Vreselijke site. Mijn pakje is nooit aangekomen. Wanneer ik iemand probeer te bereiken via meezinger of de live-chat, krijg ik geen antwoord. Telefonisch kost het dan weer veel om iemand te bereik... Toon meer
In de mail die ik van jullie kreeg als bevestiging van mijn bestelling staat duidelijk: Once your package ships we will send an email with a link for you to track your order. Het staat al een wee... Toon meer
Hoi, Ik heb een bestelling geplaatst een maand geleden en vorige week. Heb van beide geen bevestiging mail gekregen en heb ook geen account aangemaakt toen ik het ging kopen. Ik kan dus niet... Toon meer
Ik weet nog niet hoe (on)tevreden ik ben. Ik heb 20-10-‘17 een bestelling gedaan. Deze is ook direct van mijn rekening geschreven €153,- Maar alsnog heb ik niets ontvangen, maar ook geen enkele... Toon meer
Yoins aims to create comfortable, high quality, fashionable clothing, and make it available for everybody at an affordable price. We think that the key to our success is a happy and satisfied customer. This is the reason why we focus on providing the best customer service. So for any questions, welcome to contact us directly via the live chat (https://goo.gl/FomW47) at 7:30 am to 10:00 pm from Monday to Friday, message us(https://goo.gl/s84jN1) or Call us by 00852-21364966. Any difficulty in contacting our customer service, please send us your order number and request via complain@yoins.com. We will review the whole case and quickly resolve your problem. We are here to help you.
Ik heb op 23 oktober een bestelling geplaatst en nu kan ik geen ordernummer vinden van mijn bestelling en dus ook geen informatie vinden over mijn bestelling. Ik heb gebeld maar geen reactie, ik heb gemaild maar geen reactie..
Geld is natuurlijk wel afgeschreven!

Antwoord van www.yoins.com
Maand geleden besteld, geld ook afgeschreven maar niks ontvangen!

Antwoord van www.yoins.com
Krijg geen bevestigingsmail email, wel betaald dus nu weet ik niet wanneer ik het kan verwachten, kleding voor bruiloft besteld. Erg jammer dit.

Antwoord van www.yoins.com
Ik weet nog niet hoe (on)tevreden ik ben.
Maar alsnog heb ik niets ontvangen, maar ook geen enkele email of andere manier van contact.
Op mijn profiel kan ik zien bij Processing dat de order er staat, maar vervolgens bij Shipping staat er “No data find”.
Ik zou graag willen weten wanneer ik mijn pakketje kan verwachten!
Ik heb al een email gestuurd, maar hierop geen antwoord gehad...

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb jullie meerdere mails gestuurd.
Krijg niks terug. Ik wil mijn order cancelen.
Ik wil niks opgestuurd krijgen en ik wil mijn geld terug. Erg vervelend dit snap best dat het druk is maar antwoorden op zn minst is beleefd. Order nummer 36815127.
Cancel deze aub. En stort het geld terug
Suzanne van den Oudenhoven.

slecht!!!!!
verkeerde geleverd in verkeerde maten en reageren nergens op!!

Antwoord van www.yoins.com
Maand geleden een bestelling geplaatst,met visa direkt betaald,tot nu toe geen maill of dergelijke gekregen dus ben ik aan het twijfelen of ik mijn bestelling wel degelijk ga ontvangen

Antwoord van www.yoins.com
In september een bestelling gedaan. Het bedrag meteen overgemaakt. Tot nu toe nix ontvangen en ook geen antwoord op mijn vraag gekregen.
Zelfs geen reactie wanneer ik mijn bestelling ongeveer jan verwachten.

Antwoord van www.yoins.com
Bestelling gisteren geplaatst om 3uur, tot op heden geen bevestigingsmail ontvangen van de bestelling en niet van de verzending. ik hoop dat ik deze zo snel mogelijk ontvang en dat alles goed verwerkt is in de systemen.
Een mail gestuurd met de vraag waar de bevestiging blijft van mijn bestelling maar tot op heden daar ook geen reactie op gekregen.

Antwoord van www.yoins.com
Zondag een bestelling gedaan en betaald maar binnen een uur een bericht gestuurd dat ik toch afzien van mijn bestelling. Wordt ik net wakker (maandag) en krijg een automatisch bericht dat de bestelling verstuurd is, maar ik wil mijn bestelling niet. HELP

Antwoord van www.yoins.com
Nooit wat kopen! Op de website ziet het er misschien allemaal leuk en aardig uit, maar trap hier niet in. De producten die je werkelijk ontvangt lijken totaal niet op de producten in de webshop. Ik heb 2 bloesjes en een playsuit besteld, alle 3 maat S. De playsuit en 1 van de bloesjes kwamen binnen in maat M, op de website stond dat de een van satin stof was en de andere chiffon, in werkelijkheid was het een hele goedkope stof, er zat in beide producten geen enkel model, en ze zagen er gewoon te goedkoop uit... Meteen weggegooid. Dit was overigens nadat ik 4 weken op de order had gewacht, en ook nog eens €44 import kosten moest betalen.

Antwoord van www.yoins.com
Ik vind de site zelf niet echt geweldig! Heel leuke kleding en dergelijke maar over je bestelling word niks duidelijk gemaakt.. mijn bestelling was namelijk teruggestuurd naar de shipper, track en trace werkte niet en heb uiteindelijk vanaf juli tot nu op mijn pakketje zitten wachten.
Ik heb een week , anderhalve week, geleden gemaild naar de service van yoins en hier werd ik zeer vriendelijk en goed geholpen door Joshy! Mij werd verteld dat mijn pakketje om wat voor reden dan ook teruggestuurd was naar de afkomstige, hierbij kreeg ik de vraag of ik een refund wou of mijn pakketje opnieuw laten sturen. Ik heb gekozen voor de refund en mijn geld , het gehele bedrag!, is weer netjes op mijn rekening teruggestort!
Ik ben niet tevreden met de site en de manier hoe zij te werk gaan met je bestelling maar zeer zeker tevreden met de service!

Antwoord van www.yoins.com
Retouren moet naar een vaag adres in China op eigen kosten... Dit was mijn laatste order

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb 2 maanden geleden en bestelling gedaan bij yoins en bikini en jumpsuit voor op vakantie. Maand later nog niks ontvangen. Na en paar mails heen en weer met yoins service zei de werknemer tegen mij dat ik en te goed bon kreeg. Na mezelf erover heen tezetten dat wat besteld had niet meer kreeg. ging ik want anders uit zoeken om de te goed bon wel te gebruiken. De te goed bon was nog geen 4 euro terwel mijn bestelling die heb gedaan wat niet is geleverd bíjna 40 euro was. Dit is by far de slechte service en slechte site ooit. Ik heb rustig gewacht op en goede oplossing of eventueel dat mij bestelling nog kwam. Eindstaand geen kleding en geld kwijt.

Antwoord van www.yoins.com
Ik ben niet blij met pasvorm en contact t.a.v. het retourneren:
- De producten kwamen qua kleur echter niet overeen met de website. Daarnaast was maar 1 artikel passend qua maat (bij mij was alles te groot terwijl ik mijn eigen maat heb aangehouden bij bestelling).
- ik heb, zoals aangegeven op de site, via de site (contact us) contact opgenomen met het verzoek om te retourneren. Hierop krijg ik een e-mail terug dat ze geen contact kunnen krijgen met ons e-mailadres. Vreemd omdat die mail naar hetzelfde e-mailadres is verstuurd en ik eerder wel e-mails heb ontvangen op ditzelfde adres.
Vervolgens heb ik een bericht gestuurd naar het door Yoins opgegeven e-mailadres van hun klantenservice waarop ik niets meer verneem. Ik wil toch heel graag retourneren......
De bestelde artikelen zijn wel prima geleverd, het proces was echter vaag.
Al met al geen goede ervaring helaas!

Slechte service
OP 23 juli een bestelling gedaan die via expedited shipping zou worden geleverd. Na 10 werkdagen nog steeds geen mail of pakketje. Via de mail contact opgenomen met Yoins, bleek dat 1 item niet op voorraad was. Dat hadden ze van te voren best kunnen melden. Maar goed, via de mail kreeg ik verschillende opties waarvan 1 was dat ze de overige items meteen zouden opsturen en het item dat nog niet op voorraad was zouden nasturen. Aangegeven dat ik de overige items wilde hebben omdat ik deze verwachtte en het item wat nagestuurd moest worden ook via expedited shipping wilde ontvangen. Daar waren zij het niet mee eens en hebben toen meteen mijn order gecancelled omdat het makkelijker was en om onnodige discussie te voorkomen?
Maar ik kon wel mijn order opnieuw plaatsen zonder mijn geld al terug te hebben. Na een mailwisseling waarin ik aangaf dat dit niet de bedoeling was, kreeg ik van de uiterst onvriendelijke medewerker de volgende mededeling: And it is hard to say weather you really want the whole order. It is no use to cry for the spilt milk. As the order has been cancelled, you can make a new order. En op mijn mail met de vraag waar ik een klacht kan indienen hoor ik niets meer.
Bedankt, nooit meer!

Antwoord van www.yoins.com
Ik bestel nooit meer iets bij Yoins!
Ondanks dat ze zeer goedkope en leuke kleding aanbieden is de klantenservice van deze webshop echt een grap.
Nadat ik vier artikelen besteld had, wilde ik er twee retourneren vanwege een te kleine pasvorm. Er stond maat M op, maar dat was het absoluut niet!
Er zat geen retour formulier bij de producten, dus nam ik via mail contact met ze op. Ze vroegen de reden dat ik het wilde retourneren, en toen ik aangaf dat dit was omdat het te klein viel zeiden ze dat ze het dan niet aan konden nemen - de maten stonden immers vermeld bij de producten! (Ik denk dat welke reden ik ook gegeven zou hebben, ze het toch niet geaccepteerd zouden hebben, dit bleek wel uit de toon van de mail!)
Ook zouden de kosten van het retourneren voor mijn eigen rekening zijn, ruim 25 euro, aangezien het naar China moet. Bovenop de invoerkosten die onverwachts in rekening werden gebracht bleek goedkoop in dit geval duurkoop!

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb het zelfde probleem al een bijna een maand geleden iets besteld nog steeds geen info over mail ze en krijg niets te horen en mn bestelling kan ik niet eens transeren.

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb nog niet echt een oordeel.
Maar hopelijk kan iemand mij helpen.
Zou graag willen bestellen, ik heb eu maat 48, zij verkopen deze maat maar is dit ook daadwerkelijk eu maat 48 of moet toch voor een grotere maat kiezen.
En ik kan nergens vinden wat de invoerkosten zijn.
Met vriendelijke groet Natascha

Antwoord van www.yoins.com
Ik heb eind juni een bestelling bij Yoins.com gedaan. De status staat nu ruim 1 week lang op bezorgd, maar ik heb de bestelling helemaal niet ontvangen. Ik heb contact gezocht met Yoins maar in hun email geven zij aan dat ik navraag moet doen bij mijn buren en/of bij de postbezorgers. Gebed zonder end!! Ik heb dus betaald voor een bestelling maar deze niet ontvangen en de medewerkers beweren dat dit wel het geval is!! .