Geen 1 ster maar 0 score indien dit kon, naar zara kortrijk geweest om retour terug te brengen na 15 minuten wachten werd er een tweede kassa geopend. pakket besteld als gast verkoopster vroeg qr code... Toon meer
Waardeloze strond service. Na 100x contact te hebben gehad telefonisch, per mail en whatsapp. Nog steeds geen terugbetaling. December 2025 bestelling geplaatst. Artikel 2x kapot geleverd. Daarn... Toon meer
Zeer slechte service, bereikbaarheid, medewerking. Na klachten of bij retourneren geen medewerking. Winkels te druk, lange rijen, veel te weinig pashokjes ook in nieuwe filiaal Maastricht. Medewerkers... Toon meer
De chat is zo slecht. De medewerkers lijken de vragen vaak niet te begrijpen, kunnen opeens niets in je dossier zien, foto's toevoegen ging telkens niet. En de chat wordt telkens door een medewerk... Toon meer
For assistance, please feel free to contact us through any of our channels available on our Contact section at www.Zara.com.
Spanje
- www.zara.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Oplichters
Niemand spreekt nederlands, diegene die engels spreken kunnen dat ook niet goed en herhalen een riedeltje die ze uit hun hoofd hebben geleerd. Via het systeem geen bon gekregen en nu weigeren ze producten te ruilen/terug te nemen. Terwijl we een banktransactie hebben. Op hun site staat dat de betreffende winkel dan de bon kan terugvinden maar aan de kassa spelen ze dom en doen ze alsof ze dat niet kunnen terughalen. Kortom oplichters!
Nog nooit zo’n slechte klantenservice…
Nog nooit zo’n slechte klantenservice ervaren. Wacht al 2 maanden op geld van een retour. Ontvang standaard antwoorden en moet steeds opnieuw mijn bankgegevens doorgeven. Ook het indienen van klacht per mail wordt pas na 10 dagen beantwoord met wederom de vraag hun te voorzien van mijn bankgegevens. Chat gesprekken eindigen standaard met de vraag of je nog een vraag hebt en tegelijkertijd wordt de tijd beëindigd, moet je weer van voren beginnen. Om moedeloos van te worden…
Ook ik ben erg teleurgesteld in Zara,
Ook ik ben erg teleurgesteld in Zara,
ik had online enkele broeken besteld in de door hun geadviseerde maat, 1 broek kreeg ik redelijk vlug, voor een andere broek kreeg ik een bericht van Zara dat de bestelling vertraagd was. De broek die ik kreeg was veel te groot; dus retour ( waar ik voor moest betalen) en aangezien de andere broek dezelfde maat had, wou ik die annuleren, die was volgens het orderdetail nog niet vertrokken uit het magazijn; nu zijn we anderhalve maand verder en na meerdere chats met de klantendienst, is er nog steeds niets veranderd, staat mijn broek nog 'in behandeling' , is ' mijn dossier' ook nog steeds 'in behandeling' en heb ik nog steeds geen teruggave gekregen, ook voor twee andere broeken, die ook te groot waren, nog steeds geen teruggave van mijn geld. De chatmedewerkers doen ook maar hun werk, maar geen van hen heeft mij geholpen, en soms laten ze je echt lang wachten (20minuten!) voor het gesprek verder gaat van hun kant. Echt ontevreden!
De klantenservice van Zara is onbetrouwbaar en onvriendelijk
Een jas die ik online voor mijn moeder had besteld had al na minder dan een jaar een scheur. Ik nam hierover contact op via de chat op hun site.
Er werd mij toen verteld dat ik de jas mocht retourneren. Ik gaf aan dat ik de jas graag in de winkel wilde retourneren zodat mijn moeder daarna gelijk een nieuwe kon uitkiezen.
Dat mocht en ik kreeg daarvoor een code die we in de winkel moesten tonen. In de winkel (Den Haag, Wagenstraat) kregen we echter te horen dat we de jas daar niet mochten retourneren. De medewerkers vroegen me zelfs of ik het chatgesprek had bewaard.
Vervolgens nam ik opnieuw via de chat contact op. Ik vertelde wat er was gebeurd maar ik kreeg geen excuses, alleen een aanbod om de jas op te sturen.
Mijn moeder en ik vertrouwden het niet meer. Ze besloot de jas maar te houden en zelf te reparen. Dit is onze laatste aankoop bij Zara.
Teveel betaald !
Ik heb vorige week laarsjes besteld € 69,95. Ik kreeg ze binnen en op het prijskaartje bevestigd aan de laarzen staat € 59,95. Heb contact opgenomen want hoe kan dit. Ondanks dat je via chat vraagt om een medewerker kreeg ik continu verschillende “medewerkers” op de app en werd door AI gegenereerde chatbox 3 x afgesloten.
Eindconclusie: je gaat akkoord met de verkoopprijs op het moment dat je besteld. Van een terug betaling is geen sprake.
Ik wacht al 3 maanden op mijn geld…
Ik wacht al 3 maanden op mijn geld terug. Pakket moest perse worden opgehaald door een vervoerder van Zara, is afgegeven maar krijg mijn geld niet terug. Meermaals contact waarin aangegeven wordt dat ze er naar kijken maar ik wacht nu al maanden op het geld..
Bijzonder onvriendelijke klantenservice/medewerkers
Wilde een bestelling van online retourneren: had 1 set besteld en 2 stukken los uit een set. Eerste set wilde ik niet want de tweede vond ik mooier, maar er was een subtiel kleurverschil. Broek wilde ik houden, dus daar was 't kaartje al uit geknipt. Die kan niet terug, dat snap ik. Toen wilden ze me vertellen dat de set ook niet terugkon omdat daar een kaartje miste. Ik kreeg al oordelende blikken en probeerde te zeggen dat er geen kaartje in zat (in de broek ervan) want het was 1 set met 1 kaartje. Bleek dat inderdaad gewoon de stukken niet aan elkaar waren geknoopt bij het kaartje, dus namen ze hem terug. Geen verontschuldiging. Oké dan. Trui van de andere set ook terug, bleek daar aan de binnenkant een kaartje niet gemaakt te zijn, dus ze konden hem niet terug nemen. Ik vroeg hoe dat kan, gezien de hele bestelling nog in de doos zat en ik alleen het kaartje van de broek verwijderd heb, wat dus ook de bedoeling was. Snap dat ze daar geen antwoord op hadden in de winkel gezien het online besteld is, en dat is geen probleem, maar het feit dat niemand me leek te geloven vond ik wel taai. Dat, nadat ze zelf ook de fout hadden gemaakt niet te checken of de andere set niet gewoon bij elkaar hoorde. Foutjes kunnen gebeuren en vergissingen ook, maar dan mag je wel je verontschuldig aanbieden dat je de fout bij mij probeerde neer te leggen. Ik probeerde nog te vragen wat ik dan moest doen, maar werd genegeerd met de woorden "ja mevrouw het is afgerond". Vragen werden niet meer beantwoord en ik moest maar vertrekken.
Ik kan ook nog wel begrijpen dat je me niet meteen gelooft, ik zou niet weten wat ik zou doen in die situatie, maar een beetje vriendelijkheid of handvatten mogen wel, toch? En als je het dan niet terug kan nemen, geef dan ten minste aan met wie ik contact moet opnemen, of dat je het oppakt met management, in plaats van de schuld bij mij neer te leggen. Heel bijzonder.
19 dagen wachten op €119,00 terugbetaling
Ik ben diep teleurgesteld in de service van Zara Nederland. Op 30 november heb ik een bestelling van Order geannuleerd. Sindsdien word ik aan het lijntje gehouden met loze beloftes.
Via WhatsApp werd mij op 17 december door medewerker 'Maho' zwart-op-wit een handmatige overschrijving binnen 48 uur beloofd. Deze termijn is verstreken en ik heb nog steeds niets ontvangen. Klantenservice is telefonisch onbereikbaar en via chat herhalen ze alleen maar dezelfde standaard scripts.
Klantenservice trekt op niks
Klantenservice trekt op niks
Zara heeft alleen een naam klanten helpen kunnen ze niet heb een bestelling geplaatst is bijna een maand voorbij heb het nog steeds niet bel zo vaak niemand die opneemt live chat 5 x gestuurd zogenaamd helpen ze mij maar niks van te merken dus Zara trekt op niks
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dat. Op 5-12 een bestelling geretourneerd in de winkel in Leidschendam, the mall of the Netherlands. Bewust, want dan kan er niets kwijt raken (dacht ik). Op 18-12, vandaag, al meerder malen (5 x) contact gehad met de klantenservice. Absoluut niet behulpzaam en beweren dat alle artikelen zijn terugbetaald. Dit is niet zo. Ik mis nog ruim 70,- euro. Ik heb nu betaald voor iets wat ik niet in mijn bezit heb. Ze hadden een case aangemaakt, het warenhuis zou aangegeven hebben dat het dubbel gecontroleerd is en alle ontvangen artikelen zijn terugbetaald. Ik blijf aangeven dat het niet klopt, maar ze sluiten gewoon de chat. Ik weet niet meer wat ik nu zou moeten doen om mijn geld terug te krijgen.
Geen personeel in de zaak (Amstelveen)
Geen personeel in de zaak (Amstelveen)
Spreken geen NEDERLANDS
Totaal niet vriendelijk
Drama om cadeaubonnen te kopen en afrekenen
Mevrouw die ons uiteindelijk hielp totaal onbeleefd
Retour na 20 dagen niet terugbetaald
Retour geregistreerd in account, maar terugbetaling blijft uit na 20 dagen. Geen e-mail of formulier beschikbaar, klantenservice herhaalt onjuist dat bedrag al is teruggestort. Zeer teleurstellend.
Dit zijn oplichters en dieven
Dit zijn oplichters en dieven. Ik had een blazer teruggeretourneerd . Op 5december 2025 werd ik zogezegt terugbetaald. Tot op heden nog geen bedrag ontvangen. Al verschillende keren contact opgenomen. Zeer onvriendelijk klantenservice. Met hun arrogante Zara is altijd correct attitude. Ik vraag gewoon een bewijs van terugstorting. Daar krijg ik geen antwoord op. Shitbedrijf!
Verschil in prijs website en prijskaartje
Laarsjes besteld bij Zara voor €79,95, zoals aangegeven op de website. Bij ontvangst stond er echter €69,95 op het prijskaartje. Volgens de klantenservice komt dit doordat het artikel uit een Europees magazijn is verstuurd en de prijs in Nederland €10 hoger zou zijn voor hetzelfde product. Dat vind ik erg vreemd en niet transparant. Jammer, want het product zelf is verder prima.
Verkeerde broek opgestuurd gekregen en…
Verkeerde broek opgestuurd gekregen en wel verzendkosten moeten betalen. Ook een broek met een schreef kruis opgestuurd gekregen en die niet kunnen retourneren. klantenservice is heel onduidelijk en zegt niets duidelijk.
Onaardige klantenservice en onterechte kosten!
Een broek besteld, op basis van de maataanduiding maat L gekozen. Extra € 6,95 betaald om de broek snel in huis te hebben. Ten eerste wordt de broek aan het einde van 2 dagen later pas bezorgd, dit blijkt in de kleine lettertjes te staan, dus oké... maar ten tweede is de broek qua centimeters nog groter dan de XL. Dus ik moet de broek terugsturen maar moet wel alsnog 6,95 betalen. Klantenservice reageert kort en bot en geeft verder geen gehoor. Geen Zara meer op deze manier!
Producten geretourneerd en 1 te weinig…
Producten geretourneerd en 1 te weinig terugbetaald gekregen. Ik heb direct contact gehad met de klantenservice van de Zara en gesproken met Gulsen. Zij heeft mij bevestigd dat het resterende bedrag van het ontbrekende artikel
€ 22,99 binnen 2 weken zal worden terugbetaald. Nu 2 weken later weer contact opgenomen dat ik dit niet ontvangen heb. Ik heb screenshots van het gesprek tussen mij en Gulsen doorgestuurd naar de Zara en vervolgens krijg ik de melding:
"Onze interne afdeling heeft dit gecontroleerd met het magazijn en bevestigd dat alle ontvangen artikelen zijn terugbetaald. Het besluit is definitief" Vervolgens wordt de chat verbroken. Dit is belachelijk. Wordt hier gestolen of zijn de werknemers niet capabel genoeg om items te tellen?
5 Producten geretourneerd slecht 3 terugbetaald
Ik heb een 6 jasjes bij Zara besteld. Daarvan heb ik er 5 geretourneerd in 1 dezelfde doos. Helaas heeft Zara mij het bedrag van 3 jasjes vergoed, i.p.v. 5 jasjes. Ik heb contact gehad met een agent via Zara Whats App en Zara Chat. Ik krijg dit antwoord: "Onze interne afdeling heeft dit gecontroleerd met het magazijn en bevestigd dat alle ontvangen artikelen zijn terugbetaald. Het besluit is definitief" Er ontbreekt nog een bedrag van € 109,90. Schandalig. Geen idee hoe nu verder.
Fijne spijkerbroek gekocht binnen korte…
Fijne spijkerbroek gekocht binnen korte tijd beginnen de stiksels los te laten echt jammer service van niks zonde van de moeite
Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice. Ik heb 3 artikelen terug gestuurd waarvan ik maar van 2 het geld heb ontvangen. Chat wordt meteen beeindigd en wordt gezegd dat ze in herhaling vallen. Hoe kan dit als ik aangeef dat ik een medewerker wil spreken? Dit zijn vooralsnog chatbots. Nu kan ik fluiten naar mijn geld.