In een impuls om een latte te gaan drinken op de binnenrotte kwamen wij bij Vapiano uit. We namen plaats op het terras en na een kwartier wachten op bediening ben ik binnen gaan vragen... Toon meer
Het eten was er vrij snel (15min) en onze pasta's waren heerlijk. De toetjes vielen wat tegen: de tiramisu was voornamelijk crème met bijna geen koffie, lange vingers of Amaretto. We komen heel graag... Toon meer
Service is verschrikkelijk, je kunt het niet eens service noemen. Zéér onvriendelijk, onprofessioneel en zelfs respectloos naar gasten. Rolstoeltoilet was smerig, zat volledig onder de poep, maar pers... Toon meer
Ik eet vaker bij de vapiano meestal geen problemen, tot op heden at 2 dagen terug pasta pollo picanto en het werd erg snel geserveerd waardoor al een vermoeden kreeg want normaal gesproken wacht je be... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
vapiano, international, landing page
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vapiano is werkelijk achteruit gegaan…
Vapiano is werkelijk achteruit gegaan met het eten wat er wordt klaargemaakt. Jaren terug was het nog lekker. Wellicht dat het sterk per vestiging verschilt. Ik heb er gisteren weer na een hele lange tijd wat afgehaald bij de vestiging Plaza Rotterdam. Allereerst was mijn bestelling niet te traceren terwijl ik wel had betaald. Eenmaal thuis aangekomen gehoopt te genieten van de pasta. De smaak was ver te zoeken. Ik had extra garnalen besteld, die waren ook ver te zoeken in het bakje wat ik meekreeg. Kortom teleurgesteld in vapiano dat de "kwaliteit" zo snel is achteruitgegaan. Jammer! Tegen Vapiano zou ik zeggen doe wat aan je dienstverlening en aan de koks die simpelweg niet kunnen koken! Zet er mensen neer die het met passie doen en niet omdat ze moeten werken...
Eten was het niet waard (Westfield Mall)
Het eten was oke, heb het veel lekkerder gegeten dus vond het echt jammer. Daarbij snap ik dat er verschillende pasta en pizza stations zijn. Maar tegen de tijd dat ik mijn pasta kreeg, had mijn vriend zn pizza al op. De wachttijd was niet lang maar er mag wel rekening gehouden worden met het maken van de pizza als deze 20 min eerder naar de tafel wordt gebracht. Personeel weet niet wat ze ermee aanmoeten aangezien er geen verandering wordt doorgevoerd aan de hand van de reviews neem ik aan. Geen leuke eetvaring en het eten moet echt beter aangezien het in andere filialen erg lekker is. Voor de gene die het proces aanpakken in dit filiaal: lees aub de reviews en kijk hoe het beter kan want deze problemen zie ik met regelmaat terugkomen in de reviews. Zoveel geld uitgegeven voor zo een groot filiaal en dan slechte uitvoering en eten.
Vapiano Mall of the Netherlands ronduit smerig!!!
Wij hebben vandaag de Vapiano in Leidschendam bezocht. De pasta kwam 20 minuten eerder als de lasagne waardoor mijn partner al klaar was met eten voordat ik mijn bestelling had ontvangen. Pasta was bruin van de aangebakken knoflook en de lasagne was nog slechter als de goedkoopste magnetron maaltijd van de supermarkt. De zaak is smerig en het personeel is ronduit onbeleefd en niet gemotiveerd. We hebben nu beide last van ons buik en zullen dus nooit meer een stap zetten in Vapiano. Wij raden iedereen af om hier een hapje te gaan eten.
Heerlijk gegeten jerson bij de kassa…
Heerlijk gegeten jerson bij de kassa heeft me goed geholpen
Vandaag heerlijk gegeten bij vapiano…
Vandaag heerlijk gegeten bij vapiano Rotterdam plaza. Jerson heeft mij goed geholpen, zeer tevreden!
Hele aardige medewerker aan de kassa …
Hele aardige medewerker aan de kassa super behulpzaam , tersio
Vapiano Leidschedam hele lange…
Vapiano Leidschedam hele lange wachttijd van rond een uur. Dit is al de tweede keer dat het zo slecht is. Zij hebben te veel tafels en te weinig mensen die het eten kunnen koken of pitten.
Vapiano Groningen
Vapiano Groningen.
45 minuten moeten wachten op 1 bord pasta en 1bord risotto. De derde persoon had z’n pizza bijna op. Alles tegelijk besteld. De pizza was heerlijk. De pasta en de risotto waren (te) royaal bereid in olijfolie en de vulling was zeer matig ten opzichte van de pasta/risotto.
Absoluut NIET voor herhaling vatbaar. Heel jammer….
Vapiano Rotterdam…
We zitten in Vapiano Rotterdam Marktplein en wat staat hier een leuk team! Vooral Nazar doet het onmogelijke mogelijk maken voor de klant.
Nu 2x bij vapiano gegeten 🤮🤮
Nu 2x bij vapiano gegeten.
Het eten is zeer slecht. spaghetti doorgekookt en aan elkaar geplakt, risotto zwemt in de tomatensaus wat veel te zout is en smaakt absoluut niet vers waar ze dan wel 14 euro voor vragen.
Kip/garnalen waren ver te zoeken en bovendien erg taai!
Tomaten waren niet vers en proefde ronduit over datum.
Personeel staat met zijn 3e achter de toonbank met de telefoons in de handen, haalt in die 1,5 uur dat ik er ben nog geen vuil servies op maken de tafels niet schoon.
Na het aangeven van al deze klachten zeiden ze dat ze pasta van een nieuwe soort is en zo hoort te plakken (spaghetti)
Hun altijd het eten heel vers bereiden. (Zag eruit alsof het eten uit de magnetron kwam)
Ter vergoeding één koffie van de zaak wilde geven.
Nou nee dankje, hier ga ik nooit meer heen.
Het eten is er ranzig slecht
Het eten is er ranzig slecht, heel smerig eten maar dat niet alleen, de keuken, het restaurant, het bestek borden tafels alles plak en is vies en niet van een dag van maanden schandalig, sinds een week vraagt het personeel aan tafel bij de gasten om een goede review te schrijven, hoe durven ze !
Zorg eerst maar is dat alles op orde komt. Vanaf dag 1 dat Vapiano Leidschendam open is het er een puinzooi, en dat je fatsoenlijk personeel aan neemt die bovendien ook dan nog eens Nederlands spreekt. Nu zijn ze 16 jaar en spreken gebrekkig Engels, zijn bovendien niet geïnteresseerd in hun werk. En zeer arrogant. Klagen heeft weinig effect, wij zijn zelfs naar de manager van het winkelcentrum geweest die gaf aan dat het idd klopte. Zij hebben al honderden klachten binnen gekregen van Vapiano en daar doen ze vreemd genoeg helemaal niets mee ! Best vreemd zoiets wil je toch niet in je winkelcentrum hebben zitten. Je geld terug vragen is ook kansloos! Hoofdkantoor bestaat ook niet. Vreemde praktijken houd Vapiano er op na .
Klanten klagen om de positieve reviews die zijn opgedwongen
Prima gegeten
Prima gegeten, pizza en lasagne besteld. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Personeel heeft zichtbaar plezier in hun werk.
Pizza en lasagne waren goed van smaak.
Vind het echt een top restaurant vooral…
Vind het echt een top restaurant vooral Melisa was heel behulpzaam nam echt de tijd om me te helpen kom zeker vaker eten!!
Goeie service en veel complimenten aan…
Goeie service en veel complimenten aan sweeny hy weet hoe hij met klanten moet omgaan zeer tevreden!!!
Had ik maar eerst hier op gekeken
Had ik maar eerst hier op gekeken, want het is echt niet normaal hoe zij mensen laten wachten. We zitten nu al een uur te wachten en na 4x verhaal te halen. Krijg je een soort nou en, meer mensen zitten een uur te wachten. Voor een snelle hap en goede service moet je niet hier zijn.
Hopelijk is het wachten waard maar nooit meer vapiano in de Mall. Wat een shit bedrijf.
Geen aanrader!
Vapianos (Westfield Mall) We moesten 3 kwartier wachten op onze pasta's, pasta's waren niet lekker, waterige saus! Bediening was erg ongemotiveerde kon geen lachje vanaf. Niet voor herhaling vatbaar, niet het geld waard.
heel slecht en de service nog slechter
moesten anderhalf uur wachten, werd niet verteld. eten geannuleerd en we zouden ons geld terug krijgen. na maanden verder en tig mails verder kregen we 1 excuus en nog steeds ons geld niet terug. reageren niet op mails. denk er aan om aangifte te doen. geld innen voor iets wat je niet krijgt. Bizar !
Zeer slecht, Westfield mall of the Netherlands
Westfield mall of the Netherlands, gisteren om 5 uur gaan eten met 3 personen. 2 pizza's en 1 pasta besteld. 2 pizza's kwamen na een half uur, geen pasta en drankjes te bekennen. Meteen gevraagd naar de drankjes (dorstig na winkelen), die kwamen gelukkig na 5 minuten. Twee keer gevraagd waar pasta bleef, na ongeveer 15 en na 25 minuten. De wachttijd van de pasta was langer dan die van de pizza, dus moest ik maar wachten. Geen personeelslid die zegt: oh, ik ga even kijken ofzo.... Heel "normaal" daar dat niemand tegelijk zijn eten krijgt, ik zag het bij ALLE andere tafels om ons heen. Gezellig samen eten kan daar dus niet. Gezelschap was klaar met pizza's eten en ik was er klaar mee, na ongeveer 1 uur wachten. Geld terug gevraagd, dat doen ze daar dus niet. Moet je een mail sturen met je klacht en je betaalgegevens. Hopelijk krijg ik mijn geld nog terug. Ik ga hier nooit meer eten.
De smerigste risotto ooit gegeten bij…
De smerigste risotto ooit gegeten bij vapiano Rdam centraal. Allereerst werd er geen brood bij geserveerd omdat het ‘op’ was. Terwijl naderhand onze buren wel brood kregen. De risotto zwom in de olie en knoflook. De manager deed erg moeilijk omdat ik een risotto zonder champignon had besteld maar deze met champignon kreeg. Dit was door hun eigen systeem fout niet goed door gekomen bij de kok, wat resulteerde in dat zij wilde dat ik 2,75 bij zou betalen voor een nieuwe risotto. al met al, ik kom hier nooit meer!
Raar dat je het drinken automatisch met…
Raar dat je het drinken automatisch met een rietje krijgt!! Dit schuimt als een gek! Hoort toch in een glas. Eten is goed maar duurt veel te lang. Dus de bediening is niet best.