Geen 1 ster maar 0 score indien dit kon, naar zara kortrijk geweest om retour terug te brengen na 15 minuten wachten werd er een tweede kassa geopend. pakket besteld als gast verkoopster vroeg qr code... Toon meer

Waardeloze strond service. Na 100x contact te hebben gehad telefonisch, per mail en whatsapp. Nog steeds geen terugbetaling. December 2025 bestelling geplaatst. Artikel 2x kapot geleverd. Daarn... Toon meer

Zeer slechte service, bereikbaarheid, medewerking. Na klachten of bij retourneren geen medewerking. Winkels te druk, lange rijen, veel te weinig pashokjes ook in nieuwe filiaal Maastricht. Medewerkers... Toon meer

De chat is zo slecht. De medewerkers lijken de vragen vaak niet te begrijpen, kunnen opeens niets in je dossier zien, foto's toevoegen ging telkens niet. En de chat wordt telkens door een medewerk... Toon meer

1. Kledingwinkel

For assistance, please feel free to contact us through any of our channels available on our Contact section at www.Zara.com.

1,3

Zeer slecht

21K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Verschrikkelijke klantenservice

Verschrikkelijke klantenservice

Bijna een dag met ze aan het appen. Was m’n bon kwijt en kan daardoor de spullen niet meer retourneren. Via klantenservice wordt ik er elke keer uitgegooid . Onmogelijk om ze te pakken te krijgen. Ik hoop oprecht dat dit bedrijf failliet gaat.

19 januari 2026

Echt waardeloos

Echt waardeloos. Ze zijn onbeschoft, denken niet mee en uiteindelijk ben ik niet geholpen.

Bestelling geplaatst op 29 december

Bestelling geplaatst op 29 december. Levering zou 4 januari zijn. Nu 12 dagen na leverdatum, 8 chatsessies en 3 telefoontjes later, nog steeds niets ontvangen. Zara onderneemt totaal geen actie en heeft hier ook totaal geen interesse in. Ze geven standaard antwoord “ gewoon afwachten” en verbreken vervolgens botweg de verbinding.
Kort samengevat: zoek het lekker uit, mij niet bellen of lastig vallen.

Ronduit schandalig en asociaal.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Goede klantenservice? Hoef je niet bij Pelin van de ZARA te zijn. Leest niet naar wat je stuurt en als je duidelijkheid wilt krijgen over het retourneren en opnieuw opsturen van artikelen wordt de chat abrupt beëindigd.

Service is heel slecht!

Ik ben altijd blij met de kleding, maar de service is echt beneden peil!!
Mijn pakket is verloren, Klarna functioneert niet. Ik 2 wacht al op mijn geld retour. Het pakket is 25 december besteld en zou 2 januari geleverd worden.
Het enige antwoord dat je krijgt is we geven u voorrang. Nou ik heb medelijden met de andere klachten als ik al zo lang moet wachten!!!!

15 januari 2026

Wat een slechte service

Wat een slechte service! Ik deed een bestelling online . Ik kreeg één t- schirt slecht bedrukt . En één foute maat toe gestuurd. Hij werd verkocht als 6-7 jaar. Maar in de kledingmaat staat 8-9. Na 20min wachten kreeg ik reactie. Hun oplossing was retour. Ze konden geen nieuwe toe sturen..en verzendkosten ben je kwijt.

14 januari 2026

Items niet retourneerbaar in de winkel i.v.m. sluiten voor openingstijden

Wij hebben na kerst lekker gewinkeld in de nieuwe ZARA winkel in maastricht. Hele tas met kleren mee naar huis. Aangezien hun beleid is dat als je iets retour moet sturen dit bij de winkel moet waar het gekocht is. Wij dus op naar maastricht een halfuur in de auto. Auto geparkeerd en richting de winkel waar om wij 16:30 uur aan komen. Zien wij allemaal mensen voor een gesloten deur staan terwijl op internet staat dat de winkel tot 18:00 open is. Komt er een medewerker naar buiten nee wij zijn dicht i.v.m extreem weer kijk hier staat een briefje. Ik zo ohh dus wij kunnen niet meer onze spullen retour sturen. Nee kom maar een andere keer terug…

Ik heb er echt geen woorden voor aangezien wij met onze auto en de zomerbanden gewoon prima hebben kunnen rijden en er word gesproken van extreem weer alsof wij in alaska zitten met 1 meter sneeuw. Wat een k** winkel

Klanten service gebeld en die zeggen alleen maar ja alsof er een robot aan de lijn is. Wat een verschrikkelijke winkel en (geen) klantenservice

7 januari 2026

Consumentenrecht wordt niet gerespecteerd

Consumentenrecht op garantie wordt er niet gerespecteerd, ik heb klacht ingediend.

Verder, buiten een werknemer, heeft niemand daar gehoord van klantvriendelijkheid. Ik snap dat retail een lastige en stressvolle sector is, maar ik hoef niet een throwback naar mijn middelbaar bullies :(

Hé, maar bigcorp zara is jullie dankbaar om mij geen 29.95 terug te storten, good job guys!

Aan anderen met een ervaring waarbij ze het consumentenrecht niet willen respecteren. Dien klacht in! Zara geeft niet om onze slechte reviews en het bedrijf is te groot om anderen tegen te houden er te kopen. Je kan een melding maken voor inspectie of een ombudspersoon vinden via consumerconnect.

29 december 2025

Handdoeken vallen tegen

Zandkleurige (met zwarte contrast streepjes) handdoeken besteld bij ZARA. Correcte levering. Handdoeken vallen tegen mbt. dikte. De online foto's zijn niet representatief. Na 1x ! wassen heeft de zandkleur plaatsgemaakt voor een 'witkleur'. Valt me tegen ZARA.

10 december 2025

Een broek die beschadigd online…

Een broek die beschadigd online geleverd werd, geretourneerd in de winkel. Het geld zou via de online betaalmethode (Klarna) geretourneerd worden wat nooit gebeurt is. Ik heb dus betaald voor een broek die ik in de winkel teruggebracht heb en kapot ontvangen heb! Slechte service van Zara en Klarna!

7 januari 2026

1 ster is nog teveel voor deze…

1 ster is nog teveel voor deze klantenservice via whatsapp. Ik ben al sinds 12 december bezig om mijn order te ontvangen. De chat wordt gewoon gesloten in het midden van een conversatie zonder ebig duidelijk antwoord. Heb al meerdere pogingen gedaan, maar ik krijg geen antwoord en geen order ontvangen.

Schandalig slecht voor zo een grote keten!

12 december 2025

Slechte service ZARA Maastricht

Vandaag voor de eerste keer bij de nieuwe ZARA in Maastricht geweest. Het was een zeer slechte ervaring, onoverzichtelijke winkel het leek op een Primarkt winkel. Er waren veel te weinig pashokjes, de ervaring bij de kassa was het dieptepunt. Lange rijen bij de zelfbetaal kassa, een hopen mensen wisten niet wat ze moesten doen. Geen hulp, alleen Engels sprekend die geen actie namen als je vroeg voor hulp bij betalingen. Geen Manager gezien op de werkvloer, ook gevraagd naar Manager. Mij zul je niet meer bij de ZARA zien en met mij nog meer mensen gezien de opmerkingen van mede winkelaars.

2 januari 2026

Internet bestelling laten betalen maar niet leveren

Ik heb een bestelling via het internet gedaan en kreeg bericht van DHL dat ik het bij een pakketpunt kon ophalen. Helaas het kluisje was leeg! DHL geeft niet thuis en nergens is een klantenservice van Zara te vinden, zowel telefonisch als Whatsapp of e-mail.
Lekker bestellingenvlatenbbetalwnben niet leveren 😡

2 januari 2026

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Super leuke kleren maar de klantenservice is echt triest. Ik had diverse truien besteld. Een van de truien die ik wilde houden zat vol gaten in de naden. Kon het komen retourneren in een winkel (ik woon niet in de buurt van een Zara) of kosteloos retourneren. Wilde ik het artikel alsnog moest ik het maar opnieuw bestellen met opnieuw verzendkosten. Heel leuk dat ik kosteloos kon retourneren maar moest meer artikelen retourneren dus moest sowieso retourkosten betalen. Want kosteloos retourneren zou alleen gelden voor die ene trui. Gratis retourneren voor de kapotte trui heb ik dan ook geen zak aan. Verzendkosten corrigeren wilden ze ook niet. Heel triest. Van hun probleem het mijne maken… waardeloos.

30 december 2025

Stelend personeel

Ik ben in het filiaal in Breda geweest, tijdens het passen heeft een medewerker mijn armband gestolen. Ik heb hier toen direct melding van gemaakt maar niemand wilde de camerabeelden terugkijken of het ergens noteren. Later ook nog een klacht ingediend bij de klantenservice maar ook zij wilde geen verdere stappen ondernemen.

Ga hier niet heen tenzij je wil dat de medewerkers de sieraden van je lijf af stelen!!!!

12 oktober 2025