Vreselijke site. Mijn pakje is nooit aangekomen. Wanneer ik iemand probeer te bereiken via meezinger of de live-chat, krijg ik geen antwoord. Telefonisch kost het dan weer veel om iemand te bereik... Toon meer
In de mail die ik van jullie kreeg als bevestiging van mijn bestelling staat duidelijk: Once your package ships we will send an email with a link for you to track your order. Het staat al een wee... Toon meer
Hoi, Ik heb een bestelling geplaatst een maand geleden en vorige week. Heb van beide geen bevestiging mail gekregen en heb ook geen account aangemaakt toen ik het ging kopen. Ik kan dus niet... Toon meer
Ik weet nog niet hoe (on)tevreden ik ben. Ik heb 20-10-‘17 een bestelling gedaan. Deze is ook direct van mijn rekening geschreven €153,- Maar alsnog heb ik niets ontvangen, maar ook geen enkele... Toon meer
Yoins aims to create comfortable, high quality, fashionable clothing, and make it available for everybody at an affordable price. We think that the key to our success is a happy and satisfied customer. This is the reason why we focus on providing the best customer service. So for any questions, welcome to contact us directly via the live chat (https://goo.gl/FomW47) at 7:30 am to 10:00 pm from Monday to Friday, message us(https://goo.gl/s84jN1) or Call us by 00852-21364966. Any difficulty in contacting our customer service, please send us your order number and request via complain@yoins.com. We will review the whole case and quickly resolve your problem. We are here to help you.
Ik heb begin januari 3 truitjes besteld maar tot op heden niets ontvangen. Elke keer als ik chat zeggen sorry wacht nog een week. Ongelofelijk slecht dit. Jammer

Keurig.
Helaas één van de vier bestelde jurkjes uitverkocht maar geld netjes terug gestort .
Levering van de andere drie jurkjes duurde ongeveer drie weken.
Ik ben er blij mee.

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb 18 december 2017 een bestelling gedaan en is nog steeds niet binnen!!!! Heb al met ze gesproken via de chat en daar bleek dat gedeelte van de bestelling niet op voorraad was en maar de helft is verzonden. Ook de helft die wel op voorraad zou zijn heb ik nog steeds niet binnen. Het is nu midden februari en eindstand heb ik nog steeds niks. Echt belachelijk ben gewoon kei hard opgelicht voor TACHTIG euro!! NOOIT IETS BESTELLEN

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb mij bestelling geplaats en ben echt ontevreden !!!!!! Geen reactie van hun spullen zijn nog niet binnen. En als ik het order traser is het al geleverd erges in ruslad dat is pas vreemd ik heb mijn adres gecontrolerd maar ik ben echt niet dom het klopt geeoon dus jah
Ik warschiuw idereen om daar niet te bestellen !!!!!!!

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb hier 3 jurkjes besteld en op de site staat nog steeds dat hij nog niet eens verzonden is en heb verder ook geen mail gekregen, vind dit erg vreemd! Had deze jurkjes nodig voor mijn gala over 2 weken en heb al een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen, heb het gevoel dat ik hiermee opgelicht ben en vind dat erg jammer!
Ik zou hier niet bestellen want ik las het net al van de andere reviews ze beloven van alles maar er komt niks op neer.....

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb op 26 dec 2017 een bestelling gedaan , en nog steeds niets binnen! Ik ben bang dat ik ben opgelicht want mijn betaling is wel gedaan 😡

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb de bestelling ontvangen, maar wil het terugsturen, maar dat kan niet zonder contact te hebben gehad en ze reageren niet op e-mails! Zogenaamd binnen 24 uur zouden ze reageren.. ik ben al 3 e-mails verder, nog steeds geen antwoord..
Oplichters..

Antwoord van www.yoins.com
Op 24/11/2017 heb ik mijn bestelling gedaan , wel een bevestigings mail gekregen dat die is verzonden en dat mijn pakketje is gesplitst maar nog steeds niet ontvangen . Op emails reageren doen ze ook niet .
Slechte bezorging en ik zou het niemand aanraden om hier iets te kopen .

Antwoord van www.yoins.com
Beste, ik wacht al heel lang op mijn bestellingen. Jullie contacteren gaat blijkbaar niet. Via messenger antwoorden jullie met automatische berichten waar ik niks aan heb. Ik heb ook reeds een mail gestuurd maar ook hier geen antwoord gekregen. Eerst werd mijn bestelling gesplitst en moest ik vanalles bevestigen. En nu nog steeds niets ontvangen. Het enige antwoord dat ik via messenger heb gekregen is dat het vast wel bij het postkantoor zal liggen. Dit zijn echte maffiapraktijken... Ik heb mijn raadsman reeds op de hoogte gesteld en ik zal het niet laten hier een zaak van te maken. Jullie plegen diefstal...geld ontvangen voor artikelen die jullie nooit opsturen. 1 woord voor jullie.... SCHANDE!

Antwoord van www.yoins.com
Al eerder een reactie geplaatst over mijn bestelling. Het is nu 1 januari, al 29 december geweest en nog steeds mijn bestelling niet binnen. Jullie zeiden dat deze voor 29ste uiterlijk binnen moet zijn. Hoop dat als ik het nog krijg dat het de moeite waard was van deze slechte bezorging, maar opnieuw hier bestellen zou ik nooit meer doen.

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb besteld 7 december tot nu toe niks aangekomen allen een e-mail dat mijn kleren zijn onderweg...

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb 8 december besteld en gisteren ontvangen zoals verwacht. De stukken zien er uit zoals op de site. Natuurlijk moet je 3 weken wachten want het komt uit china... en voor weinig geld... je moet wel goed instructies volgen. ik ben zeer tevreden en zou direct opnieuw bestellen

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb op 5 oktober een bestelling geplaatst. Op de site zagen de kledingstukken er super leuk uit, helaas bleek bij ontvangst dit toch niet het geval te zijn.
M.b.v. de return policy de stukken retour gestuurd. Maar tot op vandaag nog altijd geen ontvangstbevestiging of geld terug gezien..
Ik bestel in ieder geval niks meer via deze site.

Antwoord van www.yoins.com
Een paar weekjes geleden heb ik een bestelling gedaan bij yoins! Tot op heden nog niks ontvangen.. Heb wel twee bevestigingsmails gehad! Met daarin wanneer mijn bestelling zou komen! Misschien komt het omdat de feestdagen er nu tussen zitten, maar door alle revieuws ben ik nu ook erg huiverig of mijn bestelling wel komt, en of ik kan fluiten naar me geld!!!

Antwoord van www.yoins.com
Duurt heel lang voordat het er is. Als iets out of stock blijkt te zijn duurt het nog langer. En dan is het er eindelijk en ziet het er cheap uit en pas vormen zijn heel gek. En zag ook dat ze het label er uit hadden geknipt. Beetje raar. En of ik mn geld terug krijg moet ik nog maar afwachten. Eens en nooit meer!

Antwoord van www.yoins.com
Pakje besteld en reeds drie mails verzonden en nog steeds geen reactie of antwoord! Wanneer ik m'n levering via het track en trace nummer wil opzoeken krijg ik unknown op m'n scherm! Ik heb al gemaild via de website en via sevice@yoins .com geen enkel kanaal werkt of reageert. Ik vrees dat dit een oneerlijke firma is en dat ik een klacht zal moeten indienen!
Ik heb eergisteren een pakketje besteld, nog steeds geen track and trace email gekregen of dat mijn bestelling überhaupt gelukt is. Gisteren gemaild en nog geen antwoord. Help??

Antwoord van www.yoins.com
Bestelling gedaan, ontvangen, maar kwaliteit is niks. Terugsturen lukt niet. Je moet je bestelling aanmelden om terug te sturen, hierbij moet een foto, waarom? Maar de aanmelden kan je niet versturen....
Maar ik heb uitgevoerd wat de reactie is van Yoins, maar dat gaat dus gewoon niet.....

Antwoord van www.yoins.com
Ik had een bestelling gedaan en alles aangekregen. Over de artikels ben ik niet tevreden en wil ze terug sturen. Ik heb over 14 dagen een mail gedaan maar nog steeds geen reactie. Hoe lang gaat het nog duren??? Het is duidelijk dat vele mensen niet content zijn over het handelen van yoins. Zeer ontgoocheld !!!

Antwoord van www.yoins.com
Op 6 november een bestelling gedaan, uiteraard betaald, maar hierna helemaal niks meer gehoord via een mail of iets dergelijks. Hoe lang is de levertijd etc? Heel slecht dit