Wakeup Copenhagen Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wakeup Århus Husk at booke et værelse før ankomst. Ankom selv efter midnat, hvilket jeg pr mail havde fået at vide intet problem ville være, da der var bemanding på 24/7. Problemet var dog en arro... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi booker ophold i Aarhus, alt er i skønneste orden. Vi tjekker ind og kommer op til vores værelse. Der er snasket og decideret ulækkert over det hele, sengen er bare klasket sammen og fyldt med f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kedelig oplevelse, nok det dårligste hotel jeg har boet på. Der er generelt meget beskidt og dårlig stand. Også beskidt på værelset, skimmel på badeværelset og sengegavl i stykker. Ikke rigtig noget p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bernstorffsgade. Jeg har nu boet på hotellet 4 gange og KUN haft positive oplevelser. Nemt check-in via skærme, rene værelse, super service og smil. Jeg har IKKE benyttet morgenmaden. Værelserne... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. ook in
  3. Gezinshotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wakeup Copenhagen er et billigt 2-stjernet hotel i København.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værelset var ikke klar ved ankomst

Wakeup Århus -
Værelset var ikke klar ved ankomst, døren stod åben indtil værelset ved siden af. efter bad går strømmen på værelset og strømmen går igen senere på dagen.
Morgenmaden er ikke 90kr. værd. utrolig meget larm og døre der smækker. Så ikke mulighed for en ordentlig nattesøvn. Tror det hotel er for unge mennesker, men prisen er stadig alt for høj.
Da jeg tjekkede ud, var der ingen dialog om dårlig oplevelse. De modtog blot mit adgangskort.
Det er et discount hotel og har ikke oplevet så dårligt et hotel i Danmark før.

26 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter at have spurgt om P ved ankomst…

Efter at have spurgt om P ved ankomst blev vi henvist til pkælder. Ikke et ord om, at du kun kan forlade kælderen ‘ en gang i løbet af et døgn. Vi måtte således betale 2x 235kr for en nats parkering. Det var receptionisten “ked af” som hun sagde. Her kommer vi aldrig igen

25 september 2022

Udueligt

De ansatte på Wakeup Århus kunne og ville på INGEN MÅDE assistere med bookingen - under alt kritik !!

22 september 2022

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Havde bestilt og betalt ekstra for tidlig checkin kl. 11 fordi vi skulle til bryllup på rådhuset kl. 12.00. Værelset var ikke klar da vi kom, så vi måtte klæde om på handicaptoilet og stille kufferter i kælderen, og først tjekke ind om natten.
Allerede kl. 945 blev vi vækket af en rengøringsdame, selvom udtjekning først er kl 11.00. Kan derfor ikke anbefale dette hotel.

17 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint udseende hotel i Århus

Fint udseende hotel i Århus, men har aldrig oplevet at skulle betale for bagageopbevaring… første gang på et wakeup hotel og det er i hvert fald en dårlig start.

3 september 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Wakeup København Borgergade

Booket solo værelse i København Borgergade 30-8-22 til 2-9-22
Rigtig fint hotel med super beliggenhed i centrum af København. Alt lige i nærheden. Mange gode spisesteder i nærheden. Metro ikke langt at gå til Kongens Nytorv eller Marmorkirken.
Har ikke prøvet morgenmaden her.
Eneste minus er at jeg synes madrassen er utrolig hårde, føler jeg er gul og blå på kroppen…. Men måske er jeg en prinsesse ?🤫🤔
Ellers alt rent og pænt og virker nyt 😊

2 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har over noget tid haf bestilt…

Vi har over noget tid haft bestilt værelse via booking.com og har haft problemer med betalingen og nu er de afbestilt og er blevet nød til at booke nye værelser andet sted.
Ringede til dem fra Bulgarien for at undgå afbestillingen og fik at vide af en rar mand vi skulle ringe på dagen som er idag (29/07-22) og får en ubehøvlet kvinde i røret der bare siger "de er afbestilt" og hun ikke kan gøre noget og trods den rare mand sagde han ville finde en løsning.. Jeg blev rarsende over den ubehøvlede kvinde, og de får ikke mig som gæst mere!!
I bliver nød til at stramme gevaldigt op på jeres service, ellers er der da ingen der gider at sove der!

29 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt eksempel på vigtigheden af servicemindede ansatte

Har tidligere benyttet Wake up copenhagens hoteller i KBH. Altid tilfreds med faciliteter og service til pengene. Og de super fede lokationer i KBH!

Denne gang havde vi et fodbold camp mine drenge skulle deltage i. Da min ene dreng lider af støvmideallergi, var det vigtigt for mig at der blev gjort ordentlig rent på hans værelse, så hans træningsuge ikke bliver ødelagt af et allergisk anfald.

Desværre havde vi en uheldig oplevelse den første dag, hvor netop børnenes værelse blev glemt i farten af housekeeping. Vores “sag” blev håndteret af Sofie, en yderst servicemindet medarbejder, som var hurtig til 1) at anerkende vores oplevelse og frustration og 2) at være løsningsorienteret og tilbyde os løsninger på problemet.

Sofies indsats og tilgang og måde at kommunikere på var alfa omega ift at få vendt vores oplevelse fra en der i overvejende grad ville have været negativ til en yderst positiv en af slagsen. Sofies venlige og professionelle facon var både afvæbnende og betryggende ift vores behov for at vide at vi kunne regne med at vores ophold ville blive god herfra. Og det blev den! ☀️🙏🏼👏🏼

1 juli 2022

Elendig service.

Elendig service.. jeg har på intet tidspunkt trykke på “uden refunderings mulighed”
Står med et fly der er blevet aflyst i overmorgen,- så ville annullere/ombooke, men det var bare et blank nej!
Den her booking har jeg lavet i april, er åbenbart uden mulighed for om bookning eller annullering.
Så nemt fyrer man lige en 1000 bass af
på ingenting!

Tak for ingenting!

9 juni 2022

Horrible experience

Horrible experience
Terrible unfriendly staff.
They didnt let me check in because my husband made the reservation and let me wait for hours after a long flight untill my husband came after 3 hours to the hotel.

2 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold nu op en dårlig service...kan ikke…

Hold nu op en dårlig service...kan ikke annulerre et bestilt værelse - Wakeup med argumentationen om at jeg ikke har købt de rigtige billetter...ja købte økonomi billetter da kun overnatning...aldrig mere wake up...kommer fra vestjylland og skulle se cirkusrevy som blev annulleret pgra corona..

1 mei 2022

Spar jeres penge

Spar jeres penge, eller brug dem et andet sted... Verdens dårligste indrettede værelser, ingen badeforhæng eller mulighed for at se tv, eller et køleskab.

Og gør jer selv den tjeneste og brug jeres morgenmads budget et andet sted, morgenmaden er så dårligt anlagt og tilberedt at det er en kamp og en frustrerende oplevelse at starte dagen med.
Hidtil dårligste service og faciliteter af de mange hoteller vi har prøvet i København

1 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

100 bookinger igennem firmaet det…

100 bookinger igennem firmaet det seneste år.
Løber desværre ind i noget sygdom hos 2 kollegaer. Det skal lige nævnes at jeg har bestilt 5 værelser i alt. Jeg beder om en voucher på de sygdoms ramte værelser, så jeg kan bruge dem en anden dag.
Det bliver et stort nej tak fra Wakeup med argumentationen om at jeg ikke har købt de rigtige billetter.

6 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bookede et sky værelse til min…

Jeg bookede et sky værelse til min kammerat og det kostede 500 kr. da han godt vil have det lidt dyrere værelse end mig.

Mit standardværelse kostede 400 kr. Men da jeg så skulle booke det kostede det så 530 kr. for mit standard værelse. Jeres receptionist fik at vide imens jeg havde ham i røret, at det var normalt.

Så jeg tjekkede så lige jeres hjemmeside igen imens jeg talte med receptionisten, og så faldt prisen igen til 400 kr.

Vil i mene at det kan være ok for mig at jeg skal give 130 kr. mere for et dårligere værelse, end min kammerat fordi jeg bestiller 2 værelser samtidigt??

Det der var lidt underligt er at imens jeg talte med jeres receptionist, så tjekkede vi så lige jeres hjemmeside igen imens jeg talte med receptionisten, og så faldt prisen igen til 400 kr. på mit rum, det er lidt mærkeligt? Efter flere mails frem og tilbage tjekkede jeg igen og prisen var stadig nede på 400 kr. Jeg har det hele på skrift og billeder af det hele. DET ER RENT TRYVERI OG DE LYVER EN LIGE OP I ANSIGTET

6 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og manglende rengøring

For det første var hele visionen med vores enkelte overnatning i Århus at gøre det bekvemt for os selv i forbindelse med en koncert. Denne koncert blev grundet coronasituationen udskudt og jeg kontaktede derfor kundeservice for at høre om mulighederne for at ændre datoen for vores ophold. På en mail får jeg at vide, at dette ikke er muligt. Da det har stået i handelsbetingelserne (som jeg ikke har nærlæst, da jeg grundet den coronasituation vi befinder os i tog det som en selvfølge, at annullering og ændring kunne ske uden beregning). Vi gennemførte opholdet på den bookede dag. Da vi ankom oplevede vi til vores overraskelse mangelfuld rengøring og så synes jeg det er under al kritik, at jeg har booket en overnatning for 2 pers, men får at vide ved ankomst at der kun er redt op til én og at sengetøj til nr 2 befinder sig i skuffen under sengen. Derudover bør det også overvejes om man til sine gæster kunne gøre sig den ulejlighed at stille et rigtigt glas på værelset i stedet for kun et papkrus. Ydermere er gardinerne for kort, så værelset lyses helt op ved solopgang. Pris og kvalitet hænger i hvert fald ikke sammen!

13 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangel på service, fleksibilitet og konduite.

Dette er som sådan ikke en anmeldelse af hotel. Men snare en fortælling om mangel på service, fleksibilitet og konduite.

Lørdag d. 29.1.22 hærger der en storm - Malik - over landet.
Ut. kan ikke komme tilbage mod Jylland. Da jeg opdager at broen Storebæltsbroen ikke åbner kl. 02.00 alligevel:; men først søndag, vælger jeg at opsøge Hotel Wake Up Bernstofsgade. Her har jeg boet før, og været tilfreds. Desværre er det efter midnat, og en meget lidt hjælpsom receptionist - som forøvrigt kun taler engelsk, fortæller at de ikke tager i mod "walk inns" så sent på aftenen. Det er "Company Policy" bliver jeg forklaret. Jeg må derfor forlade hotellet igen. På trods af, at jeg forklarede situationen. Og at jeg sikkert kunne findes i deres kartotek.
Jeg kunne acceptere hvis hotellet var fuldt booket. Men det var ikke tilfældet. Men snarer en modvilje mod at hjælpe en rejsende, der var havnet i en usædvanlig situation.

Jeg er derfor desværre færdig med at bruge Wakeup og øvrige hoteller i Arp-Hansen gruppen. På baggrund i den meget dårlig "company policy" der åbentbart hersker her.

13 februari 2022

Is dit jouw bedrijf?