Geen 1 ster maar 0 score indien dit kon, naar zara kortrijk geweest om retour terug te brengen na 15 minuten wachten werd er een tweede kassa geopend. pakket besteld als gast verkoopster vroeg qr code... Toon meer
Waardeloze strond service. Na 100x contact te hebben gehad telefonisch, per mail en whatsapp. Nog steeds geen terugbetaling. December 2025 bestelling geplaatst. Artikel 2x kapot geleverd. Daarn... Toon meer
Zeer slechte service, bereikbaarheid, medewerking. Na klachten of bij retourneren geen medewerking. Winkels te druk, lange rijen, veel te weinig pashokjes ook in nieuwe filiaal Maastricht. Medewerkers... Toon meer
De chat is zo slecht. De medewerkers lijken de vragen vaak niet te begrijpen, kunnen opeens niets in je dossier zien, foto's toevoegen ging telkens niet. En de chat wordt telkens door een medewerk... Toon meer
For assistance, please feel free to contact us through any of our channels available on our Contact section at www.Zara.com.
Spanje
- www.zara.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Verzending gigantisch traag
Verzending gigantisch traag, nooit meer doen.
Ondanks dat je 3.95 moet betalen voor de verzending en er al een verzendtermijn van bijna een week wordt gegeven lijkt het ze nog niet te lukken dit te halen. Ik ben nu al twee keer gemaild dat het weer een paar dagen later wordt. Ik had het ruim op tijd besteld voor een verjaardag, maar nu had ik niks om te geven. Ondertussen een paar dagen verder en n og steeds niets ontvangen.
De nieuwe winkel in Amstelveen
De nieuwe winkel in Amstelveen, heeft geweldig personeel! Niets was te veel moeite, zelfs is voor me uit de opslag gehaald!👍
Als je iets 1 week te laat krijgt is…
Als je iets 1 week te laat krijgt is het normaal. klantenservice negeert je vragen als je iets van compensatie wilt en je krijgt alleen maar een excuus voor de vertraging. nooit bestellen online bij Zara!!!!
Een bestelling retour gedaan met label
Een bestelling retour gedaan met label, maar niet goed gezien dat niet gescand bij DHL punt en is daar wel vertrokken en nu is kwijt, terwijl alle info op label stond en kunnen zijn naar mij idee als het pakket scannen bij aankomst in het depot zien dat het van mij was, erg vervelend want ze konden of wilde niets mee oplossen !!
Belabberde klantenservice
Belabberde klantenservice. Mijn pakket was in de pakketautomaat afgeleverd maar ik kreeg geen afhaalcode. Meerdere keren via de chat contact met ZARA, maar telkens moet je al je gegevens opnieuw doorgeven of wordt het gesprek gewoon afgebroken zonder oplossing. Ben al uren bezig en geen uitzicht op een oplossing. Bestel hier echt nooit meer iets!
Bestelling 54404182674
Bestelling 54404182674
Sinds 8 november staat één van mijn artikelen als “lopende bestelling” en komt er al 1 maand lang geen enkele voortgang, terwijl mijn andere twee producten wél zijn geleverd.
Ik heb meerdere keren gevraagd om annulering en terugbetaling, maar ik krijg telkens alleen standaardreacties zonder oplossing.
Dit is niet conform EU-consumentenrechten.
Als dit binnen 48 uur niet wordt opgelost, dien ik een chargeback wegens niet-geleverde goederen in bij mijn bank.
Ik verwacht per direct een oplossing.
Skecht bedrijf, vooral eindhoven
Op zondag 7 december ga ik in eindhoven winkelen.I ik koop bij zara op de rechtestraat in Eindhoven Zara sublime epoque parfum. Ik ga met mijn vriendin en kinderen even wat drinken op de hoek. Na het afrekenen van het drinken pak ik mijn tasje en dat is compleet nat. Het is 35 minuten later en het tasje heeft gelekt in onze andere tas.
Het blijkt dat de parfum lekt.
Bij het teruggaan naar de winkel heb ik deze klacht aangegeven en de manager werd gehaald. deze gaf aan dat we de winkel uit zijn geweest en dat ze niets meer voor ons konden betekenen. Geen enkele vorm van medeleven en medewerking.
De verpakking is niet kapot en de parfum was dus lek door een slechte verbinding. Niet kapot. Wat een idiote service. Ik was perplex en was dus genoodzaakt om een nieuwe te kopen wat ik ook heb gedaan omdat ik deze geur geweldig vind. Achteraf heb ik hier enorme spijt van gehad.
Gelukkig zijn er bedrijven en managers die wat beter en commerciëler omgaan met het vertrouwen van een consument.
De reviews hier liegen niet om de slechte klantbehandeling. .
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Zeer slecht te communiceren met ze over een bestelling die vanaf 15 november in hun winkel niet is geleverd. Op verschillende manieren contact opgenomen. Maar er komt geen reactie.
Mobielnr ipv kassabon.
Ik vind het vreemd en vervelend dat ik mijn telefoonnummer moet geven om een kassabon te krijgen. Dit slaat werkelijk nergens op. Lijkt bijna op afpersing.
Dit is de laatste keer dat ik bij dit bedrijf ben geweest.
Zara en DHL zijn geldwolven zonder service
Zara maakt gebruik van DHL en als die er een zootje van maakt mag je als klant geen service verwachten van dhl maar verwijst dhl je naar zara. Van het kastje naar de muur. Dus lieve mensen koop niet bij zara of alleen in de winkels want het intereseert ze niets als je je pakket niet krijgt. Je hebt al betaald en dan houdt het blijkbaar op voor Zara en DHL.
Echt wat een puinhoop in die winkel en…
Echt wat een puinhoop in die winkel en als je wat vraagt spreekt men maar net Engels. Vond het geen fijne ervaring, helaas want ze hadden altijd wel leuke dingetjes qua kleding. Maar ik kom er niet meer.
Opgelicht
Ik heb een bestelling geplaatst, op 24 september krijg ik een mail broek is niet leverbaar. Echter krijg ik mijn geld niet terug van deze rot broek, meerdere keren contact gehad elke keer we gaan het oplossen. Ze kunnen het zelf ook zien, plus heb de mail naar ze gestuurd die zij gestuurd hebben. Ze wilde het oplossen door alsnog de broek naar mij te sturen, dat wilde ik niet. Wil me geld terug en nu bijna 3 maanden verder, brengen ze die rot broek nog steeds in rekening. Jullie konden het niet leveren, geef me geld terug!!!!!!!!!!!!
Ik heb mijn geld niet terug gekregen…
Ik heb mijn geld niet terug gekregen van een online retournering. Deze artikelen zijn wel door hen geaccepteerd. Ze zeggen dat ze het hebben terugbetaald (niet op mijn rekening echter) en weigeren bewijs te leveren. Klantenservice beëindigd het gesprek. Het woord service in klantenservice is echt zoek…
Bestelling geplaatst nooit ontvangen
Bestelling geplaatst nooit ontvangen, inmiddels 350 euro armer en 1 maand verder nog steeds geen geld terug. Elke keer zeggen ze over 2 dagen weer bellen, want het formulier is niet goed ingevuld die inmiddels 5 x opnieuw ingevuld! Nooit meer hier kopen!
Vraag ALTIJD een papieren kassaticket..
Ik had gekozen om mijn kassa ticket via SMS te krijgen.
Vermoedelijk gaf de verkoopster een foutief nr in...
Niet aangekregen met als gevolg dat ik een trui van 50 euro heb die ik niet mag ruilen en waar ik dus niets mee ben.
De klantendienst 3 x gecontacteerd en ze "vinden" mijn ticket niet terug,ondanks dat ik alle gegevens gedetailleerd kon doorgeven. En Hollandse dame van de klantendienst was ZEER onbeschoft!
Vraag dus altijd een papieren kassaticket
Op Black Friday adverteert ZARA -40% maar de klant betaalt 100%
Bij Zara in Utrecht centrum vandaag (Black Friday!) een trui met roze sticker op het prijskaartje gevonden in het rek -40%. Bij de kassa kwam de gewone prijs tevoorschijn. De kassamedewerkers wisten het niet. Met een leidinggevende naar het rek gelopen waar nog veel meer truien hingen en ook nog dezelfde met sticker op het prijskaartje. Och, ze zag het al: nee, klanten hadden de truien in dit rek gehangen daar was het fout gegaan. -40% klopt niet….. Zara kleding 👍🏼 Service 👎👎👎
Geen geld terug na levering verkeerde artikelen
Zara leverde verkeerde artikelen en weigert vervolgens mijn geld terug te geven nadat ik ze geretourneerd heb. Klantenservice sluit de chat af met "We kunnen u niet verder helpen" - om vervolgens nergens meer op te reageren. Volledig onbetrouwbare en onprofessionele service.
2 spijkerbroeken online besteld
2 spijkerbroeken online besteld. Bizar, 2x de verkeerde maat, 2x de verkeerde kleur en ook nog eens 2x het verkeerde model. Wil je het terug sturen dan moet je ook nog de retourkosten betalen. Belachelijk.
Retourzending gaat nooit goed via online machine!
Via die machine moet ik altijd mijn online aankopen retourneren en ik moet altijd 2 weken wachten van de klantenservice omdat mijn retour nog verwerkt kan worden binnen dat termijn. Ondanks dat ik ze uitleg dat ik altijd met een medewerker moet spreken omdat ik aangeef dat ik geen melding krijg van m’n terugbetaling verwerkt. Pas als ik iemand spreek wordt het goed verwerkt.
Nu ben ik weer in afwachting van mijn retour en ik mag gerust 4 weken wachten omdat zij al 2 weken lang tegen mij zeggen dat ik moet wachten omdat er een case is aangemaakt en ik een mail kan verwachten met een vraag. Geen geld terug, en geen mail!
Het systeem is zo gemaakt dat jij achter je geld aan moet en aantonen de tekengeld terug krijgt, maar als ik een item koop in de winkel zeg ik toch ook niet over 2 weken krijg je je geld?! Onzin! En Zara spant echt de kroon hiermee!!