xxlshop Reviews

2,7

ik heb een tv box besteld die totaal niet werkt en na opzoeking over het toestel blijkt inderdaad dat de software die erop staat gemanipuleerd is en dus niet werkt! Ik belaalde verzendkosten van 6,9... Toon meer

Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Toon meer

Zeer slecht bedrijf opgezet om mensen op te lichten met defecte en gebruikte artikelen. Reageren niet op emails en klantenservice is een nep service die met je mee praat en het allemaal heel ve... Toon meer

Waardeloze webshop. Duidelijk een stelletje jonge dropshippers die alleen maar goedkope troep uit China voor veel teveel geld naar consumenten doordrukken. Draadloze oordopjes arriveerden defect aan.... Toon meer

1. Warenhuis

- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

Slecht

Waardeloos OPLICHTERS

Waardeloos OPLICHTERS
MIRASCREEN BESTELD
ONTVANGEN WERKT NIET ,wil het terug sturen sturen ze link die niet werkt
Heb Klarna gebruikt en die willen geld dus regelen niks ,want xxlshop reageerd niet op mail bellen niet terug
BESTEL NIKS HIER ZIJN OPLICHTERS
IS MAAR KLEIN BEDRAG WAT IK BESTELD HAD MAAR TOCH

13 januari 2020

Heb rond rond gekeken op internet en…

Zit zelf ook met een aankoop en krijg ook niemand te pakken, gewoonweg schande.mensen hieronder met hun problemen kunnen we de handen in een slaan om kassa of radar te benaderen over dit bedrijf.
hier moet wat aan gedaan worden voordat er nog meer mensen bedonderd worden.

6 januari 2020

Een draadloos keyboard gekocht bij XXL…

Een draadloos keyboard gekocht bij XXL shop. Bleek een mini keyboard te zijn en dat was niet de bedoeling. NIET uit het doosje gehaald, een retour aangevraagd en retour gestuurd.Nu wordt de retour niet geaccepteerd want het product is beschadigd. BIZAR want ik heb het product NOOIT uit het doosje gehaald !!! NIET KOPEN BIJ XXLSHOP !!!!!

5 januari 2020

Retourneren is drama dus niet kopen!!

Bestellen en krijgen gaat snel. Tot je het retour wilt sturen, dan is contact niet mogelijk, niet via de mail en niet telefonisch. Uiteindelijk na veel mails kreeg ik een retour label en toen zeiden ze dat het buiten de 14 dagen retour was gestuurd en kapot binnenkwam (wat niet waar is want het is nooit uit de verpakking geweest)
Kortom niet bij dit bedrijf kopen en je probleem melden bij de consumentwijzer!!

29 december 2019

Retourproces en kwaliteit artikelen en klantenservice

Het bestellen en betalen bij XXL-Shop gaat zeer snel. Het artikel was binnen 1 dag binnen. Het artikel was echter defect en toen begon de ellende pas goed. Op mails wordt niet gereageerd. Het retour adres is blijkbaar geheim, want je moet eerst een mail sturen (waar dus geen reactie op komt), dan krijg je een retourlink en pas dan kun je het pakket retourneren. Ik heb 4x een mail gestuurd, geen reactie. Terugbellen, gebeurt ook niet. Ik heb 3x met de klantenservice gebeld, uiteindelijk het retour adres ontvangen. Het terugsturen van het pakket kost € 6,95. Die kosten ben je dus kwijt. Nu is het afwachten of ik mijn aankoopbedrag terug ga krijgen en hoe lang dit allemaal weer gaat duren. Ik ga hier in elk geval niks meer bestellen.

27 december 2019

Zeer slecht

Zeer slecht, reageren niet op mail om een retour te zenden en ook de slogan voor zo laat besteld volgende dag in huis, nou niet dus. NIET BESTELLEN! wij hebben ondeugdelijk product gekregen en ik ben daar niet alleen in ik zie veel klachten, had ik maar gegoogeld.

11 december 2019

Zeer slecht mediaspeler ontvangen die…

Zeer slecht mediaspeler ontvangen die kapot was.Geen enkele reactie
Ik raad iedereen aan die problemen heeft met xxl-shop.nl te melden bij de stichting consuwijzer van de overheid .
Bij genoeg meldingen gaan ze het bedrijf aanpakken.

11 december 2019

Zeer slecht!!!

Zeer slecht!!!! Niks kopen!!!!! Mailen niet terug en bellen ook niet terug. Product komt defect uit de doos. Geld terug ho maar. OPLICHTERS!!!!

28 november 2019

Super slechte bedrijf al bijna 2 weken…

Super slechte bedrijf al bijna 2 weken meerdere malen gemaild, gebeld naar de Klanteservice!
Niks bestellen daar, zelf 5 cent zijn ze niet waard.
Als je belt krijg je de zogenaamde Klanteservice maar dit is een receptie, je word aan het lijntje gehouden
“Klanteservice (receptie) sturen mailtje naar de afdeling die erover gaat”
Voor de rest kunnen ze niks voor je betekenen dat is wat ze zeggen aan de telefoon... Heb alle gesprekken opgenomen, die ik met ze heb gevoerd.
Om een retour formulier te krijgen, moet de receptie mailen naar de afdeling die erover gaat, en die neemt per mail contact met je op.
Tot op heden niks vernomen, krijg ook geen reactie per mail.
Vanaf 31 okt tot de dag van vandaag 12 november 2019 kan ik niks terug sturen, omdat je een aanmeld formulier moet krijgen via de mail.
Ik heb de bestelling besteld via klarna (achteraf betalen) die heb ik ook gelijk op de hoogte gehouden hoe hun te werk gaan!
14 dagen herroeping recht, staat wel op de site maar als klant houden ze je zo aan het lijntje tot die dagen verstrekt zijn!!!

12 november 2019

oplichters!

Product (controller) geleverd die vanaf eerste dag niet functioneert. Herhaaldelijk contact gezocht (inclusief aangetekende brieven) waarop gewoon niet gereageerd wordt. Stelen gewoon geld van een 11-jarige jongen. Erg jammer. Absoluut niks kopen bij hun!

11 november 2019

slechtste service dat ik ooit…

slechtste service dat ik ooit meegemaakt heb!zeker niets op hun site bestellen want kwaliteit stelt niets voor en klanten voorthelpen hebben ze nooit van gehoord

21 oktober 2019

Wat een verschrikkelijk K.T bedrijf

Wat een verschrikkelijk K.T bedrijf. Reageren nergens op, niet op mails en wanneer je ze belt kom je niet verder dan de dame van de receptie.
KOOP HIER NIETS !!!

Goedkope meuk uit weet ik veel waar vandaan.

Discolampje gekocht, deed het niet, nu moet ik zelf de retourkosten dokken en ze reageren helemaal nergens op!

GEWOON GAJES!

8 oktober 2019

Echt een waardeloos bedrijf!!

Echt een waardeloos bedrijf!!
Ik schrijf niet vaak reviews, maar voor dit bedrijf wil ik andere consumenten waarschuwen!

In mijn geval was een xenonlamp kapot bij ontvangst. Na tussenkomst van een klachten site één reactie gehad op vele mailtjes, maar daarna nooit meer iets gehoord...

28 september 2019

Helemaal niets mis

Helemaal niets mis. Misschien zijn er in het verleden problemen geweest. Maar nu september 2019 is het top, lage prijzen en snelle levering.

Betaling via MasterCard gedaan voor de zekerheid...

23 september 2019

Zeer slecht bedrijf

Een mediabox besteld. Netjes geleverd gekregen maar werkt niet. Contact opgenomen met de klantenservice (is een tussenpersoon). Al geruim 3 weken bezig en XXL-shop heeft nog steeds geen contact opgenomen met mij. Gelukkig via Klarna betaald waardoor ik de betaling kan pauzeren en deze dus ook niet ga betalen tot het probleem is opgelost.

23 september 2019