft van de waarde van dat kledingstuk. Volgende keer toch naar gewoon via Zalando bestellen.

18 mei 2021

Retourneren naar Duitsland!!

Ik sluit me helemaal aan bij eerdere reviews: waardeloos dat je naar het buitenland moet retourneren en daar pas achter komt als je iets terug wil sturen.
Terugbrengen naar de winkel kan alleen als je met creditcard hebt betaald.
Voor een winkel van dit formaat leek me dit niet nodig maar had dus toch van tevoren de reviews en de returnpolicy moeten lezen.

12 mei 2021

Echt waardeloos

Echt waardeloos, had op hun advies op de website lengte en gewicht ingevuld L. De levering kwam en de artikelen waren zo gigantisch daar konden mijn beide buurvrouwen bij in. Opnieuw besteld in S en dat was goed. Helaas moest ik het eerste pakket retourneren, werd bij het dichtstbijzijnde PostNL punt niet aangenomen....daarna een ander punt bezocht waar idd 13€ moest worden betaald! NOOIT MEER UNIQLO!

4 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?